Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1663 hozzászólás a témában

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Biztosan a bicajokért jöttek, és azokbol is a felszereltek kelletek, mert még lógott melletük egy magellán, aminek nem volt pedálja, és a tárolóban pedig régi használt gépek, és gyerek bicók, ezeket itt hagyták. A folyosó nálunk nem olyan mint máshol, olyan, mint egy elõszoba és nem átjáró ház, aholis csak három lakás van, felettünk meg padlás. Egyébként vadi új maxxiscom országúti gumik rá voltak akasztva a gépekre és azokat is itt hagyták. Szerszámok, számítógép, teljes túra felszerelés a bicajhoz, alkatrészek mind itt voltak és azokat sem bántották. Elvittek még két csepel trekinget is a tárolóból, ezek is alig használt gépek voltak és az alattunk levõé volt.
Ezért nem gondolom a bosszút.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát igen, folyósón, lakás elõtt épp ezek miatt nem érdemes bringát tárolni! Már annyi ilyen esetrõl hallottam, amikor onnan vittek el bringákat! Ráadásul a Caprine bike-okból sok van az országban, igy nem biztos, hogy észre is lehet egybõl venni, ha ezt a vázat kinálgatják valahol. Mert ugye általában a bringákat darabjaikra szedik és esetleg egybõl már más helyekre mennek. :'(
Egyébként csak a bringákat lopták el? Tehát ezek erre mentek rá vajon? Vagy lehet,hogy személyes bosszú és valaki olyan van benne, akit te is ismersz?

Talán egyetlen vigasz az, hogy még van néhány hónapod amig elindulsz Athénba és addig össze lehet állitani egy új bringát.
Azt hova fogod tenni? Mert gondolom azért tároltátok eddig kint, mert bent nem volt hely rá.

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
LENSVER!
A célirányt én is valószínüsítem. A probléma az egészben, hogy a két CAPRINE-t a lakásajtóm elõl emelték el illetve le, a Timiét pedig a közös tárolóból. Viszont ahoz, hogy valaki feljusson a lakásomig, addig két biztonsági rácson és egy 'betörésbiztos' rácsozaton kellet eljutnia. Minden jel arra mutat, hogy az illetõknek kulcsuk volt a házhoz. Más módon ide feljönni nem lehet, ha csak nem a MIKULÁS volt. Mé annyit, hogy ebben a lépcsõházban 8 lakás van, tehát nem egy zsufolt lakótelepi ház. Szóval amit tudok, hogy december 5.-én reggel 4:15-kor egy fehér furgon érkezett a házhoz, valaki bejött majd felkapcsolta a lépcsõház világítást. Többet nem látott a szemtanú, mert tovább blattyogot a kutyájával. A többit viszont én láttam, illetve nem láttam többé a gépeket. A probléma hogy, mint tudjátok ez a gép lett összeállítva az athéni túrára, minden kis alkatrész már fent volt rajta. Most kezdhetem elõrõl az összeállítását, az anyagok beszerzését, ami nem kis pénz de nem kis idõbe tellet. Azért szerencsém is volt, mert az országútit nem találta meg, mert éppen szereltem, így még van mivel edzenem és esélyt adhatok a az autósoknak, hogy matricát csinaljanak belõlem ;D ;D ;D
Azért tényleg jól esik a segítségetek és az együttérzésetek. :'( :'( Üdv mindenkinek

Zoli

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
MACI, most olvastam, hogy mi történt! Ez igazán szörnyû! Honnan vitték el? Elég célirányos volt, nem?

Nagyon sajnálom, hogy ilyesmit kell olvasnom.

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Ez nem is rossz ötlet.

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
huh akkor bizti találkoztunk már, mert én is elég sokat vagyok ott (amikor csak tehetem) már gondoltam, hogy mondom nekik, hogy a bolt egyik oldalában inkább kávézót kéne berendezni ;) :D

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Coyote!

Volt egy PEUGEOT géped, amit a Laciékhoz adtál be. Én majdnem minden nap beszaladok hozzájuk csak beszélgetni, de mindig vásárlás lesz a vége. Na innen az infó. Lehet, hogy már találkoztunk is bent.
Zoli

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Köszönöm szépen ! Honnan tudtad ?!

A kedves kerékpáreltulajdonitóra meg remélem rázuhan egy mûhold de minimum, hogy törje el mindkét lábát. De utálom az ilyen embereket !!
>:( >:( >:(

Remélem +lesznek...

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Coyote!

A képeket és a videót megkeresem, és kiírom CD-re.
Ha igaz, akkor Te is a Németh kerékpárboltba szoktál járni, majd oda leadom a Laciéknak, de most pillanatnyilag szétrobbanok a dühtõl.

Hívhattok mobilon is a 06 20 9517-943-as számo, ha sürgõs valami

Zoli

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Maci vazze :'(
Költse az árát gyógyszerre az a köcsög aki lenyúlta >:(

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Szerbustok!

Nem ide tartozik, de segítséget szeretnék kérni!!!!
Ma éjszaka úgy 4:15 körül lenyulták az összes biciklimet itthonról. A lányom Mátrix 24"-os és az én két CAPRINE REVENGE vázra épített gépemet. Az enyémet láttátok a találkozón, azzal voltam, az egy REVENGE 2003-as vázra épített, a másik egy REVENGE 2002-es vázra épített gép volt. Az utóbbit vázat és telót (JUDY TT) itt a MAG-on vettem, most azt kérném, hogy aki emlékszik rá, hogy kitõl van a váz ( nyáron lett véve, Székesfehérvárra mentem érte), ha tudja a számát küldje el nekem!
Ha feltûnik valahol azért szóljatok.

Ismertetõk:
Revenge váz, szürrke-fekete, RST teló, FSA hajtómû, DEORE 16 küllõs kerekek, Ritshi fékek, LX '03-as fék váltókarok és váltók. Marco Polo nyere, Truvativ kiegészítõk.
A vázon a homlokcsövön volt egy keresztirányú vágás, egy kutya póráztól származik, az elsõ átdobó rögzítõ bilincs be lett reszelve, hogy a kulacstartó csavarja miatt elférjen. Köszönöm elõre is a sgítséget

Zoli

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Akkor ez a összekapcsolás jó így, hgy:

Fekete Tekerés "hogy ne legyen több haláleset"

Szerda-Csütön akkor talizhatunk !! Remélhetõen ha minden jól ment kedden van az uccsó ZH-m és akkor utánna 1000L befejezem a weboldaltot ! ;) :D

Macitól meg ha addig taliztok vele, vagy esetleg olvassa ezt a hozzászólást meg szeretném kérdezni, hogy a weboldalán lévõ dolgok elérhetõek valahol, mert próbáltam behozni az oldalt es a tarhely szolgaltatoja azt mondta, hogy megszunt :-[

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Pont így volt ahogy a Nati leírta :D
Egy használható versenynaptárra várunk és meglesz az idõpont is...

Most meló 1000L, de jövõ hét szerda csüt magasságában ütközünk Coyote és megbeszélünk mindent..
Nekem tetszik a Ne legyen több haláleset

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
A találkán mindenfélérõl szó esett: "dél s észak szóba jött".
Na jó, igazándiból szó volt arról, hogy melyek azok a hires emberek, akiket érdemes lenne meghivni. Szó volt arról, hogy milyen dolgokat fogun jövõre korábban elkezdeni. Pl, hogy Rave-ék korábban elmennek a rendõrségre, korábban kitaláljuk, hogy hogyan nézzen ki a szórolap, hogy elkezdhessük nyomtatni. Maci fölajánlotta, hogy nála lehetne nyomtatni, s nem is keveset. Ez tök jó segitség.

Olyasmik jöttek szóba, amiket már itt a topikban is vitattunk, de most konkretizálódott egy-s más, mint azt fönt már vázoltam.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Ameddig nincs konkrét idõpont - szerintem - nem lehet szervezni. Ez persze az én magánvéleményem.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Jelmondatként ezt lehetne például betenni:

Fékezz most! Megijedni ráérsz késõbb is....

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Sziasztok !

Mi történt a találkozón összevesztetek ?! Vártam volna, hogy valaki elmondja a történéseket vagy miegymás, Na mind 1.

Ki kéne találni valami szlogen féleséget a Feketetekeres cím mellé pl, "hogy ne legyen több haláleset" vagy iyesmi...

Ja a domain elég beszédes mert aki regisztrálta azt mondta, hogy nem kéne valami mást mert ez olyan mint valami bringás gyászolás és akkor utánna elmagyaráztam neki, hogy miért is olyan :-)

csak valami pozitívumat akartam írni !

Na udv mindenkinek ! remélem valaki válaszol a találk résztvevõi közül, mert szerintem a többi fórumozót is érdekelné hogy most, hogy is álltok(unk) ?!

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Off
Sziasztok ! Bocs rave de sietésbe voltam azt nem kanyarodtam a Nyugati fele :-( de remélem majd ütközünk képek ügyileg!
on

Nem tudom ki nézett ma retek klubbot de volt benne reggel egy Rékasi Károly nevezetû szinész ember aki imád hobby bringázni azt errõl is beszélgettek vele meg stb.. (Rendes bringás cucc +elég jó cuccokkal szerelt mali vázas outi bringa )

szóval ha õt meg lehetne nyerni az ügynek akkor valószínû, hogy retek klubba is 100%-ig biztosítva lenne a 10mp-nél hosszabb mûsoridõ ! persze ez csak egy 5let...

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
MA ESTE 18:30 NYUGATI TÉR ÓRA ALATT
Mi bringával megyünk. :D

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
tök jó.
Fehérváron 5 kor van vége az uccsó elõadásomnak, nem hiszem, hogy odaérek!

üdv. Péter

majd hívlak RAVE!

pussz! :)