Haliho!!!!!! Megvan az info!!!!!!
NA megkerdeztem mindent:
A palya a szarazfoldrol indul, egy rajtallvanyrol /kb. 1,5m/ es utana egybol a jegre megy, ahol fabol lesznek ugratok / kisebb rampak/, kidobo-lerkezo, valamint lesz majd kanyar is. Viszonylag jo a jeg, mert nem tukor sima, hanem reces, ezert azt mondta a Peti, hogy siman lehet menni rajta szogesgumi nelkul is. Aki persze kiprobalja, es ugy gondolja, hogy neki nem megy sima gumival, az ott kaphat kolcson szogesgumit. / Schwalbe /. Ugy nez ki a dolog, hogy nem lesz idomeres kulon, ahogy szokott lenni, hanem parosaval indulunk, es ket muki meri az idonket. Ez alapjan lesz a kvalifikacio / szerintem mindenki bejut a dontobe, mert tobb kategoria van/, ugyhogy nem kell aggodni. Elotte lehet gyakorolni is, szerintem mindenki jol fog szorakozni.
Shaun: Figyu, nektek hol van telketek??? Almadi??
Az van kb. 10 km -re, vagy orvenyes??
Mert nekunk is van telkunk 3km -re csak nem tudom megoldani, mert most nem lehet befuteni, meg most ki van kapcsolva a viz-villany. Esetleg en is elfernek nalatok????
Fureden biztosan talalunk valami szorakozasi lehetoseget, de aki Shaun -nal alszik, az nem hiszem, hogy meg utana megy 10km -t, ugyhogy inkabb az o kornyekukon kene keresgelni valamit.
Hali.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Jégduál
Started by
Guest
, 2001. December 16. 16:54
Posted 2002. January 08. - 16:44
vendég__*
Posted 2002. January 08. - 14:49
vendég__*
shaun!
akkor lehet hogy edzettebb vagy a temaban..
igy a nagy telben van valami nyitvatarto szorakoztato / vendeglatoipari egyseg fureden?
mert a szombat estet is el lehetne utni valamerre es nem szeretnem egy panzioban vegignezni a heti hetest
udv es kosz
tr
akkor lehet hogy edzettebb vagy a temaban..
igy a nagy telben van valami nyitvatarto szorakoztato / vendeglatoipari egyseg fureden?
mert a szombat estet is el lehetne utni valamerre es nem szeretnem egy panzioban vegignezni a heti hetest
udv es kosz
tr
Posted 2002. January 08. - 00:20
Posted 2002. January 07. - 23:50
Posted 2002. January 07. - 17:49
Ja nagyon jo poen!!!!
Mondjuk szerintem ugy lesz, hogy csinalnak ugratot, meg dontottkanyart hobol, maskepp nem tudom elkepzelni. De asszem mostmar tenyleg veszem a faradsagot, es felhivom a Petit, es megkerdezem tole a reszleteket.
Aztan majd megirom amit megtudtam.
Hali.
Mondjuk szerintem ugy lesz, hogy csinalnak ugratot, meg dontottkanyart hobol, maskepp nem tudom elkepzelni. De asszem mostmar tenyleg veszem a faradsagot, es felhivom a Petit, es megkerdezem tole a reszleteket.
Aztan majd megirom amit megtudtam.
Hali.
Posted 2002. January 06. - 18:30
Húha! Ez elég remekül hangzik! Bár mostanában, ahogy tekergetek a lefagyott utakon, kicsit elgondolkoztató, hogyan tudok bevenni 1 kanyart ezerrel, a többirõl nem is beszélve. A szegecses gumi meg túlzottan könnyûvé teszi az ember dolgát
))
Szerintem mi is mennénk az õrült haverokkal...
Szerintem mi is mennénk az õrült haverokkal...
Posted 2002. January 03. - 15:56
vendég__*
Posted 2002. January 03. - 15:08
vendég__*
hali!
en itt talaltam rola infot
http://www.xsport.hu...tml?article=752
mi lemegyunk mar penteken delutan duhajkodni paran..
a balaton.hu alatt vannak szallaslehetosegek es igy telviz idejen nem vadak az arak..
http://www.balaton.hu/bol_szallas/
.. szombaton meg lehet gyakorolni forralt borozni meg mittomen..
en itt talaltam rola infot
http://www.xsport.hu...tml?article=752
mi lemegyunk mar penteken delutan duhajkodni paran..
a balaton.hu alatt vannak szallaslehetosegek es igy telviz idejen nem vadak az arak..
http://www.balaton.hu/bol_szallas/
.. szombaton meg lehet gyakorolni forralt borozni meg mittomen..
Posted 2002. January 02. - 23:21
Jol van sracok!!! Mikorra van kiirva a verseny???
Ha addigra ossze tudom rakni a bringam, akkor tudok menni, es majd segitek nektek lejutni, es megtalalni a helyet.
Mondjuk en lehet, hogy egy nappal elobb lemegyek, es akkor tudok gyakorolni!! 8) ;D 8)
Na persze a versenyen ugysem indulok, mert ezzel a nagy doggel nem igazan lehet dualozni, de azert jo poen, mert nincs sok ilyen.
Ha addigra ossze tudom rakni a bringam, akkor tudok menni, es majd segitek nektek lejutni, es megtalalni a helyet.
Na persze a versenyen ugysem indulok, mert ezzel a nagy doggel nem igazan lehet dualozni, de azert jo poen, mert nincs sok ilyen.
Posted 2001. December 27. - 22:12
Posted 2001. December 23. - 20:53
Posted 2001. December 23. - 20:52
Posted 2001. December 22. - 21:57
Posted 2001. December 21. - 13:11
Ismerem a sracot, aki csinalja a versenyt, majd erdeklodok nala, hogy mi a helyzet.
Tavaly en is mentem volna, de szolt hogy nem lesz, de majd iden!!!! Remelem meg tudjak tartani, mert marha jo.
Amugy biztos, hogy lesznek akadajok / ugrato, kanyar/ csak meg nem tudom milyen. MAjd megkerdezem.
Tavaly en is mentem volna, de szolt hogy nem lesz, de majd iden!!!! Remelem meg tudjak tartani, mert marha jo.
Amugy biztos, hogy lesznek akadajok / ugrato, kanyar/ csak meg nem tudom milyen. MAjd megkerdezem.
Posted 2001. December 21. - 12:56
Hát ez vicces lesz... ;D Ha nem lesz semmi elõreláthatatlan programom, én valszeg elmegyek.
Posted 2001. December 21. - 01:16
Posted 2001. December 21. - 01:08
Posted 2001. December 20. - 23:51
vendég__*
Posted 2001. December 16. - 16:54
vendég__*
Hi, meg tudjátok mondani ,hogy milyen a jég-szlalom pálya? vannak e hóból épített emelt kanyarok meg ugratók...?
Posted 2002. September 30. - 21:50
Attol en sem felek, hogy a szogesgumi tonkreteszi, mert ha nekiallunk hokizni, akkor sokkal durvabb karokat csinalunk, es azt is lehuzza siman a rolba.

Sign In
Create Account

Back to top