Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
Posted 2003. November 24. - 15:46

Posted 2003. November 24. - 15:40

Posted 2003. November 24. - 15:40

Posted 2003. November 24. - 15:21

Akit érdekel és érint:
Csütörtökön 27-én délután 18:30-kor a Nyugatinál az óra alatt találkozunk!
Program:
beszélgetünk és teázunk a Cardigan's-ban.
Posted 2003. November 19. - 19:32

A :-* majd személyesen.

Más:
FLAME!
Nincs miért útálni téged, hiszen ez így helyénvaló, így igaz. Ez a megmozdulás innen indult és szerintem innen is kell, hogy folytatódjon.
A tavalyi hibákból tanulva az idei csak jobb lehet, megpróbálok én is egy kicsit többet tenni a szervezésben, sajna a távolság eléggé kotlátozó tényezõ, de megoldom.
Egyébként pont ezért is nyomtam fel magam agyilag Grimus hozzászólásán.
Ha minden igaz és összejön, hétfõtõl 4 köbméterig zárt autóval tudok szállítást biztosítani az ügy érdekében. Tehát ha nagyobb mennyiséget kell valahova vinni, szóljatok.
FLAME! Privi ment!
Posted 2003. November 19. - 18:48

Most, hogy ilyen klasszul összeugrottatok, majd mindenki kibékült mindenkivel (remélem), szeretném jelezni, hogy részemrõl sincs elfelejtve a téma, és néha itt vagyok, olvasok...
Üdv,
Körte
Posted 2003. November 19. - 14:52

RETTENETESEN bosszant, hogy b@szogatjátok egymást. Én csak hallottam a vitákról és nem fogok senkivel leállni aki benne van.
A szervezés valóban dicsõség, de nagyon-nagy munka és felelõsség is.
Ezt a felelõsséget tavaly én vállaltam és idén is így lesz.
Rave Ace, Findli, Tibi és én vittük tavaly és idén is így szeretném
Igen ,jól értitek, ÉN így szeretném. Másokkal nem dolgozom. Ha akarjátok csináljátok meg és legyetek elégedettek azzal ,hogy valakik elkezdték és ti most jól belenyúltatok.
Szerintem jogos, hogy MI akik tavaly szerveztük a magunkénak érezzük a Felvonulást.
Pénzünk nincs, hogy levédjük, ezért ha úgy nézzük szabad a vásár.
Mindenkinek a lelkiismeretére van bízva.
Nekem nem célom, hogy bárkinél nyaljak, vagy bárkinek keresztbetegyek. El akarom érni, azt amit tavaly is célnak tûztünk ki.
Barátságos összhang kerósok és autósok közt.
De ha mi kerósok sem tudunk harmóniában együtt élni, akkor tüntessünk egymásért...JEEE!
Aki megsértõdik tegye, aki nem az pedig vállaljon feladatokat és lelkiismeretesen csinálja meg azokat.
Köszönöm a figyelmet...lehet szidni.
Láng "Flame" Péter
vendég__*
Posted 2003. November 19. - 07:39

Sziasztok!
Kicsit énis meglepõdtem ezen a kavarodáson, igazából azt nem értettem, hogy merülhet fel az, hogy a Felvonulás megszervezése olyan iszonyatnagy dicsõséget, vagy nemtom mit jelent. Mer ebbõl anyagi haszna senkinek nincs,
...
Nem tudom, hogy ki hogyan is gondolja. Éppen ezért én csak a saját értékrendem szerint ítélkezem és mondom el a véleményemet. Abban pedig igen is nagy értéke van annak az embernek, aki letesz valamit az asztalra. Pláne akkor, ha azt önzetlenül, anyagiaktól mentesen teszi a köz-ért!
Posted 2003. November 18. - 22:32

Másrészt: meg lett beszélve még tavaly a felvonulás után, hogy milyen klassz volt és ebbõl legyen tradició, úgyhogy számomra teljesen evidens, hogy ha ezt mondták a szervezõk, akkor szeretnének benne részt venni. Mindenki segíthet, de olyan nevetséges, hogy most van aki azt hiszi, hogy stipi-stopizva van. Segíteni lehet, sõt jobb lenne minnél több segítség. De ha valaki egészen más vonulat szerint akarja megcsinálni és mondjuk nincs egyetértés, akkor csináljon egy másik felvonulást, mondjuk hupililában, és mondjuk 2 héttel késõbb, aztán akkor szent a béke.
Ez az én szerény véleményem.
Posted 2003. November 18. - 22:11

Nem egy másik ember véleménye alapján ítéltem meg Panthert, hanem a saját tapasztalatom alapján. Van pár dolog, amirõl Te sem tudsz, nem is tudhatsz. Nálam ezek az alapok és mondhatom, biztosak.
Oksa,Gabi, nincs semmi gond. Tudom, hogy igazándiból alig tudok valamit,s én is, mint mindenki más mozaikdarabkákból próbálom összerakni az igazságot, ami, sajna, igazándiból sosem lesz meg teljesen. :-* :-*
Jövõ héten ott leszek.
Posted 2003. November 18. - 17:19

Kicsit énis meglepõdtem ezen a kavarodáson, igazából azt nem értettem, hogy merülhet fel az, hogy a Felvonulás megszervezése olyan iszonyatnagy dicsõséget, vagy nemtom mit jelent. Mer ebbõl anyagi haszna senkinek nincs, és a tavalyi felvonulás után egyik szervezõt sem kenték fel királynak bringás körökben. Úgyhogy értetlenül állok ez elõtt a nagy "presztízs-harc" elõtt...
De a lényegre térve, nekem jó a csütörtök 18.30! Ha nem ütnek el addig, ott is leszek.
Posted 2003. November 18. - 15:49

Posted 2003. November 18. - 15:27

Mostanság csak olvasni volt idõm. Véleményem csak annyi, hogy látszólag olyan ez az egész, mint az ország vezetése. A lényeg, hogy a cél a fontos. A szervezés legyen azoké, akik már egyszer végig járták azokat a buktatókat, amiket a friss önjelöltek még elképzelni sem tudnak. Azonkívûl szerény véleményem, hogy egy mozgalom kisajátítása nem tesz jót az ügynek. A szervezésrõl még annyit, hogy akkor mûködik jól, ha minden egy kis mag kezében fut össze, akiknek rengetegen segítenek és az infókat természetesen átadják Nekik. Ha mindenki csinál valamit és a másik errõl nem tud, vagy fél információja van, akkor kifelé egy káosz képét tükrözi ami megint nem célszerû. Segíteni én is tudok ha kell valamiben.
Egyébként, ha nem zavarna benneteket szívesen elmennék a találkozóra személyesen is, még ha nem is tartozom a maghoz, de a felmerült ötletek kivitelezésében esetleg segíthetek.
Most ennyit, mert dolgoznom kell. Sziasztok,
Zoli
Posted 2003. November 18. - 10:39

Egyelõre nekem jó, majd igyekszem összehozni.
Nati!
Javaslom, olvass vissza ebben a topicban.
Nem egy másik ember véleménye alapján ítéltem meg Panthert, hanem a saját tapasztalatom alapján. Van pár dolog, amirõl Te sem tudsz, nem is tudhatsz. Nálam ezek az alapok és mondhatom, biztosak.
Természetesen Mojlepqe is teljes tagja a fõ szervezõ csapatnak, elnézést tõle, hogy kimaradt!
Posted 2003. November 18. - 09:36

Az elég konkrét?
Meglehet beszélni mindent és fel lehet dobni új témákat is.
Csendesen megjegyzem, hogy Mojlepque-t sem hagynám ki az elsõ szervezõi közül.

Posted 2003. November 17. - 22:47

Tavaly is születtek ötletek különféle transzparensekre, feliratokra. Ezzel kapcsolatban lenne egy javaslatom. Mivel mozgás közben nehéz lenne zászlókat lengetni, ezért bringára szerelhetõ egyszerû mûanyag vagy karton táblákban lehetne gondolkodni. Ezeket csomagtartó segítségével lehetne a bringára rögzíteni és a keresztezõdésekben néhány bringás egymás mellé állva láthatóvá (és érthetõbbé) tenné a többi közlekedõ (gyalogos, autós, stb.) számára, hogy miért is tekerünk.
vendég__*
Posted 2003. November 17. - 17:52

A másik pedig, Gabi, nem szeretném emlités nélkül hagyni azt, amit Pantherrõl irtál, ami teljesen jogtalan, alaptalan. Ne haragúdj, de kisiskolás dolognak tartom azt, hogy egy embertõl szerzett információ alapján itélünk meg egy másikat! Én ismerem Manka sztoriját is, és mit mondjak, elég egyoldalú! Viszont beszélgettem már a Happybike-osokkal is, és inkább nekik hiszek.
...
Amit Panther-rõl és rólam írt Lovas Gabi az teljesen korrekt és megalapozott volt. Rendelkezésemre áll, mert megvan a gépemen az a levél, amiben Pantherral egy konkurens tekerésben gondolkozva beszélgettünk.
Nem ismered a story-mat, nem is ismerhed. Maximum csak a felszint, és a balhés részét. Ezen dolgok alapján egy teljesen más üggyel kapcsolatban véleményt alkotni nem hiszem, hogy korrekt.
Ezt a dolgot viszont én le szeretném zárni. Itt én azért próbálok most dolgozni, hogy ebbõl a megemlékezésbõl korrekt esemény legyen.
Egyben két dolog miatt kérek elnézést mindenkitõl:
a., mert ide is bekerült a Happy Bike Egyesülettel kapcsolatos problémám,
b., és ez a fontosabb, mert anno otthagytam egy fontos ügyet egy ember látszat-barátságáért.
Részemrõl az ügy innetõl lezárva, kivéve, ha valaki megint belekezd a boncolgatásba.
Posted 2003. November 17. - 17:20

Pörög ez a fórum....

Szóval szép kis lavinát indítottam...
grimus vazze te meg ne hozd rám a szívbajt...
tegnap délután amikor feljöttem ide, és megláttem a hozzászólásodat, kicsit elöntötte a szar az agyamat...
Azért csak mi kezdtük el és tényleg sokan NAGYON lelkesen belevágtak de nagyjából 1 hónappal a vége elött azt mondták inkább nem segítenek. :-\
Igazából engem nagyon nem zaklat fel, mert senkítõl nem várom el, hogy segítsen, így enm nagyon zaklatott fel...
Igazából a sok ellenségeskedésre szarok ami a mai társadalomban van, de azért azt nem hagyom, hogy a kezünkbõl kicsússzon az irányítás.

Tök jó emlékeim vannak a tavalyi felvonulásról, és ígérem jövõre jobb lesz, mivel tényleg az a 4-5 ember volt benne VÉGIG akit megemlítettek itt elöttem, így értethetõ, hogy bennük bízok meg igazán, a többiekben , majd 2004 májusa után..

Szóval én csak egy használható 2004-es versenynaptárra várok és már ki is találjuk mikor lesz a felvonulás, és megyünk megint a rendõrségre mint tavaly, csak most nem két héttel a felvonulás elött...

Posted 2003. November 17. - 15:51

Posted 2003. November 17. - 15:06

Nagyon köszönöm, és sajnálom!