Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Jégduál

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
330 hozzászólás a témában

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Haliho!!!!!! Megvan az info!!!!!!

NA megkerdeztem mindent:
A palya a szarazfoldrol indul, egy rajtallvanyrol /kb. 1,5m/ es utana egybol a jegre megy, ahol fabol lesznek ugratok / kisebb rampak/, kidobo-lerkezo, valamint lesz majd kanyar is. Viszonylag jo a jeg, mert  nem tukor sima, hanem reces, ezert azt mondta a Peti, hogy siman lehet menni rajta szogesgumi nelkul is. Aki persze kiprobalja, es ugy gondolja, hogy neki nem megy sima gumival, az ott kaphat kolcson szogesgumit. / Schwalbe /. Ugy nez ki a dolog, hogy nem lesz idomeres kulon, ahogy szokott lenni, hanem parosaval indulunk, es ket muki meri az idonket. Ez alapjan lesz a kvalifikacio / szerintem mindenki bejut a dontobe, mert tobb kategoria van/, ugyhogy nem kell aggodni. Elotte lehet gyakorolni is, szerintem mindenki jol fog szorakozni.

Shaun: Figyu, nektek hol van telketek??? Almadi??
Az van kb. 10 km -re, vagy orvenyes??
Mert nekunk is van telkunk 3km -re csak nem tudom megoldani, mert most nem lehet befuteni, meg most ki van kapcsolva a viz-villany. Esetleg en is elfernek nalatok????

Fureden biztosan talalunk valami szorakozasi lehetoseget, de aki Shaun -nal alszik, az nem hiszem, hogy meg utana megy 10km -t, ugyhogy inkabb az o kornyekukon kene keresgelni valamit.
Hali.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
shaun!
akkor lehet hogy edzettebb vagy a temaban..
igy a nagy telben van valami nyitvatarto szorakoztato / vendeglatoipari egyseg fureden?
mert a szombat estet is el lehetne utni valamerre es nem szeretnem egy panzioban vegignezni a heti hetest :)
udv es kosz
tr

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
STIP STOP!!! Én nálatok alszom!!!  ;D

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Ha megyek akkor páran aludhatnak nálam.
10 kilcsire van házunk füredtõl.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ja nagyon jo poen!!!!
Mondjuk szerintem ugy lesz, hogy csinalnak ugratot, meg dontottkanyart hobol, maskepp nem tudom elkepzelni. De asszem mostmar tenyleg veszem a faradsagot, es felhivom a Petit, es megkerdezem tole a reszleteket.
Aztan majd megirom amit megtudtam.
Hali.

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Húha! Ez elég remekül hangzik! Bár mostanában, ahogy tekergetek a lefagyott utakon, kicsit elgondolkoztató, hogyan tudok bevenni 1 kanyart ezerrel, a többirõl nem is beszélve. A szegecses gumi meg túlzottan könnyûvé teszi az ember dolgát :)))
Szerintem mi is mennénk az õrült haverokkal...

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
úgy tûnik a bikkmakk is támogató :)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hali!
en itt talaltam rola infot

http://www.xsport.hu...tml?article=752

mi lemegyunk mar penteken delutan duhajkodni paran..
a balaton.hu alatt vannak szallaslehetosegek es igy telviz idejen nem vadak az arak..

http://www.balaton.hu/bol_szallas/

.. szombaton meg lehet gyakorolni forralt borozni meg mittomen..

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Jol van sracok!!! Mikorra van kiirva a verseny???
Ha addigra ossze tudom rakni a bringam, akkor tudok menni, es majd segitek nektek lejutni, es megtalalni a helyet. ;) Mondjuk en lehet, hogy egy nappal elobb lemegyek, es akkor tudok gyakorolni!! 8) ;D 8)
Na persze a versenyen ugysem indulok, mert ezzel a nagy doggel nem igazan lehet dualozni, de azert jo poen, mert nincs sok ilyen.
:D :D :D

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Én síkosítottal indulok, mert félek, hogy nemfog eléggé csúszni. :)

LGee

LGee

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
Megyünk!!!

Lesz 2 kategória:
szöges gumi
normál gumi

üdv
Gábor

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Én tuti jövök!!!  ;)

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 hozzászólás
Hi!

Valszeg ha nem lessz programom akko megyünk  8)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ismerem a sracot, aki csinalja a versenyt, majd erdeklodok nala, hogy mi a helyzet.
Tavaly en is mentem volna, de szolt hogy nem lesz, de majd iden!!!! Remelem meg tudjak tartani, mert marha jo.
Amugy biztos, hogy lesznek akadajok / ugrato, kanyar/ csak meg nem tudom milyen. MAjd megkerdezem.

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Hát ez vicces lesz...  ;D Ha nem lesz semmi elõreláthatatlan programom, én valszeg elmegyek.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
és hogy csinálnak lejtõt a jégen ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Mostmár be van fazva!!!  ;D Csak úgy marad még pár hónapig!!  ;)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Sajnos nem tudom, de tavaj akartam indulni csak ugye a Balaton nem volt befagyva:((((8

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Hi, meg tudjátok mondani ,hogy milyen a jég-szlalom pálya? vannak e hóból épített emelt kanyarok meg ugratók...?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Attol en sem felek, hogy a szogesgumi tonkreteszi, mert ha nekiallunk hokizni, akkor sokkal durvabb karokat csinalunk, es azt is lehuzza siman a rolba.