nameg miért nem találnak ki a szemüvegemre is valami ablaktõrlõt?????????
Kitaláltak. Motoros boltban lehet kapni kesztyû ujjára húzható ablaktörlõ gumit. (kb 1000ft) Igaz sisak plexire van, de a szemcsót is egész jól tisztán lehet vele tartani.
nameg miért nem találnak ki a szemüvegemre is valami ablaktõrlõt?????????
ancitrus téli öltözék? lol
3pulcsi két melegítõ és kész nem tom h neked milyen speciális téli felszerelésed van:D
A gumiról direkt nem írtam mert nem a gyárit használom én sem. De meglepõen jó volt a kissé kopott Schwalbe Landcruiser-em! ugyebár középsõ futófelületes intermediet...
de ami gyári salamander cucc az is jól muzsikált. tárcám van így nem találkoztam a fekete lével. talán a sós latyak leszedte a trutyit a felnirõl meg a fpofa foszlányokat... de ez csak tipp.
Bizony be kell öltözni rendesen. Ha érdekel mailben megírom a téli felszerelésem... rainman@vipmail.hu (tudom-tudom a fórum nem levelezõlista... de vki írt 3 hónapja a fórumos postaládámba és most vettem észre, uh. bocsi...)
kell venni egy kifelyezett esõsaszfalt gumit ez a maxxis maradhat hóra bár befizetnék jéggumira 10k ért:)
amikor letisztogattam az abroncs falán ahol a fékpofa is fog ott fura fekete vizet találtam mi lehet az ??
na meg kell vennem kesztyút (télit) sálat mert elfagy a torkom nameg miért nem találnak ki a szemüvegemre is valami ablaktõrlõt?????????
salamander teszt hóban. jó volt nagyon! bár nem vadultam nagyon de a telóra meg semmire sem lehet panaszom, tök jól közlekedtem, véletle csúszkálás nélkül. szándékos volt
http://mtb-riders.uw...rus/emeles3.jpg
Nemsok értelme lenne, mert senki nem venné észre, hogy változtattál rajta. Így van egy korlát (talán negyedóra), ez még belefér a nem annyira pörgõ topikokba..UI3: régebbi hozzászólásaim miért nem tudom módosítani???
14 ancitrus
Belebonyolódtam a táblázatodba, de lentebb leírtam mindent...
Semmi gond, így legalább a 13. lettem. Szeretem ezt a számot..UI2: raycoon utoljára maradt majdnem elfelejtettem beírni. na ugye mondtam hogy üziben küld