Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútisok Bp-n!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2065 hozzászólás a témában

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Nadapi emelkedõ még mindig igen tetszik, bár régebben meredekebbnek tûnt :)

A tókörön kívül 3 standard útvonalam van:
- Gárdony-Nadap-LB-Csákvár-Zámoly-Szfv-Pákozd-Dinnyés-Gárdony (kb 75)
- Gárdony-Nadap-LB-Szfv-Pákozd-Dinnyés-Gárdony (kb 55)
- Gárdony-Agárd-???(be a mezõkre)-tehenek egy völgyben-Pusztaszabolcs-Velence-Gárdony (kb. 42km)

Mindig is a V-tónál nyaraltunk, igen jól ismerem, országuti tekeréseim 90%-a itt zajlik, július elején megyek oda 2 hét szabira, akkor jajj az aszfaltnak!

Hogy is lehet téged elérni?

almos

almos

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
pinyo, remelem majd szolsz, ha erre jarsz ismet, hiszen tudod meg egy kicsit adosod is vagyok azert a fel korert :)
johetsz montival is, szerintem nagyon kellemes kis videk a velencei hgy, gondolom neked a 3h utan olyan kis feludules fele, persze teljesen mas a talaj, de a fehervar nadap fehervar terepen 50km, es eleg valtozatos es kellemes szerintem
ha outival jossz, akkor persze messzebb is mehetnenk, vagy tobb kis kellmese kort a nadap lovasbereny vereb pazmand kapolnasnyek utvonalon, ami remek kis tav szerintem
biztos jartal mar a nadap utani emelkedon, hogy tetszett?

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
[Velencei-tó kör idõ]
almos,
most olvasgatom vissza a topikot, szóval tavaly mentem szélcsendben 45:11-et a rendes országutimmal (36,2 átlag). Ezt nyár végén mentem, amikor kivételesen sikerült egy hónap alatt 1000 km-t menni. Mivel láttam hogy mész, célozd meg idén a 41 percet ;) Azért majd én is próbálkozom.

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Ámen :)

Gyere fiam, feladom az utolsó kenetet ;D

NVik

NVik

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Emberek szorítsatok értem szombaton megyek a
Vasi Vasemberre meghalni a 35 fokos hõségben ;D.
Bocsánatot kérek mindenkitõl aki ellen vétkeztem
tartsatok meg emlékezetetekben :D.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Wolf: Ha van tel.szám, fel kell híni, aztán kész.

Pcycle:
TT és verseny - így lett meghirdetve, és én a versenyre neveztem be.
Ha "only" TT lett volna, vígan végigkerekeztem volna veletek, 1 szó nélkül. Max. sprintelgettünk volna a településtáblákért(attól lehet erõsödni!).

A szerencséhez az is hozzátartozik, hogy a suli mellett lényegesen több idõm volt/van tekerni, tudatosan edzeni, mint aki dolgozik+család+...stb.
mindenesere Köszönöm a Gratulákat.

Ha lesz v.mi TT, szóljatok, és ha nem ütközik versennyel, megyek!!!

Wolf

Wolf

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Csofém, most hvégén lesz, Pécsen, 75 km

http://www.hunbike.h...termek/v368.pdf

Ez a kiírás, de "június 15. szombat" szerepel benne, holott 15e vasárnap. Vkinek bõvebb info? Szándék?

almos

almos

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
sziasztok,

juni 22 lesz egy idofutam verseny a bakonyban, papatol 20km re, 15 km hooszu a tav, nem voltam meg arra, de gondolom maszas es lejtozes, majd fordito es vissza...
biztos nem lesz semmi 30°C ban hegyetmaszni, azert remelem el tudok menni
szombaton megnezem a helyszint, vmilyen vadaszhaz es bakonybel kozt van, ami ugye az eszaki bakony, nem messze a koris hegytol (700m)....
tehat lehet majd szenvedni, jon innen esetleg valki?

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Hogy is van azokkal a kerósokkal, akik nyomják a TT-n is..., tpresident? ::) De egyébként gratulálok, a gyõzelemben véletlennek kevés szerepe van. Ez a TT verseny volt, mint ott kiderült, mi ketten eleve úgy mentünk, hogy TT és nem kell nyomni.

NVik

NVik

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Hali

Tpresident pcycle és buday már jem jöttek vissza a
kerékpáros centrumhoz, ezért nem tudtam õket bemutatni ;D. Egyébként pcycle volt a másik Trek-es
(2300-as). Ha a legjobb fomámban lettem volna akkor sem nagyon tudtam volna tartani veled az iramot ilyen dimbes-dombos terepen 37-es avs az brutális!!!!! :oEz az eredmény nem szerencse kérdése volt... ;)

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Sziasztok!

Jó látni, hogy kezd összekovácsolódni a forumos brigád... csak én maradok ki belõle :) Sajnos engem mostanság a floorball nagyon lefoglal, a hétvégén is szolnokon voltam, jövõ hétvégén pedig valószíbüleg OB2-es forduló lesz, elödöntõvel, döntõvel. Aztán utána 1 hétre vizsgám lesz. De utána remélem többet is tudok biciklizni. Sajnos nagyon nincs idõm mostanság elmenni ilyen 100km-es turákra, pedig nagyon jó lenne. Ha van egy kis idõm, az annyira elég, hogy felzuzzak a Normafához azon az 5km-es emelkedõn, és probálok minnél többet kihozni magamból.

De azért ti biciklizettek szorgalmasan :)

Üdvözlettel Remport Balázs

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
NVik:
Hát pcycle is oottvolt???
Nem is mondta(d).

1ébként én furcsáltam is, hogy tegnap még dobogókõn voltál??? verseny elõtt?!
mind1, legközelebb majd pihensz többet, és megvívunk.
Amúgy NVik sem panaszkodhat kerékpárok terén a Trek OCLV-vel.

Ugyanitt,(Rákoskert kerékpáros centrum, Kírésõ u. 1.) lesz 1 verseny, hasonló társasággal, pontos infot még nem tudok. Július 6. vagy 7-e. Táv: 75km.

A dologhoz hozzátartozik, hogy szerencsém volt, jókor voltam benne az elmenésben és a vasúti átjárókon is szerencsésen átbújtunk.
3an szöktünk meg 10km után, aztán a Gödöllõ utáni emlkedõn leszakadt 1 srác, sajnos a nevére nem emlékszem, de szép Merida 905-el volt, Cannondale-es mezbe.
Ezután a haátralévõ 2/3 távon Borbély Gyurival mentünk végig( volt KSI és BVSC biker).
A Dány környéki rövid sprinterdombok feküdtek nekem, bár 50km után elkezdett fájni a hátam.
A vége elõtt 20km-el elfáradt az ellenfél, keveset vezetett(addig is kevesebbett, de mind1) és lassabban is, mint elõtte(36-38 helyett 32-34el).
A kis sprinterdombokon igyekeztem kifárasztani, 35km/h ról indulva meghúztam a dobtetõig 44-45ig.
Végül a Péceli emelkedõig vártam, tartottam attól, hogyha elõtte ellépek, nem lesz erõm tartani a tempót a végéig.
Szóval, miután kiértünk pécelrõl, volt még 1.5km, igyekeztem úgy taktikázni, hogy 700-800mel a vége elõtt kelljen újra nekem vezetni.
Be is jött, kihúzodtt a srác, én mg nekiindultam ,ami a csövön kifér. sikerült leszakítani, végül 15"-el értem fel elõtte.
2:17':20" es idõvel futottam be (37.2km/h átlag).

Összegezve, egy kellmes, barátságos hangulatú verseny volt, kevés versenyzõvel, így nem tartom kiemelkedõ dolognak, hogy nyertem, hozzájárult egy nagy kalap szerencse is!!!!

7omi

7omi

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Velence Tízszer képek :http://kep.tar.hu/to...ml?aid=27571927

Gratulálok minden teljesítõnek akik bírták a nagyon meleg idõt

Üdv: 7omi

NVik

NVik

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Sziasztok

Ma egy kellemes családias hangulatú versenyen
(Kis Everest) összefutottam jópár fórumtárssal.
Ilyen lerobbant állapotban még az életben nem versenyeztem ;D. (Kicsit túlterheltem magam a héten). Hihetetlen mik nem történnek összeállt egy hármas csapat ahol kis idõ mulva kiderült, hogy mindenki ismerõs a fórumról ez úton is üdvözlöm
pcycle-t(milyen szuper bringája van :)) és Buday-t aki nagyon élvezetesen mesélt a triathlonos versenyekrõl :D. A versenyt pedig igen jó formában levõ fórumtársunk tpresident nyerte mégyegyszer gratula neki. Nekem még egy kis eltévedés is belefért a dologba :))).

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Trek2300:
Az lehetséges, hogy a mai nap 10 óra környékén téged láttalak Dobogókõnél illetve Pomázon a kútnál amikor kulacsot töltöttem? (sárga mezben illetve MTB-vel voltam)

NVik

NVik

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
A Kis Everest az szombaton lesz vagy vasárnap?
Arra én is nagyon szivesen elmennék.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
almos:

kb. 1 hónapja a Péti verseny után arrafelé jöttünk haza(bringával) Tatabányára.
Szép az a környék, 1ébként az ország legszelesebb helye(persze nem mindig hátszél), oda akanak most vagy 20 szélerõmûvet telepíteni.

Velencei-tó 10szer: Sajnos kihagyom, vasárnap versenyem lesz, és nem lenne jó megszakadni elõtte.
Aki megy, sok sikert, jó idõt, folyamatos hátszelet és lejtõt, sok jókedvet!!!!!!!

almos

almos

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
akkor kik jonnek a v10re?
ugy latom eddig bapu, 7omi, nvik , es en is , es meg valaki innen?

hetvegen iszonyat szep helyen jartam, biztos volt mar valaki kozuletek is tesen, majd bakonynanan, a ket heyl kozt hihetetlen jo minosegu az ut, semmi forgalom, csak kb 3 km szerpentin, szoval lehet fejlodni, h varpaoltatol le dudarig, majd vissza... :)

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Kösz a honlapot, Bapu!

Bapu

Bapu

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
TOUR deGYÖMRÕ: www.tourdegy.webvilag.hu