1. Magasabb beépítésû kormánycspágy. (nem valószínû)
2. Mélyebb vállú teló. (ez sem valószínû)
3. Kupak barkácsolása/cseréje (ez a legvalószínûbb)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Caprine vázak
Started by
FP
, 2002. May 15. 19:43
Posted 2006. December 04. - 22:34
Posted 2006. December 04. - 22:19
Nekem az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám azt megondani a Caprine Spirit biciklimen hogy a váztol a teló egy kicsit messzebb legyen mivel az a gondom hogy nem tudom teljesen körbeforgatni.Valki tudna rá megoldást.Különben akine kell eladóm 55000-ért teljeen jó állapotú néhjány karc van rajta.Ja és elõre is kösz.
Posted 2006. September 11. - 20:06
Ennyire nem tud senki segíteni?Tudom türelmesnek kéne lenni a válasszal,de a boltosok kértek meg hogy próbáljak valami segítséget kérni a bikemagon.Náluk van a bringa,aztán nem tudták sehogy rászerelni az e-váltót,és lövésük sincs,hogy mit nem próbáltak még meg,pedig anno még õk ajánlották ezt a váltót.Mégegyszer, egy deore lx '05-ös e-type elsõ váltóról van szó. 2 tányér is bõven megfelelne a váltáshoz(fölfele is tekernék amiatt),de nem akaródzik ugy se váltani,mivel távol/mellé esik a váltó.Esetleg az xtr e-típusú váltó más méreteiben?Más monoblokk rögzítésû váltó létezik,sram vagy más?Mindent megpróbálok az e. váltó miatt,de lecserelni nem szeretném emiatt a vázat,mert számomra a többi része a váznak teljesen megfelel.'Szal elsõsorban aki közelrõl ismeri a vázat attól kérnék segítséget!kösz
Posted 2006. September 08. - 22:22
Gondolom nem sok embernek van caprine dh(treat) váza, de leírom mi a helyzet.Elsõ váltót szeretnék feltenni ,namost közbe rájöttem hogy a bilincses kizárva(mivel azon a ponton ahová menne a bilincs hajlított a vázcsõ).Ez nem is lenne gond,csakhogy az elméletileg problémamentes e-váltó(deore lx) sem helyezhetõ egyenlõre fel,mivel a tányérok,ill.lánc mellé esik a váltó.Hivatalos kereskedõk eddig nem tudtak segíteni.Elviekben feltehetõ e. váltó,mert ott van a bowdencsõ tartó hely neki a középrész feletti vázcsövön.Még megpróbálok kisérletezni vele,de 1 jó tanács az jól jönne,mit lehetne megpróbálni.
Posted 2006. August 27. - 17:15
Posted 2006. August 27. - 17:12
de a 31,8 nem a kerületet hanem az átmérõt jelenti...vagy abból számoltad vissza?
ja igazad van, el is felejtettem ott még soztottam-szoroztak kicsit..
Posted 2006. August 27. - 16:55
Posted 2006. August 27. - 16:32
Szóval akkor 31.8-as...akkor most már megnyugottam,köszi!
nem volt nálam tolómérõ a múltkor de én így néztem:
spárgával körbetekertem, ahol körbeért megjelöltem utána vonalzóval lemér... és kész! :-)
Posted 2006. August 13. - 17:38
Posted 2006. June 27. - 18:33
a caprine honlapja megújult:
www.caprine.hu
itt a modellek megtalálhatóak, és az adataik
nézz utánna
www.caprine.hu
itt a modellek megtalálhatóak, és az adataik
nézz utánna
Posted 2006. May 27. - 20:06
Posted 2006. May 27. - 20:03
Hello,Caprine treat vázra szeretnék elsõ váltót felszerelni,namost a 34.9mm-es ,vagy a 31.8mm-es felsõbilincses váltó passzolna rá?:confused:
Még colstokknál is ordít az ekkora különbség. Ennyire azért nem lehetsz láma.
Posted 2006. May 27. - 19:56
Tolómérõ?Ember lámával van dolgod. Egyébként a vonalzó nekem inkább a 31.8-ast mutatja de nem bízok semmit a véletlenre,ezért kérdezem hátha valaki ismeri a vázat,és használ 1. váltót rajta.Tolómérõ?
Posted 2006. May 27. - 19:51
Posted 2006. May 27. - 19:47
Hello,Caprine treat vázra szeretnék elsõ váltót felszerelni,namost a 34.9mm-es ,vagy a 31.8mm-es felsõbilincses váltó passzolna rá?:confused:
Posted 2006. May 16. - 15:13
Akkor most ki tud és mit a Tuareg vázról?
Néztem a megújított Caprine.hu oldalt,de semmi sincs fent.Elég gyengére sikeredett,vagy már csak ezeket gyártják ami ott megtalálható?
Néztem a megújított Caprine.hu oldalt,de semmi sincs fent.Elég gyengére sikeredett,vagy már csak ezeket gyártják ami ott megtalálható?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. April 29. - 20:17
Ja, elég gagyi lett sztem. Ha esetleg kell egy 2004es, akkor szólj
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]