Gyors leszek, kevés az idõm!
Békás 2.:
Faterom hozott minket Tb-ról Szentendrére.
A rajtnál derült ki,h otthon nem lett elzárva a gáz a csülök alatt...fater eltépett haza...éppen odaért, határeset volt.
Nekem reggel derült ki,h kiszakadt egy küllõm a hátsó kerékbõl. Ezzel nem volt gond, végigmentem a versenyen, és onnan haza biciklivel.
Öcsém otthonhagyta a Biciklis cipõjét, így "taposóval" nyoma végig!
És így is 7 perccel nyerte a korcsoportot!!!!!!
A legelejérõl indult, én valahogy nagyon rosszul helyezkedtem és a hátsó harmadban voltam.
Mikor az eleje bekanyarodott jobbra, én akkor léptem a pedálba!
Folyamatosan jöttem elõre, igaz, nem vérre menõ versenynek tekintettem, "edzenõdni" mentem.
Öcsém az elejérõl rajtolt, a 2.kör elején értem fel rá.
Én nem voltam jó helyen, és elõttünk senki nem ment, így igyekeztem az öcsémnek kikaparni a gesztenyét.
Bíztattam, vittem neki a tempót...stb.
Így együtt mentünk végig, a végén azért megkínáltam õt is, a másik TKTK-s srácot is, meg azt a 6-8fõt, aki összeverbuválódott körülöttünk.
Jó verseny volt, utánna biciklivel jötttünk haza 5en, Dobogõkõ-P.vörösvár-Zsámbék-Tb útvonalon.
Egyik cimbora bukott elõttem 1 kurva nagyot olyan 70el azon a kib@szott meredek lejtõn Pilisvörösvár, meg a Dobogókõi út között....de megúszta, senkinek semmi baja.
Döntötte a gépet a kanyarba, de egy aszfaltrepedés(2újnyi) megdobta a hátulját...mire összeszedte a gépet maga alatt, már egyenesen a partoldal felé ment...vészfék, kb. 40re tudott lassítani, a szerencséje,h avaros-földes puhára esett.
Röviden ennyi.
Minden jót!