Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Letörések, lépcsõk, egyéb GAP-ek Bp-n
Started by
Phyree
, 2002. May 20. 02:18
Posted 2002. May 21. - 08:41

Sorn: az a szálloda mögötti "letörés" (ehh, de nem illik ide ez a szó) volt az elsõ élményem.
Igaz, azóta rájöttem, hogy simán le lehet rajta gurulni (nem a lépcsõn), még ki sem kell emelni az elejét.

Posted 2002. May 21. - 08:15

Sziasztok!
Az egyik kedvenc lépcsõsorom a Tabánban található, jókat lehet rajta ugrálni, de szerintem azért egy összetlós verdával azért kényelmesebb lehet.
kislust
Az egyik kedvenc lépcsõsorom a Tabánban található, jókat lehet rajta ugrálni, de szerintem azért egy összetlós verdával azért kényelmesebb lehet.
kislust
vendég__*
Posted 2002. May 21. - 06:57

Remek topic, úgyis ráizgultam a városi izére, fõleg a lépcsõkre.
Na lássuk csak:
- Margit híd mindkét hídfõ. Budai oldalon is lépcsõhegyek, pesti oldalon is lépcsõhegyek.
- Ha jössz Újpest Városkaputól a bringaúton a city felé, akkor még a Duna Plaza (OTT DOLGOZIK A SONKA ZSUZSI!) elõtt asszem van a bal oldalon (tehát nem a Plaza oldalán) egy imádnivaló lépcsõ. Onnan lehet megismerni, hogy elõtte van egy kocsifeljáró.
- Margit sziget, Árpád híd felöli vége, a szálloda mögött lépcsõ, mellette letörés (ez olyan lájtosabb)
- Vérmezõ, a Déi pu-val szemben a parkból az úttestre letörés
Most eluntam, majd még írok...
Na lássuk csak:
- Margit híd mindkét hídfõ. Budai oldalon is lépcsõhegyek, pesti oldalon is lépcsõhegyek.
- Ha jössz Újpest Városkaputól a bringaúton a city felé, akkor még a Duna Plaza (OTT DOLGOZIK A SONKA ZSUZSI!) elõtt asszem van a bal oldalon (tehát nem a Plaza oldalán) egy imádnivaló lépcsõ. Onnan lehet megismerni, hogy elõtte van egy kocsifeljáró.
- Margit sziget, Árpád híd felöli vége, a szálloda mögött lépcsõ, mellette letörés (ez olyan lájtosabb)
- Vérmezõ, a Déi pu-val szemben a parkból az úttestre letörés
Most eluntam, majd még írok...
Posted 2002. May 21. - 03:25

Demegy hiába minden összteló, csillapítás, mire leérsz szétrázza az agyadat, -én annyira nem kívánom. TV-ben mutatták, ahogy Milánék lemennek valamelyiken, biztos be lehet adni
))
Amúgy ma találtunk egy kis letörést Budafokon a Kossuth Lajos és a Tóth József u. keresztezõdésénél. Ott van, ahol a busz fölkanyarodik, és ahol - ha mész a városból kifele - végetér a lakótelep. Elég hosszú, széles domboldal.
Van egy házikó, mellette kis kibetonozott járdaféleség, aminek a végébõl bele lehet ugrani a majdnem :
45 fokos domboldalba. Nem magas, kb 60-70 cm ahonnan elugrassz, aztán meg lejt 1000-rel. Nem üt egyáltalán, merevvázzal se, mivel meredek. Kéne építeni valami kidobót, addig is aki el akarja valahol kezdeni, tudom ajánlani.

Amúgy ma találtunk egy kis letörést Budafokon a Kossuth Lajos és a Tóth József u. keresztezõdésénél. Ott van, ahol a busz fölkanyarodik, és ahol - ha mész a városból kifele - végetér a lakótelep. Elég hosszú, széles domboldal.
Van egy házikó, mellette kis kibetonozott járdaféleség, aminek a végébõl bele lehet ugrani a majdnem :

Posted 2002. May 20. - 23:07

Azzal még nincs gáz hogy lemenni de az utána lévõ terelõkorlátot nincs az a teló ami kimozogja!

Posted 2002. May 20. - 18:50

eccer vmi bátor ember bevállalhatná a moszkva téri mozgólépcsöt, ott középen két korlát között... ahányszor arra megyek mindig meleborrrrrzongok mijen lehetne itt ledöngetni...

Posted 2002. May 20. - 02:25

- Tabán 56-os emlékmû: I. kerületben található az Attila úti teniszpálya fölött a domboldalban. Kb 160-170 magasat zuhansz ha belevesszük a lejtést, fûbe érkezel enyhén lejtõs talajra. Bõven van hely zuhanni, jól meg lehet küldeni. Merev vázzal nagyot üthet...
- Stb stb.
Tehát kb így írjatok még ilyen helyeket, hol vannak jó hosszú lépcsõk, szintkülönbségek, egyebek. Rakjatok képeket is, hogy ki mit adott be, ...Allrights?
- Stb stb.
Tehát kb így írjatok még ilyen helyeket, hol vannak jó hosszú lépcsõk, szintkülönbségek, egyebek. Rakjatok képeket is, hogy ki mit adott be, ...Allrights?
Posted 2002. May 20. - 02:18

Gondoltam írok egy olyan topicot, ahol megoszthatjuk egymással ki milyen helyeket ismer Budapesten, ahol jókat lehet ugrálni, frírájdolni, meg ilyesmi, és azt is, hogy mennyire parás beadni.
Konkrétan ilyenekre gondolok:
Konkrétan ilyenekre gondolok: