nincs én is ufrottam a nokia plákot hoz.. csak én délelõtt!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Sport Sziget 2002
Indította
Joe
, 2002. május 04. 18:17
Írta 2002. június 11. - 13:53

vendég__*
Írta 2002. június 11. - 13:45

TranceR!
azt írtad, hogy van képed a montisokról is! nincs köztük olyan, amin egy zöld verdás párducmintás sisakos kölyök (vagyis én) ugrik? inkább a DH (??) pályán voltam látható!!
valakinek legyen egy képe rólam......!
üdv
azt írtad, hogy van képed a montisokról is! nincs köztük olyan, amin egy zöld verdás párducmintás sisakos kölyök (vagyis én) ugrik? inkább a DH (??) pályán voltam látható!!
valakinek legyen egy képe rólam......!

üdv
vendég__*
Írta 2002. június 11. - 13:42

hi!
igen, ugrottam, decsak délután!! kurrrrrrva jó volt! mindig oldallal tettem fel, a Nokia plakát fölé!!! kerály!
ugye azért kérdezed, mert találtál olyan képet, amin ugrok...?? ?? mondd, hogy IGEN!!!!!
kérlek!!
üdv: Bala
igen, ugrottam, decsak délután!! kurrrrrrva jó volt! mindig oldallal tettem fel, a Nokia plakát fölé!!! kerály!
ugye azért kérdezed, mert találtál olyan képet, amin ugrok...?? ?? mondd, hogy IGEN!!!!!
kérlek!!
Írta 2002. június 11. - 13:32

vendég__*
Írta 2002. június 11. - 09:01

csö!
énis kinnvoltam!
ugrottam a big jump-on !!!
és a motocross ugrón is!!!
és kib***ott jó volt!!!!!!!!!!!
bazze, miért csak 3 napos volt?
ki csinált képeket??? akinek megvagyok fényképen ( zöld váz. duplavállas fekete színû teló, egyedi párducmintás göris bukó) az írjon nekem e-mailt, vagy sms-t vagy csak egyszerûen küldje el e-mailben!!
nincs egy darab képem se errõl a BANZAI-ról!
köszi elõre is!
0620-395-3743
bala@interware.hu
énis kinnvoltam!
ugrottam a big jump-on !!!
és a motocross ugrón is!!!
és kib***ott jó volt!!!!!!!!!!!
bazze, miért csak 3 napos volt?
ki csinált képeket??? akinek megvagyok fényképen ( zöld váz. duplavállas fekete színû teló, egyedi párducmintás göris bukó) az írjon nekem e-mailt, vagy sms-t vagy csak egyszerûen küldje el e-mailben!!
nincs egy darab képem se errõl a BANZAI-ról!
köszi elõre is!
0620-395-3743
bala@interware.hu
Írta 2002. június 11. - 08:39

Írta 2002. június 10. - 21:25

Írta 2002. június 10. - 21:25

igen a sor az gáz volt de már a végén pénzt is szedtek állítólag... a haverom tesója beállt a sorba és amikor sorra került pénzt kértek nem tom mennyit!!! a katapult tavaly jobb volt valóban...
Írta 2002. június 10. - 21:09

Csúzli az nulla volt a tavalyi katapulthoz képest. Sajna tavaly azt kihagytam. Erre viszont nem volt kedvem sorban állni.
Írta 2002. június 10. - 21:05

Én pénteken egy fél napot, és szombaton este voltam kinn. Vasárnap már a mai vizsgámra tanultam. Igaz szombaton is. Öt-Hat órát tanultam. A latin 5-ös a magyar sztem 4/5 lett. 
Ki volt a csúzlin?Engem nem engedtek fel! >
>

Ki volt a csúzlin?Engem nem engedtek fel! >

Írta 2002. június 10. - 18:33

de azért, hogy a motocross pályán ugratgasshass nem kellett semmi fizetni és tök jó volt az egész!!!
Írta 2002. június 10. - 18:15

bármki ugorhatott aki nevezett én vasárnap neveztem 3/4 3kor és 4kor már ugrottam elsõnek a bringások közöt nagyon király vizbe érkezni meg szédületesen jó!!! ja és a nõvérem aki nem bringás még õ is ugrot és jó nagyot perecelt:)
nevezési dij 3eFTvolt de megért a 4ugrásért
nevezési dij 3eFTvolt de megért a 4ugrásért
Írta 2002. június 10. - 16:24

Írta 2002. június 10. - 10:26

Ezt a tyukletras dolgot szivesen kiprobaltam volna :>
Na talan egyszer...
Gondolom volt kisebb meg nagyobb ... ezek milyen magasan voltak? Es milyen szeles volt a tyukletra, vagy csak macskaletra volt? ;)
Na talan egyszer...
Gondolom volt kisebb meg nagyobb ... ezek milyen magasan voltak? Es milyen szeles volt a tyukletra, vagy csak macskaletra volt? ;)
Írta 2002. június 10. - 02:06

Csináltam egy primitiv oldalt az ultraweben és oda felpakoltam a képeket.
Akit érdekel: http://trance.uw.hu/
bye
Akit érdekel: http://trance.uw.hu/
bye
Írta 2002. június 10. - 00:46

És a szombat esti Drum&Bass party milyen jó volt már, annak ellenére, hogy nagyon sokan voltak! Kár, hogy a tanulás miatt csak arra mentem ki, a nappali programot nem engedhettem meg... Ennek ellenére félõ, hogy tovább fog húzódni a vizsgaidõszakom. Viszont végignéztem este a pályákat, éshát el tudom képzelni mi lehetett ott. Irigylek mindenkit aki kiment. Ha a választások elõtt van ez az egész, még az is lehet, hogy a Fideszre szavazok, így viszont kapják be azért is! -nade nem kéne politikai vitát kirobbantani... ;D
Írta 2002. június 09. - 23:50

Írta 2002. június 09. - 23:49

Írta 2002. június 09. - 23:13

Írta 2002. június 09. - 22:49

Basszus de irigyellek !!
Én is kipróbáltam volna hogy jutottál oda hogy ugorhass ???
Én is kipróbáltam volna hogy jutottál oda hogy ugorhass ???