Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
Írta 2005. szeptember 16. - 20:31

Írta 2005. szeptember 16. - 18:26

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. szeptember 16. - 18:13

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. szeptember 16. - 18:11

aztán oszd be..
szerintem átlagoljunk.
105év
Írta 2005. szeptember 16. - 18:08

Edit: a bukó mindig jól jön, de itt lehet, hogy tényleg nem számított volna...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. szeptember 16. - 18:03

Írta 2005. szeptember 16. - 17:57

Miért nem kap rendesen börtönbüntetést, hiszen ha részegen volán mögé ül, azt már szándékos emberölésnek venném...
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2005. szeptember 16. - 16:41

Edit: Köszi!
Edit2: Nekem a képek alapján ez nem jött le. De ettõl még bõven igaz lehet, hogy nem volt rajta bukó, mert elég erõs tendencia..
Más kérdés, hogy a képekbõl azt mondanám, hogy mindegy lett volna, hogy van-e rajta vagy sem. Mintha az autó maga alá gyûrte volna..

Írta 2005. szeptember 16. - 16:24

Képek? Azon az egyen kívül még hol volt kép a balesetrõl?
A vastagon szedett sorok utan van egy fenykepezogep ikon, arra bokj ra!
Írta 2005. szeptember 16. - 16:14

Képek? Azon az egyen kívül még hol volt kép a balesetrõl?A kepekbol itelve valoszinunek tartom, hogy nem volt rajta bukosisak, s ez nagyban hozzajarult a tragikus kimenetelhez. Tegnap este felugrottam a T-Mobile WAP portaljara, s hirek kozott szinte csak balesetekrol irtak, amik tegnap tortentek. Egy frontalis balesetben 3 fiatal halt meg. Csak a kornyezetemben ne tortenjen ilyen, mert oni fogok.
Írta 2005. szeptember 16. - 16:06

Sajnos megint történt egy szörnyû baleset. http://www.boon.hu/e...sod/ag/im-eszak
A kepekbol itelve valoszinunek tartom, hogy nem volt rajta bukosisak, s ez nagyban hozzajarult a tragikus kimenetelhez. Tegnap este felugrottam a T-Mobile WAP portaljara, s hirek kozott szinte csak balesetekrol irtak, amik tegnap tortentek. Egy frontalis balesetben 3 fiatal halt meg. Csak a kornyezetemben ne tortenjen ilyen, mert olni fogok. (Termeszetesen akkor, ha nem maguk okoztak a balesetet.)
Írta 2005. szeptember 15. - 19:08

Írta 2005. szeptember 13. - 22:15

Írta 2005. szeptember 13. - 20:15

1 kis tortenet...
autosok tanulhatnanak 1 kis turelmet, tarthatnanak tavolsagot. kinn voltam franciaknal 2 hetig, ott "szent allat a biciklis". Megallnak mogotted, ha szembe jon az auto, mikor felefele kuzdesz a hegyen megall melletted es buzditva tovabbhalad...messze iikerulnek, nehogy bajod essen, s ha latja hogy feltart teged - mert lejtmenetnel feltart - akkor integetve felreall es mehetsz tovabb. Sajnos az alom vege lett. Ujra itthon. ujabb a nagy pofon. Hazajottem gondoltam tekerek 1et, 3 km-en 2x mentek el mellettem centikre, orszaguti gumikkal hazamentem hgatso foldesutakon. Hazaerkezve lecsereltem az orszaguti gumikat es elraktam jovore, majd franciaknal ujra eloveszem, addig marad a foldesut...ott ha hibazok magamat okolhatom, de nehezen viselnem el, hogy mas hibajabol karom, bajom vagy esetleg serulesem legyen.
Leon
Írta 2005. szeptember 13. - 20:02

A feher puttonyos jobb elso sarvedojet a bringas szakitotta le.
Vigyazzatok a szepvolgyin lefele mert mindig van egy ilyen buzi.

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 05. - 16:20

Durvának durva, de az a baj, hogy talán igaz is.....gondolom,nem volt eléggé részeg...
jó-jó,tudom,ez is durva volt,de hát ezektõl az agyamentektõl...
A gyalogos forgalom azért van oda vezetve (kivéve a kanyarok), mert ott látod, ha jön az autó, és tudsz reagálni. Ha itt is azért ment az illetõ ott, mert nem vitt lámpát és ebbõl a logikából indult ki, akkor nem értem miért nem tett semmit.. Ha meg nem azért ment ott, akkor......
Persze, lehet, hogy olyan tényezõ játszott be, amirõl még nem tudunk és akkor bocs, de eddig ez így néz ki..
Ha már közeledik a CM, akkor egy kis párhuzamosítás.. Az a baj, hogy sok ember és szülõ ebbõl azt vonja le tanulságként, hogy életveszélyes biciklizni..
Írta 2005. szeptember 05. - 14:23

...gondolom,nem volt eléggé részeg...... miért nem ... dölt be az árokba?

jó-jó,tudom,ez is durva volt,de hát ezektõl az agyamentektõl...

Írta 2005. szeptember 05. - 14:12

Ez nem csak azért durva, mert elütötte és nem volt lámpája, hanem mert szembe ment..Ezek után, még mindig vannak, akik nem értik meg, hogy a biciklit nem azért kell kivilágítani, hogy lásson az ember, hanem fõleg azért, hogy látszódjon.
Azért remélem felépül a srác, és tanul az esetbõl.
http://index.hu/poli...05.09.05
Nna, nem azért mert ejnye, de szabálytalan.. Az a durva, ha szembe ment és látta, hogy jön az autó, akkor miért nem ment lejjebb, miért nem lassított és dölt be az árokba?
Írta 2005. szeptember 05. - 13:51

Azért remélem felépül a srác, és tanul az esetbõl.
http://index.hu/poli...05.09.05
Írta 2005. augusztus 31. - 16:00

De mondjuk volt egy sejtésem, hogy nem volt rajta lámpa.. Mondjuk érdekelne, hogy a motor mennyivel ment.. Nem mintha bármi is változtatna ezen a szomorú dolgon, de jó lenne, ha az emberek legalább az ilyenekbõl tanulnának..
Tudom, én is sokszor mondom, hogy "de velem ilyen nem történhet", pedig...
Mod: én ma olyan fáradt vagyok, hogy az eszem sem mûködik, hiszen Tin ide írta.. Na, mindegy elmegyek aludni..