Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
Posted 2004. May 17. - 21:16

Hát kit érdekel, ki hol volt? Az a fontos, ki volt! Mindenki oda megy, ami neki fontosabb, de nem kell sajnélni azt, amit kihagyott, mert ezzel elrontja a másik program ízét is.
Ahoy.
Posted 2004. May 17. - 20:49

Posted 2004. May 17. - 20:09

Posted 2004. May 17. - 17:26

Posted 2004. May 17. - 15:04

Posted 2004. May 16. - 22:05

Posted 2004. May 16. - 21:52

Posted 2004. May 16. - 20:14

Azóta gondolom az autogrammokat osztja mint állat...
Sajnos idén nem tudtam ott lenni, de majd jövõre ;D
Szammer
Ja, és Lens a barátodat is felismertem!!!!!!!!
Posted 2004. May 16. - 20:06

Gondolom, ez nekem szólt és teljes mértékig elfogadom, hiszen azt hittem, hogy csak néhány politikai aktivista keveredett közénk :-) Szóval ha ez kell a médiának, akkor legyen.A politika mindenhol ott van! Politikusok nélkül jó ha 1 TV stáb kiment volna. A bükk marcin sem azért volt ott a sportminiszter úr, mert annyira rajongunk érte. Sajnos ez kell ahhoz, hogy el lehessen adni valamit a médiának. De ha igy legalább lesz valami eredménye és épülnek kerékpárutak, vagy jobban vigyáznak ránk az autosok akkor jöjjön jövõre is pollitikus. (Azt, hogy eredménye lesz sajnos nem nagyon hiszem, mert még a miniszter úr sem biztatott a hiradókban)
Posted 2004. May 16. - 16:48

Miért nem tudod felrakni? Pl. ha regisztrálsz a tar.hu-n, oda fel lehet rakni ennyit bõven. De ha gondolod, akkor én felrakhatom, ha csak ez a gond.
Posted 2004. May 16. - 15:34

Meg van az RTL és az M1 híranyaga digitalizálva, csak a gond, hogy 30MByte és nem tudom hova felrakni. Akinek kell, annak kiírom CD-re, de jó lenne, ha a többi adó anyaga is eljutna hozzám és akkor együttesen plusz a publikált felvételekkel és videókkal. Sziasztok Zoli
Posted 2004. May 16. - 13:36

Jogos is lehet, amit mondasz, és ez azért másképp hangzik. Másszunk át a "Szabadonfut"-n belül a "Biciklizés a járdán ?!"-ba (most nyitottam), ott elmondhetjuk - meg más is - a véleményeket, és ha páran tanulnk/tanukunk belõle, már BANZAI!!!
Nemfáj
Posted 2004. May 16. - 11:49

Csakhogy Flame már az elején is hangsúlyozta, hogy mindenki menjen nyugodtan. Normális körülmények között én se birnám ki, hogy 9km/h-val tötyögjek a városban és megtegyek egy pár tiz km-t másfél óra alatt, mégis sikerült, és sikerült másoknak is, akik nálam is jobban szoktak száguldozni!
Posted 2004. May 16. - 11:03

Miért leszel gyakorlottabb és jobb bringás attól, ha öreg mamikat és pici gyerekeket meg terhes anyákat ijesztegtsz a tömött körúti járdán.
ez nem arrol szol hogy direkt szo*assuk a gyalogosokat. egyszeruen mesz a jardan es mar nem tudsz mit tenni magaddal, es szorakozasbol jaszkaizé... nemtom mi ez a szo.., szoval menösködsz. semmi hatso szandek nincs benne.
az emg hogy emgijednek.. hát igen ez benne van. de a legtobben mosolyogva figyelik, mert nem 5 centire megyunk el az emberek mellet, hanem en legalabb 2 meterre kikerulom mert tudom hogy ok is ossze vissza mennek.
mellesleg igen, senki se szolt volna hogy hé fiuk, ne itt lécci és ne most. csak mindenki nezett ki a fejebol. ennyi. mikor lementunk az utrol, eccer szolt rank rave és egybol vissza. ennyi.
Posted 2004. May 16. - 11:00

Posted 2004. May 16. - 09:33

Én is szeretnék csatlakozni az elöttem szólókhoz, és szeretnék köszönetet mondani a szervezõknek. RaveAce, és Findlibébinek kiválltképp (mert személyesen csak õket ismerem), de természetesen a többieknek is, nagyon szépen meg volt szervezve a tali, le a kalappal elõttetek srácok, és formás kis növények, igazán élveztem a tekerést. ;)Sok jó arc kint volt, szerintem tegnap a kerékpáros réteg krémje emelte egy kicsit a szürke pesti és budai közlekedés amúgy is életveszélyes fényét. -na ez egy katasztrófális körmondat lett- Kifejezetten öröm volt a lelkemnek látni, hogy ennyien vagyunk. RaveAce a szívembõl szólt tegnap a hangosbemondón: "MINDANNYIAN EGYÉNISÉGEK VAGYTOK SRÁCOK!!!!" Ez kiválltképpen köszönöm neki. Szombat délután hallgattam a kocsiban a rádiót -Azt hiszem Klub, vagy Infó már nem tudom- és ott egy eléggé komoly kis beszélgetést folytattak a fõvárosi brongázás mai helyzetérõl! Sok érdekes dolgot mondtak, mind a kerékpárosok szemszögébõl, mind az autósokéból. Szóval jó volt. Ami nagyon megfogott a mûsor alatt, az egy kijelentés volt. Arra kért "minket" egy igazi városi tekerõ emberke, hogy a kresz szabályait betartva lehetünk egy kicsit "agresszívak" Ezt most nagyon sok idézõjelbe tettem. az agressziót most a feltünõség, és a könnyen észrevehetõség, az egyértelmû megnyílvánulások terén értem. Legyetek szabályosak, egyértelmûen, és könnyen felismerhetõen cselekedjetek, és ne féljetek az autósoktól. AZ AUTÓS JOBBAN FÉL TETÕLED MINT TE AZ AUTÓSTÓL.Ez tény, és érdemes szem elõtt tartani. Ha ezeket a kis dolgokat betartjuk kedves bicóstársak, akkor nagy meglepetés nem érhet! Persze mindenhol vannak kivételek. :

Na legyetek jók, és mégegyszer köszönöm a szervezõknek!
Posted 2004. May 16. - 08:49

Posted 2004. May 16. - 07:27

Egyébként nem 2 kerékpáros halt meg sajnos tegnap, csak kettõrõl + 1 életveszélyesen sérültrõl számoltak be a hiradók. Sajnos én még tudok a tegnapi napról halálos kerékpárosgázolásról Borsod megyében. Hozzá kell tennem hogy a tegnapi három esetbõl 1-ben nem az autós vot a hibás.
Posted 2004. May 16. - 02:09

Gondoltam összejövünk "páran", ünnepelünk, a globális party pedig dec.31-én lesz!

Ez volt az egyetlen olyan szombat, amikor nincs igazán nagy tömegeket vonzó verseny vagy maraton!
Ez a szorgalmi idõszak utolsó szabad hétvégéje, hétfõn két, kedden és szerdán egy-egy vizsgám lesz.
Holnap kezdek készülni!

uff.
Posted 2004. May 16. - 00:18

Amúgy még annyit, hogy ma két kerékpáros halt meg balesetben. Az egyikük Ladánybene térségében ittasan és kivilágítatlanul hajtott hajnali egy óra körül, a másikat Kõszegen szabályosan jelzett balra kanyarodás közben ütötték el hátulról.
Akkor szomorú nap ez a mai! E két eset is mutatja, hogy nem szabad abbahagynunk, amit tavaly elkezdtünk, és fel kell hivnunk figyelmünket a bringásokra a közlekedésben!
Ismeretlenként is gyászolom õket.