Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1663 hozzászólás a témában

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Engem nem is önmagában az húzott fel, hogy mennyit fog kapni.. Hanem, hogy a bmw-st ki is engedték. Nem volt jogsija, egy "lejárt" autót vezetett, bõven a sebesség határ felett. A minimum, hogy legalább addig elõzetesben legyen, amíg börtönbe nem csukják.. Ilyen felelõtlenség mellett ez már "szándékos", ha fel is mentik legalább érezze a súlyát.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Majd Ákos intézkedik :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Részemrõl rendben... Miéret nem mentünk ügyvédeknek?!?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hja Blikkbe 90, Színes Bulvár lapba 120.
aztán oszd be..
szerintem átlagoljunk.

105év

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én 120-at olvastam valahol. Az szimpatikusabb, ha az éveket nézzük...

Edit: a bukó mindig jól jön, de itt lehet, hogy tényleg nem számított volna...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
A Blikkbe foglalkoztak ezzel a BMW-vel buszmegállóba csapodással ott azt írta valaki, hogy állítása szerint 90-el ment, kapjon 90 év börtönt..

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Az ilyen miért csak pár év börtönt kap?????????
Miért nem kap rendesen börtönbüntetést, hiszen ha részegen volán mögé ül, azt már szándékos emberölésnek venném...

[highlight] The bike way of life [/highlight]

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
A fene, ennyire nem lehetek fáradt.. :)

Edit: Köszi!

Edit2: Nekem a képek alapján ez nem jött le. De ettõl még bõven igaz lehet, hogy nem volt rajta bukó, mert elég erõs tendencia..
Más kérdés, hogy a képekbõl azt mondanám, hogy mindegy lett volna, hogy van-e rajta vagy sem. Mintha az autó maga alá gyûrte volna.. :(

Perillustris

Perillustris

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás

Képek? Azon az egyen kívül még hol volt kép a balesetrõl?

A vastagon szedett sorok utan van egy fenykepezogep ikon, arra bokj ra!
P E R I L L U S T R I S

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

A kepekbol itelve valoszinunek tartom, hogy nem volt rajta bukosisak, s ez nagyban hozzajarult a tragikus kimenetelhez. Tegnap este felugrottam a T-Mobile WAP portaljara, s hirek kozott szinte csak balesetekrol irtak, amik tegnap tortentek. Egy frontalis balesetben 3 fiatal halt meg. Csak a kornyezetemben ne tortenjen ilyen, mert oni fogok.

Képek? Azon az egyen kívül még hol volt kép a balesetrõl?

Perillustris

Perillustris

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás

Sajnos megint történt egy szörnyû baleset. http://www.boon.hu/e...sod/ag/im-eszak

A kepekbol itelve valoszinunek tartom, hogy nem volt rajta bukosisak, s ez nagyban hozzajarult a tragikus kimenetelhez. Tegnap este felugrottam a T-Mobile WAP portaljara, s hirek kozott szinte csak balesetekrol irtak, amik tegnap tortentek. Egy frontalis balesetben 3 fiatal halt meg. Csak a kornyezetemben ne tortenjen ilyen, mert olni fogok. (Termeszetesen akkor, ha nem maguk okoztak a balesetet.)
P E R I L L U S T R I S

HST

HST

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Sajnos megint történt egy szörnyû baleset. http://www.boon.hu/e...sod/ag/im-eszak

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Az angoloknál pont ugyanez volt, legalábbis városon kívül, ahol találkoztam biciklissel.. Még az sem zavart senkit, hogy sor lett miatta.Vannak egy páran itt, akik Londonban tekernek, talán õk el tudják mondani, milyen egy nagyvárosban biciklisnek lenni kint..

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
yoreggelt...

1 kis tortenet...

autosok tanulhatnanak 1 kis turelmet, tarthatnanak tavolsagot. kinn voltam franciaknal 2 hetig, ott "szent allat a biciklis". Megallnak mogotted, ha szembe jon az auto, mikor felefele kuzdesz a hegyen megall melletted es buzditva tovabbhalad...messze iikerulnek, nehogy bajod essen, s ha latja hogy feltart teged - mert lejtmenetnel feltart - akkor integetve felreall es mehetsz tovabb. Sajnos az alom vege lett. Ujra itthon. ujabb a nagy pofon. Hazajottem gondoltam tekerek 1et, 3 km-en 2x mentek el mellettem centikre, orszaguti gumikkal hazamentem hgatso foldesutakon. Hazaerkezve lecsereltem az orszaguti gumikat es elraktam jovore, majd franciaknal ujra eloveszem, addig marad a foldesut...ott ha hibazok magamat okolhatom, de nehezen viselnem el, hogy mas hibajabol karom, bajom vagy esetleg serulesem legyen.

Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Mai rossz hir, bringast gazoltak a szepvolgyin. Fouton ment le az autos pedig balra kanyarodott. Nem tudom mi a helyzet a bringassal, mert a mento mar elvitte mire odaertem, a yard meg nem volt hajlando valaszolni.
A feher puttonyos jobb elso sarvedojet a bringas szakitotta le.
Vigyazzatok a szepvolgyin lefele mert mindig van egy ilyen buzi.

Feltöltött kép

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

...gondolom,nem volt eléggé részeg...:)

jó-jó,tudom,ez is durva volt,de hát ezektõl az agyamentektõl...:P

Durvának durva, de az a baj, hogy talán igaz is..
A gyalogos forgalom azért van oda vezetve (kivéve a kanyarok), mert ott látod, ha jön az autó, és tudsz reagálni. Ha itt is azért ment az illetõ ott, mert nem vitt lámpát és ebbõl a logikából indult ki, akkor nem értem miért nem tett semmit.. Ha meg nem azért ment ott, akkor......

Persze, lehet, hogy olyan tényezõ játszott be, amirõl még nem tudunk és akkor bocs, de eddig ez így néz ki..

Ha már közeledik a CM, akkor egy kis párhuzamosítás.. Az a baj, hogy sok ember és szülõ ebbõl azt vonja le tanulságként, hogy életveszélyes biciklizni..

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás

... miért nem ... dölt be az árokba?

...gondolom,nem volt eléggé részeg...:)

jó-jó,tudom,ez is durva volt,de hát ezektõl az agyamentektõl...:P

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Ezek után, még mindig vannak, akik nem értik meg, hogy a biciklit nem azért kell kivilágítani, hogy lásson az ember, hanem fõleg azért, hogy látszódjon. :(
Azért remélem felépül a srác, és tanul az esetbõl.

http://index.hu/poli...05.09.05

Ez nem csak azért durva, mert elütötte és nem volt lámpája, hanem mert szembe ment..
Nna, nem azért mert ejnye, de szabálytalan.. Az a durva, ha szembe ment és látta, hogy jön az autó, akkor miért nem ment lejjebb, miért nem lassított és dölt be az árokba?

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
Ezek után, még mindig vannak, akik nem értik meg, hogy a biciklit nem azért kell kivilágítani, hogy lásson az ember, hanem fõleg azért, hogy látszódjon. :(
Azért remélem felépül a srác, és tanul az esetbõl.

http://index.hu/poli...05.09.05

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
A hírt már olvastam, Tin feltette talán a CM-es fórumba, de akkor még nem volt infó, arról, hogy ki, mit csinált..

De mondjuk volt egy sejtésem, hogy nem volt rajta lámpa.. Mondjuk érdekelne, hogy a motor mennyivel ment.. Nem mintha bármi is változtatna ezen a szomorú dolgon, de jó lenne, ha az emberek legalább az ilyenekbõl tanulnának..

Tudom, én is sokszor mondom, hogy "de velem ilyen nem történhet", pedig...

Mod: én ma olyan fáradt vagyok, hogy az eszem sem mûködik, hiszen Tin ide írta.. Na, mindegy elmegyek aludni..