Üdv.
Épp most rendeltem meg a 2005 -ös salamandert. Sokat tanakodtam mit vegyek , végül emellett döntöttem.
Viszaolvasva, ugy láttam van köztetek is salamander tulaj, érdekelne a véleménye. Kellett-e rajta cserélni valamit? Hogy viselkedik terepen..stb?
Ugy láttam a rajta lévõ gumik, amit adnak hozzá , deffektgyüjtõ. Még mielött elhoznám , lecseréltetem.
A válaszokat köszönöm...:chin:
Én nem cseréltem rajta még semmit, de biztos lehetne.. Pl a markolatot mindenképpen, nem túl kényelmes.. Mondjuk nem nagyon zavar, de rázósabb utakon, terepen el kellene egy jobb.. Persze, lehet, hogy ha végre vennék egy kesztyút, akkor mindegy lenne..

A féken gonolkodtam még, de a megvalósításig még nem jutottam el.
Nagyon durva terepre nem mentem vele (nem volt válallkozó kedvû ismerõsöm), de egy-két durva dolgot a felni rendesen kibírt.. Bár, nem tudom mire vagy kiváncsi terep címszó alatt..
Nekem nem volt vele defektem legalábbis az alatt a rövid táv alatt, amit szerencsém volt megtenni vele (900 km), viszont a hátsó gumi középsõ futófelülete gyakorlatilag elfogyott, ekkora távon lehet, hogy normális, nem tudom.
A pedált mindenképpen érdemes cserélni, ha terepre mész, én könnyen lecsúszok róla, mondjuk szar a cipõm is. Épp tegnap vettem észre, hogy a pedál keretet rögzítõ 4 csavar közül kettõt elhagytam, el is hajlott azonnal, de nem vészes, csak pótolni kellene..
Hirtelen, ennyi..
rc