Én is mindenképpen jelen szeretnék lenni, de meló miatt zûrös lesz a napom. Valószínüleg autóval megyek én is, de nem tudom mikor érek oda.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
Indította
flame
, 2002. október 27. 21:42
Írta 2003. február 12. - 21:24

Írta 2003. február 12. - 19:36

Írta 2003. február 12. - 18:05

Akkor ugye 3-ra kéne odaérni!?
Merakkor holnap fél 3-kor találkozzunk a Moszkva-téren a fent említett (létezõ vagy nem létezõ) óra alatt. A metrófeljárat közelében, úgy a tér közepén. Szerintem ez így frankó lenne és akkor odafelé úton is kicsit meg tudnánk dumcsizni a dolgot!
Ez így OK?
Merakkor holnap fél 3-kor találkozzunk a Moszkva-téren a fent említett (létezõ vagy nem létezõ) óra alatt. A metrófeljárat közelében, úgy a tér közepén. Szerintem ez így frankó lenne és akkor odafelé úton is kicsit meg tudnánk dumcsizni a dolgot!
Ez így OK?
Írta 2003. február 12. - 15:31

Írta 2003. február 12. - 13:36

Azt is terjesszétek, hogy hogy lehet eljutni ide hozzám...
Moszkva tér
onnan 21 es busz(a piros és a fekete egyaránt jó)
költõ utcáig, onnantól kis séta be a hivatalba.
Moszkvától kb 20 perc busszal.
egy listát kaphatnék, hogy kik jönnek???
Moszkva tér
onnan 21 es busz(a piros és a fekete egyaránt jó)
költõ utcáig, onnantól kis séta be a hivatalba.
Moszkvától kb 20 perc busszal.
egy listát kaphatnék, hogy kik jönnek???
Írta 2003. február 11. - 10:19

Írta 2003. február 11. - 10:04

Elhangzott, hogy miért nem a Föld naojára szervzük:
azért mert, nem akrjuk megosztani a figyelmet!
FlamePeet
azért mert, nem akrjuk megosztani a figyelmet!
FlamePeet
Írta 2003. február 10. - 18:38

Sziasztok!
Sajnos mostanáig nem voltam itthon és gépközelben, úgyhogy a Greenpeace és a HuMuSz nem fog összejönni csütörtökig... :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
Párduc: asszem lógok pár forralt borral... ;D
De ígérem, hogy a következõre meghívom õket!
Akkor csütörtökön találkozunk elõtte vhol, vagy mindenki megy magától a Minisztériumba?
Ha talizunk, akkor javaslom a Moszkva teret, az óra alatt (ami már asszem nincs ott). Tényleg érdemes lenne elõtte még megbeszélni a dolgokat, a taktikát...
üdv: Moj (aki nagyon szégyenli magát...)
Sajnos mostanáig nem voltam itthon és gépközelben, úgyhogy a Greenpeace és a HuMuSz nem fog összejönni csütörtökig... :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
Párduc: asszem lógok pár forralt borral... ;D
De ígérem, hogy a következõre meghívom õket!
Akkor csütörtökön találkozunk elõtte vhol, vagy mindenki megy magától a Minisztériumba?
Ha talizunk, akkor javaslom a Moszkva teret, az óra alatt (ami már asszem nincs ott). Tényleg érdemes lenne elõtte még megbeszélni a dolgokat, a taktikát...
üdv: Moj (aki nagyon szégyenli magát...)
Írta 2003. február 09. - 12:06

Én Admirallal beszéltem a CCB-bôl, nagyon szívesen segítenek nem csak a felvonulás lebonyolításában, de szórólapozásban, plakátozásban és másban is.
Meghívtam csütörtökre, bár pontos idôpontot akkor még nem említettem.
MMTBSZ teljes taglista címekkel, kontaktokkal, telcsiszámoklkal megvan.
Meghívtam csütörtökre, bár pontos idôpontot akkor még nem említettem.
MMTBSZ teljes taglista címekkel, kontaktokkal, telcsiszámoklkal megvan.
Írta 2003. február 09. - 01:36

Cumi van Kenobi!
Beszart a Mozillám...de WAP-on meg tudom nézni a levelet.
zum Glück!
Fejlemények.
Beszéltem Phanterral, és nem tartja hülyeségnek, hogy a parlamentnél, a végálomáson, legyen egy kis beszédesdi! Mi, a fõszervezõk, megköszönnénk a bringásoknak, hogy eljöttek és részt vettek.
Felkérhetnénk a FEJESEKET is egy kisebb fajta beszédre.
A hangosítást, meg tudom szervezni, unokatesóm ingeny vállalta, cserébe, hogy megemlítjük egyszer a végén a cége nevét.....nem látom amit írok...elég szar ez a BIKEMAG oldal. tele van BUG-gal!
szóval hozzászólásokat és beszédtéma ötleteket várok IDE! vagy e-mailban!
ezen kívül kéne egy cím, telefon, név lista a fõszervezõlktõl és az általuk válalt feladatokról..amiket konkretizálni kéne csütörtökig, hogy KI mit vállal!???!!!
csáó!
Beszart a Mozillám...de WAP-on meg tudom nézni a levelet.

Fejlemények.
Beszéltem Phanterral, és nem tartja hülyeségnek, hogy a parlamentnél, a végálomáson, legyen egy kis beszédesdi! Mi, a fõszervezõk, megköszönnénk a bringásoknak, hogy eljöttek és részt vettek.
Felkérhetnénk a FEJESEKET is egy kisebb fajta beszédre.
A hangosítást, meg tudom szervezni, unokatesóm ingeny vállalta, cserébe, hogy megemlítjük egyszer a végén a cége nevét.....nem látom amit írok...elég szar ez a BIKEMAG oldal. tele van BUG-gal!

szóval hozzászólásokat és beszédtéma ötleteket várok IDE! vagy e-mailban!
ezen kívül kéne egy cím, telefon, név lista a fõszervezõlktõl és az általuk válalt feladatokról..amiket konkretizálni kéne csütörtökig, hogy KI mit vállal!???!!!
csáó!
Írta 2003. február 08. - 21:52

Upsz sorry!
Megy!
Ki hogy áll?
Hívjatok, írjatok!
Flame mailbe elküldtem neked hova mikor!
Olvass!
Megy!
Ki hogy áll?
Hívjatok, írjatok!
Flame mailbe elküldtem neked hova mikor!
Olvass!
Írta 2003. február 08. - 13:04

Írta 2003. február 08. - 01:18

Írta 2003. február 07. - 22:37

Még 1 szer!
A Ne legyen több... megmozdulásos össszeröffenés 13-án 15.00-kor nálam a 13-as szobában!
A Ne legyen több... megmozdulásos össszeröffenés 13-án 15.00-kor nálam a 13-as szobában!
Írta 2003. február 07. - 22:36

Egyébként sporttársak készen van a notbook-om :-)))
Köszi a segítõszándékot amit jónéhányotoktól kaptam!
Köszi a segítõszándékot amit jónéhányotoktól kaptam!
Írta 2003. február 07. - 22:34

Szóval!
Ha a megmozdulás miatt akkor Csütörtök 15.00 a mh-en
Ha a másik GLOBÁLIS és frenetikus ötlet miatt akkor jó a szerde, de csak délután!
Ha a megmozdulás miatt akkor Csütörtök 15.00 a mh-en
Ha a másik GLOBÁLIS és frenetikus ötlet miatt akkor jó a szerde, de csak délután!
Írta 2003. február 07. - 22:20

Írta 2003. február 07. - 13:53

Írta 2003. február 07. - 12:44

Párduc!
A múlt héten telefonon történt beszélgetésünk óta gyakorlatilag lapzártánk "van". Jövõ hét szerdára igyekszem ott lenni, talán Atommal együtt.
(Ha addig elolvad és kirobbantanak innen kisfalumból...)
üdv
A múlt héten telefonon történt beszélgetésünk óta gyakorlatilag lapzártánk "van". Jövõ hét szerdára igyekszem ott lenni, talán Atommal együtt.
(Ha addig elolvad és kirobbantanak innen kisfalumból...)
üdv
Írta 2003. február 07. - 11:13