az nagyon kemeny lehetett. ez mar nagyon erdekel.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
ki nyomja jol a manualt vagy a nose wheeliet?
Indította
chrow
, 2002. május 21. 18:40
Írta 2002. május 30. - 21:45
Írta 2002. május 30. - 10:13
1. Igen, pesti vagyok.
2. Igen, 360ÿ
3. Igen, nagyot. 6db egymásra rakott EUR raklapra ugrik fel helybõl.
4. Hozzál! ;D
2. Igen, 360ÿ
3. Igen, nagyot. 6db egymásra rakott EUR raklapra ugrik fel helybõl.
4. Hozzál! ;D
Írta 2002. május 29. - 21:47
pesti vagy? 360 fok? az nagyon kiraly lehet. nagyot ugrik bunnyban? lehet hogy viszek merkellene
Írta 2002. május 29. - 21:41
Ez Hans Rey egyik bemutatóján készült. Van rajta elég sok minden. Hátsó keréken ugrálás, elsõ keréken ugri, emberugrás, bunny-hop, párhuzamos bunny, autóugrás, hátraszaltó rámpáról, autóátugrás (Renault Espace), 180 fokos ugrás, 360 (!!!) fokos ugrás menet közben montival stb... Elég jó, de több, mint 1 óra, nem tudom bedigitalizálni az egészet, ha érdekel és hozol kazit, VHS-re át tudom venni.
Írta 2002. május 29. - 20:31
Nálunk a suliban egy világoskék bringás freestyle-os csinálta ezt egy bemutatón. Király volt!!
Írta 2002. május 29. - 20:20
Írta 2002. május 29. - 20:19
vazze fp ez nagyon komoly . erre rallok en is ;D ez tok kiraly. hatrafele menni mar tudok es menetkozbe is at tudok ulni a kormanyra most mar egykerozni kellene. mik vannak meg a videon?
Írta 2002. május 29. - 20:15
vazze fp ez nagyon komoly . erre rallok en is ;D ez tok kiraly. hatrafele menni mar tudok es menetkozbe is at tudok ulni a kormanyra most mar egykerozni kellene. mik vannak meg a videon?
Írta 2002. május 29. - 19:14
Írta 2002. május 29. - 18:23
Írta 2002. május 29. - 18:21
Írta 2002. május 29. - 14:44
OK! ;D Egy ideig használtuk azt is, hogy "elengedett kézzel" ,de annak sincs túl sok értelme... ;D
Írta 2002. május 29. - 14:43
Írta 2002. május 28. - 20:33
szerintem az a manual amikor álsz a pedálon és úgy gurulsz és nem is tekersz!! és amikor ülsz a nyeregben és tekersz vagy nem az a wheelie!! és van noose/front wheelie is és van sima is (az a hátsó kerekes) remélem jól beszéltem
Írta 2002. május 28. - 12:53
8) ;D
A félkéz + két láb a kormánynál lehet, hogy megoldható! ;D ;D
Szoktunk mostanában egymással szemben menni, és tesó félkézzel megérinti a kinyújtott lábam, vagy pacsizunk... ;D ;D
A félkéz + két láb a kormánynál lehet, hogy megoldható! ;D ;D
Szoktunk mostanában egymással szemben menni, és tesó félkézzel megérinti a kinyújtott lábam, vagy pacsizunk... ;D ;D
Írta 2002. május 28. - 11:14
Ennek az lesz a vége, hogy valaki már úgy egykerekezik, hogy se keze a kormányon, se lába a pedálon. 8)
superMANual ;D ;D ;D
Este ha lesz idõm bedigizem...
superMANual ;D ;D ;D
Este ha lesz idõm bedigizem...
Írta 2002. május 27. - 19:34
Az nem manual, ha ülsz közben szvsz. Én is szoktam azt csinálni! Így lehet sokat gurulgatni és akár 2 lábat is felemelni kinyújtva a kormányhoz.
Vagy: tesóm ma: 1keréken gurulás, hogy se bal kezével nem fogja a kormányt, se a bal lába nincs a pedálon (a kormánynál van:)
Képek lesznek nyáron.
3 kép tesómról a tech egykerekzõs topicjában van. A linkek vannak ott.
(a képek tanuláskor készültek régebben)
Ja, mi is mentünk tavaly a sétálóutcán, és senki nem szólt be. De errõl azért leszoktunk...
Vagy: tesóm ma: 1keréken gurulás, hogy se bal kezével nem fogja a kormányt, se a bal lába nincs a pedálon (a kormánynál van:)
Képek lesznek nyáron.
3 kép tesómról a tech egykerekzõs topicjában van. A linkek vannak ott.
(a képek tanuláskor készültek régebben)
Ja, mi is mentünk tavaly a sétálóutcán, és senki nem szólt be. De errõl azért leszoktunk...
Írta 2002. május 27. - 18:30
a manual tudom hogy egykeo tekeres nelkul. de lehet ulve is es akkor kirakom a labam. nalunk a 400m-es futopalyan szoktam egykerekezni meg a fo uccan. de ot nem szeretek a beszolasok miat: ''az enyemmel sokkal jobban tudok'' ''mit cirkuszol bazzeg'' meg ilyenek miatt. most jott meg az uj kerekem is de nem tudtam meg kiprobalni.
Fp: probald meg bedigizni mert erdekel nagyon.
Fp: probald meg bedigizni mert erdekel nagyon.
Írta 2002. május 27. - 16:11
Jó elhiszem. Egy kis szellõ nekem sem gond egyébként! Akkor kicsit "kicsavart" kormánnyal megyünk. Igazából a széllökésekre gondoltam.
Azzal is szoktunk szórakozni, hogy 1keréken lemegyünk egy padkán aztán tobább. Meg5 centis padka felefelé, elõtte egy kis föld, tesóm mag úgy 1kerekezik fel rajta, hogy a hátsó kereke is elemelkedik. )
Van egy Hauserünk, azzal tesóm emelkedõn megy felfelé félkézzel akár 100 métert is, és jobbal is el tudja engedni.
Azt tegnap csináltam, hogy tesóm mellett mentem 2-3-ban elég gyorsan 1keréken, aztán tekerés nélkül lelassultam befordultam egy utcába és megint elkezdtem nyomni neki. ))
Az a bibi, hogy Miskócon nem ismerek nagy egykerekezõket...
Azzal is szoktunk szórakozni, hogy 1keréken lemegyünk egy padkán aztán tobább. Meg5 centis padka felefelé, elõtte egy kis föld, tesóm mag úgy 1kerekezik fel rajta, hogy a hátsó kereke is elemelkedik. )
Van egy Hauserünk, azzal tesóm emelkedõn megy felfelé félkézzel akár 100 métert is, és jobbal is el tudja engedni.
Azt tegnap csináltam, hogy tesóm mellett mentem 2-3-ban elég gyorsan 1keréken, aztán tekerés nélkül lelassultam befordultam egy utcába és megint elkezdtem nyomni neki. ))
Az a bibi, hogy Miskócon nem ismerek nagy egykerekezõket...
Írta 2002. május 27. - 12:32
chrow: VHS-en van, de megpróbálom bedigizni valamikor. A no-footer-manual valóban paradox figura! ;D
Össze kéne már futni egy kis technikai adatcserére eccer! Lenne néhány kérdésem...
Össze kéne már futni egy kis technikai adatcserére eccer! Lenne néhány kérdésem...