Al: és elvileg semmi megkötés nincs, hogy hanyadiknak kell lenned..

Tibee: év végén most biztos vannak akciók amíg a készlet tart
raycoon: enyém is sylver, és "sokat" szoktam arra látni sztem már találkoztunk, de ha nem és van kedved bringázhatunk vmerre ha te is erre szoktál
Sziasztok!
Arról érdeklõdnék tõletek, h mi a vélemény a Mobster nevû bikeról? nekem tavaly nagyon megteccet a bikemag hirdetésben, és most gondolkodok egy ilyen beszerzésén :chin: . Persze ha megint lesz ilyen akció... Errõl tud vki vmit? Mikor, mennyi, stb... Nekem fõleg maratonozásra kéne...
many thx!
Tib
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakHáát, én biztos nem voltam, de "nemsokkal" elõtte pont arra jártam, szóval kicsi a világ..Ma 13:30kor nem bringázott vmelyikõtök a Budakalászra vezetõ gáton Békásnál egy sárga salamanderen? a a másik bringát nem láttam de lehet h az is kelly's volt...
no. gratula..használd egészséggel sok 10ezer kilcsit"Bikertigger - 1ébként mostmár tényleg megtaperolnék egyet élõben..csak kiváncsiságból.." - lesz ra lehetoseged, mivel megrendeltem 1 lyen bicot. Es CC versenyen talalkozni is fogsz vele.
![]()
Visszaolvastam az osszes hozzaszolast volt amin elgondolkodtam, mert erdemesnek talaltam, thx. Masodsorban: az atlagembernek 380.000Ft nekem 'picivel' kevesebb.
?Ellenfelek:
Kona Kikapu Deluxe[440.00Ft] - a raceface monoblockon kivul semmivel sem jobb, sot vannak alkatreszek amiben rosszabb, pl kormanycsapagy, felni es csak deore nem lx.
Trek Fuel EX-7[485.000Ft] - sajat Bontrager cucc van rajta amik nagyon yok, mivel most Trek bicom van. Csak ez 1 100.000Ft-ta tobbe van.
Lehetne meg peldakat irni scott, giant, spec. etc, de a legnagyobb baj az hogy ezekenel a gyartoknal a markat kell megvenni. Egy pelda 1ik haveromnak KTM Team Edition bringaja van, ami ugy 900.000Ft es visszasirja az eladott Kelly's Mobstert ami akcioba 239.000Ft volt. nc
Meg1x thx
Leon
a sima kikapu meg kb a wandal -lal van partiban..ennyiMert butasagot irtal. Ahogy most is. Az alap kikapu egy rakat szar a Toxic szereltsegehez kepest.
Noname KK elso es alivio hatso agy. Also kategorias truva hajtomu, gyengebb valto, atdobo, karok, stb. Gyengebb minosegu felni es meg lehetne sorolni. Arrol nem is beszelve, hogy csak az alivio/deore (hulladek) bovdenes tarcsafek, elso es hatso, karokkal es tarcsakkal kevesebbe kerul, mint egy Hayes HFX9 ami a Toxicon van. Hayes = 50e + 2 tarcsa 18e. M465 20e tarcsaval mindennel. Itt mindjart van a ketto kozott otven ropi. Ez csak ugy...
Egyebkent igazad van, nem 100e, hanem annal tobbNezz korul az arlistakban...
Ja és szó volt az utána nézésrõl meg h milyen drága a kona meg a többi. Nos szó volt a Kona kikupáról ami 280e HUF és a kérdéses Kelly's Toxic 380e. Vannak eltérések felszereltségben és ha a Kelly's jobbnak találod akkor sem 100e az eltérés felszereltségben...
Let the people speakkb a kikapu delux amivel partiban van, (de a toxicban jobb a teló) az 440 ezer ft.Ja és szó volt az utána nézésrõl meg h milyen drága a kona meg a többi. Nos szó volt a Kona kikupáról ami 280e HUF és a kérdéses Kelly's Toxic 380e. Vannak eltérések felszereltségben és ha a Kelly's jobbnak találod akkor sem 100e az eltérés felszereltségben...
Én láttam élõben és ha lenne rá pénzem sem venném meg mert sztem nagyon vékony, meg az összhatása nem volt vmi bizalomgerjesztõ. Ha össztelósat akasz venni mindenkép akkor olyat vegyél ahol nem csak 3 modell van uazzal a vázzal más-más felszereltséggel. pl.: Kona vagy Speckó nagy választékot nyújt, drágábbak is de jobbak is egyben
Let the people speak1, nem én kezdtem fikázniTehat ott tartunk, hogy az rendben van amit mondtam.
1, ne fikazzuk le mert fogalmunk nincs mit bir.
2, egyaltalan nem vennek ra merget, hogy egy kona tobbet bir
3, a gyilkolas nem rendeltetes szeru hasznalat, valszeg itthon normal hasznalattal senki nem fogja megolni (plane amilyen CC palyak vannak, amilyen maratonok es amennyit vallalnak az amatorok). Ha benazasbol szetcsapas van, az mar mas kerdes.
4, katalogus vaz, okes. Es?
5, pont a bringa lekopkodese miatt szolaltam meg, hogy nem kene.
Al, a 7005 az akármi lehet...Easton, Kinesis meg a legszutykabb kinai is...az fs + a full suspension rövidítése
én nem mondtam szar azt mondtam a hegesztés igénytelen, de attól be lehet próbálni
valószinû gyilkolásra hamarabb fog +halni mint egy kona, trek, vagy giant...
valószínû az említettek elköltöttek némi pénzt tervezésre, össze is törtek pár darabot mire kialakult a végleges..
ehhez képest a katalogusból rábökni egy lekoppintott vázra, kicsit 1 szerûbb feladat, ami nem baj csak ne köpködjünk se lefele se fölfele...
Let the people speakAl, a 7005 az akármi lehet...Easton, Kinesis meg a legszutykabb kinai is...az fs + a full suspension rövidítéseMarpedig ez nem egy fos cso: Aluminum 7005 FS (Easton)
Katalogus ja. Es? Szerintem egy picit tul van misztifikalva.
A lenyeg pedig meg mindig az, hogy le lett szarozva valami, amirol egyik felnek sincs konkret tapasztalata...