NVik:
Hát pcycle is oottvolt???
Nem is mondta(d).
1ébként én furcsáltam is, hogy tegnap még dobogókõn voltál??? verseny elõtt?!
mind1, legközelebb majd pihensz többet, és megvívunk.
Amúgy NVik sem panaszkodhat kerékpárok terén a Trek OCLV-vel.
Ugyanitt,(Rákoskert kerékpáros centrum, Kírésõ u. 1.) lesz 1 verseny, hasonló társasággal, pontos infot még nem tudok. Július 6. vagy 7-e. Táv: 75km.
A dologhoz hozzátartozik, hogy szerencsém volt, jókor voltam benne az elmenésben és a vasúti átjárókon is szerencsésen átbújtunk.
3an szöktünk meg 10km után, aztán a Gödöllõ utáni emlkedõn leszakadt 1 srác, sajnos a nevére nem emlékszem, de szép Merida 905-el volt, Cannondale-es mezbe.
Ezután a haátralévõ 2/3 távon Borbély Gyurival mentünk végig( volt KSI és BVSC biker).
A Dány környéki rövid sprinterdombok feküdtek nekem, bár 50km után elkezdett fájni a hátam.
A vége elõtt 20km-el elfáradt az ellenfél, keveset vezetett(addig is kevesebbett, de mind1) és lassabban is, mint elõtte(36-38 helyett 32-34el).
A kis sprinterdombokon igyekeztem kifárasztani, 35km/h ról indulva meghúztam a dobtetõig 44-45ig.
Végül a Péceli emelkedõig vártam, tartottam attól, hogyha elõtte ellépek, nem lesz erõm tartani a tempót a végéig.
Szóval, miután kiértünk pécelrõl, volt még 1.5km, igyekeztem úgy taktikázni, hogy 700-800mel a vége elõtt kelljen újra nekem vezetni.
Be is jött, kihúzodtt a srác, én mg nekiindultam ,ami a csövön kifér. sikerült leszakítani, végül 15"-el értem fel elõtte.
2:17':20" es idõvel futottam be (37.2km/h átlag).
Összegezve, egy kellmes, barátságos hangulatú verseny volt, kevés versenyzõvel, így nem tartom kiemelkedõ dolognak, hogy nyertem, hozzájárult egy nagy kalap szerencse is!!!!