Jelentkezz be Regisztrálj
Teló tuning
Írta 2006. július 31. - 17:41
Ez meg csak 1 vázlat amin a csillapítás lényegére próbálok kérdezni.(de szerintem még mindig jobb,mint csillapítás nélkül,végsõ esetben kivitelezhetõ és esetleg az állítás is megoldható belülrõl)
Ha van más ötletetek írjátok meg.
Írta 2006. július 31. - 17:08
Írta 2006. július 31. - 16:58
2: biztos hogy eltört, vagy még szét se szedted, csak kitaláltad?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. július 30. - 18:56
Írta 2006. július 30. - 16:25
Írta 2006. július 30. - 16:00
Van 1 manitou blackemés asszem eltört a cillapítórúd.Így túl könnyû felütni + visszarúg.A csillapítás lényege szerintem ez(ha nem akkor javítsatok ki):
Az olajban mozog 1 "dugattyú" amin van 1 kis lyuk ahol az olaj átfolyik az egyik oldalról a másikra.Ettõl lassabb lesz a villa mozgása.
Na 1 ilyen rudat kéne szereznem/csináltatnom és akkor elvilág megoldódik a próbléma.
Már csináltam egy rajzot,de nem tudom felrakni.Valaki elmondaná,hogy kell géprõl feltölteni a képet?
Írta 2006. július 27. - 16:15
Írta 2006. július 18. - 12:50
nem, hanem a rugón magán. kell lennie elvileg.Színkódot min? Rugó alján a gumin?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. július 18. - 12:43
Írta 2006. július 18. - 12:15
2004-es.
rendelj valahonnan egy rugót, és szereld be otthon.
nézd meg a mostanin a színkódot, és az alapján lehet tovább indulni.
Színkódot min? Rugó alján a gumin?
Ha sima gépzsírral rakom öüssze az nem gáz, nem?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2006. július 18. - 11:34
rendelj valahonnan egy rugót, és szereld be otthon.
nézd meg a mostanin a színkódot, és az alapján lehet tovább indulni.
Írta 2006. július 18. - 11:30
Szimeringet õk sem szedik le, és 5K-n felül 2út (3K) és 2 délutánom bánná...
Szal mi a fenét csináljak?!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2006. július 18. - 10:59
a kettõ ugyanaz, ki hogy ismeri.
lehet még nincsenek nyitva btw
Értem, köszi
Még most seveszik fel :wtf:
Felvették, azt mondja azért kemény, mert gépzsírral zsíroztam a rugót :wtf: ... Azért efelöl vannak kétségeim hogy ettõl ilyen kemény, plusz kicsit keménynek találom mióta nálam van... (Hogy derítem ki pontosan hogy mikori modell, mret kérdezte, dehát jótól, nem én vettem, '03-'05közé tippelem... A gép tavalyi,gondolom a teló is. http://img.tar.hu/mc...mg/22570181.jpg)
Írta 2006. július 18. - 10:21
lehet még nincsenek nyitva btw
Írta 2006. július 18. - 09:45
Írta 2006. július 18. - 08:59
puha rugó ügyben nella/prokero a belvárosban.
Öhm... vmi egyéb infó, mert vidéki vagyok, és hozatnám, de tudni kéne hogy mit és hol keressen a boltos...
Írta 2006. július 17. - 19:38
Írta 2006. július 17. - 12:51
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy öregecske RS Judy T2-es villám, tudom nem mai gyerek, de benne volt a vázban ami kellett Szóval az lenne a nagy kérdés lehetne-e valahogy egy kicsit puhábbra hangolni a mozgását, meg kiemelésnél eltüntetni a visszakoppanását? Nem bontottam még meg, de ha van valami jó ötlet akkor azt szívesen veszem!
köcc
"Olyan kérdésem lenne, hogy:
-1 felkeményedhetet kicsit a telóm, és ha igen, mitõl? (Judy TT, asszem J2 az új nevén/utódja, szétszedve, kitakrítva, zsírozva volt, egyedüla szimeringet nem tudtam kikapni, ott Duna Marci óta még van egy kis sár )
-2 kapok bele puhább rugót? Míg másoknak 2-2,5 centit mozog már, az enyém még meg se moccan "
Én is puhítani szeretném, mert most is hétvégén köves lefele szakaszokon agyrázkódást kaptam szinte
Írta 2006. július 15. - 19:19
ha nem, akkor a rugó felé kell tenni kisebb lemezkéket, max 2 centit, utána tessék erõsebb rugót venni.
felkoppanás ellen felkoppanásgátló, meglepõ módon. a nyomórúd feje alá kis gumibak vagy rugó.
Írta 2006. július 15. - 16:45
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy öregecske RS Judy T2-es villám, tudom nem mai gyerek, de benne volt a vázban ami kellett Szóval az lenne a nagy kérdés lehetne-e valahogy egy kicsit puhábbra hangolni a mozgását, meg kiemelésnél eltüntetni a visszakoppanását? Nem bontottam még meg, de ha van valami jó ötlet akkor azt szívesen veszem!
köcc