Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútisok Bp-n!

- - - - -

• Please log in to reply
2065 replies to this topic

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
95 deka? :o
Sirály! 8)

Lemértem az Caprinet. 10 kiló.
Kulacstartóval, MKS pedállal (amire 450 gr-ot írnak, de lemérem majd azt is)

Túl gyors lennék. Azt hiszem, adok esélyt a többieknek is. ;D ;)

Hegyi idõfutamokon szeretnék nagyot alkotni.

Egyébként határon vagyok így télidõben (ugye a raktározás), de elvileg elbír simán.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
Ha 78 kg-tól nehezebb vagy, nem is érnél el a célig, ugyanis kb. ilyen tömegre van hitelesítve ez a kerékszett (kb. 95 dkg a két kerék!) Egyébként hegyen felfele csodákat mûvelhet.

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
;D

Irigykedhettek is! ;)

A pályán úgyis kiderül, hogy azzal sem lennék gyorsabb, szóval tökmindegy, mivel indulok. Vagy nem?

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
Már csak pár hónapot kell várni és lesz ám itt minden, ami a kerékpáros szem-szájnak ingere, még Spengler kerék is. Már látom is amint Henger fanyalogva dobja félre a Spengler kereket, mert inkább a LEW legkönnyebb szettjét veszi, hiszen nem olyan sok az a 3000 euro érte. ;)

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
Dizájnelemként jó lenne.
Legalább nem kell felraknom a nyúlszõrmés kulcstartómat ;D

Nem tudod, mi a télapó címe? ;)
De szenyó, mert tavaly sem küldte a Ferrarit. ;D

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
Így van pcycle!

Vasárnap de. kb. 1.5hónap "kihagyás" után felültem az o.útimra.
kicsit alúlöltözötten(az elején fáztam) tekrtünk laza 90km-t...de mire hazaértünk...eléggé lepukkantam. Rettenet,h mennyire lépültem, én is meglepõdtem saját magamon...lesz mit visszahozni a télen!!!!

Henger, írjál a télapónak,h hozzon neked egy pár olyan fajta kereket!!!!! :-)))

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
Tpresident az indiánoknál jó fõnök lenne. Egy-két lakonikus kinyilatkoztatást, aztán uff, szólottam! ;D

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
Srácok!

Az apróban van egy outi bringa. Egyszerûen gyönyörûen néz ki! Polír váz, és háromküllõs kerekek, aerovilla... :D
Ezek a Spengler kerekek megtetszettek. Hogyé' lehet ilyet kapni? Elég csak elsõ is.

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
Hogy te milyen költõi vagy! ;D

Köztudott, hogy a barátnõ engedélyezett doppingszer. ;)

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
Magamhoz képest röviden szólnék:

Az észszerûen lehet télen kerózni.
Hetente 1-2 alkalom belefér, mellette lehet futkorászni éjjel-nappal, görgõzni, kondi-tornaterembe járni, spinningezni, úszni..stb. mindenki a lehetõségeihez mérten!

Ha nagy a hó, inkább romantikus sétákat kell tenni a pároddal, meg hómanust építeni...

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 posts
a tavalyi télre emléxem, az utcánk nekünk sem volt takarítva de ez a kis szakasz nem volt túl megterheló, a váci utat meg a szentendreit is folyamatosan takarították de mondom amikor nagyon szakadt a hó nem voltam kinn...(max montizni ;) )

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
Jó lehet neked Coyote, különleges helyen élhetsz, mert az volt pontosan a botrány hogy nem takarították az utakat, ha igen, akkor is egy nyomvonal volt a hóban (nem a 5-6 fõközlekedési útról beszélek, amit egyébként is kerülök). Pesten kívül méginkább. VAgy lehet, hogy a két évvel ezelõtti télre emlékszel? Mindesetre télen részemrõl mindig pihit adok a gépeknek.

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Egyszer élünk ;)

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 posts
Nem asszem ket vagy harom map volt, hogy nem bicoztam a hó miatt. Az utakat meg takaritottak mondjuk meg is lehet nézni, hogy milyen a téli bicóm a sós létõl pedig rendszeresen takarítottam... ja és persze tanuim is vannak a dologra mivel egyedül tuti nem bringáztam volna.... Sõt volt olyan (amire nem vagyok büszke) hogy ónos esõben stéhereztünk Vác oda visszán... mondjuk ez azért már kicsit horror volt ;)

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
Tamáskodom, múlt tél nagyon kemény volt, olyan havakkal decembertõl februárig -10-20 fokokkal, amikor járni sem lehetett a járdán meg a buszok is elakadtak, .... ??? Te hogy csináltad a kerózást 30-50cm hóban, vagy Dél-Olaszországban töltötted a telet? :)

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 posts
hmm tavaly egész télen minden nap tekertem legalább 60 km-et volt, nem volt olyan, hogy nem tudtam tekerni. Egyszer amikor nagyobb hó esett akkor meg kimentem montival szóval nincs lehetetlen... olyan thermo gatyám van ami a frekventált helyeken térd stb duplán van bélelve és nem is volt vele gondom egyszer sem fáztam... a latyakos felfagyásos úton is meg lehet tanulni bicózni csak jobban oda kell figyelni meg nem kell állatkodni de a téli bicózás különben sem errõl szól.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
Azért van különbség, meg aztán -20 ritkán van. Ha annyival mész keróval, amennyivel nem fagysz szét, nincs értelme biciklizni, mert még szinten tartásra sem elég. Futás jóval nagyobb intenzitással tudsz edzeni hidegben (és más rossz idõben is) még két réteggel a lábadon is, viszont nem hiszem hogy két thermonadrágot felveszel kerékpározáshoz. És még akkor a havas-jeges, latyakos idõrõl nem is beszéltem, amikor nem is lehet tekerni. De aki igazi elszánt bicóst, azt semmi nem tántoríthatja el! ;)

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 posts
Szerintem ha nem 60-al közlekedsz télen és csak síkon edzel (alapozol) akkor megfelelõ ruházattal nem lehet semmi bajod... és semmivel sincs rosszabb hatása mint a futásnak -20-ban

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
A téli tekerésekkel azért óvatosan! Már 10 fok alatt problémás az izületeknek, nem beszélve a megfázás, orr-arcüreggyulladás veszélyérõl. Ugyanis ne felejtkezzetek el a menetszél +hõelvonásáról. +5C alatt pedig kifejezetten kellemetlen a végtagoknak, hogy a legnemesebb szervünkrõl ne is szóljak. Futni viszont lehet -20C-ban is (megfelelõ ruházattal), aztán spinning v. tréner.

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
Hát igen, tspresident nagyon szépen fogalmaz! Hozzá sem tudok szólni a témához, csak annyit hogy oszoljon már fel ez a köd végre! Mert erre a hétvégére kb 2-3száz kilit terveztem, erre Nem leszált pénteken a dög... :-[ :-[