Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's

- - - - -

• Please log in to reply
2151 replies to this topic

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Marpedig ez nem egy fos cso: Aluminum 7005 FS (Easton)
Katalogus ja. Es? Szerintem egy picit tul van misztifikalva.
A lenyeg pedig meg mindig az, hogy le lett szarozva valami, amirol egyik felnek sincs konkret tapasztalata...

ha premium csõböl lenne akkor nem ilyen ökörhugyozás lenne a hegesztés sem

"A kona meg mitol lenne jobb?"

mondjuk van belõle méretválaszték, és eladták már belõle pár tonnát, gond nélkül, és aját tervezés nem katalógus...

attól független be lehet próbálni sztem nyugodtan....

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
al: ennyire nem fekete és fehér...
"kb. ugyanaz"
a suzuki is kb. bmw ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
A vaz kb. ugyanaz, mint a kona CC fully vazai. Meg sok masik gyartoe. A csoveket meg ugyanugy veszik. Komoly gepeken hegesztenek. Max a kelly's varratai csunyabbak es? Attol nem lesz gyengebb, hogy csunya a varrat...

Kiforrottabb, ismertõsebb nekik a fully és a vágyártás.
a kellys a konához képest azér még elég "kezdõke".
vagy rosszul érzem?
mondjuk továbbra se vennék konát.. :)

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

Vekonyak a csovek? Talan mert premium alubol van, ezert konnyu is. A kona meg mitol lenne jobb? A specik mondjuk ja, de dupla annyiert. Amugy javaslom nezz korul a vilagban mielott ilyet irsz (hogy vekonykanak tunik) mert bezony a CC-s fully-k ilyenek mind. (Turner, stb.)

ha premium csõböl lenne akkor nem ilyen ökörhugyozás lenne a hegesztés sem

"A kona meg mitol lenne jobb?"

mondjuk van belõle méretválaszték, és eladták már belõle pár tonnát, gond nélkül, és aját tervezés nem katalógus...

attól független be lehet próbálni sztem nyugodtan....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

A kona meg mitol lenne jobb?

Kiforrottabb, ismertõsebb nekik a fully és a vágyártás.
a kellys a konához képest azér még elég "kezdõke".
vagy rosszul érzem?
mondjuk továbbra se vennék konát.. :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Vekonyak a csovek? Talan mert premium alubol van, ezert konnyu is. A kona meg mitol lenne jobb? A specik mondjuk ja, de dupla annyiert. Amugy javaslom nezz korul a vilagban mielott ilyet irsz (hogy vekonykanak tunik) mert bezony a CC-s fully-k ilyenek mind. (Turner, stb.)

Én láttam élõben és ha lenne rá pénzem sem venném meg mert sztem nagyon vékony, meg az összhatása nem volt vmi bizalomgerjesztõ. Ha össztelósat akasz venni mindenkép akkor olyat vegyél ahol nem csak 3 modell van uazzal a vázzal más-más felszereltséggel. pl.: Kona vagy Speckó nagy választékot nyújt, drágábbak is de jobbak is egyben

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

Én láttam élõben és ha lenne rá pénzem sem venném meg mert sztem nagyon vékony, meg az összhatása nem volt vmi bizalomgerjesztõ. Ha össztelósat akasz venni mindenkép akkor olyat vegyél ahol nem csak 3 modell van uazzal a vázzal más-más felszereltséggel. pl.: Kona vagy Speckó nagy választékot nyújt, drágábbak is de jobbak is egyben

ahhoz képest, az integrált csapágyat kivéve 1az 1ben a régebbi (tavalyig) kona kikapu koppintás a váz...kicsit silánnyabbaknak látszanak a hegesztések, de ha jó csõszettbõl van, akkor nem lehet gond vele...
azért kérdeztem mire kiváncsi mert kikapum volt, mozgásra kb ugyanaz...geot meg +kéne nézni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég

Yoreggelt...

Kelly's Toxic-rol valakinek nincsen gyakorlati tapasztalata? maga a geprol minden info-m megvan...

thx
Leon

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

Yoreggelt...

Kelly's Toxic-rol valakinek nincsen gyakorlati tapasztalata? maga a geprol minden info-m megvan...

thx
Leon

az alkatrészcsoportok mûködése érdekel vagy a "fulltelós érzés " ?

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
Yoreggelt...

thx
Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts
"Ezt pedig mondjuk konaban 6 kilo."

de legalábbis 100 rugóval több...

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

De a tiédnek fekete a segge, nem? Na, majdcsak találkozunk egyszer, aztán megsasolom. Bár eddig sosem jött össze. De nem adom fel a reményt. :-)

A feketeség nem sokat számít.. Nekem nem tûnt fel, mert valószínû nem ilyen "erõs" az írás. A tálálkát meg nem kell feladni.. :)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Legyen az 300-350gr. Mert a deore ha csak picit nehezebb, akkor az majd 700 + a tarcsak miatti suly. Az okes, hogy ettol nem lesz 12kg alatt, de mar nagyon oda hasit. Es ezen egy "nehez" pedal van. Szoval le lehet vinni a sulyat 12kg ala horror penz nelkul. Erre gondoltam. Akkor pedig van olyan 400e-bol az fully CC cucc, ami igazan jo kis felszereltseggel bir es meg mozog is. Ezt pedig mondjuk konaban 6 kilo. Tehat a lenyeg, ez egy jo ar/ertek aranyu modell. A tobbit miert baxtak el vajon.
Es meg annyit, hogy ehhez R7 platinum van, az idei modellhez pedig skareb _comp_. Es ennek ugyanannyi az ara. Szoval ez joooooooooosag. Es csak most vettem eszre.

és a 145+265 az nem annyi amennyit mondtam? + gyorszszárak
tehát az agyakon nyertél jó 200 grammot, tán 50-et a féktárcsánál, vastagon 12 kiló fölött vagy még....de nincs jelentõsége...csak sok volt a kiló a két agyra...

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

Jo, hogy szoltal, nem emlekeztem mar. Megneztem pontosan. Konnyebb, mint az XTR...

Elso agyam:
Front Casing:100mm 32 hole Weight: 145g MSRP $100

Hatso:
Rear Casing:165mm 32 hole Weight: 265g MSRP $200

Deore sulyt meg most eppen nem talalom, de az LX 200gr/426gr es ugye a deore ennel nehezebb. A felnik cserejerol pedig nem szoltam. Tehat itt van 350-400gr kulonbseg. Az kozel fel kilo... ha hozzaveszem, hogy a center lockos tarcsa nehezebb a nemzetkozi szabvanyosnal.

és a 145+265 az nem annyi amennyit mondtam? + gyorszszárak
tehát az agyakon nyertél jó 200 grammot, tán 50-et a féktárcsánál, vastagon 12 kiló fölött vagy még....de nincs jelentõsége...csak sok volt a kiló a két agyra...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Tin: nna, már meglepõdtem, hogy ennyire nem tûnt fel a láncvillán lévõ felirat, de majd megnézem.. A védõn tudtam, hogy van, de az nekem mindig beforog.. :)

Ancitrus: legalább volt értelme belekezdenem.. :) Pedig nem is vagyok szakmabeli, csak egyszerûen olyan feltûnõ, hogy már zavar..

De a tiédnek fekete a segge, nem? Na, majdcsak találkozunk egyszer, aztán megsasolom. Bár eddig sosem jött össze. De nem adom fel a reményt. :-)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Jo, hogy szoltal, nem emlekeztem mar. Megneztem pontosan. Konnyebb, mint az XTR...

Elso agyam:
Front Casing:100mm 32 hole Weight: 145g MSRP $100

Hatso:
Rear Casing:165mm 32 hole Weight: 265g MSRP $200

Deore sulyt meg most eppen nem talalom, de az LX 200gr/426gr es ugye a deore ennel nehezebb. A felnik cserejerol pedig nem szoltam. Tehat itt van 350-400gr kulonbseg. Az kozel fel kilo... ha hozzaveszem, hogy a center lockos tarcsa nehezebb a nemzetkozi szabvanyosnal.

Al, valahol el vagy tévedve kicsit....a wtb agyak 420 gramm körül vannak, a 2 deore se lehet 600-650nél több....cserébe a kelliznek könnyebb felnije van mint a mi wtb kerekeinknek...

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

A ket deore agy 1kg. Nekem a ket WTB nincs 600gr. Az azert mar majdnem fel kilo es raadasul kerekbol, ami ugye... :)

Al, valahol el vagy tévedve kicsit....a wtb agyak 420 gramm körül vannak, a 2 deore se lehet 600-650nél több....cserébe a kelliznek könnyebb felnije van mint a mi wtb kerekeinknek...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
A ket deore agy 1kg. Nekem a ket WTB nincs 600gr. Az azert mar majdnem fel kilo es raadasul kerekbol, ami ugye... :)

ráér a deore agy kukába menni ha leamortizálódot....de attól nem lesz 12 kg alatt ...

Enyim Paripa

Let the people speak

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Tin: nna, már meglepõdtem, hogy ennyire nem tûnt fel a láncvillán lévõ felirat, de majd megnézem.. A védõn tudtam, hogy van, de az nekem mindig beforog.. :)

Ancitrus: legalább volt értelme belekezdenem.. :) Pedig nem is vagyok szakmabeli, csak egyszerûen olyan feltûnõ, hogy már zavar..

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Ha matrica, akkor le lehet szedni. Ennyit biztos nem hagynék rajta. De szerencsére nekem nincs ennyi, nem kell ilyenen gondolkodni. :) Meg nekem ezüst a hátsó villám, nem nagyon matricázták ki. Csak a villavédõ tépõzáras izén van a honlap cím. Azt meg be szoktam fordítani. :) Úgy csak fekete.

Hihi, megnéztem a saját bringámat, és közelrõl van az enyémen is, de olyan halvány, hogy tényleg csak közelrõl látszik