Ja és Bruce! Hívj nyugodtan bárkit. Nem baj, ha nem fórumos. Ha már minimum 2 kereke van jöhet (Az IFA kivételt képez ;D ;D ;D)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Indította
Jeti
, 2002. június 04. 16:52
Írta 2002. június 27. - 08:01

Írta 2002. június 27. - 07:59

Szeva!
Ma reggel rájöttem, hogy anya miért sütött tegnap tortát. Éppen a tus alatt álltam, és hallgattam a rádiót, mikor mondják, hogy László nap van. => Apám, és tesóm névnapja. Tusolás után rögtön kérdeztem anyát, hogy mikor lessz a party, mire is azt a választ kaptam, hogy 5-tõl. Napármost. Ha sikerül elszabadulnom, akkor veletek tartok. Ha pedig nem sikerülne eljönnöm bosszúbol megiszom az összes pezsgõt, és egyéb ajándék piát, amit apámnak vettek ;D ;D ;D. Csak, hogy jól érezzem magam.
Ui: bódog Lászlónapot mindenkinek.
Ma reggel rájöttem, hogy anya miért sütött tegnap tortát. Éppen a tus alatt álltam, és hallgattam a rádiót, mikor mondják, hogy László nap van. => Apám, és tesóm névnapja. Tusolás után rögtön kérdeztem anyát, hogy mikor lessz a party, mire is azt a választ kaptam, hogy 5-tõl. Napármost. Ha sikerül elszabadulnom, akkor veletek tartok. Ha pedig nem sikerülne eljönnöm bosszúbol megiszom az összes pezsgõt, és egyéb ajándék piát, amit apámnak vettek ;D ;D ;D. Csak, hogy jól érezzem magam.
Ui: bódog Lászlónapot mindenkinek.
Írta 2002. június 27. - 00:53

na hali mindenkinek!!!
a vekkkkeri tavi fesztivál leszivta az erõmet (mást is..... ;D ;D,mást is.....)
(több 100 kotttontosztogattam szét igaz Bruss Li? ;D :-*
-én csak max kinézni tudok holnap....(sajna?!?)
egyébként a vekeri tavi összeröfffenést is egy GT rukuszos srác szervezte...(jó a névmemom mi?,de arra emlékszem miket itunk meg vele a0. napon... ;D ;D ;D)
a vekkkkeri tavi fesztivál leszivta az erõmet (mást is..... ;D ;D,mást is.....)
(több 100 kotttontosztogattam szét igaz Bruss Li? ;D :-*

-én csak max kinézni tudok holnap....(sajna?!?)
egyébként a vekeri tavi összeröfffenést is egy GT rukuszos srác szervezte...(jó a névmemom mi?,de arra emlékszem miket itunk meg vele a0. napon... ;D ;D ;D)
Írta 2002. június 26. - 20:02

CSÜTÖRTÖK 18.45 (jún.27), A VOLT KLTE ELÕTT (fõépülettel és a szökõkút között), GYERTEK SOKAN, HÍVJATOK MINDENKIT!!
Írta 2002. június 26. - 13:40

na ez királyság útvonal, igyekezzetek jönni!!
én mindenképp megpróbálok ott lenni...
misi: nehogy má vekerire el tudj menni tegnap (vagy nemtom mikor), és csütörtökön meg nem tudsz jönni ?!
és nemtom mennyire gáz (sztem nem), de hívtam egy haverom, aki ugyan nem fórumozik, de bringázik (idõnként
)...
én mindenképp megpróbálok ott lenni...
misi: nehogy má vekerire el tudj menni tegnap (vagy nemtom mikor), és csütörtökön meg nem tudsz jönni ?!
és nemtom mennyire gáz (sztem nem), de hívtam egy haverom, aki ugyan nem fórumozik, de bringázik (idõnként

Írta 2002. június 26. - 13:03

Csütörtök 27-e!
A Bruce által ismert pallag, bodaszõlõ, Józsa Debrecen party??
Meeting: Debreceni egyetem, fõépület, szökõkúttal szemben 18óra 45perc! +,- 10, de ez csak rám vonatkozik!! ;D
Ez egy konkrét idõpont, és hely!
Menetidõ kb 1óra!
Üdv: Baliba
mobil:20-320-5735
A Bruce által ismert pallag, bodaszõlõ, Józsa Debrecen party??
Meeting: Debreceni egyetem, fõépület, szökõkúttal szemben 18óra 45perc! +,- 10, de ez csak rám vonatkozik!! ;D
Ez egy konkrét idõpont, és hely!
Menetidõ kb 1óra!
Üdv: Baliba
mobil:20-320-5735
Írta 2002. június 26. - 10:13

Írta 2002. június 26. - 10:11

Mit találtam?
Álnevek és emberek
gida:Szigethy Margit
Debrecen
Nem invitáljuk? Mit hallok? Hogy igen? Akkor hívom.
Álnevek és emberek
gida:Szigethy Margit
Debrecen
Nem invitáljuk? Mit hallok? Hogy igen? Akkor hívom.
Írta 2002. június 26. - 10:05

Írta 2002. június 26. - 08:09

Bruce: szerintem még mindíg én aludtam kevesebbet. És nem csak a koncertek miatt, hanem az új barátnõ miatt is (Fesztivál RULEZ!!! ;D ;D ;D). Szóval akkor csütörtökre nem szervezek semmit.
ZIP: hívtalak tegnap, de nem voltál otthon, így egyedül mentem a Vekerire. Ki is hoztam egy jó kis 29,8-as atlagot kifele (várossal együtt). De aztán jött a szembeszél... Nehéz gumik + szembeszél
. A végén örültem, ha a 28-at bírtam tartani
. Egyébként ha megvetted a mobilt csörögj rám :06/70/219/46/12
Mindenkinek: Írjatok nyugodtan idõpontokat. Ha valaki netközelben van, és tekerni akar az elmegy. Én speciel Jún 30 után nem igen leszek netközelben, mert nem fogok a könyvtárban dolgozni
. De azért majd megpróbálok néha napján ránézni a netre.
ZIP: hívtalak tegnap, de nem voltál otthon, így egyedül mentem a Vekerire. Ki is hoztam egy jó kis 29,8-as atlagot kifele (várossal együtt). De aztán jött a szembeszél... Nehéz gumik + szembeszél

Mindenkinek: Írjatok nyugodtan idõpontokat. Ha valaki netközelben van, és tekerni akar az elmegy. Én speciel Jún 30 után nem igen leszek netközelben, mert nem fogok a könyvtárban dolgozni

Írta 2002. június 25. - 19:34

de, ki tudnánk találni...
mondjuk nekem aug.-ig vagy 3 hétvégi nap, ha jó, de ha sok embernek jobb a hétvége, akkor... akkor többség dönt, egység
:-/
akkor a csüt. a többségnek jó, vagy rossz??
mondjuk nekem aug.-ig vagy 3 hétvégi nap, ha jó, de ha sok embernek jobb a hétvége, akkor... akkor többség dönt, egység

akkor a csüt. a többségnek jó, vagy rossz??
Írta 2002. június 25. - 17:34

Jó a csütörtök de én hatig dolgozok. Pont csütörtökön van hosszú nap a hivatalban.
Esetleg hétvégi idõpontot nem tudok kitalálni.
Üdv minden debreceninek.
Esetleg hétvégi idõpontot nem tudok kitalálni.
Üdv minden debreceninek.
Írta 2002. június 25. - 12:20

Misi: inkább ne panaszkodj, mert te tudtál aludni elsõ nap után, én viszont mentem az OBre 
szal akkor ugye jössz csüt.?

szal akkor ugye jössz csüt.?
Írta 2002. június 25. - 12:11

Addig megpróbálom mozgósítani magam.
Hátha addig felébredek.
Ui: Fesztívál RULEZ!!!!!!
Hátha addig felébredek.
Ui: Fesztívál RULEZ!!!!!!
Írta 2002. június 25. - 10:54

Hali!
A csütörtök 5 óra az nagyon barátian hangzik.
Most délelott keróztam és tok Hawaii az idõ csak a szél ne fújna. >
Remélem Szilárd holnapra és holnaputánra elintézi hogy a szél visszafogja magát ;D ;D
Baliba: A csütörtöki mókázáskor megmutogatod azokat a fincsi helyeket amiket írtál vagy az egy nagyobb túra lesz?
Csákó:Zip
A csütörtök 5 óra az nagyon barátian hangzik.

Baliba: A csütörtöki mókázáskor megmutogatod azokat a fincsi helyeket amiket írtál vagy az egy nagyobb túra lesz?
Csákó:Zip
Írta 2002. június 24. - 22:57

Írta 2002. június 24. - 22:30

BRUCE: sajna nem tudtam menni, közbejött 1 jó kis családi buli... :'( :'( :'(
Fényképeket nem csinált vk-i ???
Nekem szerda nem jó, (max este, kb 8-9 körül), inkább csütörtök lenne OK. Vagy péntek. Vagy kedd, de az holnap van, addig úgyse lehet mexervezni. ;D
Fényképeket nem csinált vk-i ???
Nekem szerda nem jó, (max este, kb 8-9 körül), inkább csütörtök lenne OK. Vagy péntek. Vagy kedd, de az holnap van, addig úgyse lehet mexervezni. ;D
Írta 2002. június 24. - 19:29

Jééé... most néztem az "álnevek és emberek" topicba, és rájöttem, hogy Lamapunk az évfolyamtársam 
legalábbis én nagyon azt hiszem...
gergõ: FMG, igaz?
srácok menjünk már bringázni, toljátok már az idõpontokat!!

legalábbis én nagyon azt hiszem...
gergõ: FMG, igaz?
srácok menjünk már bringázni, toljátok már az idõpontokat!!
Írta 2002. június 24. - 14:52

Gecó, ha haza költözök, majd én is csatlakoznék a társasághoz! Már alig várom. Remélem azon a környéken is sikerül majd valamilyen bicajos életet szervezni.
Írta 2002. június 24. - 13:29

Hali!
Én voltam az OBn... és te Gyalogkakukk?? Nem láttalak sehol...
Kb. fél tízre mentem, aztán dél körül haza, majd fél négyre vissza, az elitre... Az elites emberek nem semmi, miket tudnak mûvelni. Verseny után Örs még egy kb. 7m-es szakadékot ugrott át, úgy, hogy ahonnan ugrott kb 10cm széles volt, és a túloldal kb. 2m-re volt... miután átugrotta, azt mondta, hogy "kicsit meleg volt"
(csak nézni is...)
Jetinek úgytom hét eleje nem jó, de sztem szerda körül mehetnénk!!
Nekem ez a hét teljesen jó bármikor, aztán még júl.7-15, és ezután meg augusztus... Szal jövõhéten bringázzunk má' együtt!!
Ja és este is!! 8)
BRUCE
Én voltam az OBn... és te Gyalogkakukk?? Nem láttalak sehol...
Kb. fél tízre mentem, aztán dél körül haza, majd fél négyre vissza, az elitre... Az elites emberek nem semmi, miket tudnak mûvelni. Verseny után Örs még egy kb. 7m-es szakadékot ugrott át, úgy, hogy ahonnan ugrott kb 10cm széles volt, és a túloldal kb. 2m-re volt... miután átugrotta, azt mondta, hogy "kicsit meleg volt"

Jetinek úgytom hét eleje nem jó, de sztem szerda körül mehetnénk!!
Nekem ez a hét teljesen jó bármikor, aztán még júl.7-15, és ezután meg augusztus... Szal jövõhéten bringázzunk má' együtt!!
Ja és este is!! 8)
BRUCE