Örömmel látom, hogy szépen szervezõdik minden, már alig várom a május 15-ét !
Letöltöttem a plakátot, egy kis (építõ jellegû)kritika:
alapvetõen jó a szöveg, csak kicsit hosszú, nincs nagy betûkkel messzirõl láthatóan kiemelve a lényeg, vagy vmi figyelemfelkeltõ elem (gondolom azért nem színes, mert a sokszorosítás úgy nem megoldható)..
azon lenne érdemes gondolkodni, hogy kiket szólít meg ez a plakát: ugyanis lehet, hogy van aki elolvassa, vagy inkább el se olvassa, és az egész hidegen hagyja. esetleg lehetne ezért egy olyan verziót is készíteni, ami figyelemfelkeltõbb, rövidebb szöveg, és lazább hangvételû (mintha a haverodat akarnád elhívni) így jobban "el tudja adni magát".
ez a szöveg olyan hivatalos, ünnepélyes hangvételû, az olvasóban a felelõsségérzetre épít, azzal, hogy a felvonulás "nemes célját" hangsúlyozza. van akire így nem lehet hatni, ezért elõnyösebb lenne a felhívásban hangsúlyozni, hogy ez jó buli, hatalmas társas megmozdulás, haverokkal, és már önmagában az is fantasztikus élmény, ha 500 ember együtt teker és te köztük vagy..
én más kerékpáros felvonulásra elhívtam olyan haveromat is, aki le se sz*rja, hogy mi van az autós-biciklis viszonnyal, de nyomtam alá egy bicót, aztán menjünk, mert jó buli ;D utána mondta, hogy nagyon élvezte 8)
mellesleg ez is fontos, hogy mindenki hozzon még sok embert (de gondolom ez természetes)
a felvonulás sikeréhez pedig minél több ember részvétele szükséges, és gondolom mindannyiunkat az élmény is motivál, hogy részt vegyünk
Lehet, hogy az álláspontom nem helyes, meg nem is akarok belekontárkodni egy szervezés közepébe :

Úgyogy excusez-moi, ha túl sokat írtam, egyébként ez a topic nem nagyon megy mostanában (kivéve az utóbbi 2 napot)
Na, hát csak ennyit akartam, hello