Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's
Posted 2005. December 22. - 14:22

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. December 22. - 14:22

HOgy küldöd a levelet, priviben, vagy kell saját email cím is?
Ja, és lehet, hogy rossz a kérdés, egy vagy több napos túra lesz?
Mindenképp priviben mert nem fogok még az e-mailokkal is vacakolni.
Sztem egynapos mert a távot letekerjük (országúton nekem 3 óra) terepen kb 6 óra alatt. Vagy nem? De az már a másik szervezõ hatásköre, én csak a virtuális dolgokat intézem.

Posted 2005. December 22. - 14:09

Posted 2005. December 22. - 14:07

Ja és helyesírási hibák elõfordulnak benne valamint a fogalmazásom se a legjobb.

Posted 2005. December 22. - 14:04

Ennél magasabbra is fogsz akkor menni..
Nem elég 30 fõ? Amikor utoljára céges tekerést szerveztünk, akkor 10 jelentkezõbõl ketten mentünk csak el..Jó volt úgy is..
Hát a páros tekerés se rossz.

Posted 2005. December 22. - 14:01

Láttam hogy Kelly’s bringád van, ezért meghívlak egy találkozóval egybekötött túrára aminek helye és ideje(valamikor tavaszra várható) a résztvevõktõl függ.
Amit kérek:
Írd le válaszodban:
Hogy jönnél-e?
Hol laksz, illetve hol látnád szívesek a túrát és a talit.
Ismersz e a környékeden olyan kb 50 km-es túraútvonalat amiben nincs fõútas rész és leginkább hegyi szakaszokból áll.
Illetve hogy milyenfajta bringád van (gondolok itt: cross, országúti, mtb).
Ha esetleg tudnád vezetni a csapatot a túrán azt is jelezd légyszives.
Köszi a válaszod! Üdv: kmax
UI: ha nem jösz azt is jelezd!"
Íme a levél. Remélem minden benne van mert már más nem jut eszembe. HA KIHAGYTAM VALAMIT SZÓLJATOK!

Posted 2005. December 22. - 13:56

Nem elég 30 fõ? Amikor utoljára céges tekerést szerveztünk, akkor 10 jelentkezõbõl ketten mentünk csak el..

Posted 2005. December 22. - 13:45

Posted 2005. December 22. - 13:42

spangle, Major, kope, Hagymas_noveny, Tiberius, Jupiter, Mateqrov, LustaTömzsi, 1Robert, Carpus, dizzib, nimand, Miky, Lovas, ksamat, lazarus, Oldoaktree, Salamander, BladeStorm, cerealkilla, kelliz, TheDeath, Janiii, Deville, lakat,
-Henger-, lukiboy, Szüccser, goldlion, door, Csucsu00, Tin, raycoon, avus, Cuki, nyuszipok, McPherson, ancitrus, WatchFun, GeNeZiS, bikebuddha, Bikertigger(már annyit írt ide hogy tiszteletbeli Kelly's es nek kéne lennie), al01(õ meg fõleg,ahogy láttam õ írt ide a legtöbbet),
Gada, outcast, Kosina Szilárd, meg én.
Most próbálom összeállítani a "meghívót" (a levelet) aztán szétküldöm.
Csak az a probléma hogy akik a fórum indulása óta írtak azok nagy része eltûnt.
Nem számoltam össze de legoptimistább becslésem szerint 30 fõ körülien leszünk.

UI:Húha már csütörtök :scared: van és holnapig van nyitva a bolt lehet hogy márcsak jövõre veszem át. :mad:

Posted 2005. December 22. - 12:35

Üdv Kosina Szilárd
Posted 2005. December 22. - 12:17

Nna, mintha én az lennék..Tényleg így van. Mehetünk terepre, csak nem vagyok rutinos benne....

Posted 2005. December 22. - 11:45

kmax: köszi..
Jja, és Cuki Salamandere nem úgy átépített, hanem, hogy egy jó pár dolgot cserélt (kellett cserélnie) már rajta.
.
Tényleg így van. Mehetünk terepre, csak nem vagyok rutinos benne....
Posted 2005. December 22. - 11:37

Jja, és Cuki Salamandere nem úgy átépített, hanem, hogy egy jó pár dolgot cserélt (kellett cserélnie) már rajta.
Persze, mellékúttal semmi gond nincs. Tõlem sehova nem lehet máshogy eljutni. A lényeg, hogy forgalmas út, fõút ne legyen benne. Szerintem.
Posted 2005. December 22. - 11:20

Sziasztok.
Én Pesti vagyok, de bárhova elmegyek ha kell, ha az idõm is engedi. Benne lennék én is 1 jó kis túrában, de még nem egészen egyértelmû számomra, hogy ez hogy is történne.?
Ez tereptúra lenne, vagy valami más, vagy vegyes?
Eddig a 130km volt a legtöbb amit tekertem 1nap, de az tavaly volt, és nem volt benne terep. Terepen nem vagyok annyira járatos.
Átépitett Salamanderem van.
Gondolom országúti szerûvé építeted át? Maximum kölcsönadunk egyet. Mint látom eddig senki se szeret a terepen kívül menni, ezért nem is lessz benne maximum kis mellékút, meg annyi ameggig a tali helyszínétõl eljutunk a túráig (mert gondolom ilyen sorrendben lessz?).

Posted 2005. December 22. - 11:16

Gratulálok az ujabb taghoz a családodban.

UI: Végre felkeltem.

Posted 2005. December 22. - 10:38

Köszönöm!Gratulálok a kis jövevényhez, sok boldogságot és apai örömöket kivánok neked.:impra:

Posted 2005. December 22. - 10:23

BMFT Kelly's Tali feltételezett résztvevõk...:
- Cuki (Bp)
- Kosina Szilárd (Tatabánya)
- kmax (Bp-Dunaújváros)
- raycoon (Bp)
- ancitrus (Bp)
- bikebuddha (Veszprém)
Egészet másold!
Nekem is jó elvileg mindenfele, valahogy megoldom. A lényeg, hogy azért ne (csak) sík terepen menjünk és fõúton egyáltalán ne. Nem szeretem az ilyen adrenalin termelést.
Jja, és még valami, az idõpont tekintetében lehet, hogy nekem a (nagyon) koratavaszi iõpont jó csak, mert áprilisban születik az utódom.De miattam ne csináljunk belõle problémát, ha nem jön össze, akkor is veletek leszek lélekben..
Gratulálok a kis jövevényhez, sok boldogságot és apai örömöket kivánok neked.:impra:
Posted 2005. December 22. - 10:18

- Cuki (Bp)
- kmax (Bp-Dunaújváros)
- raycoon (Bp)
- ancitrus (Bp)
- bikebuddha (Veszprém)
Egészet másold!
Nekem is jó elvileg mindenfele, valahogy megoldom. A lényeg, hogy azért ne (csak) sík terepen menjünk és fõúton egyáltalán ne. Nem szeretem az ilyen adrenalin termelést.
Jja, és még valami, az idõpont tekintetében lehet, hogy nekem a (nagyon) koratavaszi iõpont jó csak, mert áprilisban születik az utódom.

Posted 2005. December 22. - 09:46

Én Pesti vagyok, de bárhova elmegyek ha kell, ha az idõm is engedi. Benne lennék én is 1 jó kis túrában, de még nem egészen egyértelmû számomra, hogy ez hogy is történne.?
Ez tereptúra lenne, vagy valami más, vagy vegyes?
Eddig a 130km volt a legtöbb amit tekertem 1nap, de az tavaly volt, és nem volt benne terep. Terepen nem vagyok annyira járatos.
Átépitett Salamanderem van.

Posted 2005. December 21. - 23:26

- Cuki
- kmax (Bp-Dunaújváros)
- raycoon -
- ancitrus (Bp)
- bikebuddha (Veszprém)
Egészet másold!