Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Milyen markolatot?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
529 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
de mondjuk mivel CJ most vett új kormányt, ha nem tévedek, ezért célszerû a régi kormányon vágni, vagy egy olcsóbb kormányon. ;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Azt magyaráztam, hogy a kormányon vágom (nem mondtam olyat, hogy "lelógatom" a végét), szigszalaggal jelölve, sniccerrel.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Mivel, és hogyan szoktatok markolatot vágni?
Kormány végén kilóg az a rész, amit le akarok vágni, by Jorus.
Valaki még valami ötlet? Ritchey Truegrip ha jól tudom, jó kemény a széle. Csak most egy bilinccsel több lesz, aztán el kellene férni, meg befigyel még egy szarv is majd.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
1-2 kivételtõl eltekintve általában 2 bilincs van egy markolaton és merev mûanyag testük van, nem tudnak elcsavarodni.

A sebesség mindent megold.

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
A hajlakk sztem jól mükszik, de nem minden típusú markolatnál. Inkább a puhább, foszlósabb alapanyagot szereti.
A lakk az esõt nem bírja, így utána nem árt leszedni, megszárítani és újra felrakni.

Bilincses kérdés: Mivel a bilincs csak a markolat egyik végét fogja ezért elcsavarodni ugyanúgy eltud, nemde?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

A bilincsessel az a baj, hogy nem igazán szereti a karbon kormányom.

jajj hát aki gizdázik... :D

de létezik olyan karboncucc, aminek a bilincsek részénél alu okosítás van. nemde?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A bilincsessel az a baj, hogy nem igazán szereti a karbon kormányom.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Még...

Ha ez is elszaródik 3 hónapon belül akkor valóban ez volt az utolsó nemcsavaros markolatom..

CJ, van.
Sõõt, rózsaszinben is:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ragasztót lehet oldani hígítóval (bár az lehet mást is visz), de mondjuk én úgy szoktam mindig, hogy fogok egy mûanyag pálcikát, ami nem éles, bedugom a markolat meg a kormány közé, és felszakítom a ragasztást meg mindent körbe-körbe...esetleg szappanos víz, ha nagyon makacs.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

egyszer majd mindenki rájön, hogy az igazi markolat bilinccsel rögzül a kormányhoz....... ;)

én is annak vok a híve, csak most a most vett kisbicómon van ilyen, és mivel szinte új nem akarom kidobni
ragasztásnál-hajlakknál ha most teszek rá nem lesz probléma késõbb ha le akarom szedni?
most azért szedtem le h feltegyem a fékkart de mivel kiderült h huladék féket adtak a bicóhoz ezért még 1x le kell majd szednem a markolatot addig meg szeretném azért használni a bicót amig nem találok új féket

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
zõdbe meg pirosba van??:D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Nem csavaros, de nem forog el

Még...

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Hajlakkot fújj alá mielõtt felrakod, az segíthet.
Ha valaki peremes markolatot keres, ajánlom a Hoffman-t, van pár színben, jó széles, 1800ft. Nem csavaros, de nem forog el, nem csúszik és nagyon jó fogása van.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
egyszer majd mindenki rájön, hogy az igazi markolat bilinccsel rögzül a kormányhoz....... ;)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

csak keskeny a kormányom oszt nem fér.olyan ricsit én is láttam 1200 ft:)
ha nem lenne gripkóm tuti vennék jó vót fogásra is.a szivacsot meg nem szeretem mert egyszer egy acor ugy ráragadt egyik haverom kormányára amit le kellett égetni.meg amúgyis beszipkáztunk egy kicsit a higitótól ugyhogy tökmindegy volt:D

addig örülj, amig ragad a markolat a kormányra...;) tavaly mátrán akkora egészpályán keresztben átívelõ szaltót nyomtam, amikor a sok sár meg víz miatt egyszerûen lecsúszott a markolat oldalra, hogy csak úgy döngött az erdõ (szerencsére ilyen mély fûbe érkeztem, meg sár is volt, nem fájt nagyon, csak pár karcolás). azóta kormányszarv meg patex univerzális ragasztó a markolat "belsõ vége" alá bõséggel...el nem forgott , pedigi dén is volt sár meg víz bõséggel...

daci: én patex univerzális (bikaemblémás) ragasztóval szoktam megkínálni a belsõ felét a marolatnak (ami a stucnihoz közelebb van), meg nekem van kormányszarvam is. (gondolom neked ez nem nyerõ, mert ugrálós vagy)...esetleg érdemes még a kólát/cukros vizet/denat.szeszt megpróbálni. igazából mindegy mi, csak ragadjon.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
köszi a tippeket simán le tudtam szedni a markolatot
de most az a probléma h visszaraktam és forog mint az állat
ezzel mit lehet csinálni, kell vmi ragasztó?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
rendben köszönöm szépen mindenkinek a segítségét!!lehet egy sûrûn cirádázott b+ lesz asszem láttam egyet a marathonba.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ritcheybõl is lehet kapni rövid markolatot, de vágni szinte mindegyikbõl lehet, ha nem kapsz megfelelõ méretet.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
csak keskeny a kormányom oszt nem fér.olyan ricsit én is láttam 1200 ft:)
ha nem lenne gripkóm tuti vennék jó vót fogásra is.a szivacsot meg nem szeretem mert egyszer egy acor ugy ráragadt egyik haverom kormányára amit le kellett égetni.meg amúgyis beszipkáztunk egy kicsit a higitótól ugyhogy tökmindegy volt:D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
maggi, a zõd nem jó. én pirosat ajánlok.

amúgym eg talán a B+nak meg a BBBnek van ilyen direkt gripkohoz való rövidebb markolatja...de amúgy egyéni ízlés kérdése, én minden montira ilyen 6szögprofilos szivacsos ritchey wcs-t/bbb-t/b+-t/ike-t tennék.