Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
Started by
flame
, 2002. October 27. 21:42
Posted 2003. January 23. - 09:39

Posted 2003. January 23. - 09:34

Ha minden igaz, ott leszek!
Valami jó parkolási lehetõséget mondjatik, mert autóval leszek!
Meg egy telefonszámot, hogy tudjunk értekezni!
Valami jó parkolási lehetõséget mondjatik, mert autóval leszek!
Meg egy telefonszámot, hogy tudjunk értekezni!
Posted 2003. January 23. - 08:42

Persze a skála elötti óra!14 h
Aki most nem tud eljönni eljön a következõre!
Most csak azt kellene körvonalazni mit és hogyan is szeretnénk!
Ötletek:
-fekete cucc az szerintem elég ütõs
-véleményem szerinte tavasszal a bringás szezon kezdetén kellene csinálni!
-média 1000L
És szerintem egy kört bringaútakon kellene megtenni nem (nagyon) akadályozva a forgalmat!
A körre a javaslat:
Tabán-felsõ rakpart- Lágymányosi híd-Könyves Kálmán körút-Népliget- Népstadion-Stefánia- Városliget
Vagy ennek az inverz változata!
Azért amíg áthaladunk egy egy keresztezõdésen biztos jó pár embernek eszébe jut, hog "basszus itt ténylegy jöhet is arról biciklis!
Javaslom még továbbá az elsõbbség adás táblákra egy nagy bazi elsõbbségadás táblát felhelyezni a bringautat jelzõ kiegészítéssel együtt!
+akár a táblák alá rakni egy pár törött telót, vázat, gipszet
valamit ami kinyitja szemét azoknak akik mennek mint a vakegér!
Aki most nem tud eljönni eljön a következõre!
Most csak azt kellene körvonalazni mit és hogyan is szeretnénk!
Ötletek:
-fekete cucc az szerintem elég ütõs
-véleményem szerinte tavasszal a bringás szezon kezdetén kellene csinálni!
-média 1000L
És szerintem egy kört bringaútakon kellene megtenni nem (nagyon) akadályozva a forgalmat!
A körre a javaslat:
Tabán-felsõ rakpart- Lágymányosi híd-Könyves Kálmán körút-Népliget- Népstadion-Stefánia- Városliget
Vagy ennek az inverz változata!
Azért amíg áthaladunk egy egy keresztezõdésen biztos jó pár embernek eszébe jut, hog "basszus itt ténylegy jöhet is arról biciklis!
Javaslom még továbbá az elsõbbség adás táblákra egy nagy bazi elsõbbségadás táblát felhelyezni a bringautat jelzõ kiegészítéssel együtt!
+akár a táblák alá rakni egy pár törött telót, vázat, gipszet
valamit ami kinyitja szemét azoknak akik mennek mint a vakegér!
Posted 2003. January 22. - 23:29

Posted 2003. January 22. - 21:13

Posted 2003. January 22. - 19:30

Posted 2003. January 22. - 18:55

Posted 2003. January 22. - 18:14

Teljesen jó az ötlet!
Én is akarok menni a DH-ra. Sajna nem ismerem a helyet, úgyhogy a nyugatinál kéne találkozni. 26-os busz induló megállója? Szerintem megfogjuk találni egymást, végülis többen megyünk!
Rave_Ace: szerintem foglalj Te helyet, ha ismered.
Szóval, akkor mikor? 14 óra?
Én is akarok menni a DH-ra. Sajna nem ismerem a helyet, úgyhogy a nyugatinál kéne találkozni. 26-os busz induló megállója? Szerintem megfogjuk találni egymást, végülis többen megyünk!
Rave_Ace: szerintem foglalj Te helyet, ha ismered.
Szóval, akkor mikor? 14 óra?
Posted 2003. January 22. - 00:23

Találkozzunk a Cardigán teázóban a jókai utcában a nyugatihoz közel!
Több oka is van miért ott:
1, 14 kor nyit
2, Findli kedvesem szokott ott dolgozni így ismerem a helyet
3, közel van a nyugatihoz ahol délután, este a 3. DownTown High rendezvény lesz, amit kár lenne kihagyni! ;D
Ez ha valakink segít a Crazy café mellett van!
Több oka is van miért ott:
1, 14 kor nyit
2, Findli kedvesem szokott ott dolgozni így ismerem a helyet
3, közel van a nyugatihoz ahol délután, este a 3. DownTown High rendezvény lesz, amit kár lenne kihagyni! ;D
Ez ha valakink segít a Crazy café mellett van!
Posted 2003. January 21. - 23:44

Szombat 14.00 megfelel. Teázó szintén ok.
Mivel még nemigen ismerjük egymást, ezért az lenne a tuti, ha lehetne elõre asztalt foglalni és akkor könnyen egymásra találnánk.
Mojlepque el tudod intézni?
Mivel még nemigen ismerjük egymást, ezért az lenne a tuti, ha lehetne elõre asztalt foglalni és akkor könnyen egymásra találnánk.
Mojlepque el tudod intézni?
Posted 2003. January 21. - 22:33

sajna nekem február 10ig nem jó... vizsgaidõszak, meg heveny hazalátogatás ilyesmi... de remélem a fórumon tájékoztattok a fejleményekrõl...
Posted 2003. January 21. - 21:46

Posted 2003. January 21. - 21:21

Posted 2003. January 21. - 21:04

Konkrétumot kérek priviben is akár!
Mikor? Hol? Parkolási lehetõség? (Miskolcról mennék)
A teázó tényleg jobb ötlet.
Mikor? Hol? Parkolási lehetõség? (Miskolcról mennék)
A teázó tényleg jobb ötlet.
Posted 2003. January 21. - 20:58

Posted 2003. January 21. - 20:56

Apró probléma... A portás aszonta, hogy egész szombaton elõkészítõ van a klubbhelyiségben, úgyhogy az sztornó!
Ettõl függetlenül találkozhatunk szombaton, amikor Nektek jó!
Tudok ajánlani egy pompás angol teázót a Ferenciek terén, meg egy jó kis békebeli szúrkálós kocsmát a sulim mellett... ;D Kinek mi tetszik.
üdv
Ettõl függetlenül találkozhatunk szombaton, amikor Nektek jó!
Tudok ajánlani egy pompás angol teázót a Ferenciek terén, meg egy jó kis békebeli szúrkálós kocsmát a sulim mellett... ;D Kinek mi tetszik.
üdv
Posted 2003. January 21. - 12:48

Szombat nekem jó!
csak ne kora délelött, mert pénteken éjszakás vagyok és reggel 7- kor végzek, aztán aludni is kellene egy kicsit!
csak ne kora délelött, mert pénteken éjszakás vagyok és reggel 7- kor végzek, aztán aludni is kellene egy kicsit!

Posted 2003. January 20. - 21:31

Szombat de. vhol a belvárosban?
Astorián kéne találkozni! Mivel hideg van, vhová be kell ülnünk. Fel tudom ajánlani a sulim klubbhelyiségét (Trefort), szerintem ez a legolcsóbb megoldás (nem kell fogyasztani ;D ;D ;D), és ott nem zavarna senki, továbbá meleg is van...
Nos?
Remélem nem lesz ott akkor program, de még utánakérdezek!
üdv
Astorián kéne találkozni! Mivel hideg van, vhová be kell ülnünk. Fel tudom ajánlani a sulim klubbhelyiségét (Trefort), szerintem ez a legolcsóbb megoldás (nem kell fogyasztani ;D ;D ;D), és ott nem zavarna senki, továbbá meleg is van...
Nos?
Remélem nem lesz ott akkor program, de még utánakérdezek!
üdv
Posted 2003. January 20. - 10:44

én is igyekeznék belecseppenni a dologba amint egy személyes megbeszélés körvonalazódik...
addig még vizsgázgatom, de a Veszprémi szervezést lehetõségeim szerint magamra vállalom...
addig még vizsgázgatom, de a Veszprémi szervezést lehetõségeim szerint magamra vállalom...
Posted 2003. January 19. - 19:14