(csak) Ajánlom magamat. ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
Started by
flame
, 2002. October 27. 21:42
Posted 2004. March 05. - 12:39

Posted 2004. March 05. - 12:02

természetesen minden felajánlással élünk majd, hisz ezt magunknak magunkért csináljuk. 
De persze elõbb azt kell kitalálni mit kell sokszorosítani.

De persze elõbb azt kell kitalálni mit kell sokszorosítani.
Posted 2004. March 05. - 11:57

Posted 2004. March 05. - 08:56

Nos bár úgy tünt eltüntünk, de nem... 
Szóval tegnap este Tibi, Flame-ék és mi összeültünk a vörösvári úti Mcdonald's-ban és megbeszéltük a helyzetet, amit most megosztok veletek:
Az útvonal:
nem változtatunk a nyomvonalon, csak a haladási irányt változtatjuk meg.Így a Deák téren lesz a gyülekezõ és a Tabánban fogunk beérni.
Szórólapok:
A héten jó lenne ha mindenki megfogalmazna több féle szórólapot:
-egyet amit a boltokban rakunk ki
-egyet amiket pár ember menet közben osztogatna pár ember a megállított autósoknak, amiben elmagyarázuk nekik miért is van ez a felvonulás
Arra gondoltunk, hogy komolyan megnyomjuk a sajtó témát és csinálnuk egy sajtótájékoztatót, mint a nagyok egy étteremben ahová meghívjuk a sajtó képviselõit
Felveszük a kapcsolatot az OBB-vel, a kerékpáros egyesületekkel, futárszolgálatokkal, e-mail útján az iskolákkal és még az ISM-t is megkeressük.
Beszélünk a Ráckert vezetõségével, hogy legyenek nyitva amikor odaérünk, hogy lehessen enni inni a célban
Színpadot szeretnénk felállítani ahol lehetnének bringás bemutatók és esetleg valami mûsor is.
Na egyenlõre ennyi, várunk minden ötletet segítséget és egyéb dolgot.
A legközelebbi találkozó jövõ hét csütörtök(11-e) ugyanúgy a Meki és 20 óra szeretettel várunk mindenkit.

Szóval tegnap este Tibi, Flame-ék és mi összeültünk a vörösvári úti Mcdonald's-ban és megbeszéltük a helyzetet, amit most megosztok veletek:
Az útvonal:
nem változtatunk a nyomvonalon, csak a haladási irányt változtatjuk meg.Így a Deák téren lesz a gyülekezõ és a Tabánban fogunk beérni.
Szórólapok:
A héten jó lenne ha mindenki megfogalmazna több féle szórólapot:
-egyet amit a boltokban rakunk ki
-egyet amiket pár ember menet közben osztogatna pár ember a megállított autósoknak, amiben elmagyarázuk nekik miért is van ez a felvonulás
Arra gondoltunk, hogy komolyan megnyomjuk a sajtó témát és csinálnuk egy sajtótájékoztatót, mint a nagyok egy étteremben ahová meghívjuk a sajtó képviselõit
Felveszük a kapcsolatot az OBB-vel, a kerékpáros egyesületekkel, futárszolgálatokkal, e-mail útján az iskolákkal és még az ISM-t is megkeressük.
Beszélünk a Ráckert vezetõségével, hogy legyenek nyitva amikor odaérünk, hogy lehessen enni inni a célban
Színpadot szeretnénk felállítani ahol lehetnének bringás bemutatók és esetleg valami mûsor is.
Na egyenlõre ennyi, várunk minden ötletet segítséget és egyéb dolgot.
A legközelebbi találkozó jövõ hét csütörtök(11-e) ugyanúgy a Meki és 20 óra szeretettel várunk mindenkit.
Posted 2004. March 04. - 17:37

Rajtam most is az van... ;D ;D
Diák Szigeten volt egyik nap rajtam, erre odajött hozzám vmi szerencsétlen, hogy hol van kút... ;D Én meg mondtam, hogy honnan tudjam. Erre õ kiborult és lebaszott, hogy mi a francnak vagyok RENDEZÕ, ha még azt sem tudom, hol van kút... ;D Mind1, nem próbáltam megmagyarázni neki a dolgot...
Boccs, az OFFért.
Amúgy engem is érdekelne, hogy mi van a felvonulással. Idõpontot lehet már tudni?
Diák Szigeten volt egyik nap rajtam, erre odajött hozzám vmi szerencsétlen, hogy hol van kút... ;D Én meg mondtam, hogy honnan tudjam. Erre õ kiborult és lebaszott, hogy mi a francnak vagyok RENDEZÕ, ha még azt sem tudom, hol van kút... ;D Mind1, nem próbáltam megmagyarázni neki a dolgot...
Boccs, az OFFért.
Amúgy engem is érdekelne, hogy mi van a felvonulással. Idõpontot lehet már tudni?
Posted 2004. March 04. - 10:14

Posted 2004. March 02. - 22:38

Na hali mindenkinek!
Most már van egy kis idõm és átfutottam a termést, hát nem sok. Hogyan áll a szervezés, segítség? Megújúlt beosztásban és vadi új bicajjal ( a tolvajnak üzenem, hogy jobb lett mint az elõdje ) várom a startot. Nem írtatok, hogy kell-e valamiben segíteni, vagy valami. Na hát akkor ' let's go ', irány a demo...
Zoli
Most már van egy kis idõm és átfutottam a termést, hát nem sok. Hogyan áll a szervezés, segítség? Megújúlt beosztásban és vadi új bicajjal ( a tolvajnak üzenem, hogy jobb lett mint az elõdje ) várom a startot. Nem írtatok, hogy kell-e valamiben segíteni, vagy valami. Na hát akkor ' let's go ', irány a demo...
Zoli
Posted 2004. February 23. - 16:16

Coyot: jobbulást!
Tényleg szükség van erre a felvonulásra. Ha megint úgy sikerül, mint tavaj, az szuper lesz.
Tényleg szükség van erre a felvonulásra. Ha megint úgy sikerül, mint tavaj, az szuper lesz.
Posted 2004. February 22. - 21:12

hát én meg azt mondom, hogy az ilyen mercis f@szfejre inkább rá kell hagyni az ilyet...
szerintem ha nekiállsz hivatalosan intézni az ügyet, abból neki semmi baja nem lesz (valószínûleg jóval komolyabb bûncselekmények is száradnak már a lelkén), és még te jöhetsz ki rosszul a dologból, ha berág rád a gyerek, és esetleg alvilági módszerekkel áll bosszút rajtad...
szal én azt mondom, jobb nem bojgatni az ilyen rohadék bûnözõ állatokat...
szerintem ha nekiállsz hivatalosan intézni az ügyet, abból neki semmi baja nem lesz (valószínûleg jóval komolyabb bûncselekmények is száradnak már a lelkén), és még te jöhetsz ki rosszul a dologból, ha berág rád a gyerek, és esetleg alvilági módszerekkel áll bosszút rajtad...
szal én azt mondom, jobb nem bojgatni az ilyen rohadék bûnözõ állatokat...
Posted 2004. February 22. - 20:49

jelentem a weboldal félig készen van, csak sajnos volt közben egy autóbalesetem és a héten engedtek ki a korházból (egy részeg elég nagy sebességgel belémjött hátulról és belökött egy keritésbe ahol kivittem három vasoszlopot betonostul és végül a kocsi a tetején állt meg). A fejem még mindig nem az igazi (még pihennem kell) de kb egy hét és nekiállok befejezni...
Posted 2004. February 17. - 21:51

Történik valami, vagy egyelõre csend van?
Van már versenynaptár, szerintem lehetne valamit csinálni, mert fogy az idõ!
Van már versenynaptár, szerintem lehetne valamit csinálni, mert fogy az idõ!
Posted 2004. January 20. - 19:19

Gabi!
Látom már régebben történt a dolog, de még nincs késõ. Legalább annyit megér, hogy beugorj egy útbaesõ örsre és érdeklõdjél az ügyeletestõl. Tanú nélkül viszont szerintem nem lehet sokat tenni, mert õ majd tagadni fog és itt lezárva...
De én nem értek ehhez, ezért is érdekelnének a fejlemények! Ha van valami, légyszi tájékoztass minket!
Bár tapasztalatból tudom, hogy semmi sem szokot történni. (Nekem más jellegû problémám volt egyszer, rendszám megvolt, de végül nem ért meg annyi idõt, energiát... Viszont régebbi kapcsolataim segítségével, hozzájutottam az illetõ címéhez, õ meg semmit nem tud rólam és még nincs teljesen elfelejtve a dolog....)
Látom már régebben történt a dolog, de még nincs késõ. Legalább annyit megér, hogy beugorj egy útbaesõ örsre és érdeklõdjél az ügyeletestõl. Tanú nélkül viszont szerintem nem lehet sokat tenni, mert õ majd tagadni fog és itt lezárva...
De én nem értek ehhez, ezért is érdekelnének a fejlemények! Ha van valami, légyszi tájékoztass minket!
Bár tapasztalatból tudom, hogy semmi sem szokot történni. (Nekem más jellegû problémám volt egyszer, rendszám megvolt, de végül nem ért meg annyi idõt, energiát... Viszont régebbi kapcsolataim segítségével, hozzájutottam az illetõ címéhez, õ meg semmit nem tud rólam és még nincs teljesen elfelejtve a dolog....)
Posted 2004. January 15. - 17:32

Gabi! Szerezz tanút! Ha nem sikerül, akkor is jelentsd fel, minél hamarabb!!!
Legalább megráncigálják azt a szemetet! A cserbenhagyás feltétlenül megáll, és a bukás eredményétõl függõen a segítségnyújtás elmulasztása is.
Legalább megráncigálják azt a szemetet! A cserbenhagyás feltétlenül megáll, és a bukás eredményétõl függõen a segítségnyújtás elmulasztása is.
Posted 2004. January 14. - 14:35

Nekem még megvan a fekete szalagom, meg a "köszönjük, hogy...." feliratú szórólap is....
Úgyhogy egy résztvevõ "ingyen" van...
Úgyhogy egy résztvevõ "ingyen" van...

Posted 2004. January 10. - 10:37

Posted 2003. December 31. - 14:34

Coyote nekem az elsõ jobban tetszik (a színes kép + az oldal elrendezése miatt is), és max respect h foglalkozol vele!!!
Posted 2003. December 30. - 19:10

Ma tanácskoztunk RaveACe-el!
Semmi konkrétum, csak az irányvonalakról beszélgettünk.
Tehát még semmi nem dõlt el.
Várjuk a versenynaptárat...onnantól szervezés gõzerõvel!
Semmi konkrétum, csak az irányvonalakról beszélgettünk.
Tehát még semmi nem dõlt el.
Várjuk a versenynaptárat...onnantól szervezés gõzerõvel!
Posted 2003. December 29. - 18:15

Tudom, hogy a busszú nem jó tanácsadó, de mégis
bosszantó, hogy ilyet meg mer engedni valaki
magának.
Én kerítenék egy tanút (egy haver vagy szomszéd) és feljelenteném!
Tanu lehet járókelõ, vagy egy autós aki hátulról látta az egészet.
Rohadt dolog ez, nem szabad, hogy úgy érezzék, bármit megúsznak!
bosszantó, hogy ilyet meg mer engedni valaki
magának.
Én kerítenék egy tanút (egy haver vagy szomszéd) és feljelenteném!
Tanu lehet járókelõ, vagy egy autós aki hátulról látta az egészet.
Rohadt dolog ez, nem szabad, hogy úgy érezzék, bármit megúsznak!
Posted 2003. December 29. - 15:06

Gabi!
Ha történt anyagi illetve személyi kár, és van tanud a balesetre, akkor ez közúti veszélyeztetetésnek minõsül és büntetõ eljárást von maga után. Sajnos tanu minden képpen kell, hogy a feljelentés megálja a helyét. Ha az illetõ még meg sem állt, akkor súlyosbítja a cserbenhagyás ténye is!
Üdv Zoli
Ha történt anyagi illetve személyi kár, és van tanud a balesetre, akkor ez közúti veszélyeztetetésnek minõsül és büntetõ eljárást von maga után. Sajnos tanu minden képpen kell, hogy a feljelentés megálja a helyét. Ha az illetõ még meg sem állt, akkor súlyosbítja a cserbenhagyás ténye is!
Üdv Zoli
Posted 2003. December 29. - 14:44

Helyes!
Talán ide tartozik, de ha nem akkor
OFF
Egy kérdés:
Tegnap elõtt szabályosan közlekedve és kivilágítva bicajoztam Miskolcon. A villamos járdaszigetnél egy böhöm Mercis leszorított, én elõször fékeztem, majd buktam is. Ez cserbenhagyásnak számít?
Feljelentsem rendszám alapján? Érdemes?
Talán ide tartozik, de ha nem akkor
OFF
Egy kérdés:
Tegnap elõtt szabályosan közlekedve és kivilágítva bicajoztam Miskolcon. A villamos járdaszigetnél egy böhöm Mercis leszorított, én elõször fékeztem, majd buktam is. Ez cserbenhagyásnak számít?
Feljelentsem rendszám alapján? Érdemes?