Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Jégduál

- - - - -

• Please log in to reply
330 replies to this topic

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Jegen?? AAAAAAAAA ott nem lehet esni.. ;D ;D ;D ;D ;D
Persze hogy lehet nagyot esni, de nagyot esni mindenhol lehet. Hozz vedot, es kesz.

Miert fontos, hogy a Misi vagy a Posa ott lesz-e???? Tavaly ott voltak, de egyikuk sem ert el semmit... tovabbra sem ertem mi jelentosege, hogy jonnek -e. Nem attol lesz jo egy verseny, hogy vannak ` hiressegek`!! :) :-\

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 posts
lehet, hogy én is kipróbálom...... :-\ nagyokat lehet esni? szoktak ott lenni ilyen nagyobb hírességek is? /pl.: gulyás misi, pósa peti..../

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ja, es azt meg lehagytam, hogy elkezdett befagyni vegre a balaton, nemsokara mar ra lehet menni. A tihanyi belso to mar befagyott....alakul a dolog.. ;D ;D ;D ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Attol hogy nagyra tatod a szad, meg nem lesz jobb... ;) ;D ;D ;D

Amugy vannak ujabb infok, miszerint az eddigi szponzorok:
- BikeMag
- Redbull
- Schwalbe

Talan lesz meg, de a lenyeg, hogy minel tobben gyertek, mert akkor nagyon jo lesz a buli. Van 12 szogesgumi, amit kolcsonbe tudnak adni, es ha minden igaz, akkor a vegen kisorsoljak oket a resztvevok kozott. / Most neztem 12300,- darabja...eleg draga...es 306 szog van benne../
Akik pedig hoznak sajat gumit, azoknak tuti nem kell kereket cserelgetniuk.. ;D ;D ;D

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Nos latszik, hogy meg nem bringaztal jegen.. ;D ;D ;D

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Az a palya mar megvan.... egy sima resz....ugyis lesz eleg gondjuk, akadaj mar nem kell.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 posts
aminek ugye realis eselye megvan ::)

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 posts
Szerintem legyen 3 pálya, egy külön azoknak, akik beb@ßva mennek...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
En mindenkeppen csinalni szeretnek, mert az szerintem jobb mint a bolti, legalabbis tavaly ugy vettem eszre....csak azt amit csinalok, azt nem hasznalhatom aszfalton, mert tonkreteszi a csavarok hegyet, es akkor mar nem lesz jo..

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 posts
vole, és a szöges gumit úgy csináljátok? Vagy a boltban veszite, de az drágább.... :-\

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Nos latszik, hogy meg nem bringaztal jegen.. ;D ;D ;D

A sima gumival iszonyatosan csuszik, de ugy is nagyon jo, csak maskepp kell menni vele...
A szoges gumival viszont nagyon kiraly jegen, jobban be leeht donteni kanyarban, mint aszfalton, vagy erdoben...van egy nagyon sajatos feeling-je a dolognak, nem hiszem, hogy ezt barmivel is helyettesiteni tudod...ezt ki kell probalni.. ;D ;)
Ha eljosz a versenyre biztos nem banod meg, foleg ha mindket modon kiprobalod... ;D ;D ;D

Ja, es tavaly is gyakoroltak sokan, de ez nem szamitott semmit, higgy nekem.. 8) ;) ;D ;D

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

hogy a szoges gumi felkaristolja a jeget, es nem igazan igaz... Ugyanis a szog maximum belefurodik valamilyen mertekben a jegbe, de attol max kicsit lukas lesz a felszine. Fekezenel pedig esetleg hagyhat komolyabb nyomot, de azt se ugy kepzeld el, mintha az erdoben farolnal mondjuk. Nagyon minimalis, ami a felszinnel lesz.
Amugy pedig ha ugy nezzuk, akkor ez meg a sima gumisoknak jobb is, mert nem a tukor sima jegen mennek, hanem azon, ami egy kicsit rucskosebb, az pedig fokozza a tapadast a sima gumi szamara.

Egy gumi!!!
De mire mindenki begyakorolja a pályát szét***-ik. >:(
De a jég lényege,hogy veszettül csúszik,a szöges gumival épp a lényeg veszik el!Ennyi erõvel megyek télen a hómentes erdõbe,ott is lefagy a tököm. :(
Mindegy...
Abban viszont egyetértek,hogy a két pálya nagyon költséges :'(

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 posts
vole : jogos.
semmi ertelme a ket palyanak max kulon futamokat lehet inditani. sot valoszinuleg ezt tervbe kell venni, hisz tavaly is ebbol volt a para hogy voltak akik nem akartak mas szoges gumijaval [ kerekevel ] indulni.
gyk : a szervezok jopar szoges gumit ajanlottak fel a verseny ideje alatt.
erzesem szerint kevesebb lesz az aki szoges gumikkal erkezik a versenyre.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
tsabi: nem igazan ertek veled egyet... miert kene kulon paja?? mert az, hogy a szoges gumi felkaristolja a jeget, es nem igazan igaz... Ugyanis a szog maximum belefurodik valamilyen mertekben a jegbe, de attol max kicsit lukas lesz a felszine. Fekezenel pedig esetleg hagyhat komolyabb nyomot, de azt se ugy kepzeld el, mintha az erdoben farolnal mondjuk. Nagyon minimalis, ami a felszinnel lesz.
Amugy pedig ha ugy nezzuk, akkor ez meg a sima gumisoknak jobb is, mert nem a tukor sima jegen mennek, hanem azon, ami egy kicsit rucskosebb, az pedig fokozza a tapadast a sima gumi szamara.
Amugy aki tud, az csinaljon vagy vegyen szogesgumit, mert nagyon komoly azzal a jegen menni....aki probalta, az tudja, hogy van egy kulonos feelingje. ;D ;D ;D

Az szinte tuti, hogy az anyagi korlatok miatt csak egy paja lesz.....de persze, ha tsabi baratunk fel tud ajanlani egy komolyabb osszeget a rendezvenyre, akkor felolem 3 palya is leeht, mert elfer.. ;D ;D

Nolan

Nolan

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
hát szvsz kib*szott hideg van(lesz), talán a víz mínusz 4 fokon már megfagy ;D

opa

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
lehetne külön pálya a szögeseknek,nehogy összekaristolják a jeget a simagumisoknak! >:(

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ja, azt a nyerget nekem is mutogatta a Gyuri, amikor meg felkesz allapotban volt, csak a karbon resz, palca nelkul, es jol nezett ki. Jo eros, es nagyon konnyu.

Tovabbra is remelem, hogy befagy a Balaton...mert nem akarom kihagyni ezt a jo mokat, nagyon emlekezetes dolgokat lehet muvelni.... vegulis..az a lenyeg, hogy legyen mit meselni az unokaknak.. ;D ;D ;D ;D ;D

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 posts
igen mar mas neven megy.
shaun te jossz?
mi eddig fixen negyen vagyunk.. garantaltan nem egyszeru arcok.
nem gyozom hangsulyozni hogy hihetetlen feelinges a teli balaton a magamfajta pestbe burkolt bringasnak. szoval gyertek.
[csodalom hogy meg csak itt tart ez a topic ]

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Rühes bölény?? Ott fasza a Csili, megaztán Dartsozni is lehet, de ha jól tudom akkor már más néven fut a hely, azt viszont nem tom, hogy arculat váltás történt-e.

Csak az a gond, hogy a Globális Felmelegedés következtében elég melegre fog sikerülni az idei TÉL, legalábbis itthon (nem a lakásban, hanem MagyarO-n). Ha mégis befagyna a tengerünk akkor én ott leszek.
Kár, hogy a jéghegyekrõl leszakadt, Balaton méretü darabok nem kerülnek a tavunkba.

Ja és akit érdekel a BikMak-ban bemutatott karbon CC nyereg az a helyszinen majd jól vásárolhat magának, mert Boci, a "gyártó" mindíg ott van. Én már próbáltam a nyerget a nyáron és király, szvsz vetekszik a neves gyártók cuccaival.

Palmer

Nolan

Nolan

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
néhány pécsi csávó úgy találta, hogy jó móka hamis diákkal(nemtudom így müxik-e, haverom mesélte) szögesgumit lopni(vagyis finoman: nem visszaadni ;D), szal ránk lehet számítani, még életem során nem versenyeztem, úgyhogy nem kell komoly esélyeket adni nekem... ;)

opa