Sanyi: Ha nyerek a lottón, elmegyünk 3hét edzõtáborba, mondjuk Mallorcára, utánna majd mindenkit hazavágsz a Békás I.-en!!!! ;D ;D ;D
Sok ZH miatt alig van idõm mozgolódni...kellemetlen,h egyre fogy az idõ, és egyre késõbb tudom kezdeni az alapozást.
Sajna karácsonyig ki sem látok a sok vizsgából.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútisok Bp-n!
Indította
syncro
, 2002. január 31. 11:38
Írta 2003. december 10. - 21:16

Írta 2003. december 10. - 20:11

Nekem volt szerencsém versenyezni vele!
Volt, hogy én indítottam
, de úgy ott hagyott mint a sz...t. Reagálni nem tudtam >
Van mit fejlõdnöm.
Volt, hogy én indítottam

Van mit fejlõdnöm.
Írta 2003. december 10. - 15:28

tpresident
A 27:30 elég jó! Talán egy-két év múlva meg tudom szorítani.
Abban nagyon igazad van, hogy csomó dolgot nem lehet elõre eltervezni, a felkészülés alatt, amik a versenyektõ függenek. Ilyen pl. a helyi idõjárás, meg hasonlók. Nagyon sokat számít a rutin.
Tavaszra beneveznék nálad egy települstáblára hajrázó kurzusba... Ha mindig bevársz utána.
;D
A kedvedért is, a jövõ évi montis versenynaptár:
http://www.mountainb...rseny/vnapt.htm
A 27:30 elég jó! Talán egy-két év múlva meg tudom szorítani.
Abban nagyon igazad van, hogy csomó dolgot nem lehet elõre eltervezni, a felkészülés alatt, amik a versenyektõ függenek. Ilyen pl. a helyi idõjárás, meg hasonlók. Nagyon sokat számít a rutin.
Tavaszra beneveznék nálad egy települstáblára hajrázó kurzusba... Ha mindig bevársz utána.

A kedvedért is, a jövõ évi montis versenynaptár:
http://www.mountainb...rseny/vnapt.htm
Írta 2003. december 10. - 12:00

Rezsõ: (tudom hogy nem te szervezed,de..) A Küllõszaggatók TT-je nem egészen világos, mi a 100 és mi a 190-es útvonal. Ha Gyõrben is van ellenõrzõpont, akkor az inkább 190, mintsem 100. és hol megy át a dolog Szlovákiába? A 8 órás kezdés korai, nem ér oda az ember "vidékrõl".
Írta 2003. december 09. - 23:21

Én már nagyon régen nem brigáztam teljesen a futásra koncentráltam de nagyon hiányzik, úgyhogy amit melegszik egy picit az idõ nyeregbe pattanok, és mepróbálok valahol 28 és 29 perc között lenni az idõfutamon, ami a nyáron már megvolt ;D.
Bakker amikor az 53-at tekertem majd össze*tam magam ;D, sokkal jobban nem biztosan menne ;D.
Bakker amikor az 53-at tekertem majd össze*tam magam ;D, sokkal jobban nem biztosan menne ;D.
Írta 2003. december 09. - 21:49

Bizony, már nincs sok hátra márc 07.ig az elsõ Békás I-ig. Kitartás emberek!
Szerintem is az amatõr sport önmagadról szól!
Lassan szállingóznak a jövõ évi események:www.tonervaros.hu.
Szerintem is az amatõr sport önmagadról szól!
Lassan szállingóznak a jövõ évi események:www.tonervaros.hu.
Írta 2003. december 09. - 21:35

Rendszeres, komoly edzéssel 3-4hónap után már egész jó dolgokat lehet összehozni o.úton.
NVik: Próbáld ki 1szer, hogy elmész egy haveroddal tekerni, és sprinteltek a tel.táblákért: Akkor lesz ambíció, kiváncsi leszek, mennyivel szárnyalod túl az 53km/h ;D ;D ;D ;D ;D
Még nemtom' mennyi idõm lesz jan.-februárban készülni, de a Békás 1-en szeretnék 27:30 alá menni!
most a szezon végén az Egyetemi-Fõiskola OB-n 26:47 sikerült, és ez még mindig nem a max, ami bennem van.
Érzem,hogy kicsit többet is bírnék, ill. 30perccel rajt elõtt már nem szabad semmit fogyalsztanom, mert "lefog".
Ilyen tapasztalatokat csak versenyekre való járással lehet szerezni, ezért mondom mindenkinek, hogy el kell járni a versenyekre...mindegy,hogy hányadiknak jössz be, kipróbálhatsz új dolgokat(kajálás, fizikai határok) és legközelebb már nem csinálsz olyan,ami nem jön be...ennyi!!!
NVik: Próbáld ki 1szer, hogy elmész egy haveroddal tekerni, és sprinteltek a tel.táblákért: Akkor lesz ambíció, kiváncsi leszek, mennyivel szárnyalod túl az 53km/h ;D ;D ;D ;D ;D
Még nemtom' mennyi idõm lesz jan.-februárban készülni, de a Békás 1-en szeretnék 27:30 alá menni!
most a szezon végén az Egyetemi-Fõiskola OB-n 26:47 sikerült, és ez még mindig nem a max, ami bennem van.
Érzem,hogy kicsit többet is bírnék, ill. 30perccel rajt elõtt már nem szabad semmit fogyalsztanom, mert "lefog".
Ilyen tapasztalatokat csak versenyekre való járással lehet szerezni, ezért mondom mindenkinek, hogy el kell járni a versenyekre...mindegy,hogy hányadiknak jössz be, kipróbálhatsz új dolgokat(kajálás, fizikai határok) és legközelebb már nem csinálsz olyan,ami nem jön be...ennyi!!!
Írta 2003. december 09. - 16:09

Na jó akkor mégiscsak legyen a cél 30 percen belül
. Én elég sokáig tudok tartani 35 km/h körül,
40 km/h-t pedig nagyon jó minõségû úton kb. 5-6 percig persze ez nem bolyra vonatkozik. A max. sikon szélmentes idõben egyedül 53 km/h volt. Tavaly év elején viszonylag sokat mentem bár a Békás I. idején még csak 1 hónapja volt meg az outim, teljesen átlagos képességekkel nekem ennyire futja, persze itt az a lényeg, hogy mindenki magához képest fejlõdjön.

40 km/h-t pedig nagyon jó minõségû úton kb. 5-6 percig persze ez nem bolyra vonatkozik. A max. sikon szélmentes idõben egyedül 53 km/h volt. Tavaly év elején viszonylag sokat mentem bár a Békás I. idején még csak 1 hónapja volt meg az outim, teljesen átlagos képességekkel nekem ennyire futja, persze itt az a lényeg, hogy mindenki magához képest fejlõdjön.
Írta 2003. december 09. - 15:05

Kösz a bíztatást.
Nyáron 32-t bírtam tartani síkon hosszútávon.
Egy hónapja kezdtem napi rendszerességgel alapozni. Ez nem tudom, mire lesz elég.
Eddig rendszertelenül, csak úgy bringázgattam, max. 40km-t egy nap. Ehhez képest csodálkoznék, hogy annyit tudnék fejlõdni.
más tma: Január 1-én a Hármashatárhegyen lesz egy egyórás XC buliverseny. Jöttök rá? Talán hó is lesz már végre.
Nyáron 32-t bírtam tartani síkon hosszútávon.
Egy hónapja kezdtem napi rendszerességgel alapozni. Ez nem tudom, mire lesz elég.
Eddig rendszertelenül, csak úgy bringázgattam, max. 40km-t egy nap. Ehhez képest csodálkoznék, hogy annyit tudnék fejlõdni.
más tma: Január 1-én a Hármashatárhegyen lesz egy egyórás XC buliverseny. Jöttök rá? Talán hó is lesz már végre.
Írta 2003. december 09. - 11:16

Szia Henger!
Szerintem menni fog a 30 percnél jobb idõ is!
Én idén kezdtem komolyebban tekerni. A márciusi elsõ versenyre részben az idõ miatt sem tudtam rendesen felkészülni, az alapozásról nem is beszélek, így is mentem 30:03-as idõt. Régi acélvázas, nem fékváltókaros Peugeot-val. Sokan "megcsodálták", hogy ilyennel indulok.
Egész idényben a vesenyek elõtt csak két hétet tudtam felkészülésre szánni, munkám miatt :'(,.
Cél a 30 p belüli idõ!!!
Szerintem menni fog a 30 percnél jobb idõ is!
Én idén kezdtem komolyebban tekerni. A márciusi elsõ versenyre részben az idõ miatt sem tudtam rendesen felkészülni, az alapozásról nem is beszélek, így is mentem 30:03-as idõt. Régi acélvázas, nem fékváltókaros Peugeot-val. Sokan "megcsodálták", hogy ilyennel indulok.
Egész idényben a vesenyek elõtt csak két hétet tudtam felkészülésre szánni, munkám miatt :'(,.
Cél a 30 p belüli idõ!!!
Írta 2003. december 08. - 14:12

Nem ismersz, de kösz, a feltételezést.
A Bakonyban van egy ~50km-es köröm, benne egy jó hosszú, meg egy közepes emelkedõvel.
Ez megy 30.5-ös átlaggal.
Szal maradnék a félórás álomhatárnál.
A Bakonyban van egy ~50km-es köröm, benne egy jó hosszú, meg egy közepes emelkedõvel.
Ez megy 30.5-ös átlaggal.
Szal maradnék a félórás álomhatárnál.
Írta 2003. december 08. - 12:19

Az simán fog menni, még nekem is sikerült pedig nem vagyok egy kerékpáros alkatDe elõször a Békás 1-en szeretnék egy 30 percen belüli idõt.

Írta 2003. december 08. - 10:13

Hát már te is hûtlen lettél ehhez a szakághoz, Elnök úr!
EGy igazi oútis nem kacsingat holmi CC-re! :

Írta 2003. december 08. - 09:57

Ok, nem jól fogalmaztam.
De kezdõként nagy fegyvertény lenne, ha kiugró eredményt el tudnék érni. Mondjuk elsõ 100.
A hajtással nem lesz gond!
Jövõre két XC kupasororzat lesz, 5-5 futammal.
OX az olimpiai távokon,
MX a maratoni távokon.
De elõször a Békás 1-en szeretnék egy 30 perce belüli idõt.
De kezdõként nagy fegyvertény lenne, ha kiugró eredményt el tudnék érni. Mondjuk elsõ 100.
A hajtással nem lesz gond!

Jövõre két XC kupasororzat lesz, 5-5 futammal.
OX az olimpiai távokon,
MX a maratoni távokon.
De elõször a Békás 1-en szeretnék egy 30 perce belüli idõt.
Írta 2003. december 08. - 09:07

A versenyzés nem a megalázásról,megalázkodásról szól.
Ha beérsz 256.nak is, de versenyeztél, ottvoltál, és több lettél tõle...és qrva mind1, h kivel vívtál egy-egy jó emlkedõn, de ha kihajtottad magad max.on, már megérte!!!!
Ennyi!
Ha beérsz 256.nak is, de versenyeztél, ottvoltál, és több lettél tõle...és qrva mind1, h kivel vívtál egy-egy jó emlkedõn, de ha kihajtottad magad max.on, már megérte!!!!
Ennyi!
Írta 2003. december 06. - 23:14

Akkor csendben elbújok a '98-as technikával....
Viszont beújítottam egy SRAM 9.0 féket. Na, az állatul fog!
Jövõre találkozunk! Remélem, jó csatákat vívhatunk- bár ez neked megalázó lenne, hogy tudom tartani a lépést.
Viszont beújítottam egy SRAM 9.0 féket. Na, az állatul fog!
Jövõre találkozunk! Remélem, jó csatákat vívhatunk- bár ez neked megalázó lenne, hogy tudom tartani a lépést.
Írta 2003. december 06. - 11:50

Majd kierül, hogy megy-e a kettõ együtt.
Elvileg sok montis edz o.úton, ami jó állóképességet ad a maratonokra.
A CC-versenyeken való kemény mászás, meg alaposan megerõsít, és erõt igényel, ami jól jön o.úton.
A fene tudja...majd kierül..kell a változatosság.
Henger: Nem lefty...õ egy régebbi, még headshockos jószág...F700as, CAD2....tökömtudjamicsoda...csak vicceltem.
Headshockos, merevfarú, 2000-es, majdnem teljes LX-szettel(2000-2002közötti alkatrészek).
Ennyi..."manökenek" bicikliztek vele, komoly terepet még nem sokszor látott. Szép darab.:-)
Kellemes hétvégét!!!
Elvileg sok montis edz o.úton, ami jó állóképességet ad a maratonokra.
A CC-versenyeken való kemény mászás, meg alaposan megerõsít, és erõt igényel, ami jól jön o.úton.
A fene tudja...majd kierül..kell a változatosság.
Henger: Nem lefty...õ egy régebbi, még headshockos jószág...F700as, CAD2....tökömtudjamicsoda...csak vicceltem.
Headshockos, merevfarú, 2000-es, majdnem teljes LX-szettel(2000-2002közötti alkatrészek).
Ennyi..."manökenek" bicikliztek vele, komoly terepet még nem sokszor látott. Szép darab.:-)
Kellemes hétvégét!!!
Írta 2003. december 05. - 18:20

Aszta!
Csak nem egy Lefty?
Na ne, egyre erõsebb a konkurncia!
Tavaszra megbeszélhetünk közös edzéseket? Van még mit tanulnom. (enyhén szólva)
Én is így álltam be. Szerinted lehet eredményesen mûvelni mind a kettõt? Mert elvileg eltérõ felkészültség szükséges hozzá.
Más tma: ma spineltem elõször 3 órát egyhuzamban, az utsó óra 150-es pulzuson kiállva. És bírtam, nem is lihegtem. Mit mondjak, egy hónap alatt látható fejlõdés! ;D
Csak nem egy Lefty?
Na ne, egyre erõsebb a konkurncia!

Tavaszra megbeszélhetünk közös edzéseket? Van még mit tanulnom. (enyhén szólva)
Én is így álltam be. Szerinted lehet eredményesen mûvelni mind a kettõt? Mert elvileg eltérõ felkészültség szükséges hozzá.
Más tma: ma spineltem elõször 3 órát egyhuzamban, az utsó óra 150-es pulzuson kiállva. És bírtam, nem is lihegtem. Mit mondjak, egy hónap alatt látható fejlõdés! ;D
Írta 2003. december 05. - 17:24

Köszönöm Coyote, lett volna még kerékpáros öltözetet magamra hergelni, csak mikor elindultunk még nem volt különösen hideg(szûrt napsütés, de. 9óra) de 30-40km odébb már 200-300m-es látótávolságú enyhe köd volt, és 3-4fokkal hûvösebb.
Ennek ellenére jót tekertem.
Amit még nem mondottam:
Vettem egy montit.
Elkezdek a 2004es szezonban CC-zni is!!!!
Az lesz ám a móka!!!
Csudaszép Cannondale-el tekergek mostanság, ha idõm engedi...sok a ZH ilyentájt:-)))
Jó tekerést, és kellemes Mikulást mindenkinek.
Ennek ellenére jót tekertem.
Amit még nem mondottam:
Vettem egy montit.
Elkezdek a 2004es szezonban CC-zni is!!!!
Az lesz ám a móka!!!
Csudaszép Cannondale-el tekergek mostanság, ha idõm engedi...sok a ZH ilyentájt:-)))
Jó tekerést, és kellemes Mikulást mindenkinek.