Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

az olyasmi mint a pillanatragasztó? gondolom nem árt ha nincs beragasztva uh. csak ezt a menetrögzítõt használnám az UHU :) helyett.

Loctite 243, kék, közepes erõsségû. Csapágy vagy csavarboltban keresd. A 2005 elötti össze modellre jellemzõ hiba.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
az olyasmi mint a pillanatragasztó? gondolom nem árt ha nincs beragasztva uh. csak ezt a menetrögzítõt használnám az UHU :) helyett.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

kela: neked is kicsavarodik a fékkarban a kis imbuszos csavar?? (az ami a kar mozgását állítja)

Nem akarom szídni a heyes kékkart, de kb 2 hónapja volt meghúzva és azóra megint szinte telsesen kicsavarodott ez a bigyó...

hayesnél elõ szokott fordulni...kis menetrögzitõ +oldja
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
kela: neked is kicsavarodik a fékkarban a kis imbuszos csavar?? (az ami a kar mozgását állítja)

Nem akarom szídni a heyes kékkart, de kb 2 hónapja volt meghúzva és azóra megint szinte telsesen kicsavarodott ez a bigyó...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

van olyan varos/bolt ahol lehet kapni a $subject modellt?
beszeltem eddig 3 boltossal, valtottam 3 masikkal e-mailt, de senki nem tud nekem 2005-os modellt hozni... arrol meg mar ne is almodozzak, hogy esetleg olcsobban megkapom, mint a 2006-ost.... hat pedig jelen allas szerint nem 60k, hanem inkabb 50k all rendelkezesre bringara, ami meg kb. annyi, mint a fenti modell ara egy-ket internetes boltban akciosan (persze nincs egy darab sem sehol)

PL. 2005-ös Madmant hirdetnek az e-bike-on ami 21,5" ezért csakaz1,90 felettieknekjó.

Már nagyon nincsenek ilyenkor 2005-ös modellek.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hát errõl már lecsúsztál!! Alig vannak már 2005-ös modellek,fõleg átlagos méretben. 2006os modelbõl minden normális bolt meghoz bármit rövid idõ alatt! (már amelyiknek a tulaja szereti a pénzt :) )

karirulez

karirulez

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
van olyan varos/bolt ahol lehet kapni a $subject modellt?
beszeltem eddig 3 boltossal, valtottam 3 masikkal e-mailt, de senki nem tud nekem 2005-os modellt hozni... arrol meg mar ne is almodozzak, hogy esetleg olcsobban megkapom, mint a 2006-ost.... hat pedig jelen allas szerint nem 60k, hanem inkabb 50k all rendelkezesre bringara, ami meg kb. annyi, mint a fenti modell ara egy-ket internetes boltban akciosan (persze nincs egy darab sem sehol)

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
ja már majdnem el is felejtetettem ezt a topicot:D

szal "szerintem" a viper merevvillával tökéletesen megfelel szerintem hétvégi városi cirkálásra viszont biztos hogy velünk fogsz jönni kissebb-nagyobb túráinkra és akkor terepre is beviszünk:D ezért a kellys cross bringái a legjobb választás mert ... már leirták elõttem:D ebikeban bigbikeban nézz szét 2005 ös cross kellysek után
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Attól, hogy Lopez Gomeznek megtetszik. A jelenlegi 30 rugós acél Hausert rövid idõn belül 2x próbálták elvninni, a második alkalomnál valaki megzavarhatta a tolvajt, mert annyira szétroncsolta a sodronyzárat, hogy azt otthon kézzel 10s alatt széttéptem, pedig nem vagyok Schwarzenegger. Ha egy 30 rugós gépemet elviszik, csak nem örülök, ha egy 80-100 rugósat visznek el, akkor szívbajt is kapok.

Ebben igazad van de a salamanert én csak addig hagyom kint amíg kinyitom a garázskaput és be nem tolom.Városba meg ott a gyengébb bicó.
Igaz nem tom, hogy Kariruleznek van-e egy városi bicója.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

És azok is nagyon figyeljenek, akik az anyósukkal együtt laknak! (Mégha csak ideiglenesen is, mint jómagam...:scared: )

Vigyétek el párszor tekerni, hátha rákap, és akkor majd õ jön haza sisakig sárosan :E.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Miért félted?

Attól, hogy Lopez Gomeznek megtetszik. A jelenlegi 30 rugós acél Hausert rövid idõn belül 2x próbálták elvninni, a második alkalomnál valaki megzavarhatta a tolvajt, mert annyira szétroncsolta a sodronyzárat, hogy azt otthon kézzel 10s alatt széttéptem, pedig nem vagyok Schwarzenegger. Ha egy 30 rugós gépemet elviszik, csak nem örülök, ha egy 80-100 rugósat visznek el, akkor szívbajt is kapok.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
És azok is nagyon figyeljenek, akik az anyósukkal együtt laknak! (Mégha csak ideiglenesen is, mint jómagam...:scared: )

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
na erre gondoltam én is... egyszer mentem egy nagyon dagonyásat h még a sisak is tiszta sár lett... 1 h volt a takarítás és 2 maréknyi föld gyûlt össze, aztán késõbb én is találtam kimaradt pontokat. (grammániások figyeljenek oda mert a nyereg alján nagyon össze tud gyúlni a sár! :D)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Egyelõre csak kefe-vödör játszott. De ez nem megy nagynyomású nélkül.
Belekötött az anyag a nyeregtáskám zippzárjába is, és a pumpám belseje (!) is sáros volt. A kifújónyíláson át ment bele...

Megjegyzem, a ruházatom, bringám és saját magam rendbe rakása több idõbe tellt, mint maga a biciklizés...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Az ilyen szintû sarat ki lehet rendesen pucolni a finom helyekrõl? gondolom vízsugaras mosás és átkenés van egy ilyen dagonya után.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Varacskolni jó! Az Imagine is szereti:

http://pix.bikemag.h...hp?photo=188234

És az El Moro is...:

http://pix.bikemag.h...hp?photo=188233

:)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Sztem inkább vegyél egy jobbat hosszabb távra és sosem tudhatod mikor kezdesz bele a durvább túrázásokba!! Mondjuk velünk kelly's klubbosokkal :)

Drágább egy csengébb gépet tuningolni mint venni egybõl egy jobbat!! szvsz

azért nem írtunk itt régen mert ez technikei topik és a csevegésnek itt a klub:
http://forum.bikemag...read.php?t=2211

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

ÉRdekes nekem a hátsóagyammal van vmi bibi és holnap veszik el tõlem, remélem csak ki kel pucolni... :)

Én is ebben reménykedtem.
:(

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Amúgy ma voltam a szervízbe a szalamandrámmal de valami gond van az elsõ kerékaggyal talán hétfõre megjavítják.

ÉRdekes nekem a hátsóagyammal van vmi bibi és holnap veszik el tõlem, remélem csak ki kel pucolni... :)

karirulez

karirulez

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
huhh... orom latni azert, hogy itt van elet, kicsit megijedtem, amikor bringakereses kozben rataltam erre a forumra es azt lattam, hogy az utolso hozzaszolas kb. 20 napja volt... de azert batorkodtam kerdezni, latom nem hiaba

koszi az infokat, azert ugy gondolom, hogy kezdokent nem fogom az 50-60e Ft-os savot atlepni, gondolom Ti sem tettetek ezt az elso bringatoknal... na nalam ez most jott el

na jo csalok kicsit, mert nem az elso bringamat akarom megvenni, ugyanis 10 evesen (ennek mar tobb, mint masfel evtizete) volt valami orosz csodagepem, amivel feszitettem a suliban, mert az akkor meg meno volt :)

szoval nem a penz miatt, hanem elvbol nem csapok bele a lecsoba, inkabb kezdem az alapoknal, aztan lehet, hogy par ev mulva ha bejon a dolog beruhazok egy komoly gepre, igy esett most a valasztasom a Viperre

megegyszer kosz