Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's

- - - - -

• Please log in to reply
2151 replies to this topic

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Tudom hogy eléhezés volt, pont akkor hallottam errõl a Tour de france közvetítések alatt. Csak valahogy olyan hihetetlen hogy pont velem történt ez meg. Na mindegy, bár az idõ megszépíti a történelmet, de az a nap baromi jó volt.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
Sziasztok!
Kicsit késve de válaszolok én is a levélre.

szám név jönne-e? lakhely túra helyszine tali helyszine bringa matrica kell-e?
1 Cuki igen BP bárhol bárhol MTB nem
2 Tin csak tali ? ? ? ? nem
3 al01 igen BP Pilis Szentendre HÉV áll. MTB XC igen
4 Kosina Szilárd igen Tatabánya BP környéke ? MTB nem
5 Bikertigger igen Szentendre Pilis ? MTB igen
6 -Henger- igen Ajka Bakony ? ? igen
7 Tiberius igen Debrecen ? ? MTB CC nem
8 Jupiter igen BP Pilis ? MTB igen
9 GeNeZiS igen BP bárhol bárhol MTB nem
10 nyuszipok igen Tatabánya bárhol bárhol MTB nem
11 McPherson igen Budakeszi bárhol bárhol MTB nem
12 kmax igen BP bárhol bárhol MTB nem
13 raycoon igen BP BP környéke bárhol MTB nem
14 ancitrus igen BP bárhol Hõsök tere MTB nem
15 bikebuddha / igen 90% / Veszprém / Dunántúl / Dunántúl / MTB / nem
16 kelliz igen Dunakeszi, BP környéke MTB nem

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

Nem pont a vérben fagyós meghalós esetre gondoltam, hanem a fáradságtól nem tudsz tekerni, remeg kezed lábad, nekem már volt ilyen élményem nyáron, amikor már éhesen indultam haza Komáromból (33 km) és így Tatán azt mondtam, hogy sehpva tovább és kész, de aztán a jóbarátom hazatolt.

eléhezés tipikus esete.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Nem pont a vérben fagyós meghalós esetre gondoltam, hanem a fáradságtól nem tudsz tekerni, remeg kezed lábad, nekem már volt ilyen élményem nyáron, amikor már éhesen indultam haza Komáromból (33 km) és így Tatán azt mondtam, hogy sehpva tovább és kész, de aztán a jóbarátom hazatolt.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts
szvsz, bár nem tudom ki hogy áll a terep-tecnikás terep -aszfalt viszonylatban, de olyan útvonal kéne ahol a kevésbé bevállalósak kikerülhetik aszfalton a húzósabb lejtõket pl.....de döntsétek el. Ti tudjátok ki mit vállal....

amúgy a 74 km es leírásban van egy hiba.....

"....után éred el a nagyjából 480 méter magasan fekvõ Pap-rétet. Az erdészháznál jobbra fordulva kövesd az országos kék túra útvonalát! Az 590 méter......."

na most ha ott jobbra, akkor szépen lejutsz visegrádra....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

Nem rossz túrák, csak két kérdés merült fel bennem, melyiket csináljuk meg a túratalin?
A másik, mi történik ha a túra közepén "meghalok" és leesek a bringáról? MOndjuk a 13 és 47 kmeresnél nem nagy rá az esély, de megvan?

v1: nem tudom csak beraktam. a vezetõ -aki biketigger lesz remélhetõleg- fogja megmondani merre megyünk.

v2: hmm ha arra gondolt hogy szörnyû kínok közt vérbe fagyva fogsz meghalni? akkor lesz rá gondunk hogy elföldeljünk az eggyik tölgyfa alá és fojtassuk túránk

:D:D LOL ehhh morbid humor elnézést :)

szóval ha megsérülsz lesz rá gyógymódunk gondolom lessz egy "kisérõ" jármû abban meg lessz elsõsegély csomi na meg ha kell magunk után húzunk
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Nem rossz túrák, csak két kérdés merült fel bennem, melyiket csináljuk meg a túratalin?
A másik, mi történik ha a túra közepén "meghalok" és leesek a bringáról? MOndjuk a 13 és 47 kmeresnél nem nagy rá az esély, de megvan?

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

Legyen a Pilisben, de akkor vki vezessen el a tali helyére a délibõl, vagy keletibõl, ja és vissza is ha nem nagy kérés. Köszönöm elõre is a segítséget!

nna majd én bár ha nem akarsz eltévedni akkor bpszülött embert keress a kis túrádhoz vezetõnek :D :D

nna itt van link: http://index.hu/exit...ura/pilisguide/

meg http://mtb-online.hu/ na ott túrák/túrák hazánkban/pilis-dobogókõ
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Legyen a Pilisben, de akkor vki vezessen el a tali helyére a délibõl, vagy keletibõl, ja és vissza is ha nem nagy kérés. Köszönöm elõre is a segítséget!

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
Hmm tényleg hülye vagyok hogy ilyen elõre "szerveztem" nem baj ez legyen az én gondom. A mostmár -szerintem kijelenthetem- 1.(?) Kelly's túra és tali a Pilisben lenne mert oda van vezetõ és sztem mindenki oda gondolta. Ha nem lesz hó akkor Február közepén végén megtarthatjuk legfeljebb kicsit sárosak/fagyottak leszünk :D . Amit Buddha írt oda mennék szivesen külön de nem tartom a túrára alkalmasnak hisz "táborunk" többsége Budapest környéki és innentõl fogva az a túra már túl messze lenne esetleg aki akar akkor Bikebuddha megszervezi azt is. Nem?

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Végülis mobilis vagyok, szóval megyek akármerre. Bár jobb lett volna körtúra, mert akkor kényelmesen autóval mentem volna.
Most az jutott eszembe, hogyha akkor már meg van a pici (vagy nagyon utolsó idõsek leszünk), akkor nehezen fogok elszabadulni, legalábbis az elsõ két hónapban.
De várom a fejleményeket és megpróbálok ott lenni..

Tin: miért csak a talira jönnél?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
A vizes zoknist én sem tartom elõnyben, a mamám Cseszneken lakik (remélem mond valamit), és voltam a már a Cuha völgyben 1 Uazzal és annak a kerekei csontra elmerültek, bár nyáron nem sok víz van benne és akkor nagyon király lenne. A veszprém, almádi füred túra elég jól hangzik.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

Gõzerõvel dolgozom egy Veszprém-Balatonalmádi-Balatonfüred programtervezeten, ami egyben lenne túra és tali. Némi tereppel, több aszfalttal (de NO TRAFFIC), vadregényes, patakos, erdõs, sziklás, viaduktos, hosszúlejtõs szerintem... Várom a méhlepényeteket, mert ha a kutya sem jön el idáig, akkor nem pazarlok több energiát rá! Ha igen, akkor hamarosan jövök kész tervvel és fotókkal.

Esetleg preferálnátok egy Cuha völgyi gázlós vizeszoknist kizárólag terepen? De akkor vonat kilõve, mert igen macerás....

hát a vizeszoknisat nem válalom be elég volt a tüdõgyülladásokból de ha mondasz rá idõt talán elmegyek

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
szám név jönne-e? lakhely túra helyszine tali helyszine bringa matrica kell-e?
1 Cuki igen BP bárhol bárhol MTB nem
2 Tin csak tali ? ? ? ? nem
3 al01 igen BP Pilis Szentendre HÉV áll. MTB XC igen
4 Kosina Szilárd igen Tatabánya BP környéke ? MTB nem
5 Bikertigger igen Szentendre Pilis ? MTB igen
6 -Henger- igen Ajka Bakony ? ? igen
7 Tiberius igen Debrecen ? ? MTB CC nem
8 Jupiter igen BP Pilis ? MTB igen
9 GeNeZiS igen BP bárhol bárhol MTB nem
10 nyuszipok igen Tatabánya bárhol bárhol MTB nem
11 McPherson igen Budakeszi bárhol bárhol MTB nem
12 kmax igen BP bárhol bárhol MTB nem
13 raycoon igen BP BP környéke bárhol MTB nem
14 ancitrus igen BP bárhol Hõsök tere MTB nem
15 bikebuddha / igen 90% / Veszprém / Dunántúl / Dunántúl / MTB / nem

Gõzerõvel dolgozom egy Veszprém-Balatonalmádi-Balatonfüred programtervezeten, ami egyben lenne túra és tali. Némi tereppel, több aszfalttal (de NO TRAFFIC), vadregényes, patakos, erdõs, sziklás, viaduktos, hosszúlejtõs szerintem... Várom a méhlepényeteket, mert ha a kutya sem jön el idáig, akkor nem pazarlok több energiát rá! Ha igen, akkor hamarosan jövök kész tervvel és fotókkal.

Esetleg preferálnátok egy Cuha völgyi gázlós vizeszoknist kizárólag terepen? De akkor vonat kilõve, mert igen macerás....

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Nem hülyeség amit a Bikertigger írt, bár itt Tatabányán 1etlen1 hegy van, és azt ki is lehet kerülni, ha arról van szó.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

??
A hõsködés sztem nem 3 pulcsi, 2 nadrág. Ennyi cucc alá simán be is izzadhat az ember, nem hogy az ízületei szarrá menjenek.De amúgy pedig inkább kevesebb cucc, és könyök-térmelegítõ.Akkor tényleg nem lesz bajuk késõbb sem. Akár otthoni gyártmány is lehet vastag zokniból.
Amúgy te miben bringázol, hogy ennyire kevésnek találod?? 3nagykabát, 5 nadrág?

én csak idéztem a darabszámokat....nem azon volt a hangsúly hanem pl a szélvédelem, meg az általad is emlitettek.....amúgy magam részérõl úgy szoktam hogy indulásnál kicsit fázzak, zsákban van még cucc, és úgy tervezem az útvonalat, hogy nem nagyon "hullámvasutazok", hanem mondjuk dobogókõ 1 menetben föl, ott fel a tartalék cuccos és úgy a lejtõ, hazáig.....mer mondjuk az x db melegítõ hegymenetben rámizzad mint állat, lefelé meg úgy fagyna rám, hogy otthon sniccerel kéne levenni.....

amúgy meg ez itt végülis eléggé off

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,369 posts

lehet nem fázni srácok, meg 3 pulcsi 2 macinaciban "hõsködni", csak nézd meg az izületeidet 10 év múlva......

??
A hõsködés sztem nem 3 pulcsi, 2 nadrág. Ennyi cucc alá simán be is izzadhat az ember, nem hogy az ízületei szarrá menjenek.De amúgy pedig inkább kevesebb cucc, és könyök-térmelegítõ.Akkor tényleg nem lesz bajuk késõbb sem. Akár otthoni gyártmány is lehet vastag zokniból.
Amúgy te miben bringázol, hogy ennyire kevésnek találod?? 3nagykabát, 5 nadrág?

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 posts

lehet nem fázni srácok, meg 3 pulcsi 2 macinaciban "hõsködni", csak nézd meg az izületeidet 10 év múlva......

mindenki lehetõségei szerint.....

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

Kitaláltak. Motoros boltban lehet kapni kesztyû ujjára húzható ablaktörlõ gumit. (kb 1000ft) Igaz sisak plexire van, de a szemcsót is egész jól tisztán lehet vele tartani.

hmm nem ép erre gondoltam de megteszi :) valami elem pici elektromotor rúd az a gumi és kész is :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts