Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's

- - - - -

• Please log in to reply
2151 replies to this topic

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Ancitrus: a "szoktam" az enyhe túlzás, sajnos elég ritkán megyek arra, mert nekem Szentendre kb 20 km otthonról. (Arról nem beszélve, hogy csak hétvégén marad ekkora útra idõ.. :( ) De ha egyszer úgy alakul. Egyébként, ha gondolod szoktak Pilis-túrák lenni, gyere el oda..

Al: és elvileg semmi megkötés nincs, hogy hanyadiknak kell lenned.. :) Viszont a gariban benne van, ha elindulsz versenyen, akkor nincs gari. Ez nem a 22-esek csapdája?

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Mobstert nem vehetsz boltban. Csak rendelni lehet es elore.

Tibee: év végén most biztos vannak akciók amíg a készlet tart

raycoon: enyém is sylver, és "sokat" szoktam arra látni sztem már találkoztunk, de ha nem és van kedved bringázhatunk vmerre ha te is erre szoktál

Tibee

A mobstereknel jobb ar/ertek aranyu bringat nem talalsz az biztos. Viszont ket versenyen indulnod kell, ezt ne feledd. Ezt a megrendelon vallalod. Cserebe kapsz egy remek bicajt. XT cuccok, 1,5kg-os minosegi alu vaz es kivalo verseny telo (iden skareb super remote lock volt, szerintem jovore R7 kerul bele). Es ha a bico felszereltseget nezed (XT hajtomu eleve 50 ropi, a telo 100 felett, stb.) akkor mar az onmagaban is megeri, de a mobsterhez jar nadrag es mez is. Ha megteheted, hogy rendelj, akkor hajra. Megbanni biztosan nem fogod.

Update:
A mobster ugyanazzal a szereltseggel bir, mint a Hacker, kiveve a hatso valtot, ami a mobsteren XT, a hackeren XTR. A mobster 230e es kapsz hozza egy nadragot + mez, a Hacker 400e. Tehat elmondhato, hogy pont a piaci ar feleert kapsz egy elso osztalyu verseny CC bringat es cserebe ket versenyen kell csak indulnod. Azt hiszem erre mondjak, hogy jo biznisz. :)

Sziasztok!

Arról érdeklõdnék tõletek, h mi a vélemény a Mobster nevû bikeról? nekem tavaly nagyon megteccet a bikemag hirdetésben, és most gondolkodok egy ilyen beszerzésén :chin: . Persze ha megint lesz ilyen akció... Errõl tud vki vmit? Mikor, mennyi, stb... Nekem fõleg maratonozásra kéne...

many thx!

Tib

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Tibee: év végén most biztos vannak akciók amíg a készlet tart

raycoon: enyém is sylver, és "sokat" szoktam arra látni sztem már találkoztunk, de ha nem és van kedved bringázhatunk vmerre ha te is erre szoktál

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Ma 13:30kor nem bringázott vmelyikõtök a Budakalászra vezetõ gáton Békásnál egy sárga salamanderen? a a másik bringát nem láttam de lehet h az is kelly's volt...

Háát, én biztos nem voltam, de "nemsokkal" elõtte pont arra jártam, szóval kicsi a világ.. :) Mondjuk én szürke Salamanderrel..

Tibee: Mintha lett volna róla szó korábban, de nem emlékszek rá. Talán keress vissza, hátha.. Annyi mintha rémlene, hogy dicséret volt..

Tibee

Tibee

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
Sziasztok!

Arról érdeklõdnék tõletek, h mi a vélemény a Mobster nevû bikeról? nekem tavaly nagyon megteccet a bikemag hirdetésben, és most gondolkodok egy ilyen beszerzésén :chin: . Persze ha megint lesz ilyen akció... Errõl tud vki vmit? Mikor, mennyi, stb... Nekem fõleg maratonozásra kéne...

many thx!

Tib

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ma 13:30kor nem bringázott vmelyikõtök a Budakalászra vezetõ gáton Békásnál egy sárga salamanderen? a a másik bringát nem láttam de lehet h az is kelly's volt...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Tin!

Bocs a késõi válaszért, de mostanában nem volt billentyûzet a közelemben.
Amint lesz jól sikerült fotó a sajátról, már prezentálom is.
Pilácsot nem vettem rá, mert a régi Konámat megtartom közlekedni, gyereket cipelni, stb... és azon van világítás.
Talán konzolokat teszek fel az Imagine-re, de abban sem vagyok biztos.
Egyébként egyszerû Cateye lámpákat használok elöl-hátul.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Panthinak Gratula!

Ha jól láttam, '05-ös LX hajtómû van a gépen. Én a magam részérõl imádom (bár még csak 100 kilcsit tettem bele). A "terpeszben tekerés " egyértelmûen észrevehetõ, de nekem semmi bajom vele. Föntrõl lenézve a hajtómûre pedig mindig egy svájci óra jut az eszembe. Igazi esztétikai élmény. És ba**ott merev!!!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

"Bikertigger - 1ébként mostmár tényleg megtaperolnék egyet élõben..csak kiváncsiságból.." - lesz ra lehetoseged, mivel megrendeltem 1 lyen bicot. Es CC versenyen talalkozni is fogsz vele. :D
Visszaolvastam az osszes hozzaszolast volt amin elgondolkodtam, mert erdemesnek talaltam, thx. Masodsorban: az atlagembernek 380.000Ft nekem 'picivel' kevesebb.
?Ellenfelek:
Kona Kikapu Deluxe[440.00Ft] - a raceface monoblockon kivul semmivel sem jobb, sot vannak alkatreszek amiben rosszabb, pl kormanycsapagy, felni es csak deore nem lx.
Trek Fuel EX-7[485.000Ft] - sajat Bontrager cucc van rajta amik nagyon yok, mivel most Trek bicom van. Csak ez 1 100.000Ft-ta tobbe van.
Lehetne meg peldakat irni scott, giant, spec. etc, de a legnagyobb baj az hogy ezekenel a gyartoknal a markat kell megvenni. Egy pelda 1ik haveromnak KTM Team Edition bringaja van, ami ugy 900.000Ft es visszasirja az eladott Kelly's Mobstert ami akcioba 239.000Ft volt. nc

Meg1x thx

Leon

no. gratula..használd egészséggel sok 10ezer kilcsit :)
1 ébként a fejcsövet leszámítva tényleg 1az 1 ben régebbi kikapu, de még a súlya is (feltéve hogy taggal adják meg a súlyt)...azért mondtam hogy +nézném élõben..
azt meg már kitárgyaltuk hogy a "nagyoknál" jócskán fizetsz a névért
de mûködésre (vázat tekintve) kb ugyanaz mintha konát vagy treket(az kicsit nehezebb) vettél volna...felszereltségre meg jobb
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
"Bikertigger - 1ébként mostmár tényleg megtaperolnék egyet élõben..csak kiváncsiságból.." - lesz ra lehetoseged, mivel megrendeltem 1 lyen bicot. Es CC versenyen talalkozni is fogsz vele. :D
Visszaolvastam az osszes hozzaszolast volt amin elgondolkodtam, mert erdemesnek talaltam, thx. Masodsorban: az atlagembernek 380.000Ft nekem 'picivel' kevesebb.
?Ellenfelek:
Kona Kikapu Deluxe[440.00Ft] - a raceface monoblockon kivul semmivel sem jobb, sot vannak alkatreszek amiben rosszabb, pl kormanycsapagy, felni es csak deore nem lx.
Trek Fuel EX-7[485.000Ft] - sajat Bontrager cucc van rajta amik nagyon yok, mivel most Trek bicom van. Csak ez 1 100.000Ft-ta tobbe van.
Lehetne meg peldakat irni scott, giant, spec. etc, de a legnagyobb baj az hogy ezekenel a gyartoknal a markat kell megvenni. Egy pelda 1ik haveromnak KTM Team Edition bringaja van, ami ugy 900.000Ft es visszasirja az eladott Kelly's Mobstert ami akcioba 239.000Ft volt. nc

Meg1x thx

Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

Mert butasagot irtal. Ahogy most is. Az alap kikapu egy rakat szar a Toxic szereltsegehez kepest.

Noname KK elso es alivio hatso agy. Also kategorias truva hajtomu, gyengebb valto, atdobo, karok, stb. Gyengebb minosegu felni es meg lehetne sorolni. Arrol nem is beszelve, hogy csak az alivio/deore (hulladek) bovdenes tarcsafek, elso es hatso, karokkal es tarcsakkal kevesebbe kerul, mint egy Hayes HFX9 ami a Toxicon van. Hayes = 50e + 2 tarcsa 18e. M465 20e tarcsaval mindennel. Itt mindjart van a ketto kozott otven ropi. Ez csak ugy...

Egyebkent igazad van, nem 100e, hanem annal tobb :) Nezz korul az arlistakban...

a sima kikapu meg kb a wandal -lal van partiban..ennyi
hulladék..ha használni is akarod , azokat már csak vázként szabad +venni--viszont úgy már a kelliz drágább...
1ébként mostmár tényleg megtaperolnék egyet élõben..csak kiváncsiságból..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Mert butasagot irtal. Ahogy most is. Az alap kikapu egy rakat szar a Toxic szereltsegehez kepest.

Noname KK elso es alivio hatso agy. Also kategorias truva hajtomu, gyengebb valto, atdobo, karok, stb. Gyengebb minosegu felni es meg lehetne sorolni. Arrol nem is beszelve, hogy csak az alivio/deore (hulladek) bovdenes tarcsafek, elso es hatso, karokkal es tarcsakkal kevesebbe kerul, mint egy Hayes HFX9 ami a Toxicon van. Hayes = 50e + 2 tarcsa 18e. M465 20e tarcsaval mindennel. Itt mindjart van a ketto kozott otven ropi. Ez csak ugy...

Egyebkent igazad van, nem 100e, hanem annal tobb :) Nezz korul az arlistakban...

Ja és szó volt az utána nézésrõl meg h milyen drága a kona meg a többi. Nos szó volt a Kona kikupáról ami 280e HUF és a kérdéses Kelly's Toxic 380e. Vannak eltérések felszereltségben és ha a Kelly's jobbnak találod akkor sem 100e az eltérés felszereltségben...

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

Ja és szó volt az utána nézésrõl meg h milyen drága a kona meg a többi. Nos szó volt a Kona kikupáról ami 280e HUF és a kérdéses Kelly's Toxic 380e. Vannak eltérések felszereltségben és ha a Kelly's jobbnak találod akkor sem 100e az eltérés felszereltségben...

kb a kikapu delux amivel partiban van, (de a toxicban jobb a teló) az 440 ezer ft.
a sima kikapu szereltsége az hulladék..kb mint a wandalé.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts
maradjunk annyiban hogy a szereltsége ennyiért q.jó a váz meg lehet akár jó is...
de azt tényleg meg kell nézni..és vannak némi kompromisszumok pld méretezésben.
geot meg nem találtam

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég

Én láttam élõben és ha lenne rá pénzem sem venném meg mert sztem nagyon vékony, meg az összhatása nem volt vmi bizalomgerjesztõ. Ha össztelósat akasz venni mindenkép akkor olyat vegyél ahol nem csak 3 modell van uazzal a vázzal más-más felszereltséggel. pl.: Kona vagy Speckó nagy választékot nyújt, drágábbak is de jobbak is egyben

Na most magamat idézem. Ez sztem egyáltalán nem fikázás, annyi h nem volt vmi csábító és más márkának nagyobb választéka van és tapasztalata össztelós vázakban.

Al: Te egy hónapja is vitatkoztál velem a semmin! No comment...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nem is Veled kezdtem el vitazni, mert neked van, volt es lesz is fully-d. Raadasul CC-s geos, ehhez hasonlo. Forgaspontokat kell megnezni, ahogy irtad. Hegesztesre meg tojni ra. Max. nem 10 evet bir ki, csak 8-at. Vagy kell radobni legalabb egy szazast es akkor konat venni. Vagy 2-3 szazat radobni es speckot. Vagy venni egy Turnert. Vagy Scott-ot. Hasonlo arakon, mint az emlitett markak.

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

Tehat ott tartunk, hogy az rendben van amit mondtam.
1, ne fikazzuk le mert fogalmunk nincs mit bir.
2, egyaltalan nem vennek ra merget, hogy egy kona tobbet bir
3, a gyilkolas nem rendeltetes szeru hasznalat, valszeg itthon normal hasznalattal senki nem fogja megolni (plane amilyen CC palyak vannak, amilyen maratonok es amennyit vallalnak az amatorok). Ha benazasbol szetcsapas van, az mar mas kerdes.
4, katalogus vaz, okes. Es?
5, pont a bringa lekopkodese miatt szolaltam meg, hogy nem kene.

1, nem én kezdtem fikázni
2, nyugodtan mérget vehetsz rá
3, ez így van, a gyilkolást csak a gyors eredmény miatt mondtam, arra akrtam utalni vszinú kb 1 évvel hamarabb fárad el mint az említettek
4,annyi - azt elmondtam, csak tudjuk hol a helye, nyilván akinek nincs kerete fejleszteni az katalogusból fog rendelni
5, 1 ember köpkodte igazán senki más, Te meg elkezdtél vissza fújni

De hogy Panthi is kapjon vmi használható választ is ezeken kivûl, ha úgy mozog mint a kikapu (márpedig ez elég vszinû) akkor nyugodtan bepróbálhatod..jó taggal jól mozog, ha ezerrel nyomod fölfelé akkor lockos tag kell bele, (asszem az van) vagy fullra betekerni a csilit...
mondjuk a forgáspont kapcsolodásokat, meg a csapágyakat tényleg meg kéne nézni élõben mert ott még el lehet baszni...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Tehat ott tartunk, hogy az rendben van amit mondtam.
1, ne fikazzuk le mert fogalmunk nincs mit bir.
2, egyaltalan nem vennek ra merget, hogy egy kona tobbet bir
3, a gyilkolas nem rendeltetes szeru hasznalat, valszeg itthon normal hasznalattal senki nem fogja megolni (plane amilyen CC palyak vannak, amilyen maratonok es amennyit vallalnak az amatorok). Ha benazasbol szetcsapas van, az mar mas kerdes.
4, katalogus vaz, okes. Es?
5, pont a bringa lekopkodese miatt szolaltam meg, hogy nem kene.

Al, a 7005 az akármi lehet...Easton, Kinesis meg a legszutykabb kinai is...az fs + a full suspension rövidítése
én nem mondtam szar azt mondtam a hegesztés igénytelen, de attól be lehet próbálni
valószinû gyilkolásra hamarabb fog +halni mint egy kona, trek, vagy giant...
valószínû az említettek elköltöttek némi pénzt tervezésre, össze is törtek pár darabot mire kialakult a végleges..
ehhez képest a katalogusból rábökni egy lekoppintott vázra, kicsit 1 szerûbb feladat, ami nem baj csak ne köpködjünk se lefele se fölfele...

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

Marpedig ez nem egy fos cso: Aluminum 7005 FS (Easton)
Katalogus ja. Es? Szerintem egy picit tul van misztifikalva.
A lenyeg pedig meg mindig az, hogy le lett szarozva valami, amirol egyik felnek sincs konkret tapasztalata...

Al, a 7005 az akármi lehet...Easton, Kinesis meg a legszutykabb kinai is...az fs + a full suspension rövidítése
én nem mondtam szar azt mondtam a hegesztés igénytelen, de attól be lehet próbálni
valószinû gyilkolásra hamarabb fog +halni mint egy kona, trek, vagy giant...
valószínû az említettek elköltöttek némi pénzt tervezésre, össze is törtek pár darabot mire kialakult a végleges..
ehhez képest a katalogusból rábökni egy lekoppintott vázra, kicsit 1 szerûbb feladat, ami nem baj csak ne köpködjünk se lefele se fölfele...