Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Jégduál

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
330 hozzászólás a témában

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
"A parttol max. 5-10 perc bringaval, es van egy-ket jo hely este is. Tr majd megmutatja..."

a hely neve ruhes boleny..
vagy legalabbis valamikor igy hivtak.
es egy kis adalek es motivacio mintmar azt korabban megirtam :
lementunk a helyre es megkertuk a pultosokat had tegyuk hatra a kerokat.. megengedtek. begurultunk a helyre, at a pult elott egy hatso tagas helyisegbe amit a keres feltevese elott egyaltalan nem terkepeztunk fel. erre mit ad isten ..
ugy 14-15, 20 ev koruli leanyzo egy asztalnal ucsorogtek 6-7 fiu tarsasagaban.. amikor atmentunk a helyen egy kozos "huuuuu" felkialtassal jeleztek hogy tetszik nekik a bringank.. [ na nem.. nekunk szolt :>> ]
a lenyeg a lenyeg a tomeg csak hizott es a fiu-lany arany maradt ez es egy igen igen nagy buli kerekedett. es tortent meg ez az de ez egy mas tortenet :> remelem ez iden [ ill jovore ] is igy lesz. es ha igen, akkor ez nagyon nagy vetek kihagyni..
remelem ezzel is motivalok embereket hogy eljojjenek ..
tr

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Benne vagyok.. ;D ;D ;D ;D ;D
Szoljatok akinek csak lehet..

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
Vole orom veled uzletet kotni :>
piri? csaba?
szolok budakesziseknek is.. leszunk joparan igy pestrol. megbontjuk a balatonfuredi ejszakat :>

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Jah, arra emlekszem...
Amugy panziok tenyleg vannak, majd adok telefonszamot is akinek kell. A parttol max. 5-10 perc bringaval, es van egy-ket jo hely este is. Tr majd megmutatja... ;D ;D ;D

Majd ha elobb megyek, akkor szerzek neked csajt jo?? ;D ;D Te meg hozz nekem teat.. ;D ;D ;D ;D ;D
Az alkoholos italokkal pedig igyazni!! ;D ;D ;D

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
ok vole akkor te lemesz elotte negy nappal.
en elotte egy nappal megyek.
ejszakara rendel ket pure balatonfuredi leanyzo.. en viszem a teat.. valahogy csak megoldom :>

en azt mondom erdemes leutazni korabban mindenkepp. telen is nyitvatarto panziobol nincs hiany, nem draga. es lehet gurulgatni ejszaka egyik szorakozohelyrol a masikra. tavaly mondjuk nem ertettuk miert vannak rajtunk sebek egy atmulatott ejszaka utan. iden -talan- odafigyelek a mennyisegre..

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
TR: a noket szerintem megoldhatjuk, de a tea mar tulzas nem?? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Amugy ha lesz ugrato, akkor mindenkepp lesz fabol leerkezo, es ha kell, akkor egy kisebb szonyeg is utana, hogy stabilan mehess tovabb. Amugy szerintem nagyobb palya lesz, bar meg nem tudom, de nem sok dolog szab hatart neki...
Remeljuk Batyki urnak sikerul megoldania az uj forumra valo belepest, es akkor hozza tud szolni o is a dolgokhoz.
Amugy akkora ugratok meg egyebek nem lesznek, hogy egy egesz napot kelljen ra gyakorolni szerintem. ;) De szombatra korizast terveztem magamnak..aki tud, hozzon korit is.. ;D ;D ;D

Majd nezunk vonatot. Ha lehetosegeim engedik, akkor lemegyek 3-4 nappal elotte, es akkor lesz idonk mindent megoldani, bar nem biztos, hogy pont az en segitsegem hianyzik, de majd kiderul. 8) ;D ;D

A tippeket tolmacsolom majd a rendezoknek, es ha tudjuk megoldjuk hogy legyen minden. A szponzorokrol en meg nem tudok semmit, szoval nem tudom kik lesznek. Remelhetoleg megint lesz Schwalbe szogesgumi.
Aki nem volt, az szerintem iden jojjon el, mert nagyon jo moka, foleg, hogy iden komolyabb palya lesz.. ;D ;D ;D

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
es jegbol egyket dontott kanyar :>>
najo.. szoval ugratok valoban nem artananak.
a tavalyi tenyleg nagyon jo volt, de nem volt a versenynek savaborsa, mivel "csak" egy kanyargos palyan kellett teljesiteni a tavot.
- legyen szoges es nem szogesgumis verseny *
- legyen ingyen redbull megint [ tenyleg ki szponzoralja? ] *
- ingyen tea ingyen zsiroskenyer ingyen no"
- gyakorlasi lehetoseg egy nappal korabban, ha lesznek jumpok.. lehetoseg szerint ugras utan ne jegre erkezz :>*

aki nem akar indulni az hozzon korit mert a balaton jegen nagyon feelinges korcsolyazni.. nem egy mujeg.. :>

* ezeket komolyan gondolom.
tr

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Orommel tudatom mindenkivel, hogy megis megrendezesre kerul a jegdual verseny Balatonfureden a Balaton jegen. Aki tavaly volt, az tudja, hogy kar lenne kihagyni.
A verseny tervezett idopontja: Januar 12 v. 19.

Ha barkinek lenne otlete, kivansaga, akkor azt irja le, es ami megvalosithato azt a rendezok beleveszik a versenybe.
Az en hirtelen javaslatom peldaul az ugrato epitese volt. Amennyiben az anyagi lehetosegek engedik, lesz is. ;)
A rendezo:
Batyki Peter, ha barmire kivancsiak vagytok, akkor kerdezzetek, amennyiben tudok valaszolok, de ha nem, akkor megadom a Peti szamat, es pontosabb dologkat /pl: szallaslehetosegek/ o tud mondani.

Kezdhetitek gyartani a szogesgumikat.. ;D ;D ;D ;D ;D
En biztos nekiallok. ;) ;) ;D ;D ;D
Hajra. ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Koszike. 8) 8) 8)
Mondjuk, ha fureden jarsz, esetleg a kornyeken laksz, akkor mindenfelekeppen ajanlom figyelmedbe a BikeExtrem kerekparboltot. A polgarmesteri hivatalnal lejebb van egy kicsivel. Erdemes benezni.
Csao.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
köfike és gratula a 3. helyhez így megkésve is  :)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Balatonfureden, az Eszterhazi strandon /nagy strand/ Ott volt a palya, ahol a csuszda van. Legalabbis elotte.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Vole pontosan merre volt Bfüreden a verseny? mert ma arra (is) tekertem /végiga parton/, de nem vettem észre, vagy csak túl gyorsan suhantam ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Koszi!!!!!!
Mert iden is alig tudtak megrendezni, mert a rendorseg nem akarta engedelyezni, mivel torveny tiltja, hogy jarmuvel menjen barki is a jegre. Vegulis ez a verseny is `jegrevu` neven futott. Nameg tul sok vele a macera, es bizony deficites volt rendesen. Szoval jovore nem lesz ilyen, de iden a Furedi CC verseny beletartozik az OB futamokba.
hali.

ssst

ssst

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás
Hell!

Én is gratula a 3. helyhez!! És mi az hogy jövõre nem lessz??? Méééééééééééééér??

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Felnottek 46 -an voltak es abbol lettem 3. Mondjuk a korido szerint is harmadik voltam, de en mentem eloszor 1 perc alatt. 8) 8) 8) 8)
Ez kelett a majamnak ;D ;D ;D
A lenyeg, hogy szerintem nagyon jo volt, a rendezok megtettek mindent, az hogy voltak kisebb hibak, az egy dolog. Kar hogy jovore nem lesz. Ngyon sajnalom.
A BikeMag fotosa lefenykepezett, leht, hogy... na mindegy ez nem fontos.
Csao.

nyunya

nyunya

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Na kakukk!!!

Szal én is jól ott voltam...Szerintem is nagyon király volt, bár én a szervezéssel egy kicsit azér kötekednék.Ez a szöges-gumis szereléses dolog egy kicsit leakasztott(és akkor se lett volna sokkal gyorsabb hogyha nem nyúlnak egy pár gumit...)...meg kicsit sokat kellett várni a sorrakerüléssel(bár ez a negyedórás technikai szünetek miatt volt ami ismét csak a szöges gumik miatt volt...) ahhoz képest hogy 11kor elkezdõdött(elvileg)...meg gyerkõcéknél az 5 másodperces dolog is furán jött ki(volt aki nem szögessel ment, ezért aki szögessel ment annak az idejéhez 5 másodpercet hozzápakoltak...).
De ezektõl eltekintve nagyon jó buli volt, meg jó volt ott lenni meg ilyenek...És persze az így is nagyon tuti dolog hogy össze tudták hozni a versenyt!!!Meg ezer köszönet érte!!!Szal jófejek voltak!

majj ha beszkenneltem a képeket nyomom õket!

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Kirély lehetett!!!

Gratula a 3. helyhez!!!  ;) AMúgy hány indulóból lettél 3. ? ? ?

Nincsenek képek ? ? ?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Szerintem nagyon jo kis buli volt. Mondjuk nem voltak ugratok technikai okok miatt, meg a sok parej ember miatt akadozot a verseny lebonyolitasa. 6 par szoges gumi kolcson lett adva gyakorlasra-kiprobalasra, es nehanyan nem vittek vissza a gumikat, ezert sokkal lassabban ment a dolog.
A palya ugy nezett ki, hogy egy masfel meter magas inditorol egybol be a jegre, aztan egy hosszu egyenes / sprint /, aztan sok jo kanyar, es a vegen megint egy kisebb egyenes.
A junioroknal meg volt normal es szogesgumi, a felnotteknel csak szogesgumi, mivel a junioroknal voltak galibak. / Nehanyan hamar kiestek, es ilyenkor egybol a rendezoket szidjak/
Mire a felnottek versenye veget ert, a jeg mar frankon felpuhul a celnal, de nem volt veszes, mivel nem volt tocsa.
Vegul volt sorsolas, ahol Schwalbe gumikat, meg ket bringat lehetett nyerni.
Ha vegulis ennyi, ja es harmadik lettem a felnotteknel.
Csao.

ssst

ssst

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás
Hali!

Bakk én nem mentem. De mostmár bizt hazaértetek. Légyszi irja részletesen hogy mi volt. Nagyon kiv avgyok. Nem olvadt meg a jég?? Gondolom voltak jo nagy esések. :)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
HAJRÁ HAJRÁ HAJRÁ!!!!!!!!!  ;D

Aztán sok képet meg írást ide!!!!!!!  ;)