Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
A genyózöld Magnus szerintem rém ronda. És akkor nem is beszéltem arról, hogy az ára (az áfacsökkenést is figylembe véve) cirka 20%-kal magasabb a 05-ösnél...

A honlapon meg nem ártana szétnéznie egy korrektornak. SR Shuntour nevû gyártóról sosem hallottam, mint ahogy vézméret szóról sem.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás

...Az idei szín nekem bejönne, de elég rendesen próbálják hangsúlyozni, hogy Kelly's bringán ûlsz.
Tele van Kelly's felírattal....

van benne igazság, nekem van olyan ami jobban tetszik! viszont a nagyon élénkek azok szerintem nem lettek jók!
de a madman nekem nagyon bejön, nálam egyenlõre viszi a pálmát!

A magnus is szebb talán egy picit fõként hogy az egész váz bordó! ellenben a vó kinézetével rá került plusz 20 dkg!!!:D

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
üdv.

Az idei Salamandereket már shimano monoblokkal hozzák forgalomba.
Végre :rolleyes:
Ezekszerint Õk is rájöttek, hogy a Kinex nemigazán vált be a legtöbb embernek.
A shimano jobb választás a részükrõl.

ui:
Az idei szín nekem bejönne, de elég rendesen próbálják hangsúlyozni, hogy Kelly's bringán ûlsz.
Tele van Kelly's felírattal.

nyuszipok

nyuszipok

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Újra müködik a http://www.kellys-bicycles.com/

Mondjuk nekem az idei design nagyon nem tetszik.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Azt kapisgáltam,hogy nem egyezik meg a rúgóstag útjval,csak ezt az áttélellel való szorzást nem vágtam...:-)Mindenesetre kösz a felvilágosítást!!Már csak azt kéne kiderítenem,hogy melyik milyen áttétellel dolgozik,de ezt sehol nem láttam:-(

a wandal ha jól emléxem 4" -t mozog, de legrosszabb esetben is 3,5-t.....
a másikat nem tudom.....1éblént ennek a 3 sornak az azapján a rocrideren lényegesen kevesebb az azonnal cserélendõ cucc....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 hozzászólás
Azt kapisgáltam,hogy nem egyezik meg a rúgóstag útjval,csak ezt az áttélellel való szorzást nem vágtam...:-)Mindenesetre kösz a felvilágosítást!!Már csak azt kéne kiderítenem,hogy melyik milyen áttétellel dolgozik,de ezt sehol nem láttam:-(

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
ugye azt tudod, hogy az össztelós nem annyit mozog mint amennyit a rugóstag, hanem rugóstag mozgás x felfüggesztés áttétele (ált. 1,5-3). ;)

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 hozzászólás
Megnéztem a bigbike-on és tényleg olcsóbb.Így máris vmivel csábítóbb,csak most,hogy jobban figyelgetem,egyre több olyan dolog van rajta, ami kevés vagy nem tetszik.Pl. a rugóstag útja(amit sehol nem írnak le,h milyen,csak emlékezetbõl kerestem)ha minden igaz 38 vagy 50mm és nem tudom,h nagyobbra tudom e cserélni,vagy pl. hajtása suntour,amihez(lehet,h csak az én hibám)nem sok bizodalmam van,stb...Nem is hipsz-hopsz akarok vásárolni,még bõven fogok nézelõdni,mire eldöntöm,h mi is lesz.Egyébként nem rossz kis gép ez a Wandal,pláne ilyen áron,csakhát,nem pont az ami nekem kell,ennyi.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
hát van ahol 186e de valhol párezerrel olcsóbb is sztem de mint mondtam az árkülömbözetbõl a kellysre rakhatsz lx cuccost 90e az azért nagy pénz nézz szét olcsó helyeken mint e-bike.hu vagy az ebike.hu n és mérlegelj mert ha mondjuk a meghajtást kicseréled ami mondjuk ha a deoret eladod akkor max 20 ezerrel lehet drágább aztán a vége meg így is sztem bõ 45e forint amit megspórolsz szalnem kell ám úgy hipsz-hopsz vásárolgatni

ja és a bigbike.hu t nézd az akciók terén én is ott vettem a magamét (képen láthatod amúgy 150e volt)

A rockrider 270,én a Wandalt leárzva 200-ért láttam,ami a Rockrider mellet szól:RS Tora(32-es becsúszó,80-100-130mm rugóút),Hayes 9 tf,LX váltó,ipari csapágyas agyak,5 év gari a vázra(a Kelly's-nél mondjuk nem tom mennyi),2 év az alkatrészekre,kb. most hirtelen ennyi.Ami a Kelly's mellet szól:az ára:-).

Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 hozzászólás
A rockrider 270,én a Wandalt leárzva 200-ért láttam,ami a Rockrider mellet szól:RS Tora(32-es becsúszó,80-100-130mm rugóút),Hayes 9 tf,LX váltó,ipari csapágyas agyak,5 év gari a vázra(a Kelly's-nél mondjuk nem tom mennyi),2 év az alkatrészekre,kb. most hirtelen ennyi.Ami a Kelly' mellet szól:az ára:-).

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Sziasztok,a Kelly's Wandalról van vkinek személyes tapasztalata?Örülnék,ha megosztaná velem,mert dilemmában vagyok közte és egy Rockrider 9.1 között.A Kelly's ugyanis olcsóbb, de szinte minden alkatrésze vmivel gyengébb(értsd tavalyi).

én azt mondanám válazd a wandalt de ez elfogult lenne ugyan a dec. gép jobb felszereltségû de drágább is a kellys akciósan 186e ft így ezzel jobban járnál és még 70e bõl jutna rá bõven lx cucc szóval gondold meg

apropó a rockrider mennyi?
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 hozzászólás
Sziasztok,a Kelly's Wandalról van vkinek személyes tapasztalata?Örülnék,ha megosztaná velem,mert dilemmában vagyok közte és egy Rockrider 9.1 között.A Kelly's ugyanis olcsóbb, de szinte minden alkatrésze vmivel gyengébb(értsd tavalyi).

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

Valaki mondja meg nekem, hogy hol esett le 800 gramm a 06-os Sabotage-ról. Amikor elõször láttam az adatot egy szlovák oldalon, azt hittem csak kamu. Most már a Bikkmakk hátoldalán lévõ hirdetés is 9.5 kilót ír a tavalyi 10.3 helyett 19.5-ös vázméret esetén. Sejti valaki?

Ahogy én néztem az újnál nem számolták bele a pedált, ez rögtön minusz 300g vagy több, nem tudom milyen nehéz az M540. A régi SID-del volt, az új R7-nel. Plusz a régi UST-s külsõkkel jött, amik darabonként kb. 200-250g-mal nehezebbek a simákhoz képest. Ezen a különbségen mondjuk a belsõ változtat kicsit.
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Valaki mondja meg nekem, hogy hol esett le 800 gramm a 06-os Sabotage-ról. Amikor elõször láttam az adatot egy szlovák oldalon, azt hittem csak kamu. Most már a Bikkmakk hátoldalán lévõ hirdetés is 9.5 kilót ír a tavalyi 10.3 helyett 19.5-ös vázméret esetén. Sejti valaki?

hát vagy a papíron :)
vagy esetleg kerekek...tavaly mintha nem crossmax sl lett volna, meg nem ez az óvszernek is vékony külsõ....
de mindenesetre gyanús....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
93-94-ben próbálkoztam versenyzéssel. De nem jött be. Nem maradt idõm BICIKLIZNI a nagy rohanásban... A maraton az annál inkább!

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Engem érdekelne a versenyzés, de még nincs hozzá, se elég kondícióm, se anyagi hátterem! sajnos!
De egy pár év múlva talán

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Én speckó nem tudok, de nincs kétségem afelõl, hogy a marketing guruk megideologizálják neked, hogy miért sokkalinkábbhúdekurvárajobbez, mint bármi más. Mellesleg nekem egyeltalán nem a váz volt a szempont az Imagine estében, hanem a tuti ár/érték arány, ami leárazáskor kidomborodott. (A hollowtech/csõtengelyes LX annál inkább csöpögtette a nyálamat...) Sõt, még az is megfordult a fejemben, hogy veszek egy állat Kona vázat, aztán átpakolok rá mindent. Mivel az már bizonyított alattam. (Sõt, a cross Konámat nem is volt szívem eladni.) De inkább megvárom, még ez lehal...

buddha: Te látsz vmi logikus magyarázatot h miért ilyen az Imagine váza? Arra gondolok h minden csöve más szinte. Hátul négyszög kersztmetszetû, az elsõ 3szög alsó csöve jó nagy kör átmérõjú, a felsõ meg kis kör... Egyszerûen csak dizájn, és egy tervezõ azt mondta h na ez jól néz ki, vagy van vmi funkcionális, fizikai magyarázata a dolognak? Igazából nem tûnt vna fel ha az alsó csõ nem ilyen vastag, de érdekel hátha nem csak dizájn...

Jupiter

Jupiter

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Majd fogtok :-))) Mindenki így kezdi... eztán nem bírja abbahagyni!
A nyeregcsõ meg ha nem zavar, akkor használd egészséggel...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én sem, csak nem akartam írni...de ha menni fogok, veszek egy ricsi karbont