nincs én is ufrottam a nokia plákot hoz.. csak én délelõtt!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Sport Sziget 2002
Indította
Joe
, 2002. május 04. 18:17
Írta 2002. június 11. - 13:53
vendég__*
Írta 2002. június 11. - 13:45
vendég__*
TranceR!
azt írtad, hogy van képed a montisokról is! nincs köztük olyan, amin egy zöld verdás párducmintás sisakos kölyök (vagyis én) ugrik? inkább a DH (??) pályán voltam látható!!
valakinek legyen egy képe rólam......!
üdv
azt írtad, hogy van képed a montisokról is! nincs köztük olyan, amin egy zöld verdás párducmintás sisakos kölyök (vagyis én) ugrik? inkább a DH (??) pályán voltam látható!!
valakinek legyen egy képe rólam......!
üdv
vendég__*
Írta 2002. június 11. - 13:42
vendég__*
hi!
igen, ugrottam, decsak délután!! kurrrrrrva jó volt! mindig oldallal tettem fel, a Nokia plakát fölé!!! kerály!
ugye azért kérdezed, mert találtál olyan képet, amin ugrok...?? ?? mondd, hogy IGEN!!!!!
kérlek!!
üdv: Bala
igen, ugrottam, decsak délután!! kurrrrrrva jó volt! mindig oldallal tettem fel, a Nokia plakát fölé!!! kerály!
ugye azért kérdezed, mert találtál olyan képet, amin ugrok...?? ?? mondd, hogy IGEN!!!!!
kérlek!!
Írta 2002. június 11. - 13:32
vendég__*
Írta 2002. június 11. - 09:01
vendég__*
csö!
énis kinnvoltam!
ugrottam a big jump-on !!!
és a motocross ugrón is!!!
és kib***ott jó volt!!!!!!!!!!!
bazze, miért csak 3 napos volt?
ki csinált képeket??? akinek megvagyok fényképen ( zöld váz. duplavállas fekete színû teló, egyedi párducmintás göris bukó) az írjon nekem e-mailt, vagy sms-t vagy csak egyszerûen küldje el e-mailben!!
nincs egy darab képem se errõl a BANZAI-ról!
köszi elõre is!
0620-395-3743
bala@interware.hu
énis kinnvoltam!
ugrottam a big jump-on !!!
és a motocross ugrón is!!!
és kib***ott jó volt!!!!!!!!!!!
bazze, miért csak 3 napos volt?
ki csinált képeket??? akinek megvagyok fényképen ( zöld váz. duplavállas fekete színû teló, egyedi párducmintás göris bukó) az írjon nekem e-mailt, vagy sms-t vagy csak egyszerûen küldje el e-mailben!!
nincs egy darab képem se errõl a BANZAI-ról!
köszi elõre is!
0620-395-3743
bala@interware.hu
Írta 2002. június 11. - 08:39
Írta 2002. június 10. - 21:25
Írta 2002. június 10. - 21:25
igen a sor az gáz volt de már a végén pénzt is szedtek állítólag... a haverom tesója beállt a sorba és amikor sorra került pénzt kértek nem tom mennyit!!! a katapult tavaly jobb volt valóban...
Írta 2002. június 10. - 21:09
Csúzli az nulla volt a tavalyi katapulthoz képest. Sajna tavaly azt kihagytam. Erre viszont nem volt kedvem sorban állni.
Írta 2002. június 10. - 21:05
Én pénteken egy fél napot, és szombaton este voltam kinn. Vasárnap már a mai vizsgámra tanultam. Igaz szombaton is. Öt-Hat órát tanultam. A latin 5-ös a magyar sztem 4/5 lett. 
Ki volt a csúzlin?Engem nem engedtek fel! >
>
Ki volt a csúzlin?Engem nem engedtek fel! >
Írta 2002. június 10. - 18:33
de azért, hogy a motocross pályán ugratgasshass nem kellett semmi fizetni és tök jó volt az egész!!!
Írta 2002. június 10. - 18:15
bármki ugorhatott aki nevezett én vasárnap neveztem 3/4 3kor és 4kor már ugrottam elsõnek a bringások közöt nagyon király vizbe érkezni meg szédületesen jó!!! ja és a nõvérem aki nem bringás még õ is ugrot és jó nagyot perecelt:)
nevezési dij 3eFTvolt de megért a 4ugrásért
nevezési dij 3eFTvolt de megért a 4ugrásért
Írta 2002. június 10. - 16:24
Írta 2002. június 10. - 10:26
Ezt a tyukletras dolgot szivesen kiprobaltam volna :>
Na talan egyszer...
Gondolom volt kisebb meg nagyobb ... ezek milyen magasan voltak? Es milyen szeles volt a tyukletra, vagy csak macskaletra volt? ;)
Na talan egyszer...
Gondolom volt kisebb meg nagyobb ... ezek milyen magasan voltak? Es milyen szeles volt a tyukletra, vagy csak macskaletra volt? ;)
Írta 2002. június 10. - 02:06
Csináltam egy primitiv oldalt az ultraweben és oda felpakoltam a képeket.
Akit érdekel: http://trance.uw.hu/
bye
Akit érdekel: http://trance.uw.hu/
bye
Írta 2002. június 10. - 00:46
És a szombat esti Drum&Bass party milyen jó volt már, annak ellenére, hogy nagyon sokan voltak! Kár, hogy a tanulás miatt csak arra mentem ki, a nappali programot nem engedhettem meg... Ennek ellenére félõ, hogy tovább fog húzódni a vizsgaidõszakom. Viszont végignéztem este a pályákat, éshát el tudom képzelni mi lehetett ott. Irigylek mindenkit aki kiment. Ha a választások elõtt van ez az egész, még az is lehet, hogy a Fideszre szavazok, így viszont kapják be azért is! -nade nem kéne politikai vitát kirobbantani... ;D
Írta 2002. június 09. - 23:50
Írta 2002. június 09. - 23:49
Írta 2002. június 09. - 23:13
Írta 2002. június 09. - 22:49
Basszus de irigyellek !!
Én is kipróbáltam volna hogy jutottál oda hogy ugorhass ???
Én is kipróbáltam volna hogy jutottál oda hogy ugorhass ???

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére