Jah, igen ezt is akartam irni. Saalbach szezonjegy 80 euro, Leogang 180 euro.. LOL.
Amugy a Leogang -i palyan alul is vannak epitett letoresek, de ott par ora utan szetuntem az agyam, mondjuk ehez legalabb nem kell felvonojegy. Mi csak egy napra ugrottunk at, es nem tudtuk mi mennyi, csak ott lepodtunk meg kicsit.
Ha ugy dont a banda, hogy megis jo Saalbach, akkor szerintem par felvono jegyet tudok intezni olcson. ( pl. odaadom az en szezonjegyem, de ismerek meg par embert akinek lesz ).
Termeszetesen Leogang direkt a bringasoknak lett kitalalva, biztos hogy nagyobb elmeny ott lenni, de szvsz 1 het alatt egyik helyet sem lehet megunni, ezert a kulonbseg szinte elhanyagolhato, az arkulonbozetekbol pedig szinte plusz egy hetet lehet eltolteni Saalbach-ban. Megfontolando. Erdemes minel tobbet kint tolteni, mert a kiutazas draga, de az ottlet mar nem olyan veszes. Szinte ugyanannyi mint itthon.
Es ha mentek, mindenkepp vigyetek sok uditot, mert kint draga. Dobozos tej ami sokaig elall szinten jol johet.
Mi ugy csinaltuk, hogy odafele megalltunk az egyik tescoban, es bevasaroltunk kajat piat az ottletre. Persze pekarut meg egyeb dolgokat igy is kellett venni, de az mar nem veszes.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bikeworld - Leogang
Indította
Endroo
, 2002. május 30. 20:13
Írta 2005. február 23. - 22:54

Írta 2005. február 23. - 22:12

Dig:
nem tudtam megnézni azt a szállást mert szarakodik a netem...
majd megpróbálom holnap.
de a Hirnreit nevû "városrészben" van.
cms.leogang-saalfelden.at
itt nézelõdj;)
én sajnos 99% hogy nem megyek:-/
nem tudtam megnézni azt a szállást mert szarakodik a netem...
majd megpróbálom holnap.
de a Hirnreit nevû "városrészben" van.
cms.leogang-saalfelden.at
itt nézelõdj;)
én sajnos 99% hogy nem megyek:-/
Autist Team:)
Írta 2005. február 23. - 22:07

Jaj én veled megyek!!!
eh eh.
eh eh.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. február 23. - 21:12

Én megyek szivesen!
Még ha dig-el egy levegõt is kell szívni! Majd viszek valami algopyrint azt kibírom!
Én tudok egy nagyon fasza szálást!
Amikor egy éve ott voltam leogangban én ott aludtam!
20euro egy éjszaka reggeli vacsorával!
Ebéd meg minek!
40euro lenne a felvonó egy hétre!
kocsim van 6-7 bringa befér meg 1 ember mellém!
üdv
Még ha dig-el egy levegõt is kell szívni! Majd viszek valami algopyrint azt kibírom!
Én tudok egy nagyon fasza szálást!
Amikor egy éve ott voltam leogangban én ott aludtam!
20euro egy éjszaka reggeli vacsorával!
Ebéd meg minek!
40euro lenne a felvonó egy hétre!
kocsim van 6-7 bringa befér meg 1 ember mellém!
üdv
Írta 2005. február 23. - 18:25

nah akkor szerintem:
kéne egy árkalkulációt végezni, mert így a levegõbe nem sokan fognak igent mondani:)
szállás: tudok egy jót, gyönyörû apartman, nem is drága, de 20 perc tekerésre van a felvonóktól...
estére megnézem ha ez érdekel valakit...
/még az is lehet hogy én is megyek...de tudni kéne mennyibe fog kerülni.../
kéne egy árkalkulációt végezni, mert így a levegõbe nem sokan fognak igent mondani:)
szállás: tudok egy jót, gyönyörû apartman, nem is drága, de 20 perc tekerésre van a felvonóktól...
estére megnézem ha ez érdekel valakit...
/még az is lehet hogy én is megyek...de tudni kéne mennyibe fog kerülni.../
Autist Team:)
Írta 2005. február 23. - 18:11

A 9e-t nem szobára kell érteni ? Általában úgy szokták megadni az árakat.
A kisbusz az über. Ki lesz a pilóta ? Arra ugye jó a B kat. ?
@Dig
Az utánfutó az nem májer mert csak jóval lassabban mehetsz vele, ráadásul asszem 2 évesnél régebbi jogsi kell a vontatmányhoz !
De Te nem A kat.-ra gyúrsz ? Mert akkor sok a 4 kerék !
A kisbusz az über. Ki lesz a pilóta ? Arra ugye jó a B kat. ?
@Dig
Az utánfutó az nem májer mert csak jóval lassabban mehetsz vele, ráadásul asszem 2 évesnél régebbi jogsi kell a vontatmányhoz !
De Te nem A kat.-ra gyúrsz ? Mert akkor sok a 4 kerék !

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. február 23. - 17:35

dig: egyetértek
tams: csak ne a hegy másik oldalán legyen a szállás, mert ott azért nem ugyanaz mint újpestrõl áttekerni a fogashoz. Leogang egyébbként tényleg nem olcsó (vajon miért?) de ha van kisbusz, akkor lehet a szomszéd városban is szállás és ott már lényegesen olcsóbb (exponenciálisan csökken a felvonótól való távolsággal).
a 4 napos kártya ~25e + szállás ~25-40e (5 nap) + utazás (1500-1600 km) ~15e + kaja ?e = olyan 100-ból jön ki per kopf szerintem, de aki már volt az bökjön be infót

tams: csak ne a hegy másik oldalán legyen a szállás, mert ott azért nem ugyanaz mint újpestrõl áttekerni a fogashoz. Leogang egyébbként tényleg nem olcsó (vajon miért?) de ha van kisbusz, akkor lehet a szomszéd városban is szállás és ott már lényegesen olcsóbb (exponenciálisan csökken a felvonótól való távolsággal).
a 4 napos kártya ~25e + szállás ~25-40e (5 nap) + utazás (1500-1600 km) ~15e + kaja ?e = olyan 100-ból jön ki per kopf szerintem, de aki már volt az bökjön be infót
Írta 2005. február 23. - 17:20

Na srácok egy hónapot úszik a szervezés addig nem rágódunk majd elõvesszük a topicot.
Írta 2005. február 23. - 17:20

jó hát biztos nem csak az az egy szállás van. majd bongészünk legfeljebb másikat ha tenyleg nem sok sokaknak.
engem pl nem zavar ha reggel tekerni kell egy kicsit a palyaig aztan meg vissza.....sott. az meg jo is. :-)
..de meg boven raerunk ezzel.
engem pl nem zavar ha reggel tekerni kell egy kicsit a palyaig aztan meg vissza.....sott. az meg jo is. :-)
..de meg boven raerunk ezzel.
Írta 2005. február 23. - 17:13

Írta 2005. február 23. - 15:58

Majd alszunk együtt :tiaaa: DH-zni nem megyek nincs DH bringámCsak én nem sokallom?

Írta 2005. február 23. - 15:56

Írta 2005. február 23. - 15:53

Csak én nem sokallom?
tmas:Lehet:D
De hát ez van.
Ha nincs hegy ezt kell szeretni.
Meg a többsgé leogangba akar menni..
Nekem meg teljesen mindegy.

tmas:Lehet:D
De hát ez van.
Ha nincs hegy ezt kell szeretni.
Meg a többsgé leogangba akar menni..
Nekem meg teljesen mindegy.
Írta 2005. február 23. - 15:51

azt sztem tulzottan nem hianyolna senki :-/ ....habar ki tudja :-)
9e/fo/ejszaka az utos. inkabb hozok egy 10 szemelyes satrat
...pfujj, bele se merek gondolni.
9e/fo/ejszaka az utos. inkabb hozok egy 10 szemelyes satrat

Írta 2005. február 23. - 15:50

9e egy fore / ejszaka? Az kemeny. Misieknel Saalbach -ban 13 euro. Es DH-zni kituno, csak nagy letoresek nincsenek az ugribugri embereknek.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. február 23. - 15:45

Írta 2005. február 23. - 15:43

Egy hét nem több és nem kevesebb.
A kisbusz plusz utánfutó jó ötlet..
Akkor iljics jönne az autójával azt hiszem oda nem tudom hányan férnek meg ha összejönne ez a kisbusz akkor hat embernek már megvan a helye és pár bringának..
A kisbusz plusz utánfutó jó ötlet..
Akkor iljics jönne az autójával azt hiszem oda nem tudom hányan férnek meg ha összejönne ez a kisbusz akkor hat embernek már megvan a helye és pár bringának..
Írta 2005. február 23. - 15:38

na, ittvagyok enis.
meg egyeztetnem kell de lehet hogy tudok szerezni egy sexy ktm-es kisbuszt. kb 5 fõ fér be, és par bico+cumo.
ja dig. arra rá lehet dobni az utanfutot...
meg egyeztetnem kell de lehet hogy tudok szerezni egy sexy ktm-es kisbuszt. kb 5 fõ fér be, és par bico+cumo.
ja dig. arra rá lehet dobni az utanfutot...
Írta 2005. február 23. - 15:30

Én olyan autóban szeretnék ülni, amit én vezetek..
Ja, és milyen idõtartamra gondoltál? Egy hét? Ja, irtad is..