Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Jégduál

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
330 hozzászólás a témában

nyunya

nyunya

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Jó estét mindenkinek!

tr és palmer:ha még olvasod addig...viszem a kazit!
Ollan 9 körül érünk oda(remélhetõleg).
Így ismersz(tek) meg: kék kerékpár kék fox póló, fekete-piros specialized bukó palmer matricával(bocsi palmer...)...
NA akkor addig is jó szórakozást!
"lent" találxunk ;D ;D ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Sjnálattal közlöm, hogy mostmár biztos, hogy se biciklim se idõm nem lesz a verseny ideére!!!  :'(

Pedig nagyon jó buli lehet!!!!  :-[

Lécci csináljatok sok kéet és dobjátok fel ide is!!!!  8)

A kazik meg engem is nagyon érdekelnének!!!!
Ha kölcsön tudnád adni egy hétvégére lemásolnám mindet magamnak!!! Lehet errõl szó ? ? ?  ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A Petit en szemelyesen is eleg jol ismerem, es batran mondhatom, hogy nem talalsz nala baratsagosabb, becsuletesebb embert magyarorszagon. Legalabbis nem sokat.
A verseny most vasarnap lesz, aki szombaton jon, annak mondmo, hogy 7.40 korul van egy vonat, utana 11.10, a kesobbi mar nem jo, mert akkor nincs ertelme lemenni. Leszallas Balatonfureden.
Onnan az allomastol jobbra kell kanyarodni, es a fouton balra le. Aztan vegig az uton, egeszen a moloig, aztan ott balra a setanyon. A helyszinen ez mar egyertelmubb lesz, mint igy leirva, de szerintem a Peti is kirak majd valami tablat.
Remelem minel tobben jottok.
Csa.

nyunya

nyunya

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Na hello!!!
meg jó reggelt...

Szal felhívtam a Batyki Péter nevû emberkét, akinek a száma a balaton.hu-n fel volt tüntetve és és õ a most vasárnapot biztosra mondta!!!
(20.a)Egyébként tiszta barátságos emberke és a nevezés után lehet majj egy-két kört próbálkozni a pályán uhhogy érdemes nem 10kor benevezni...

Palmer: jössz duálra???( a New World Disorder II még sajna nincs meg...De ami késik nem múlik...)

;D ;D ;D

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Na most mikor is lesz a buli??
A bikemag.hu-n azt írják, hogy 100% hogy 3.-án lesz. De a balatonoson azt, hogy 20-án.

Hogy is van ez??

nyunya: Már azt hittem, hogy sitten vagy amiért feljelentettelek (lenyúlta a kazikat) ;D. Aztán mégsem, nekem jösz egy K-3mal, de közben már megszereztem ezért egy New World disorder I esetleg II vel jösz a kazi még nálad van (remélem).

Palmer

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Sajan az nem jó nekem, mert én vasárnap hajnalban akartam lemenni!!!

Olyan 6 körül akartam elinduni kocsival, csakhogy mivel egyedül mennék rámenne a gatyám is a benzinre!!!  :(

Meg sajna negyon úgy tûnik, hogy a bicajom sem lesz kész addig, szóval könnyen lehet, hogy ez a tök király versen nélkülem fog lezajlan!!!  :'(

Na minden jót!!!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
En a delibol megyek, de szombat delelott, ha akkor jossz, akkor meg egyeztetunk. Kb. 10 -kor indul a vonat.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Ki magy BP-rõl ? ? ? Vagy errefele ? ? ? Mehetnék valakivel ?  :)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
vasarnap mi is ott leszunk, remelhetoleg tobbed magunkkal.
a rozsa panzio nevu vendeglatoipari egysegben amugyilag 4500 egy szoba ket fo" reszere szal egyaltalan nem veszes sztem.
Nyunya :  nagy keres lenne hogy a kranked IV-et atvedd ha van ra lehetoseg? termeszetesen kazit etc.. kifizetnem es meg egy forralt borra [ teara jagerre rantott husra ]
is meghivlak a helyszinen..  ha nem megy, nem megy, ha igen akkor orok hala

tr

nyunya

nyunya

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Szasztok...

Na én is megyek jól ugrálni a jégre(ilyen hülyeséget...jégen biciklizni....hát noooooormális?????)...dehát ilyet ippen ezért nem lehet kihagyni.... ::) :P :P :P :P :P

Aki még emléxik esetleg kazettaküldésre a címemre(egy-két kazi már túl van az elsõ szülinapi buliján...)Kranked3-4 és new world disorder kategóriákaban az jelezzen felém ismét mer feltámadtam halottaimból csakmár nem tom hogy kinek mit ígértem...és ha vki esetleg gyün a jégre is akkor annak leviszem a kaziját...

Na jég veletek....

Apropó: perpillanat milyen a jég????

nyunya

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Jol van, ugy nez ki, hogy meg tudom oldani mashogy, de amugy az otttani panzio se tul draga, foleg egy ejszakara.
Amugy ket reszre osszlik az indulok besorolasa:
Normal gumi   -   Szoges gumi.
Ezen belul, lehet hogy lesz:
Noi - junior - felnott.
De ez nem 100%, csak 99 8) ;D ;D ;D ;D
Na, ott talalkozunk.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Sajnálattal közlöm, hogy sajnos nem tudok részt venni az eseményen, ezért akik arra számítottak, hogy nálunk alszanak azok nem tudják ezt megtenni (legfeljebb itt pesten ;D).

Palmer

ssst

ssst

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás
Szeva!
Mi lehet hogy megyünk. De nem 19-én lessz a wcc tetején a snowboardos+bike show?? mert akkor elég rázos lessz ez a hétvége. És még egy kérdés: A füredi versenysen a gumi fajtákon belül lessz külön kategoria???? Vagy ugy mindenki egybe?????

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Ha össze tudom dobi addigra a kecskét jövök!!!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Hetvegen verseny!!! Mindenki keszuljon!!
Vegul akkor ki lesz ott??????

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Info:

www.balaton.hu/jegdual

Hajrá!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Udvari. Az jo hely, akkor nagyon nem is lottewm melle. Ha lehet, akkor nalatok aludnek, majd meg igazold vissza.

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Esetleg beférnék én is?? Majd állva alszom  ;D

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 hozzászólás
Hi Palmer kollega van még nálatok hely ???

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Vole: B. Udvari.
Tr: Ez jó kérdés. Szombat este biztos nyitva van valami ivós, táncolós, leülõs "vendéglátóipari egység" Pl: Diszkó  :-X   És lehet, hogy a "Rühes Bölény" fantázianévre halgató Western típusu kocsma/étterem/darts helység is nyitva lesz. Ezt azthiszem PUB- nak hívják (eszembe jutott)
Azt még meglátom, hogy tudok-e menni, de valszeg igen, úgyhogy megkérem a szomszédot, hogy tegye forróvá a hangulatot.

Palmer