Hát Bp.rõl nekem kissé távol esik Veszprém, egyszer voltam ott kerékpárral, egy 270km Bakonyi túra közben, azt hiszen nem sûrûn ismétlem meg.
Az pedig jó ötlet, hogy lehetne full amatõr háziversenyeket rendezni. Ahogy elnézem az idei versenynaptárt, szükség is lesz rá.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútisok Bp-n!
Started by
syncro
, 2002. January 31. 11:38
Posted 2004. January 21. - 13:51

Posted 2004. January 21. - 13:06

Veszprém város nagyon központi kezd lenni.
Egyébként régebben hétvégén úgy mentünk el edzeni, hogy a zsebbe a vontatókötél (komolyan) és ha vki visszafele már nem bírta, akkor a legerõsebb megkapta az emberét.
Tpresident: ennek örülök, de a kevés óraszámot remélem nem sikertelen vizsga okán érted el!
Nekem még van egy hátra jövõ héten aztán végeztem.
Egyébként régebben hétvégén úgy mentünk el edzeni, hogy a zsebbe a vontatókötél (komolyan) és ha vki visszafele már nem bírta, akkor a legerõsebb megkapta az emberét.
Tpresident: ennek örülök, de a kevés óraszámot remélem nem sikertelen vizsga okán érted el!
Nekem még van egy hátra jövõ héten aztán végeztem.
Posted 2004. January 21. - 12:53

A leggyengébbek meg visznek vontatókötelet 
Edzésrõl van szó, de ha így megy, lassan megalakul a BMF outi szekció, ami mindenkit legázol ;D
Szóval Veszprém kiindulással, jó kis köröket lehet tekerni.

Edzésrõl van szó, de ha így megy, lassan megalakul a BMF outi szekció, ami mindenkit legázol ;D
Szóval Veszprém kiindulással, jó kis köröket lehet tekerni.
Posted 2004. January 21. - 11:16

Nem tudom követni, milyen mezõnyösszeverõdésrõl van szó, edzések vagy versenyre? (gondolva arra, hogy elég szétszórva élnek a topiktagok) Ez nem lenne rossz nekem sem. A teljesítménykülönbségek talán csökkenthetõk azzal, hogy az erõsek vezetnek, vagy többet vezetnek, a gyengék pedig hátul kapaszkodnak. :'(
Posted 2004. January 21. - 10:31

Marchello:
Alig lesz tantárgyam a tavaszi szemeszterre, úgyhogy szét leszek gyúrva...olyan erõs leszek nyárra, mint a csuda!!!! ;D ;D ;D ;D ;D
Ma szép idõ vann kinnt, tépek is edzeni!!!!
Alig lesz tantárgyam a tavaszi szemeszterre, úgyhogy szét leszek gyúrva...olyan erõs leszek nyárra, mint a csuda!!!! ;D ;D ;D ;D ;D
Ma szép idõ vann kinnt, tépek is edzeni!!!!
Posted 2004. January 20. - 22:11

Posted 2004. January 20. - 21:35

pcycle,
ez jó 20%-os teljesítménynövekedés kellene...
Marchello.
van még egy hely a profik között? Mert akkor csatlakoznék. Tapasztalatgyûjtésnek mindenképpen jó lesz.
ez jó 20%-os teljesítménynövekedés kellene...
Marchello.
van még egy hely a profik között? Mert akkor csatlakoznék. Tapasztalatgyûjtésnek mindenképpen jó lesz.
Posted 2004. January 20. - 21:22

Szia Henger!
Indulhatsz tagság nélkül is. Pcycle-nek igaza van elég szórt az "amatõr mezõny", én még kiegészíteném ráérõ triatlonosokkal is, pl rájuk semmilyen tiltás itt nem érvényesül, s már akadtam egy (2) egész klubba is, akiknek ez jó volt edzésnek. Legalább látod hol tartasz
Indulhatsz tagság nélkül is. Pcycle-nek igaza van elég szórt az "amatõr mezõny", én még kiegészíteném ráérõ triatlonosokkal is, pl rájuk semmilyen tiltás itt nem érvényesül, s már akadtam egy (2) egész klubba is, akiknek ez jó volt edzésnek. Legalább látod hol tartasz

Posted 2004. January 20. - 19:05

Posted 2004. January 20. - 10:31

Marchello:
Ferbruárban egy szép napon szívesen elmennék Veled erre a kis kanyarra.
Kb. 1 hónap múlva már lesz annyi Energy bennem,h ne nagyon fogjalak vissza
Készen lesznek hamarosan a vizsgáim, ha az idõ engedi mehet otthon szép hosszú kilométereket!!!
Ferbruárban egy szép napon szívesen elmennék Veled erre a kis kanyarra.
Kb. 1 hónap múlva már lesz annyi Energy bennem,h ne nagyon fogjalak vissza

Készen lesznek hamarosan a vizsgáim, ha az idõ engedi mehet otthon szép hosszú kilométereket!!!
Posted 2004. January 20. - 10:06

Hát igen azért is fordítottam le ezeket az adatokat, mert vhogy libabõrös lesz a hátam ha meglátom ezeket az óriási számokat. Egyszer ki kellene menni megnézni. Felmenni mondjuk az Alpe d'Huez hegyecskére vagy/és a Mount Ventoux -ra.
A TdH már elkezdte a felzárkózást: idén már 2.6os kategóriájú lesz (magyarul benne lesz a nemzetközi naptárban) és egyre komolyabb az érdeklõdés iránta mind a versenyzõk, mind a média oldaláról.
Lazus szeretettel várlak: lejössz pár napra edzõtáborozni, aztán a TdH-n szétszedejük a mezõnyt!
A TdH már elkezdte a felzárkózást: idén már 2.6os kategóriájú lesz (magyarul benne lesz a nemzetközi naptárban) és egyre komolyabb az érdeklõdés iránta mind a versenyzõk, mind a média oldaláról.
Lazus szeretettel várlak: lejössz pár napra edzõtáborozni, aztán a TdH-n szétszedejük a mezõnyt!
Posted 2004. January 20. - 09:55

MArchello: Milyen szép lenne, ha az elsõ két sor helyett ez állna egyszer: Tour de Hongrie, aztán a többi kb. ugyanaz!
zfazek-nak igaza van: hol van már az eredeti címben foglaltak...
Henger: 37-es átlag egyedül, nagyon rá kell készülnöd! Bolyban nagyobb lenne az esélyed.
zfazek-nak igaza van: hol van már az eredeti címben foglaltak...
Henger: 37-es átlag egyedül, nagyon rá kell készülnöd! Bolyban nagyobb lenne az esélyed.
Posted 2004. January 20. - 00:51

Marchello, 165km 30-as atlaggal, akkora emelkedökön... minden tiszteletem a tied. De ezt ugyis tudtad eddig is. Majd mgeprobalok marcius vegen/aprilis elejen en is leruccanni, es akkor csinalhatunk egy kört együtt.
Üdv
Lazus
Üdv
Lazus
Posted 2004. January 20. - 00:42

Posted 2004. January 20. - 00:32

És a végén csak egy maradhat, aki mindent visz. ;D
Azért elég konkrétak a számadatok.
Ha 15millió nézõ van, ez Franciaország lakosságának hány százalékát jelenti?
Azért elég konkrétak a számadatok.
Ha 15millió nézõ van, ez Franciaország lakosságának hány százalékát jelenti?
Posted 2004. January 19. - 23:35

Tour de France 2004 háttér:
(egy kis kedvcsináló a hidegben)
22 csapat
198 versenyzõ
350 kísérõ
15 hosztesz
Média:
1200 meghatalmazott újságíró
1000 technikus vagy sofõr
70 helyi vagy nemzetközi rádió állomás
15 millió nézõ az út mentén
2 billió TV kapcsolódás
75 csatorna sugározza (21 élõben)
170 országban közvetítik
2400 órás TV program
Rendezõség:
100 állandó személyzet
200 ideiglenes személyzet
180 kiszolgáló
1200 szobafoglalás naponta
Biztonság:
12000 csendõr
9000 rendõr
45 fõ motoros kísérõ a Köztársasági Gárdától
Inernet:
4 nyelvû verzió
300 millió oldalt néznek meg
7 millió látogató
Hivatalos karaván:
20 km hosszú
200 jármû
45 percig haladnak el
42 márka képviseli magát
11 millió ajándékot osztanak
Összesen:
4000 követõ
1600 jármû
(egy kis kedvcsináló a hidegben)
22 csapat
198 versenyzõ
350 kísérõ
15 hosztesz
Média:
1200 meghatalmazott újságíró
1000 technikus vagy sofõr
70 helyi vagy nemzetközi rádió állomás
15 millió nézõ az út mentén
2 billió TV kapcsolódás
75 csatorna sugározza (21 élõben)
170 országban közvetítik
2400 órás TV program
Rendezõség:
100 állandó személyzet
200 ideiglenes személyzet
180 kiszolgáló
1200 szobafoglalás naponta
Biztonság:
12000 csendõr
9000 rendõr
45 fõ motoros kísérõ a Köztársasági Gárdától
Inernet:
4 nyelvû verzió
300 millió oldalt néznek meg
7 millió látogató
Hivatalos karaván:
20 km hosszú
200 jármû
45 percig haladnak el
42 márka képviseli magát
11 millió ajándékot osztanak
Összesen:
4000 követõ
1600 jármû
Posted 2004. January 19. - 21:30

Hogy itt mindenki OFF-ol! De azert dicseret erte, mi pestiek meg irni is lustak vagyunk... :-[
Posted 2004. January 19. - 20:59

Kab-hegy kerülõ út kb 50km lehet, van benne pár húzódás, olyan közepes. Lehet rajta erõsödni az biztos.
Ajka- Zánka 1 óra alatt: hmmm nem rossz, kiváncsi leszek menni fog-e.
Az én alapozó, erõsítõ edzésem következõ:
Veszprém- Zirc- Kõris hegy- Farkasgyepû- Városlõd- Hajag- Kab hegy- Veszprém. 165km. Végig dombos, 3 kiemelt kategóriás heggyel
Tavasszal ha ezt végig tudom csinálni 30as átlaggal, akkor már kezd visszatérni az erõm, így mérem le.
Ajka- Zánka 1 óra alatt: hmmm nem rossz, kiváncsi leszek menni fog-e.
Az én alapozó, erõsítõ edzésem következõ:
Veszprém- Zirc- Kõris hegy- Farkasgyepû- Városlõd- Hajag- Kab hegy- Veszprém. 165km. Végig dombos, 3 kiemelt kategóriás heggyel

Tavasszal ha ezt végig tudom csinálni 30as átlaggal, akkor már kezd visszatérni az erõm, így mérem le.
Posted 2004. January 19. - 20:07

Meg idénre kitûztem magamnak, hogy 1 órán belül lejussak Zánkára. Nagyon kemény lesz, mert 37km, és több emelkedõ is van benne. Most, ahogy számolom, 1:13 alatt meglenne 30.5-ös átlaggal.
Talán nyár végére összejön.
Talán nyár végére összejön.
Posted 2004. January 19. - 20:04

Szerinted milyen nehéz terep az Ajka-Úrkút-Nagyvázsony-Pula-Ajka kör?
Hmmm, a nagy öregek....
Akkor most már több profi is lehetne.
Az is érdekes, hogy az elmúlt évszázadban mennyit változott, fejlõdött az edzésmódszer.
Hmmm, a nagy öregek....
Akkor most már több profi is lehetne.
Az is érdekes, hogy az elmúlt évszázadban mennyit változott, fejlõdött az edzésmódszer.