Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teló tuning
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:00
Írta 2005. április 10. - 19:15
ennél pont nem ötös, hanem nyolcas kell;)
csak jó hosszú kell...túrkálj a crova készletben
csak jó hosszú kell...túrkálj a crova készletben
Autist Team:)
Írta 2005. április 10. - 18:56
Írta 2005. április 10. - 18:51
[quote name='thez']egy hosszú imbuszkulccsal(ezt meg kell tudnod oldani)
QUOTE]
Ahah, most már csak annyi, hogy hányas imbusz kell oda ?
Mert gondolom, enélkül akkor összerakni sem fogom tudni (ha már kihajtottam)
QUOTE]
Ahah, most már csak annyi, hogy hányas imbusz kell oda ?
Mert gondolom, enélkül akkor összerakni sem fogom tudni (ha már kihajtottam)
Írta 2005. április 10. - 18:16
egy hosszú imbuszkulccsal(ezt meg kell tudnod oldani)
semmi nem lesz, a nyomórúddal és a benne levõ mocsokkal együtt kijön a felsõrész a külsõszárból.
ennyi.
semmi nem lesz, a nyomórúddal és a benne levõ mocsokkal együtt kijön a felsõrész a külsõszárból.
ennyi.
Írta 2005. április 10. - 18:06
tarts ellen a becsuszószár belsejében levõ csavarral.
Igen, ezt sejtettem, mert láttam, hogy belül elforog, a kérdés az, hogy mivel tartsak ellen neki ? Van valami célszerszám ehhez, amit egyszerûen tudok barkácsolni ? Csak azért lenne jó tudnom, mert nem akarok semmit szétbarmolni a bénázásommal
Amúgy mire számítsak, ha szétszedem ? Ki fog esni belõle egy csomó kis rugó, meg fogaskerék , amiket a büdös életbe nem fogok tudni összerakni ?
Írta 2005. április 10. - 18:03
Írta 2005. április 10. - 17:58
Nagy felindulással nekiestem szenzációs RST Gila TL-em (2003-as) kipucolásának, de hamar rájöttem, hogy lámer vagyok (ehhez), és nem sikerült teljesen szétkapnom. A rugót+elasztomert kivettem, de alul az imbuszcsavar kilazítása után semmi sem történik - csak forog-forog, és nem lehet szétkapni a szárakat.
Remélem nem b*sztam nagyon el semmit, úgyhogy please help, hogy mihez kezdjek most. Tuningolni nem akarok, csak pucolni és átkenni jól. köcce
Remélem nem b*sztam nagyon el semmit, úgyhogy please help, hogy mihez kezdjek most. Tuningolni nem akarok, csak pucolni és átkenni jól. köcce
Írta 2005. április 10. - 15:41
szerintme nem nagyon lehet utólag ilyet beleépíteni, de ha lehetne is, itthon valószínûleg nme kapsz hozzá alkatrészt.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. április 10. - 13:50
Sziasztok!
Nemrég hozzájutottam egy '05 RS Judy XC-hez (tudom, nem a legjobb, de erre volt pénz oszt passz).
A kérdésem az lenne, hogy a rugóúttal semmi bajom (0 gyári 80 mm-bõl 90 mm-t mozog), de a csillapítás oldalra nem lehetne-e beletenni egy lockoutot? Létezik erre esetleg gyári készlet? Esteleg valami korábbi RS villa lockoutja, stb?
Ha csak házibarkás, akkor inkább pogózok fölfelé
thx.
X.
Nemrég hozzájutottam egy '05 RS Judy XC-hez (tudom, nem a legjobb, de erre volt pénz oszt passz).
A kérdésem az lenne, hogy a rugóúttal semmi bajom (0 gyári 80 mm-bõl 90 mm-t mozog), de a csillapítás oldalra nem lehetne-e beletenni egy lockoutot? Létezik erre esetleg gyári készlet? Esteleg valami korábbi RS villa lockoutja, stb?
Ha csak házibarkás, akkor inkább pogózok fölfelé
thx.
X.
Írta 2005. április 09. - 22:20
ahogy a híg kimegy belõle felül, ugy minden, és a mocsok meg be. akko rérdemes cserélni szimeringet(vagy ami ott van a tetején) hogy ne csinálja.
nagyjából ennyi.
nagyjából ennyi.
Írta 2005. április 09. - 22:18
és nem lítiumos.
bár szoktak olyat mondani hogy egy rst-bõl kifolyik, mert túl híg a manitou zsír és az rst szimmeringjei nem túl jó minõségûek, de sztem jó lesz bele.
még szebben is fog mozogni tõle
bár szoktak olyat mondani hogy egy rst-bõl kifolyik, mert túl híg a manitou zsír és az rst szimmeringjei nem túl jó minõségûek, de sztem jó lesz bele.
még szebben is fog mozogni tõle
Autist Team:)
Írta 2005. április 09. - 22:16
minden teló zsírzásához jó.
hisz manitouban minden van, amit tönkretehetne, és mégse teszi.
akkor egy rst-ben, amiben semmi sincs, mit tenne tönkre.....
hisz manitouban minden van, amit tönkretehetne, és mégse teszi.
akkor egy rst-ben, amiben semmi sincs, mit tenne tönkre.....
Írta 2005. április 09. - 22:15
Nem teljesen tuning-téma, de a Manitou-Motorex PREPm csak Manitou telókhoz jó, vagy egy egyszerû kis RST-t is meg lehet vele kenegetni ?
Valahol ugyanis fikázta valaki, hogy lítium is van benne, ami nem jó a gumigyûrûs tömítéseknek. Szóval hogy is van ez ?
Valahol ugyanis fikázta valaki, hogy lítium is van benne, ami nem jó a gumigyûrûs tömítéseknek. Szóval hogy is van ez ?
Írta 2005. április 08. - 17:48
kajakra nem értem az embereket... miért is kell szétszedni azt, ami még jó, és garanciális? az ilyeneket illik a boltosra hagyni.
tömítés: www.superseal.hu, megméred, neked mekkora kell, és megnézed, itt van-e. aztán megveszed. lockout ügyben passz.
tömítés: www.superseal.hu, megméred, neked mekkora kell, és megnézed, itt van-e. aztán megveszed. lockout ügyben passz.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. április 08. - 17:07
Igen még garis, de már volt szétszedve, és sajna látszik rajta a szerelés. :mad:
Írta 2005. április 07. - 22:16
ha garanciális, akkor keress egy lánc boltot. bár tuning ott nemlesz, legalább megcsinálják.
Írta 2005. április 07. - 20:49
HY !
Van egy RST Omega SL telóm, és szétnyírtam benne a lockoutot meg a tömítéseket. Szeretném egy kicsit tuningolni is. Ismer vki vmi jó helyet ahol jó áron jól meg tudják csinálni? Elõre is kössz.
Van egy RST Omega SL telóm, és szétnyírtam benne a lockoutot meg a tömítéseket. Szeretném egy kicsit tuningolni is. Ismer vki vmi jó helyet ahol jó áron jól meg tudják csinálni? Elõre is kössz.
Írta 2005. március 31. - 12:41
Üdv Minden Kerékpárosnak!
Bocsi,de kéne nekem egy kis segítség. Szóval telót szeretnék venni,de nincs rá 100 000-em.(egy Caprine highlanderem van...) Sõt,ha pontos akarok lenni,akkor olyan 30-40ezret szánnék a dologra. Tudnátok nekem tanácsot adni,hogy mit érdemes nézni? Aszfalt-terep kombiban használom a biciklit,olyan 3000km-t túrázgatva évente a Bükkben.
Köszi szépen!!
Bocsi,de kéne nekem egy kis segítség. Szóval telót szeretnék venni,de nincs rá 100 000-em.(egy Caprine highlanderem van...) Sõt,ha pontos akarok lenni,akkor olyan 30-40ezret szánnék a dologra. Tudnátok nekem tanácsot adni,hogy mit érdemes nézni? Aszfalt-terep kombiban használom a biciklit,olyan 3000km-t túrázgatva évente a Bükkben.
Köszi szépen!!