Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútisok Bp-n!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2065 hozzászólás a témában

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás

És egy kis verseny:

Vasárnap Gödöllõn Cyclo Cross Kupa.
11-én ugyanitt CyC OB (Ki érti ezt? Januárban OB-t rendezni ??? )

Ja igen, lehet outival is indulni. ;) 8)

akkor ruhaon veszek valami full carbon outit carbon kerekekkel meg teszek ra 2004-es recordot azt megyek cyclo crossni :))

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
És egy kis verseny:

Vasárnap Gödöllõn Cyclo Cross Kupa.
11-én ugyanitt CyC OB (Ki érti ezt? Januárban OB-t rendezni ??? )

Ja igen, lehet outival is indulni. ;) 8)

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Jelentem, beindult a Simson! ;D
Jó kis stréherezõ moci lesz belõle, hehe!

Ahhoz képest, hogy már fél éve kész a blokk, meglepõen elsõre beröffent.

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
BUÉK mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!

Ha valakit érdekel felraktam újévi csemegének Fausto Coppi életrajzát a netre!
www.bikeland.hu (Sport rovat)

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Nekem a +3C a határ, évek alatt ez alakult ki a lefagyás mentes hõmérsékletnek. Futni viszont -10C -ban sem gond. Egyébként én még gõrgõzök csak iszonyatosan unalmas a dolog. Mallorca meg egy kicsit messze van...
Kitartás mindenkinek! Lesz még olvadó aszfalt is ;D

NVik

NVik

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Én rengeteget futok, de tavaly ilyenkor feltekertem a Normafához aztán haza ennyi elég is volt a hideg idõbõl ;D.

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Remélem akkor most már mindenki az új Dura Ace bringáját bütykölgeti!
Bár most azthiszem ez a -5C nem túl jó a kinti tekeréshez. Van aki ilyenkor is kimegy?
Most hogy meg vagyok fázva, legalább van mire fognom. Jó szilveszterezést mindenkinek!

NVik

NVik

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Mindekinek Dura ace csodákat karbon mestermûveket a fa alá ;D.

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Szerintem mindenki edz keményen és azért nincs ideje írni.
Mindenkinek Boldog Karácsont! De csak óvatosan a sok sütivel...

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
na mia wazze, meghót a topik?????

Vizsgák orba-szájba...itt seggelek a KM-tanszék gépterembe, oszt' várom a végeredményt...oszt repülök haza, du. lesz még idõ egy kis CC-re...holnap meg o.úti orba-szájba!!!!!!

Merry Xmas everybody!!!!!!!!!!!!!!4

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Komárom-Esztergom magasságában, a határtól 25-40km távolságban még éppen 50-50% a magyar-szlovák lakosság aránya.
Párkény, és Komárno(Komárom szlovák oldala) 85-90%ban magyarlakta, de pl. Érsekújváron(Nové Zámky, Komárno-tól 35km) 705 a magyar lakosság aránya.
Itt a bregyó szlovákok nem nagyon rúgnak labdába!!!!

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Nem vészes, amugy a határ közelében még mindig több a magyar. Én már jópárszor voltam kint és semmi. A határon is mentem át többször kerékpárral és ott sem szivattak. Szóval nem kell tartani tõlük.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Azt hiszem én is többet fordulok elõ a környezõ "külföldön" május egytõl kerékpáron, mert már nagyon unom az itteni állandó zötykölõdést és kerülgetést. Csak nem tudom hogy veszik ezt a pl. a tótok, ugyanis változatlanul nem szeretik a "madzsart".

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Igaza Tpresident kollégának és nem kell aggódnod! Én is jártam a szomszédoknál és mindenhol az a jellemzõ náluk hogy kb 20-30%kal szélesebbek az utak és nincs tele kátyuval. Én már alig vártam hogy végre átmennyek a határon és az ottani utakon tekerhessek... Meg a másik jó dolog hogy az útirány jelzõ táblákon nem csak a település neve, hanem a távolság is fel van tüntetve! Így tudod hogy merre hány méter.
Egyébként Veszprémben most szépen havazik, aszthiszem egy darabig még nem tekerek.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Kösz a felvilágosítást Tpresident! MEgnyugtatólag hat rám, hogy a "csúnya" szlovákok nem lopják ki annyira az utat mint mi, meg nem sajnálják a szélessségét sem. De majd meglátjuk a valóságban.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Tavaly úgy nézett ki a buli, hogy Esztegomból rajtolva Tát-nál rémentünk a 10-es fõútra, onnan aztán AlmásfÛzítõig a 10esen, ahol annak véget ér, belecsatlakozik az 1es útba. Azon végig Gyõrig, és ugyanerre vissza. Ez volt 180km-nek hirdetve.

Ha megnézel 1 rendes térképet, látni, hogy Komárom-Eszterom között a Duna túlpartján(Szlovák terület) is megy egy fõközlekedési út.
Szerintem azon lesz a csörtetés hazafelé.
Aki rövid távot választ az Komáromnál check-ol az ellenõrzõponton, aki a hosszút választja az Mo.i úton elmegy Gyõrbe, ugyanazzal a lendülettel vissza Komáromig, ahol át a hídon, veretés végig a duna Szlovák oldalán Esztergom felé, a vége meg a meghirdetett szlovák településen lesz(nem emlékszem a névre).
Vissza Esztergomba meg onnan kb. 10km, át lehet jönni az "új" hídon.

A Szlovák utakról: ugyanaz a standard 2 sávszélesség, mint nálunk, DE: melette 60-120cm sárga vonallal leválasztott leálló-kerékpár-lassú jármû-gyalogos sáv, olyan biztonásgi zóna. Ha szembõl szarul elõznek, van hova kicsit félrekapni a kormányt(ennek ellenére nem elõzgetnek erõszakosabban mint mi...sõt!!!).

Két fõ, aki tud kerékpározni(sza' nem a részeg tanyabájkos) elfér úgy egymás mellett, hogy nem zavarja a forgalamat(sárga vonalon kívül halad).
Hogy az ottani KRESZ engedi-e, nemtudom, bár nem is lényeg.
És a fõutak jó minõségûek!!!

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Elsõ blikkre tényleg értelmesebb dolog a szervezõket kérdezni, de másodikra már nem, mert õk se tudnak többet. No mindegy még messze van.
Tényleg, mi van a szlovák utakkal? Csak jobbak lehetnek, mint az itteniek.

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Pcycle! Ezt talán a helyiek tudnák megmondani, de ekkora távra csak el kell indulni vmikor, nem mindenki megy mint te (neked bemelegítésnek talán elég lesz).
TPresident ! Megtennéd, hogy kifejted bõvebben (hátha menni fog ;)) Köszi

Rezsõ

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Az Esztergomiak TT-je úgy nézhet ki, ohfy rajt E.gomból, 100km-eseknek Komáromig, 190km-eseknek Gyõrig, és vissza, átkelés a dunán szlovákiába komáromnál a Hídon, a Duna túlpartján csörtetés Muzsla-ra, majd Egomnál vissza a hídon Mo-ra.
Ez így zsír móka, aki már tkert szlovákiába, tudja, h mirõl beszélek.