akkor ruhaon veszek valami full carbon outit carbon kerekekkel meg teszek ra 2004-es recordot azt megyek cyclo crossniÉs egy kis verseny:
Vasárnap Gödöllõn Cyclo Cross Kupa.
11-én ugyanitt CyC OB (Ki érti ezt? Januárban OB-t rendezni ??? )
Ja igen, lehet outival is indulni.8)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Országútisok Bp-n!
Indította
syncro
, 2002. január 31. 11:38
Írta 2004. január 03. - 14:14
Írta 2004. január 03. - 01:33
És egy kis verseny:
Ja igen, lehet outival is indulni.
8)
Ja igen, lehet outival is indulni.
Írta 2004. január 03. - 01:31
Jelentem, beindult a Simson! ;D
Jó kis stréherezõ moci lesz belõle, hehe!
Ahhoz képest, hogy már fél éve kész a blokk, meglepõen elsõre beröffent.
Jó kis stréherezõ moci lesz belõle, hehe!
Ahhoz képest, hogy már fél éve kész a blokk, meglepõen elsõre beröffent.
Írta 2003. december 31. - 15:30
BUÉK mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!
Ha valakit érdekel felraktam újévi csemegének Fausto Coppi életrajzát a netre!
www.bikeland.hu (Sport rovat)
Ha valakit érdekel felraktam újévi csemegének Fausto Coppi életrajzát a netre!
www.bikeland.hu (Sport rovat)
Írta 2003. december 28. - 11:40
Nekem a +3C a határ, évek alatt ez alakult ki a lefagyás mentes hõmérsékletnek. Futni viszont -10C -ban sem gond. Egyébként én még gõrgõzök csak iszonyatosan unalmas a dolog. Mallorca meg egy kicsit messze van...
Kitartás mindenkinek! Lesz még olvadó aszfalt is ;D
Kitartás mindenkinek! Lesz még olvadó aszfalt is ;D
Írta 2003. december 27. - 20:17
Én rengeteget futok, de tavaly ilyenkor feltekertem a Normafához aztán haza ennyi elég is volt a hideg idõbõl ;D.
Írta 2003. december 27. - 19:29
Remélem akkor most már mindenki az új Dura Ace bringáját bütykölgeti!
Bár most azthiszem ez a -5C nem túl jó a kinti tekeréshez. Van aki ilyenkor is kimegy?
Most hogy meg vagyok fázva, legalább van mire fognom. Jó szilveszterezést mindenkinek!
Bár most azthiszem ez a -5C nem túl jó a kinti tekeréshez. Van aki ilyenkor is kimegy?
Most hogy meg vagyok fázva, legalább van mire fognom. Jó szilveszterezést mindenkinek!
Írta 2003. december 23. - 12:50
Írta 2003. december 23. - 08:42
Írta 2003. december 22. - 19:48
Szerintem mindenki edz keményen és azért nincs ideje írni.
Mindenkinek Boldog Karácsont! De csak óvatosan a sok sütivel...
Mindenkinek Boldog Karácsont! De csak óvatosan a sok sütivel...
Írta 2003. december 22. - 10:48
na mia wazze, meghót a topik?????
Vizsgák orba-szájba...itt seggelek a KM-tanszék gépterembe, oszt' várom a végeredményt...oszt repülök haza, du. lesz még idõ egy kis CC-re...holnap meg o.úti orba-szájba!!!!!!
Merry Xmas everybody!!!!!!!!!!!!!!4
Vizsgák orba-szájba...itt seggelek a KM-tanszék gépterembe, oszt' várom a végeredményt...oszt repülök haza, du. lesz még idõ egy kis CC-re...holnap meg o.úti orba-szájba!!!!!!
Merry Xmas everybody!!!!!!!!!!!!!!4
Írta 2003. december 17. - 17:13
Komárom-Esztergom magasságában, a határtól 25-40km távolságban még éppen 50-50% a magyar-szlovák lakosság aránya.
Párkény, és Komárno(Komárom szlovák oldala) 85-90%ban magyarlakta, de pl. Érsekújváron(Nové Zámky, Komárno-tól 35km) 705 a magyar lakosság aránya.
Itt a bregyó szlovákok nem nagyon rúgnak labdába!!!!
Párkény, és Komárno(Komárom szlovák oldala) 85-90%ban magyarlakta, de pl. Érsekújváron(Nové Zámky, Komárno-tól 35km) 705 a magyar lakosság aránya.
Itt a bregyó szlovákok nem nagyon rúgnak labdába!!!!
Írta 2003. december 17. - 09:34
Nem vészes, amugy a határ közelében még mindig több a magyar. Én már jópárszor voltam kint és semmi. A határon is mentem át többször kerékpárral és ott sem szivattak. Szóval nem kell tartani tõlük.
Írta 2003. december 16. - 14:21
Azt hiszem én is többet fordulok elõ a környezõ "külföldön" május egytõl kerékpáron, mert már nagyon unom az itteni állandó zötykölõdést és kerülgetést. Csak nem tudom hogy veszik ezt a pl. a tótok, ugyanis változatlanul nem szeretik a "madzsart".
Írta 2003. december 16. - 09:53
Igaza Tpresident kollégának és nem kell aggódnod! Én is jártam a szomszédoknál és mindenhol az a jellemzõ náluk hogy kb 20-30%kal szélesebbek az utak és nincs tele kátyuval. Én már alig vártam hogy végre átmennyek a határon és az ottani utakon tekerhessek... Meg a másik jó dolog hogy az útirány jelzõ táblákon nem csak a település neve, hanem a távolság is fel van tüntetve! Így tudod hogy merre hány méter.
Egyébként Veszprémben most szépen havazik, aszthiszem egy darabig még nem tekerek.
Egyébként Veszprémben most szépen havazik, aszthiszem egy darabig még nem tekerek.
Írta 2003. december 15. - 10:31
Kösz a felvilágosítást Tpresident! MEgnyugtatólag hat rám, hogy a "csúnya" szlovákok nem lopják ki annyira az utat mint mi, meg nem sajnálják a szélessségét sem. De majd meglátjuk a valóságban.
Írta 2003. december 13. - 14:11
Tavaly úgy nézett ki a buli, hogy Esztegomból rajtolva Tát-nál rémentünk a 10-es fõútra, onnan aztán AlmásfÛzítõig a 10esen, ahol annak véget ér, belecsatlakozik az 1es útba. Azon végig Gyõrig, és ugyanerre vissza. Ez volt 180km-nek hirdetve.
Ha megnézel 1 rendes térképet, látni, hogy Komárom-Eszterom között a Duna túlpartján(Szlovák terület) is megy egy fõközlekedési út.
Szerintem azon lesz a csörtetés hazafelé.
Aki rövid távot választ az Komáromnál check-ol az ellenõrzõponton, aki a hosszút választja az Mo.i úton elmegy Gyõrbe, ugyanazzal a lendülettel vissza Komáromig, ahol át a hídon, veretés végig a duna Szlovák oldalán Esztergom felé, a vége meg a meghirdetett szlovák településen lesz(nem emlékszem a névre).
Vissza Esztergomba meg onnan kb. 10km, át lehet jönni az "új" hídon.
A Szlovák utakról: ugyanaz a standard 2 sávszélesség, mint nálunk, DE: melette 60-120cm sárga vonallal leválasztott leálló-kerékpár-lassú jármû-gyalogos sáv, olyan biztonásgi zóna. Ha szembõl szarul elõznek, van hova kicsit félrekapni a kormányt(ennek ellenére nem elõzgetnek erõszakosabban mint mi...sõt!!!).
Két fõ, aki tud kerékpározni(sza' nem a részeg tanyabájkos) elfér úgy egymás mellett, hogy nem zavarja a forgalamat(sárga vonalon kívül halad).
Hogy az ottani KRESZ engedi-e, nemtudom, bár nem is lényeg.
És a fõutak jó minõségûek!!!
Ha megnézel 1 rendes térképet, látni, hogy Komárom-Eszterom között a Duna túlpartján(Szlovák terület) is megy egy fõközlekedési út.
Szerintem azon lesz a csörtetés hazafelé.
Aki rövid távot választ az Komáromnál check-ol az ellenõrzõponton, aki a hosszút választja az Mo.i úton elmegy Gyõrbe, ugyanazzal a lendülettel vissza Komáromig, ahol át a hídon, veretés végig a duna Szlovák oldalán Esztergom felé, a vége meg a meghirdetett szlovák településen lesz(nem emlékszem a névre).
Vissza Esztergomba meg onnan kb. 10km, át lehet jönni az "új" hídon.
A Szlovák utakról: ugyanaz a standard 2 sávszélesség, mint nálunk, DE: melette 60-120cm sárga vonallal leválasztott leálló-kerékpár-lassú jármû-gyalogos sáv, olyan biztonásgi zóna. Ha szembõl szarul elõznek, van hova kicsit félrekapni a kormányt(ennek ellenére nem elõzgetnek erõszakosabban mint mi...sõt!!!).
Két fõ, aki tud kerékpározni(sza' nem a részeg tanyabájkos) elfér úgy egymás mellett, hogy nem zavarja a forgalamat(sárga vonalon kívül halad).
Hogy az ottani KRESZ engedi-e, nemtudom, bár nem is lényeg.
És a fõutak jó minõségûek!!!
Írta 2003. december 12. - 09:49
Elsõ blikkre tényleg értelmesebb dolog a szervezõket kérdezni, de másodikra már nem, mert õk se tudnak többet. No mindegy még messze van.
Tényleg, mi van a szlovák utakkal? Csak jobbak lehetnek, mint az itteniek.
Tényleg, mi van a szlovák utakkal? Csak jobbak lehetnek, mint az itteniek.
Írta 2003. december 10. - 21:29
Pcycle! Ezt talán a helyiek tudnák megmondani, de ekkora távra csak el kell indulni vmikor, nem mindenki megy mint te (neked bemelegítésnek talán elég lesz).
TPresident ! Megtennéd, hogy kifejted bõvebben (hátha menni fog
) Köszi
Rezsõ
TPresident ! Megtennéd, hogy kifejted bõvebben (hátha menni fog
Rezsõ
Írta 2003. december 10. - 21:19
Az Esztergomiak TT-je úgy nézhet ki, ohfy rajt E.gomból, 100km-eseknek Komáromig, 190km-eseknek Gyõrig, és vissza, átkelés a dunán szlovákiába komáromnál a Hídon, a Duna túlpartján csörtetés Muzsla-ra, majd Egomnál vissza a hídon Mo-ra.
Ez így zsír móka, aki már tkert szlovákiába, tudja, h mirõl beszélek.
Ez így zsír móka, aki már tkert szlovákiába, tudja, h mirõl beszélek.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére