A Vasárnapi idõfutam ugyan amatõr-kupa forduló, de sajnos kénytelen vagyok kihagyni, mert hétfõn érettségizek.
Almos: Neked sok sikert!!!
Július 5-én a Gemenc Nagydíjra szeretnék lemenni, igyekszem addig megfûzni pár csapttársat, hogy szépen üljünk be az Egyesület mikorbuszába, és meg se álljunk Szekszárdig. Remélem sikerül, nincs kedvem egyedül menni.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútisok Bp-n!
Indította
syncro
, 2002. január 31. 11:38
Írta 2003. június 18. - 12:45

Írta 2003. június 17. - 21:23

boldog szulinapot mindenkinek! 
...
huh, de jo nektek , en is voltam , igaz, csak 4 napig meg majusban es semmi kerekpar, de a dolomitok sziveben , nem nehez elkepzelni h milyen nagyokat lehet arra kerekparozni!
szoval Nvik, szerintem nagyon jol fogod erezni ott magad, es gondolom tpresident is sokat erosodik majd
(bar ugy olvasom neki mar nem nagyon van hova
))
de addig is nem jon vki a kov idofutamra vasarnap?
emelkedok ott is lesznek, es eddig ugy nez ki, hogy annyira meleg sem lesz
nem voltam meg orszaguti kupafutamon, sot, mivel messze van tolunk igazi emelkedo, szoval sokat meg nem is masztam egyszerre
(szal lehet, nagy eges lesz... )

...
huh, de jo nektek , en is voltam , igaz, csak 4 napig meg majusban es semmi kerekpar, de a dolomitok sziveben , nem nehez elkepzelni h milyen nagyokat lehet arra kerekparozni!
szoval Nvik, szerintem nagyon jol fogod erezni ott magad, es gondolom tpresident is sokat erosodik majd
(bar ugy olvasom neki mar nem nagyon van hova

de addig is nem jon vki a kov idofutamra vasarnap?
emelkedok ott is lesznek, es eddig ugy nez ki, hogy annyira meleg sem lesz
nem voltam meg orszaguti kupafutamon, sot, mivel messze van tolunk igazi emelkedo, szoval sokat meg nem is masztam egyszerre
(szal lehet, nagy eges lesz... )
Írta 2003. június 17. - 12:09

Írta 2003. június 17. - 11:59

Banyek ma lettem 27 éves, hogy szalad az idõ....

Üdv sorstárs

Írta 2003. június 17. - 11:57

Mik vannak a magyar birngások teljesen elözönlik
az olasz csizmát igy nyár közepén ;D. tpresident
a Garda-tó nagyon szuper lesz arról biztosithatlak
tekersz egy picit aztán fürdés. Én 6-án már itthon leszek majd átadom a stafétát
.
az olasz csizmát igy nyár közepén ;D. tpresident
a Garda-tó nagyon szuper lesz arról biztosithatlak
tekersz egy picit aztán fürdés. Én 6-án már itthon leszek majd átadom a stafétát

Írta 2003. június 17. - 11:52

NVik, sok sikert!!!!
Július 18-án én is megyek Tekerni olaszországba, de én kicsit messzebbre.
Nápoly és környéke lesz az, ahol 2hetet töltök el nyaralásként, de persze jön Velem a bringám is.
Mindenképpen szeretném megmászni párszor a Vezúvot, és arra is fogok tekerni, ahol a Giro 5.szakasza ment.
2hét Nápoly mellett+hazafelé 3 nap a Garda-tónál.
Frankó lesz!!!!
Július 18-án én is megyek Tekerni olaszországba, de én kicsit messzebbre.
Nápoly és környéke lesz az, ahol 2hetet töltök el nyaralásként, de persze jön Velem a bringám is.
Mindenképpen szeretném megmászni párszor a Vezúvot, és arra is fogok tekerni, ahol a Giro 5.szakasza ment.
2hét Nápoly mellett+hazafelé 3 nap a Garda-tónál.
Frankó lesz!!!!
Írta 2003. június 17. - 11:43

Igérem lesz beszámoló és képek is. Már látom
magam a kegyetlen emelkedõkön küzdeni miközben
az olasz lányok rohangálnak fissitõért ;D.
magam a kegyetlen emelkedõkön küzdeni miközben
az olasz lányok rohangálnak fissitõért ;D.
Írta 2003. június 17. - 09:20

Olasz Alpokba mész? Ha visszajösz várjuk a beszámolót, hol rontották el azok az aluledzett fiúk májusban! ;D
Írta 2003. június 16. - 22:10

Ez nyaralás csak viszem a bringát is. Szemrevételezem miért voltak annyira kibukva a Girón
. Javítok a formámon a Dolomitokban.

Írta 2003. június 16. - 22:04

Edzõtáborba az Alpokba???? De sok idõd van
hü, az nagyon király lehet. csak nem érek rá, meg nincs is annyi pénzem.
190cm-hez 70kilo. Ez hülyeség. Kiakadna a BMI indexed a helyérõl.
én olyan 80-83 kiloval már elégedett lennék.
a jun 22??? basszus mért vizsgázom 24-én??? :'( szar suli.
a középtávból nem tudom mi lesz, nagyon rá kéne edzenem, nem tom lesz-e annyi idõm, de még nem adtam fel
csak kéne legalább egy rövidtávú elõtte.
A másik két triatlon jul 5, 6 milyen távok?

190cm-hez 70kilo. Ez hülyeség. Kiakadna a BMI indexed a helyérõl.

a jun 22??? basszus mért vizsgázom 24-én??? :'( szar suli.
a középtávból nem tudom mi lesz, nagyon rá kéne edzenem, nem tom lesz-e annyi idõm, de még nem adtam fel

A másik két triatlon jul 5, 6 milyen távok?
Írta 2003. június 16. - 21:57

Hali Manki azért fogyhatnál egy-két kilót
. Nekem négy hónap alatt sikerült ledobnom jópárat ;D és még folytatom jeleg 83 a 190 cm-hez. 79-ig meg sem állok
. A Békás I. idõfutamon beszélgettem
az egyik rendezõvel mondtam neki, hogy mekkora egy amatõr vagyok stb. stb. erre megszólal, hogy le kellene dobnom egy huszast
. Anyám hogy néznék én ki 70 kilósan (különben igaza volt csak a szám volt kicsit tulzó). Ami a triatlon illeti a középtáv amit eredetileg terveztél lesz vagy 6 óra kemény küzdés!!!!!! Egy barátom aki tud 4 perces ezreket 10 km-en a rövidtávú végén csak 5 percesekre volt ereje! Nekem Buday a következõ versenyeket ajánlotta:
jún.22 Triatlon rövidtávú ranglista + Amatõr OB Kisköre Kovács Márton 30/965-5254
júl.05 Triatlon gyermek, serdülõ, sprint ranglista + Budapest és Vidék Bajnokság Balassagyarmat Vitalitás SE. 74/510-844
júl.06 Triatlon Váltó OB Balassagyarmat Vitalitás SE. 74/510-844
Jövõ héten megyek kéthetes edzõtáborba az Alpokba
.

az egyik rendezõvel mondtam neki, hogy mekkora egy amatõr vagyok stb. stb. erre megszólal, hogy le kellene dobnom egy huszast

jún.22 Triatlon rövidtávú ranglista + Amatõr OB Kisköre Kovács Márton 30/965-5254
júl.05 Triatlon gyermek, serdülõ, sprint ranglista + Budapest és Vidék Bajnokság Balassagyarmat Vitalitás SE. 74/510-844
júl.06 Triatlon Váltó OB Balassagyarmat Vitalitás SE. 74/510-844
Jövõ héten megyek kéthetes edzõtáborba az Alpokba

Írta 2003. június 16. - 21:35

NVik: ilyen távu triatlon lesz valamikor mostanság? Ha igen, légyszi szólj, mert ezzel a távval kéne kezdenem a dolgot mindenképpen. Köszi
Írta 2003. június 16. - 21:32

pitzu: Hello! én is Dél-Budán lakom (Petõfi-híd budai hídfõ Karinthy-Budafoki keresztezõdés), abszolut amatör vagyok jelenleg
idén még egy amatör versenyre se tóltam el a fenekem, sajnos nem sok idõm volt. De azért tudok menni, ha kell, fõleg az emelkedõket támadom, mert nincs sok idõm tekerni és 1-2 órát menni sikon országutival meg nem szeretek, unalmas. De 1 hét és a barátnõmé vagyok meg a bringámé
, csak addig még van egy szóbelim 
Szóval ha van kedved cangázni, jelentkezz, v. írj és találkozhatunk
Nagyon "bájos"
19 éves, programozónak készülõ srác vagyok a magam 186cm-vel, és 87kilojával. Egyb floorballozom felnõtt OB2-ben. Ha ennél többet szeretnél megtudni, esetleg nézz fel ide: neumanki.fw.hu /www nélkül
Üdvözlettel Remport B.

Szóval ha van kedved cangázni, jelentkezz, v. írj és találkozhatunk

Nagyon "bájos"

Üdvözlettel Remport B.
Írta 2003. június 16. - 20:40

nincsenek comborák, akik szintén tekeregnek????
Elmész bringázni, és szerintem ohatatlanul beleszaladsz(lértsd: Találkozol) más bikerekbe.
Itt-ott megálsz vízért, kocsmába pihenni...stb.
Ha összehaverkodtok, máskor is elmehettek 1ütt tekerni.
Ez 1 barátságos sport, nem találkoztam még olyan oútissal, aki elhajtott volna.
Elmész bringázni, és szerintem ohatatlanul beleszaladsz(lértsd: Találkozol) más bikerekbe.
Itt-ott megálsz vízért, kocsmába pihenni...stb.
Ha összehaverkodtok, máskor is elmehettek 1ütt tekerni.
Ez 1 barátságos sport, nem találkoztam még olyan oútissal, aki elhajtott volna.
Írta 2003. június 16. - 19:29

Budapesten milyen csoporthoz lehetne csatlakozni országuti bringával. Már több mint egy éve megvan, de iszonyúan nem bírom kihasználni. Pedig tök jó a montiról átulni egy ilyen szélsebes bringára, viszont örökké egyedül nagyon unalmas.
Valami hobby,amatõr csoport lenne jó ahol lehet azért fejlõdni,de nem akarom versenyszinten csinálni.
Én Dél-Budán lakom, így az se lenne hátrány, ha nem kéne átszelni hozzá az egész várost.
Ha valaki tud ilyesmirõl szóljon!Nagyon örülnék neki!
Elõre is köszi.
Valami hobby,amatõr csoport lenne jó ahol lehet azért fejlõdni,de nem akarom versenyszinten csinálni.
Én Dél-Budán lakom, így az se lenne hátrány, ha nem kéne átszelni hozzá az egész várost.
Ha valaki tud ilyesmirõl szóljon!Nagyon örülnék neki!
Elõre is köszi.
Írta 2003. június 15. - 20:51

Gratula tpresident sajnos én nem lehettem egyszerre
két helyen. Szomorú voltam, hogy le kellett mondanom errõl a kemény mászásról de a triatlont
már három hónapja tervezem.
két helyen. Szomorú voltam, hogy le kellett mondanom errõl a kemény mászásról de a triatlont
már három hónapja tervezem.
Írta 2003. június 15. - 20:35

Kellemes idõben kb. 100 fõs mezõny gyûlt össze Gyöngyös szépen felújított fõterén.
Sok amatõrversenyzõ, jóhéhány Biondo-s, 1-2 Fradi, pár Hungary:A és egyetlen postás nélkül indultunk kicsit késve. 9:50kor még a nevezéssel bajlódtam(de nem miattam késett a rajt!!!).
Pásztóig(kb féltáv) volt pár bukás, de enkinek nem lett komolyabb baja.
Eleinte hátul mentem, de az 1. bukás elõttem történt és könnyen a részesévé vállhattam volna, így kb .10km utná elõrementem, itt-ott vezetgettem, húzogattam a sort. Pásztó után aztán megkezdõdött a mászás, az eleje elkezdett szakítani, én pedig szándékosan nem mentem velük. tudtam ,hogy nem vagyok képes olyan tempóban felmenni a Kékesre, így inkább a "túléélésre" bicikliztem, egyenletes, 20-22kmh tempóval verettem fel Galyatetõre, elõzgetve aztan a 8-10 embert, aki leszakadt az élbolytól.
Még G.tetõ elõtt volt 1 frissítõ, kedves hölgyek adtak a kezebe finom hideg vizet. Ebbõl a frissítõ-állomásból kellett volna még egy.
Mátraházára már fáradtan érkeztem, kezdett fölém kerekedni a hegy és a fáradtság. Így utólag visszagondolva mégiscsak kellett volna enni a frissítõ után(volt málam étek).
Az utolsó, Kékesre vezetõ 4km ittam meg a levét, félig-meddig eléhezve szenvedtem fel, közbe jópáran visszaelõztek, de végül jókedvvel, de leverten érkeztem meg kb. 2ó 25perc körüli idõvel.
Odafennt minden várt, mi szem szájnak ingere, alma, hideg üdítõ, szóda, csokoládé minden mennyiségben.
Nem fejadagos rendszer volt, hanem annyit ettél, amennyi jólesett, sõt az eredményhirdetés után a kerékpárjukra pattanó bringásokat még megtöltötték csokoládéval, mert még maradt is.
NVik:
Borbély Gyurival(aki 2. lett az Everesten) jöttünk haza, ill. én "csak" Gödöllõig, ott vonatra szálltam, de levezetésnek pont elég volt addig tekeregni az erõs oldalszélben.
1szó mint 100, kellemes hangulatú, kivállóan megszervezett verseny volt jó társasággal, kemény terepen, kellemes idõben(Kékesen 24-25fok...príma volt).
Valahol a középmezõnyben végeztem, de a célomat, hogy megbiciklizzem országunk legmagasabb pontját: Teljesítettem!!!!
Sok amatõrversenyzõ, jóhéhány Biondo-s, 1-2 Fradi, pár Hungary:A és egyetlen postás nélkül indultunk kicsit késve. 9:50kor még a nevezéssel bajlódtam(de nem miattam késett a rajt!!!).
Pásztóig(kb féltáv) volt pár bukás, de enkinek nem lett komolyabb baja.
Eleinte hátul mentem, de az 1. bukás elõttem történt és könnyen a részesévé vállhattam volna, így kb .10km utná elõrementem, itt-ott vezetgettem, húzogattam a sort. Pásztó után aztán megkezdõdött a mászás, az eleje elkezdett szakítani, én pedig szándékosan nem mentem velük. tudtam ,hogy nem vagyok képes olyan tempóban felmenni a Kékesre, így inkább a "túléélésre" bicikliztem, egyenletes, 20-22kmh tempóval verettem fel Galyatetõre, elõzgetve aztan a 8-10 embert, aki leszakadt az élbolytól.
Még G.tetõ elõtt volt 1 frissítõ, kedves hölgyek adtak a kezebe finom hideg vizet. Ebbõl a frissítõ-állomásból kellett volna még egy.
Mátraházára már fáradtan érkeztem, kezdett fölém kerekedni a hegy és a fáradtság. Így utólag visszagondolva mégiscsak kellett volna enni a frissítõ után(volt málam étek).
Az utolsó, Kékesre vezetõ 4km ittam meg a levét, félig-meddig eléhezve szenvedtem fel, közbe jópáran visszaelõztek, de végül jókedvvel, de leverten érkeztem meg kb. 2ó 25perc körüli idõvel.
Odafennt minden várt, mi szem szájnak ingere, alma, hideg üdítõ, szóda, csokoládé minden mennyiségben.
Nem fejadagos rendszer volt, hanem annyit ettél, amennyi jólesett, sõt az eredményhirdetés után a kerékpárjukra pattanó bringásokat még megtöltötték csokoládéval, mert még maradt is.
NVik:
Borbély Gyurival(aki 2. lett az Everesten) jöttünk haza, ill. én "csak" Gödöllõig, ott vonatra szálltam, de levezetésnek pont elég volt addig tekeregni az erõs oldalszélben.
1szó mint 100, kellemes hangulatú, kivállóan megszervezett verseny volt jó társasággal, kemény terepen, kellemes idõben(Kékesen 24-25fok...príma volt).
Valahol a középmezõnyben végeztem, de a célomat, hogy megbiciklizzem országunk legmagasabb pontját: Teljesítettem!!!!
Írta 2003. június 15. - 19:55

Írta 2003. június 14. - 22:35

Sziasztok túl vagyok életem elsõ triatlonán
Megycsináltuk Szombathelyen a Vasi Vasembert
olimpiai táv (1500, 40 km, 10 km). Iszonyat kemény
dolog ez a triatlon fantasztikus volt a hangulat a szervezés. Több szervezõ és kiszolgáló volt mint versenyzõ. Az úszás végén a középmezõnyben voltam aztán a bringázás közben feljöttem vagy 12 helyet csak, hogy aztán egy botrányos futással el is
veszítsem ezeket az elõzéseket
))). Szerintem bringán igen csak közel voltam a legjobbakhoz. A vége 2h45 perces idõ iszonyat hõség és fantasztikus hangulat ez a 30. helyre volt elég a 65 fõs indulólétszámból. (A bringa végén még 17. voltam.)
Azt hiszem sok hasonlót ki fogok még próbálni.
Megycsináltuk Szombathelyen a Vasi Vasembert
olimpiai táv (1500, 40 km, 10 km). Iszonyat kemény
dolog ez a triatlon fantasztikus volt a hangulat a szervezés. Több szervezõ és kiszolgáló volt mint versenyzõ. Az úszás végén a középmezõnyben voltam aztán a bringázás közben feljöttem vagy 12 helyet csak, hogy aztán egy botrányos futással el is
veszítsem ezeket az elõzéseket

Azt hiszem sok hasonlót ki fogok még próbálni.

Írta 2003. június 13. - 16:04