Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's

- - - - -

• Please log in to reply
2151 replies to this topic

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 posts

Hali!
Na mégsem kell senkinek az a Kellys Mobster 199-ért? XT-vel?Okm-esen?
Üdv:thy

Lehet, hogy tudnék rá valakit, feltéve ha még aktuális ..

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hali!
Na mégsem kell senkinek az a Kellys Mobster 199-ért? XT-vel?Okm-esen?

door

door

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Senki semmit?

door

door

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Hi!

Vettem szerszámokat és a hétvégén szétkaptam a biciklit. Kiszedtem a monoblokkot. Ha jól értelmeztem, akkor a monoblokk külsejét kellett megzsírozni, mert a monoblokkot nem lehet szétszedni, mert a rögzítés miatt kattog, ugye????:pomocy_na

Ezt megcsináltam, és kevesebbet kattog. Tehát nem szûnt meg. Vagy szét lehet szedni a monoblokkot??? Hogyan tudnék a monoblokkba zsírt juttatni?

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 posts

Nekem is volt hasonló gondom. Kiszereltem a hajtómûvet, majd ki a monoblokk, finoman bekentem a monoblokkot ill. a házát zsírral. Majd vissza az egész. És azóta tökéletes.

Ilyesfajta problémám nekem is volt. De ezzel a módszerrel énis megoldottam :)

KleenexLáma

KleenexLáma

újonc

• fórumtag
  • 5 posts

Kálvin tér, Hugo

Kösssy!
Ha pár évvel elõbb születtem volna, most én figyelnék az 1000-en.

Deville

Deville

vendég

• fórumtag
  • 36 posts
Kálvin tér, Hugo

KleenexLáma

KleenexLáma

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Valaki tudja, hogy hol dolgozik thommey, mert azt mondta hogy megvehetõ egy mobster a boltban...

De hol van a bolt:D nem tudja valaki?

KleenexLáma

KleenexLáma

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Hol van a bolt Thommey?

door

door

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
A szerelõ mondta, azt is mondta, hogy szétszedték, de gyanúsan nem nyúltak hozzá. Szerintem a gart akarták kihúzni, de akkor igazán megzsírozhatták volna!
Szétszedném én, de nincs kulcsom, mennyibe kerül egy ilyen, és hogy hívják egyeltalán? :D

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 posts
Nekem is volt hasonló gondom. Kiszereltem a hajtómûvet, majd ki a monoblokk, finoman bekentem a monoblokkot ill. a házát zsírral. Majd vissza az egész. És azóta tökéletes.
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hová vitted szervízbe? A szerelõ,vagy eladó mondta?

door

door

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Sziasztok!

Van egy másfél éves Spiderem és azt vettem észre, hogy a hajtókarok felõl, vagy a monoblokkból ,vagy mittudomén honnan recsegõ hang jön.
A hajtás erejétõl függõen hangosabb, vagy halkabb.
DE!! Visszavittem garba, és azt mondták, hogy jó a monoblokk, és hogy nem tudják, mi ez a hang. Én sem érzem, hogy össze lenne törve valami benne, mert mûködik rendesen, nem serceg, surlódik. És hidegben nem csinálja, csak most, hogy itt a tavasz. Meghúztam a hajtókarokat, de a hollandert nem piszkáltam, mert nincs kulcsom. Fogalmam nincs, hogy mi recseg, ha nincs eltörve benne semmi. Már a harmadik pár pedálnál tartok és ugyanaz van.
Mi lehet a baja???
Láma vagyok még a biciklihez, bocs ha hülyeségeket kérdezek!
Elõre is kössz a segítséget!

KleenexLáma

KleenexLáma

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Hi thommey!
Ez a 2005-ös mobster? És ha igen megvan a skarebhez a távlock?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Akció!!:D
Ha valakinek kellene egy 0km-es XT-s Mobster v-fékkel,akkor szóljon...200 pénzért vihetõ garival...
17.5"-os

lukiboy

lukiboy

vendég

• fórumtag
  • 86 posts
Mert az ember változik, talán kedvem támad elkezdeni és akkor nem szeretnék mindent lecserélni... :)

Amúgy meg a biztonság érzet is elég fontos, jó tudni, hogy nagyon strapabíró a mountim, nyugodtan elmehetek akár versenyezni is vele, nem a mountin fog múlni az eredményem stb...

Sokan mondták már tegnap óta nekem, hogy ennyiért használt autót vehettem volna, vagy egy tök jó robogót.

Luki

Had kérdezzem meg, ha nem ugrálsz, illetve nem használod extrém dolgokra, miért ilyen cuccokkal épitetted össze ? Miért nem egy csúcs xc gépet csináltál belõle ?

I'll Be 6 If U'll Be 9!
http://picasaweb.google.com/lukiboy

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 posts

Szia!

A garancia nem ugrott, egy év van minden alkatrészre.

A fejcsõt sem kell szerintem félteni, ez eleve erõsebb, mint amilyen a korábbi Kellys Majesticem volt és annak sem volt semmi baja.

Nem ugrálok vele, semmi extrém igénybevétel nem éri.

Luki

Had kérdezzem meg, ha nem ugrálsz, illetve nem használod extrém dolgokra, miért ilyen cuccokkal épitetted össze ? Miért nem egy csúcs xc gépet csináltál belõle ?

(Q)

(Q)

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok!
Eldöntöttem, hogy befektetek egy tuti kis bringába. Most éppen nézelõdök a boltokban meg a honlapokon, de amatõr lévén nem túl sokat értek hozzá. Árban olyan 100-120e pénz körül óhajtok befektetni. A kellysek tûnnnek ár/teljesítményben nagyon jónak(salamander,magnus,magic), de a gt avalanche 2.0,1.0 illetve a merida athens silver is 'versenyben van'. Alapvetõen pocsék városi utakra és túrákra kellene, de a késõbbiekben szeretnék helyi mtb versenyeken(persze nem túl komolyakon...) is indulni és egy kicsit feldobni a leendõ vasparipámat, amint a pénztárcám engedi.Elõre is köszi a segítséget!

P.S.: az eredeti elképzelésem egy salamander volt, amit lehetõség szerint egy jobb vázzal(magnus) szerettem volna megrendelni...
-( Q )-

lukiboy

lukiboy

vendég

• fórumtag
  • 86 posts
Most egy kicsit elbizonytalanodtam... azért remélem nem lesz baj a vázzal.

Ha mégis, ráverem a Ride Bike-re, õk adták el a vázat és a villát is, nekik minden képpen garanciát kell vállalniuk még ha a Kellys beszállítója a villa miatt elutasítja nekik, vagy tévedek?

Luki

Ez a váz max 100mm-es rugóúttal rendelkezõ villához passzol. Nem is annyira a rugóút a lényeg, hanem a beépítési magasság. azt kell az eredeti villán megmérni, és az ne változzon...A Ride Bike-ra jellemzõ a tudatlanság, meg az, hogy bárkinek bármit eladnak, csak fizessen. Én is eladnék egy Madman-t Boxxerrel, de elõtte lebeszélném róla,és ha ez sem segít,akkor felvilágosítanám, hogy ugrott a vázra a gari...
Ez sztem alap minden boltnál, de ritka, hogy valaki így csinálja...
Ha csak túrázni használod, akkor szinte 100%, hogy nem lesz baja, de mint tudjuk az ördög nem alszik.

I'll Be 6 If U'll Be 9!
http://picasaweb.google.com/lukiboy

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Ez a váz max 100mm-es rugóúttal rendelkezõ villához passzol. Nem is annyira a rugóút a lényeg, hanem a beépítési magasság. azt kell az eredeti villán megmérni, és az ne változzon...A Ride Bike-ra jellemzõ a tudatlanság, meg az, hogy bárkinek bármit eladnak, csak fizessen. Én is eladnék egy Madman-t Boxxerrel, de elõtte lebeszélném róla,és ha ez sem segít,akkor felvilágosítanám, hogy ugrott a vázra a gari...
Ez sztem alap minden boltnál, de ritka, hogy valaki így csinálja...
Ha csak túrázni használod, akkor szinte 100%, hogy nem lesz baja, de mint tudjuk az ördög nem alszik.