Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1663 hozzászólás a témában

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Akkor biztos találkoztunk, de mivel nem igen ismerjük egymást, ezért lehetett, hogy elkerültük egymást. Öcsit eltéveszteni pedig elég nehéz, egy egész útetet betöltõ jelenés volt. Egyébként úgy 1/2 7-ig vártunk, egy faalatt ázva, mert annyi eszünk nem volt, hogy esõ után még egy napig ázhatunk a fák alatt. Aztán tekerés, beszélgetés, pogi, sör stb. Na egy biztos, hogy a Palával szemben nem leszek törzsvendég. ;D A következõt valami esõs idõre kell szervezni, mert már hetek óta kánikula van és csak ezen a napon esett. Egyébként lehetne rendszeressé tenni a közös tekergetést csak úgy, lehetõleg sík terepen, mert Körte a kocsifeljárót sem kultiválta ;D ;D!
Maci

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Pedig mi is ott voltunk Findlivel.
igaz késtünk fél órát, de végigmentünk a Margit-hídtól az Árpádig, meghallgattuk a zenélõ kút történetét, hiába meresztettük a szemünket nem láttunk titeket, így kimentünk a Rómaira és ott üldögéltünk. :D
Majd legközelebb. ;)

mojlepque

mojlepque

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Hát errõl énis... Anima koncerten voltam helyette az A38-on. ;D
Mondjuk eddig majdnem mindegyik szervezõs találkozón ott voltam még a felvonulás elõtt. De ha lesz vmi új idõpont, akkor megyek mindenképp!

Spaz

Spaz

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Lemaradtam :'( :'(

Mikor lesz következö??

üdv :

SpAz

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Háát, ha szépen megkérsz minket, akkor a legközelebbi talit átrakjuk szerdára..... aaakarom mondani péntekre.... az-az izé, szóval egy másik napra, és akkor te is el tudsz jönni!!! Asszem a dolog teljes mértékben kivitelezhetõ!!

Mad002

Mad002

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás
Öcsi!

Mostmitcsináljak? Szerdán ill.pénteken eddzésen vagyok...

evvan

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Így van, és az esõ sem esett sokáig... csak rájöttünk, hogy a fák alatt állunk, és a szél ... na mindegy...
Szóval jót beszélgettünk, meg perecet és pogit rágtunk, és lecsúsztak sörök is. :)

Körte

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Karesz, errõl lemaradtál......... Tegnap vót! Nem nagy létszámmal, de annál nagyobb lelkesedéssel!

Mad002

Mad002

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás
Ma este?

Spaz

Spaz

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Bahh nálunk már esik rendesen >:( :-\
Nem fogok igy menni :'(

Viszont ha lesz még ilyen tali irjatok mennék szivesen. :D

üdv :

SpAz

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Persze!

Ez olyan ismerjük meg hús-vér mivoltjukban fórumos társainkat tekerés lesz.....
Jut eszembe, én nem ismerek senkit személyesen. Akkor nekem lesz ez a legnagyobb újdonság!!

Spaz

Spaz

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Helló!

Erre a margitszigeti talira mehet mindenki?
Mert mennék én is ha lehet,lehet???

üdv:

sPaZ

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Halihó!
Most jöttem meg! Este megyek!!
(Azt meg kell hagyni, hogy elég borongós az idõ :( Legfeljebb elázunk)

KisÖcsike

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Maci!

Ott leszek a kútnál 6-kor... :)

Körte

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
ja, és holnapra jó tekergést! :)

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
halika!
kis hírdetést csapnék, remélem ezért nem leszek kitiltva a fórumról

[ Chat7 a rendõrséggel ]
Ezen a héten a Guards Rt. és az ORFK Internet Csoportja Chat7 elnevezéssel baleset- és bûnmegelõzési, felvilágosító programot tart a Gyalogló Chaten, a Netrendörség szobában.

és arra a kérdésemre, h biciklisekrõl lehet-e szót ejteni, azt a választ kaptam, h a hét második felében lesznek ilyen dolgok (fönt van a részletes program is a http://chat.gyaloglo.hu -n

Na ennyi, remélem nem követtem el nagy bûnt...
bye
Prefi

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Na röviden annyi, hogy felmerült egy ötlet, hogy meg kéne ismerkedni egymással, már aki nem ismeri a másikat, így szerdára 06. 18.-ra felmerült egy idõpont, a Margitszigeti zenélõkútnál este 6-ra egy találkára, némi tekergetés, és beszélgetés erejéig. No aki bújt aki nem én azért én megyek, hátha lesz még valaki rajtam kívûl. Különös ismertetõjel: egy Matrix Thunder nyergében leszek

Pbalinak is kalappal a szerdára, ha már rászánta agát a felvételire.

Maci

mojlepque

mojlepque

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Sziasztok!

Bocsi, de én most kicsit lemaradtam a fórumon, mert egy hónapig külföldön voltam és nemvolt lehetõségem netezni.
Ahogy kiveszem, lesz megint vmi találkozó? Ha kell én is jövök szívesen, csak szóljatok, hogy mikor hova. Szerencsére most elég szabad vagyok, mert már szünetem van!

na üdv: moj

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Ha már így szóba került az érettségi, akkor nekem is szoríthattok, mert szerdán szóbelizem, és ha mindenki úgy akarja, akkor semmibõl sem bukok meg, és akkor el tudok menni én is a tekerésre szerda este.

Nektek is szokott olyan lenni, hogy kb. 10-szer kell próbálkozni a bejelentkezéssel itt az oldalon, mire sikerül?

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Egyébként ebben van valami. Aki monstanság eljut az éretségiig, azt már általában átrugdossák. Eléggé ultragyökérnek kell lenni ahhoz, hogy ne menjél át, vagy programozást kell húznod!!! ;D Bár most már nekem is nagy a szám, azért paráztam rendesen!! ::)