Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
Started by
flame
, 2002. October 27. 21:42
Posted 2003. November 17. - 13:44

A másik pedig, Gabi, nem szeretném emlités nélkül hagyni azt, amit Pantherrõl irtál, ami teljesen jogtalan, alaptalan. Ne haragúdj, de kisiskolás dolognak tartom azt, hogy egy embertõl szerzett információ alapján itélünk meg egy másikat! Én ismerem Manka sztoriját is, és mit mondjak, elég egyoldalú! Viszont beszélgettem már a Happybike-osokkal is, és inkább nekik hiszek.
Az hogy Panther eltûnt, az az õ magánügye - senkinek az élete vagy testi épsége nem függött tõle. Aki segitett a szervezésben az mind szabad akaratából volt ott, és szabad akaratában állt az is, hogy abbahagyja, ha valami közbeszól! Vigyázzunk nagyon azzal, hogy kit, hogyan , mikor, milyen infók alapján itélünk el.
És ne szitsunk veszekedést két egyazon cél érdekében összejött csoportosulás között. Szomorú vagyok, amikor ilyeneket látok. Szerintem a Happybike-osok is tök happy-k lesznek, ha részt vesznek velünk együtt a Fekete Felvonulásban. Szeretném ha mellõznénk az olyasféle megnyilvánulásokat, hogy "ezt én találtam ki, ezt õ". Ez a köz érdekében történik, nem pedig egy-egy magánszemély érdekében. Persze a köz magánszemélyekbõl áll, de semmiképp nem magánérdekek forognak szem elõtt, hanem az összérdek! Ne veszitsük el szem elõl a legfõbb okot, amiért belevágunk ebbe a szervezkedésbe: FELHIVJUK FIGYELMÜNKET A VÁROS és ország TÖBBI EMBERÉNEK, HOGY BICIKLISEK VANNAK! ÉS HOGY VIGYÁZNI KELL RÁJUK, MERT SÉRÜLÉKENYEK VAGYUNK. Én nem hiszem, hogy azok, akiket már halálra gázolt egy kocsi szivesen figyelnék a szellemlétbõl értelmetlen veszekedésünket más bringásokkal.
Csak akkor lehetünk igazán sikeresek ha összefogunk. S ha valaki nem tetszik nekünk, ahhoz se úgy szóljunk, hogy egybõl kizárjuk õt, elveszitsük. Inkább nyerjük meg az ügynek, téritsük más belátásra! Hát nem jobb a békesség? Miért kell folyton mindenhol egymás torkának esni? Egy "frírájder leszek vagy C3 Dühöngõ" topikban ez a szinvonal, de itt ne ez legyen!
A VBB-t én is ismerem és jóban vagyok a Kõhalmival, aki szintén szivesen fog segiteni az ügyben nekünk!
Az hogy Panther eltûnt, az az õ magánügye - senkinek az élete vagy testi épsége nem függött tõle. Aki segitett a szervezésben az mind szabad akaratából volt ott, és szabad akaratában állt az is, hogy abbahagyja, ha valami közbeszól! Vigyázzunk nagyon azzal, hogy kit, hogyan , mikor, milyen infók alapján itélünk el.
És ne szitsunk veszekedést két egyazon cél érdekében összejött csoportosulás között. Szomorú vagyok, amikor ilyeneket látok. Szerintem a Happybike-osok is tök happy-k lesznek, ha részt vesznek velünk együtt a Fekete Felvonulásban. Szeretném ha mellõznénk az olyasféle megnyilvánulásokat, hogy "ezt én találtam ki, ezt õ". Ez a köz érdekében történik, nem pedig egy-egy magánszemély érdekében. Persze a köz magánszemélyekbõl áll, de semmiképp nem magánérdekek forognak szem elõtt, hanem az összérdek! Ne veszitsük el szem elõl a legfõbb okot, amiért belevágunk ebbe a szervezkedésbe: FELHIVJUK FIGYELMÜNKET A VÁROS és ország TÖBBI EMBERÉNEK, HOGY BICIKLISEK VANNAK! ÉS HOGY VIGYÁZNI KELL RÁJUK, MERT SÉRÜLÉKENYEK VAGYUNK. Én nem hiszem, hogy azok, akiket már halálra gázolt egy kocsi szivesen figyelnék a szellemlétbõl értelmetlen veszekedésünket más bringásokkal.
Csak akkor lehetünk igazán sikeresek ha összefogunk. S ha valaki nem tetszik nekünk, ahhoz se úgy szóljunk, hogy egybõl kizárjuk õt, elveszitsük. Inkább nyerjük meg az ügynek, téritsük más belátásra! Hát nem jobb a békesség? Miért kell folyton mindenhol egymás torkának esni? Egy "frírájder leszek vagy C3 Dühöngõ" topikban ez a szinvonal, de itt ne ez legyen!
A VBB-t én is ismerem és jóban vagyok a Kõhalmival, aki szintén szivesen fog segiteni az ügyben nekünk!
Posted 2003. November 17. - 13:08

Kedves szervezõk!
Szeretnék én is tiszta vizet önteni a pohárba.
Elõször is a Happy Bike Egyesület semmilyen módon nem akarja elvenni a szervezés jogát tõletek. Hiszen ezt ti kezdtétek el ezen a fórumon, és ez a kezdeményezés Flame ötlete volt tehát itt is lesz hagyománya ennek.
Grimus ezirányú írása magánvélemény volt és ezt az egyesülettel elõre nem egyeztetve írta.
ETTÕL AZ ÍRÁSTÓL A HAPPY BIKE EGYESÜLET ELHATÁROLÓDIK!!!!!
Természetesen az egyesületi tagok bármelyike magánemberként ha akarja - úgy mint mások is - felajánlhatja segítségét ebben a munkában, hiszen ugyanazon célokért küzdünk mindannyian bringások.
A HappyBike Egyesület neve csakis akkor merülhet fel a Fekete Tekerés kapcsán ha ti mint fõ szervezõk igényt tartotok arra - felkérítek az egyesületet -, hogy segítsen bárminemü feladatok realizálásában. Még egyszer hangoztatom, hogy ettõl függetlenül mindenki felajánljhatja magánemberként segítségét, ha van elég kapacitása és eltökéltsége hozzá.
Lovas Gabi írása az egyesület belsõ gondjairól szerintem nem tartozik ide, mert itt más dolgokról van szó, és szvsz ne is terheljük ezt a topikot ezzel.
Gabi!
Kérlek Manka kiválását az egyesületbõl ne ezen a független, másra hivatott topikban emlegesd mert ez nem ide való! Köszi
Ezek a belsõ, személyi problémák semmilyen összefüggésben nem állnak a Fekete Tekerés megvalósításával.
Itt mindenki a Fekete Tekerés megszervezéséért küzd mindegy, hogy milyen párt, egyesület vagy felekezet
tagja is legyen az illetõ.
Egyszóval minden folyik úgy, ahogy tavaly is folyt a szervesésben!
üdv: roobi
Szeretnék én is tiszta vizet önteni a pohárba.
Elõször is a Happy Bike Egyesület semmilyen módon nem akarja elvenni a szervezés jogát tõletek. Hiszen ezt ti kezdtétek el ezen a fórumon, és ez a kezdeményezés Flame ötlete volt tehát itt is lesz hagyománya ennek.
Grimus ezirányú írása magánvélemény volt és ezt az egyesülettel elõre nem egyeztetve írta.
ETTÕL AZ ÍRÁSTÓL A HAPPY BIKE EGYESÜLET ELHATÁROLÓDIK!!!!!
Természetesen az egyesületi tagok bármelyike magánemberként ha akarja - úgy mint mások is - felajánlhatja segítségét ebben a munkában, hiszen ugyanazon célokért küzdünk mindannyian bringások.
A HappyBike Egyesület neve csakis akkor merülhet fel a Fekete Tekerés kapcsán ha ti mint fõ szervezõk igényt tartotok arra - felkérítek az egyesületet -, hogy segítsen bárminemü feladatok realizálásában. Még egyszer hangoztatom, hogy ettõl függetlenül mindenki felajánljhatja magánemberként segítségét, ha van elég kapacitása és eltökéltsége hozzá.
Lovas Gabi írása az egyesület belsõ gondjairól szerintem nem tartozik ide, mert itt más dolgokról van szó, és szvsz ne is terheljük ezt a topikot ezzel.
Gabi!
Kérlek Manka kiválását az egyesületbõl ne ezen a független, másra hivatott topikban emlegesd mert ez nem ide való! Köszi
Ezek a belsõ, személyi problémák semmilyen összefüggésben nem állnak a Fekete Tekerés megvalósításával.
Itt mindenki a Fekete Tekerés megszervezéséért küzd mindegy, hogy milyen párt, egyesület vagy felekezet

Egyszóval minden folyik úgy, ahogy tavaly is folyt a szervesésben!
üdv: roobi
Posted 2003. November 17. - 11:15

ÜDv,
nem szoktam írni, de Don felhívta a figyelmem erre s arra, úgy hogy nem bírtam megállni...
Szerintem mint szervezõk, Nektek minél elõbb tisztázni kellene a dolgot grimusszal, mert ez így kicsit kavarásos...
Én számomra nem érthetõ ez az egáész... miért kell külön szervezkedni, és egyáltalán ha már elkezdi vki szervezni, akkor miért nem veszi fel a kaõpcsolatot azokkal, akik multkor szervezték??
Remélem megoldódik ez, mert hát nem lenne jó egy viszály...
üdv, péef
nem szoktam írni, de Don felhívta a figyelmem erre s arra, úgy hogy nem bírtam megállni...
Szerintem mint szervezõk, Nektek minél elõbb tisztázni kellene a dolgot grimusszal, mert ez így kicsit kavarásos...
Én számomra nem érthetõ ez az egáész... miért kell külön szervezkedni, és egyáltalán ha már elkezdi vki szervezni, akkor miért nem veszi fel a kaõpcsolatot azokkal, akik multkor szervezték??
Remélem megoldódik ez, mert hát nem lenne jó egy viszály...
üdv, péef
Posted 2003. November 17. - 11:15

Értem. És tényleg ez a Happy Bike Egyesület akar szervezkedni, vagy csak te gondolod így? Jó lenne, ha nem így lenne, én eddig még nem hallottam errõl. Én nem nagyon tudom elképzelni, hogy az általad leírt személyi konfliktus jellegû dolgok miatt egyszercsak jönne bármilyen egyesület, és a háttérbõl le akarná aratni a babérokat, valamiféle bosszúból. Hiszen ez a megmozdulás egyértelmûen a Bikemag-hoz kötõdik, tehát ezt az általad említett, Mankával való konflikust sem lehetne így "megbosszúlni", hiszen sem õrá, sem erre a Pantherre (van ilyen fórumtag egyáltalán?) nem igazán asszociál senki a fekete tekerés kapcsán. Csak azért kérdezem, mert Grimus-szal nekem már volt összetûzésem itt a fórumon, kissé tenyérbemászó stílusban kötött belém két héttel azután, hogy regisztrálta magát, pedig csak segíteni akartam neki. Nem lehet, hogy csak õ probléma, esetleg mással is kötözködött itt vagy máshol? Most inkább nem olvasnám végig a hozzászólásait, meg nem is érdekel a csávó. Szóval ne kapkodd el a dolgokat, nehogy feleslegesen megbántsál másokat (ok, ez egy magánlevél volt, és a kérésemre idézted be, de érted mit akarok mondani). Hátha nem ilyen szomorú a helyzet. Kár, hogy ilyen paranoid dolgokról kell itt írni, de nem árt tisztázni ezeket a dolgokat, mert a félreértések hajlamosak aztán mindenféle, utólag már nehezen megmagyarázható ellenségeskedésekké fajulni. Ilyenekre meg nem nagyon van szükség, fõleg nem kéne ilyesmivel beszennyezni az elütött bringások emlékét. Te rá tudsz kérdezni a "kiváltak" egyesületénél, hogy mi a helyzet? Én Grimusban nem bízok, nekem már bemutatkozott. >

Posted 2003. November 17. - 10:49

Rendben, a tisztán látás érdekében itt a levelem:
Alakult egy egyesület Happy Bike Egyesület néven.
Ebben szerepel PANTHER, és az általad nevezett GRIMUS is, aki Bakos Gergõ névre hallgat a valóságban. (ha jól tudom)
Véleményem szerint ez az egyesület próbálkozik a szervezkedéssel.
Viszont:
Ezt lehetne részünkrõl bolykottálni azzal, hogy mereven elhatárolódunk ettõl az eseménytõl, elvégre az ötlet a BIKEMAG fórumon indult.
Gergõt meg le kellene állítani.
Egy személyes dolog, csak neked:
Tavaly, -biztos emlékszel, hogy- a szervezésbõl kiszállt MankaMTB és Panther is.
Ez azért volt, mert Panthernek nem tetszett a szervezés, csak a babért akarta learatni. Amikor látta, hogy szarunk rá, megkérte Mankát, hogy szálljon ki õ is, a barátságra való tekintettel.
Megalakították a fenti nevû egyesületet, ahol Manka rájött Panther kétszínûségére és kenyértörésre került sor.
Manka utólag vallotta be nekem, hogy miért szállt ki a dologból és nagyon szégyellte magát, többször is elnézést kért. Nagyon jó kapcsolatai vannak a KEROSZ-nál és a VBB-nél is, illetve nagyoin sokat tudna segíteni nekünk. Kért, hogy ha valami intéznivaló van, akkor keressük, mert szeretné jóvátenni a hibáját.
Kezeskedem érte, szerintem ne hagyjuk ki õt sem.
Összegezve: A HAPPY BIKE Egyesület próbál szervekzedni, amit nem kéne hagynunk.
Lehet, hogy most felnyomok a fórumra egy jelzést gergõnek, hogy jobb, ha errõl leszállnak.
Vélemény?
Alakult egy egyesület Happy Bike Egyesület néven.
Ebben szerepel PANTHER, és az általad nevezett GRIMUS is, aki Bakos Gergõ névre hallgat a valóságban. (ha jól tudom)
Véleményem szerint ez az egyesület próbálkozik a szervezkedéssel.
Viszont:
Ezt lehetne részünkrõl bolykottálni azzal, hogy mereven elhatárolódunk ettõl az eseménytõl, elvégre az ötlet a BIKEMAG fórumon indult.
Gergõt meg le kellene állítani.
Egy személyes dolog, csak neked:
Tavaly, -biztos emlékszel, hogy- a szervezésbõl kiszállt MankaMTB és Panther is.
Ez azért volt, mert Panthernek nem tetszett a szervezés, csak a babért akarta learatni. Amikor látta, hogy szarunk rá, megkérte Mankát, hogy szálljon ki õ is, a barátságra való tekintettel.
Megalakították a fenti nevû egyesületet, ahol Manka rájött Panther kétszínûségére és kenyértörésre került sor.
Manka utólag vallotta be nekem, hogy miért szállt ki a dologból és nagyon szégyellte magát, többször is elnézést kért. Nagyon jó kapcsolatai vannak a KEROSZ-nál és a VBB-nél is, illetve nagyoin sokat tudna segíteni nekünk. Kért, hogy ha valami intéznivaló van, akkor keressük, mert szeretné jóvátenni a hibáját.
Kezeskedem érte, szerintem ne hagyjuk ki õt sem.
Összegezve: A HAPPY BIKE Egyesület próbál szervekzedni, amit nem kéne hagynunk.
Lehet, hogy most felnyomok a fórumra egy jelzést gergõnek, hogy jobb, ha errõl leszállnak.
Vélemény?
Posted 2003. November 17. - 10:47

Coyote!
Szerintem csipkedd magad a honlappal, ha kérhetem, hogy ne essünk olyan hibábas, amibe egy páran beleestek már. Konkrétan: Mire elkészült a honlap, egy másik fórum már ezen a néven föltette a netre.
ok igyekszem! ma leadok egy házidogát délután de utánna 1000-el nekiesek, hogy kész legyen... már úgyis teljesen hozzászoktam a 3 óra alváshoz a tanulás miatt

összegezve a hallottakat: tehát RAVE az én kontaktom ;D
Posted 2003. November 17. - 10:41

Nem nagyon vágom Grimus hozzászólásást. Gyakorlatilag ez az elsõ hozzászólása ebben a topikban, és ebben nagy titokzatosan és kegyesen elhinti, hogy a részleteket majd késõbb tudjuk meg. Mi van ??? Erre Lovas Gabi - aki Grimusszal ellentétben valaki ebben a témában, hiszen õ a tavalyi szervezésben is részt vett - arról beszél, hogy ismeri a másik oldalt is. :
Milyen másik oldalról van szó? Szerveznek egy másik fekete tekerést is, ami tényleg fekete pólós tekerés nevet visel? Vagy valamit félreértettem? Szerintem egy fekete tekerés is épp elég munkát kiván, inkább közösen kellene ezen dolgozni. Vagy ha lesz egy másik is, végül is az sem tragédia, ez az ország elvisel minél több ilyen megmozdulást, de jó lenne, ha nem itt marnátok egymást, hanem ha tényleg egy másik csapatról van szó, akkor egymást segítenétek, és lehetne egy tavaszi meg egy õszi felvonulás is akár. De szerintem ez talán még korai, inkább a Bikemag-os kezdeményezést kellene segíteni, hiszen még csak most lesz a második ilyen jellegû esemény, igaz már az elsõ is nagyon jóra sikeredett (leszámítva a hülye TV2-est riporternõt). Szerintem Gabi tedd fel a RaveAce-nak küldött leveled (hiszen mégiscsak te írtad, a saját leveledet meg csak beidézheted
Én szeretnék tisztán látni. Uff

Posted 2003. November 17. - 10:35

Szerintem ha RAVE-nak adod át, akkor jó helyre kerül.
Én azt mondtem, hogy a fõ szervezõk ugyanazok, de a tavalyi szervezésbõl páran kiléptek és egy másik egyesületet alakítottak, akik szintén szervezni akarják a feketepólós felvonulást.
RAVE. Tibike, FINDLI, FLAME és én maradtunk, és készítettül elõ több kevesebb sikerrel az egészet. Szertnénk az idén is megszervezni és lebonyolítani, de ehhez természetesen várjuk olyanok jelentkezését is, akik szívesen segítenek nekünk és nem saját érdekeket néznek elsõsorban.
GRIMUS nem volt benne a tavalyi szervezésben még gergooo néven sem.
Privátban küldtem RAVE-nak egy levelet, amit ha õ is úgy gondolja, feltehet a fórumra a tisztán látás érdekében.
A levél tartalmáért a felelõsség engem terhel.
Coyote!
Szerintem csipkedd magad a honlappal, ha kérhetem, hogy ne essünk olyan hibábas, amibe egy páran beleestek már. Konkrétan: Mire elkészült a honlap, egy másik fórum már ezen a néven föltette a netre.
Ne vedd b*szogatásnak, csak épp a közelmúltban volt ilyen eset.
Én azt mondtem, hogy a fõ szervezõk ugyanazok, de a tavalyi szervezésbõl páran kiléptek és egy másik egyesületet alakítottak, akik szintén szervezni akarják a feketepólós felvonulást.
RAVE. Tibike, FINDLI, FLAME és én maradtunk, és készítettül elõ több kevesebb sikerrel az egészet. Szertnénk az idén is megszervezni és lebonyolítani, de ehhez természetesen várjuk olyanok jelentkezését is, akik szívesen segítenek nekünk és nem saját érdekeket néznek elsõsorban.
GRIMUS nem volt benne a tavalyi szervezésben még gergooo néven sem.
Privátban küldtem RAVE-nak egy levelet, amit ha õ is úgy gondolja, feltehet a fórumra a tisztán látás érdekében.
A levél tartalmáért a felelõsség engem terhel.
Coyote!
Ne vedd b*szogatásnak, csak épp a közelmúltban volt ilyen eset.
Posted 2003. November 17. - 10:23

He felvonulász akartok szervezni, tegyétek, de a "Fekete pólós felvonulás" nevet hagyjátok békén!
A ti szervezkedésetek és a miénk nem ugyan az!!! >>
>
>
>
Szólj, ha máshogy látod!
Sziasztok !
a fekete-tekerõs weboldal kb 2-3 hét múlva olyan állapotba kerül, hogy az adatbázisát lehet feltölteni és lehet tesztelni az oldalt. Sajnálom, hogy nem tudok gyorsabban haladni de az iskola és a munka mellett lévõ kis szabadidõmben készítem ezért nézzétek el nekem... (és 100%-ig a bringázás rovására)
Don hozzászólása egy érdekes kérdést vetett fel bennem...
Ha elkészül az oldal akkor kinek adjam át ?! mivel rajta lesznek a tavalyi felvonulás adatai képei leírások ezért a tavalyi csapatnak kéne de Don azt mondja, hogy ez a csapat nem azonos azzal akik a következõt szervezik ?!
Ezért most megkérem Don-t és a többieket, hogy légyszi osszátok meg velem kik azok akik tavaly szervezték kik akik idén esetleg van-e olyan ember aki mindkettõben részt vesz és, hogy a Grimusék szerezkedése miért nem ugyanaz stb stb...
Elõre is köszi mindenkinek!
Posted 2003. November 17. - 09:12

Sziasztok!
Természetesen lesz jövõre is Fekete tekerés, a részleteket késõbb tudjátok meg, még szervezés alatt van az esemény.
GRIMUS!
Ezt hogy gondolod?
A felvonulás itt szervezõdik, mint a tavalyi.
Ez azt hiszem, egyértelmû!
Tudod, látom mindkét oldalt és tisztában vagyok vele, hogy a tavalyi szervezése miért lett a végére egyre nehézkesebb! Érdekes módon sokan elétûntek a fórumró azóta. :-\ :-\Nem sorolom, hogy kik, te is tudod. A fekete póló ötlete is innen indult, ha jól emlékszem, pont tõlem.
He felvonulász akartok szervezni, tegyétek, de a "Fekete pólós felvonulás" nevet hagyjátok békén!
A ti szervezkedésetek és a miénk nem ugyan az!!! >

Szólj, ha máshogy látod!
Posted 2003. November 17. - 04:20

Az illem azt kívánja, hogy itt jegyezzem meg Findli nevét is, akit a "törzsszervezõk" között kell említeni.
Egyébiránt csak ismételni tudom tavalyi hozzászólásomat. Tényleges eredményeket csak a személyes megbeszéléseken lehet elérni. Természetesen ez nem zárja ki azt, hogy itt a fórumon minél több ötlet, felajánlás megnyilvánuljon.
Végül is minden innen indult el.
Flame: Te meg mért nem egyeztetsz azokkal, akik már tettek lépéseket honlap ügyben. Irgumburgum.
Egyébiránt csak ismételni tudom tavalyi hozzászólásomat. Tényleges eredményeket csak a személyes megbeszéléseken lehet elérni. Természetesen ez nem zárja ki azt, hogy itt a fórumon minél több ötlet, felajánlás megnyilvánuljon.
Végül is minden innen indult el.
Flame: Te meg mért nem egyeztetsz azokkal, akik már tettek lépéseket honlap ügyben. Irgumburgum.
Posted 2003. November 17. - 01:18

Én nem akarok vészmadárkodni, de ha jól emlékszem tavaly is sok nagyszájú volt, aztán amikor már igazán kellett szervezni, akkor hirtelen mindenkinek fontosabb lett minden ügyes-bajos dolga...maradt lovas gabi, flame, tibike és raveace, akik végül is befejezték a munkát. Ha már szervezkedtek, akkor remélem velük legalább felveszitek a kapcsolatot...
És ezzel senkit sem akartam megbántani, csak mindenki olyat vállaljon, amit be is fog fejezni.
És ezzel senkit sem akartam megbántani, csak mindenki olyat vállaljon, amit be is fog fejezni.
Posted 2003. November 16. - 18:00

Hello
készítek egy oldal ami a felvonulásról szól, Html szerk. félévi-jez kell!!
Tudja valaki ,hogyan lehetne megkeresni gyorsan az a topicot ahol az egész indult!!
A szabadonfutóban egy lány elmesélte, hogyan veszítettte el egy barátját!
aztán sokan írtatok balesetekról.
HELP!
visszanézek ide
készítek egy oldal ami a felvonulásról szól, Html szerk. félévi-jez kell!!
Tudja valaki ,hogyan lehetne megkeresni gyorsan az a topicot ahol az egész indult!!
A szabadonfutóban egy lány elmesélte, hogyan veszítettte el egy barátját!
aztán sokan írtatok balesetekról.
HELP!
visszanézek ide
Posted 2003. November 16. - 13:57

Szia!Ami a GREENPEACE-t illeti,...
A Greenpeace egy nemzetközi természetvédõ egyesület, nem céljuk a lokális problémák megoldása, ezekre nyugaton lokális szervezetek nyújtanak megoldást, az, hogy ilyen még nincs Magyarországon, nem
érdekli õket, aki segíteni akar a Greenpeacenek, az szólaljon fel a bálnák érdekében... Szóvel nem kell bántani, hiszen a dolgát teszi.
Posted 2003. November 16. - 13:45

Sziasztok!
Természetesen lesz jövõre is Fekete tekerés, a részleteket késõbb tudjátok meg, még szervezés alatt van az esemény.
Posted 2003. November 04. - 19:16

sztem egy héttel korábban van 
és a mostani / az exállamfõ v. a feleségeik? csak mert õk elvileg tényleg pártsemlegesek, ugyanakkor "elég magas a beosztásuk". Az ugyan elõfordulhat, hogy nem tudnak õk is bicózni (koruk miatt), de legalább a rajtnál és/vagy a célnál õk is ott lehetnének

és a mostani / az exállamfõ v. a feleségeik? csak mert õk elvileg tényleg pártsemlegesek, ugyanakkor "elég magas a beosztásuk". Az ugyan elõfordulhat, hogy nem tudnak õk is bicózni (koruk miatt), de legalább a rajtnál és/vagy a célnál õk is ott lehetnének
Posted 2003. November 04. - 18:24

Sziasztok!
Én a környezetvédelmi minisztert ajánlom (Persány Miklós), õ volt az egyik múltkor, aki biciklivel tekert be a melóhelyére és este elég színvonalas kis összeállítást nyomtak a híradóban a budapesti kerékpáros helyzetrõl. Pedig ez messze nem volt akkora dolog, mint a mi felvonulásunk. Csakhát õ miniszter... Nyílván a környezetvédelmi oldala sem hagyja hidegen. És viszonylag pártsemlegesnek is mondható, hiszen õ csak most került bele a buliba, azelõtt az Állatkertet igazgatta.
Ami a GREENPEACE-t illeti, én már tavaly is beszéltem velük, de egyértelmûen elálltak attól, hogy bármit is segítsenek. Annyit tettek (állítólag), hogy a levlistájukra feltették a felhívásunkat. Így aki privát érdeklõdött, az eljöhetett, de testületileg nem támogatták az akciót. Egyéb zöld szervezet (HuMuSz) válaszra sem méltatott...
FONTOS! Az érettségi idén május 17-18-19. Ez a kp.-i írásbeli. A szóbeliket nem tudom még, de nyilván nemsokkal utána. Lehet, hogy nem ez a legfontosabb, de nyilván érint jópár embert! (köztük engem is... :'()
Én a környezetvédelmi minisztert ajánlom (Persány Miklós), õ volt az egyik múltkor, aki biciklivel tekert be a melóhelyére és este elég színvonalas kis összeállítást nyomtak a híradóban a budapesti kerékpáros helyzetrõl. Pedig ez messze nem volt akkora dolog, mint a mi felvonulásunk. Csakhát õ miniszter... Nyílván a környezetvédelmi oldala sem hagyja hidegen. És viszonylag pártsemlegesnek is mondható, hiszen õ csak most került bele a buliba, azelõtt az Állatkertet igazgatta.
Ami a GREENPEACE-t illeti, én már tavaly is beszéltem velük, de egyértelmûen elálltak attól, hogy bármit is segítsenek. Annyit tettek (állítólag), hogy a levlistájukra feltették a felhívásunkat. Így aki privát érdeklõdött, az eljöhetett, de testületileg nem támogatták az akciót. Egyéb zöld szervezet (HuMuSz) válaszra sem méltatott...
FONTOS! Az érettségi idén május 17-18-19. Ez a kp.-i írásbeli. A szóbeliket nem tudom még, de nyilván nemsokkal utána. Lehet, hogy nem ez a legfontosabb, de nyilván érint jópár embert! (köztük engem is... :'()
Posted 2003. November 02. - 13:02

Sport-miniszter?
Csak azért, mert a Bükk maratont is végigtekerte...
Természetesen minden politikától mentesen.
Csak azért, mert a Bükk maratont is végigtekerte...
Természetesen minden politikától mentesen.
Posted 2003. November 01. - 23:18

Ha lesznek majd vmi szórólapok akkor szívesen vállalom a terjesztését itt Székesfehérváron!

Posted 2003. November 01. - 22:20

Sajnos ahoz, hogy valami ereje is legyen, valami kék vérût is meg kéne gyõzni arról, hogy a Parlamentben ne csak a büfét látogassa, és ne az legyen este a híradóban, hogy kerékpárral ment a munkahelyére. Jó dolog, hogy demonstrációt tartasz, de erõt is kell bele vinni. Addig nem történik komolyabb elõre lépés, ameddig valamelyik honatyának a gyermekét el nem csapja valami eszement barom az úton, vagy megúnja a napi defektekrõl szóló besztámolót amit a kerákpárútra söpört üvegtörmeléktõl kapott. Ez egyébként sem politikai ügy, ezért nem pártokat kell megtalálni, hanem olyan vaklakiket akik szeretnének segíteni. Ez nem mindegy és ez pártsemleges ügy. Se a mostani sem ez elõzõ kormányok egyike sem tett komoly elõrelépést ebben a dologban. Lehet támogatót keresni a Green Peace aktivisták körében is. A magyar zöldeket nem említem, mert ezek nemsokat tettek idáig az asztalra. Mindig csak utólag voltak okosok és ezzel eléggé lejáratták magukat.