Szenior Országúti Bajnokság
és
Fehérvár-Kendel Kupa
--------------------------------------------------------------------------------
Székesfehérvár,
Sárpentelei parkerdõ
2003. október 5. (vasárnap)
10:00 óra .
--------------------------------------------------------------------------------
A verseny útvonala:
Szenior kategóriák és nõi indulók:
Székesfehérvár - Szárszentmihály - Sárkeszi - Nádasdladány - Jenõ - Polgárdi - Füle - Balatonfõkajár - Csajág - Küngös - Berhida - Õsi - Nádasdladány - Sárkeszi - Sárszentmihály - Székesfehérvár
65 km
Fehérvár-Kendel Kupa indulói:
Székesfehérvár - Szárszentmihály - Sárkeszi - Nádasdladány - Jenõ - Polgárdi - Füle - Balatonfõkajár - Csajág - Küngös - Berhida - Õsi (balra) - Várpalota - Pétfürdõ - Berhida - Õsi - Nádasdladány - Sárkeszi - Sárszentmihály - Székesfehérvár
85 km
Kategóriák:
Fehérvár-Kendel Kupáért: I. 23 éves korig (1980 után születettek)
II. 23 - 39 év (1964-1980)
Szenior Országúti Bajnoki
címekért: Szenior I 40 - 49 év (1954-1963)
Szenior II 50 - 59 év (1944-1953)
Szenior III 60 év felett (1944 elõtt születettek)
Díjazás:
Kategóriák elsõ három helyezettjei érem és serleg díjazásban részesülnek, a szenior korosztályok gyõztesei pedig elnyerik az ezzel járó mezt is.
Külön díjban részesül a legidõsebb és legfiatalabb versenyzõ, a kategóriák legjobb nõi versenyzõi és a Fehérvár Kupán a részhajrák gyõztese, amelyek Jenõ és Berhida utáni dombtetõkön lesznek.
Egyéb rendelkezések:
A versenyen nem indulhatnak igazolt versenyzõk, illetve azok, akik kevesebb mint három éve még igazolt versenyzõk voltak!
A versenyzõkre az MKSZ hivatalos versenyszabályzata vonatkozik!
A versenyen fejvédõ használata kötelezõ!
A verseny a forgalom fenntartása mellett kerül lebonyolításra, ezért a közlekedési szabályok betartása kötelezõ!
A versenyen mindenki saját felelõsségére indul, a balesetkért, keletkezett károkért a szervezõ és rendezõ felelõsséget nem vállal!
Nevezési díj: 800Ft + 200Ft kaució a rajtszámért.
A célban minden versenyzõt vendégül látunk egy üdítõre (vagy sörre) és egy tál meleg ételre.
Nevezés: 900 -tól a helyszínen .
További rendezvények (a verseny rajtját követõen):
B-System Túra: Székesfehérvár -Szárszentmihály -Sárkeszi -Nádasdladány (fordító) - Sárkeszi - Szárszentmihály - Székesfehérvár (25 km). Nevezési díj 200Ft.
Gyerekfutamok a Sárpentelei bekõtõ úton. Nevezési díj nincs.
Rendezõ: Szingo SE kerékpár egyesület
E-mail:
szingo@freemail.huTelefon: 06/30 9274 299 (Ormánközy Zoltán)
2003. szeptember 2.
versenykiírás Acrobat (pdf) formátumban (319k);
www.freeweb.hu/szingo
ha tényleg nagyon rossz idõ lesz, én nem megyek ki
nyáron még kellemes esõben kerékpározni, de 10 fokban már nem annyira felemelõ
emlékszem, tavaly egyszer elkapott egy hatalmas jégesõ, szinte elájultam mire hazaértem
elzsibbadtak a kezeim, és alig bírtam bemászni a zuhany alá... nyomtam csurom vizesen 10 fekvõtámaszt, és kész...szar volt
ezt újra nem akarom átélni

Pinyo!
44 perc lett az idõ a múltkor, és nem volt szél, talán csak dinnyés pákozd között a végén enyhe szembeszél, ott már csak 35 volt végig sajnos
de tegnap megint kimentem, és ugyanez a helyzet volt megint, nagyon jól ment
a végén elkaptam az épp edzésrõl hazatérõ szingós srácokat, jó volt egy kicsit tempósabban bolyozni
az m7 felüljárón nagyon meghúztam megint, hipp hopp 207 lett a pulzusom megint!
és elfeljtettem nyújtani mert nem hazamentem egybõl, este pedig egy óvatlan mozdulatnál ehúzott egy görcsa a combomban hátul, egybõl kiment az álom a szemembõl!

pcycle! 52-14 ben max 42-43 at hajtok mondjuk csak par km ig egyedül síkon, az kb 80 as csapásszám ha jól emlékszem
de mondom már az 52-15 is nehéz, leginkább 90-100 at pörgetek 52-17 ben, és azért aggaszt, hogy már tényleg nem is merem beváltani a nagy áttétlet, mert nem bírom kitekerni
persze valószinüleg meg kell békélnem ezzel a tempóval, azért 35 el el közlekedek mostmár
tavaszra veszek új sort, 13 14 15 16 17 18 19 21 23 re gondoltam, és szerintem nekem elég lesz az 52/39 elöl