Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's

- - - - -

• Please log in to reply
2151 replies to this topic

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
A Madman cuccai általában eggyel jobbak mint a Salamanderéi, emiatt könnyebb valami két kilóval. Meg drágább egy huszassal (de akciósan nemtom). Ha komolyan a kettõ között kezd valaki vacillálni, érdemes megnézni a vázmétereket is: a 17.5-ös Madman felsõcsöve hosszabb, mint a 19.5-ös Salamanderé.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hát a madman veri a kis kétéltût de sztem ár érték arányban nincs nagy eltérés. De a Judy-ról is hallottam/olvastam elég rosszat szal végülis sokkal nem jobb, bár sosem próbáltam... de ez csak az én véleményem az összehasonlításról. Ja és nem mindegy h mennyiért adják õket most akciósan!!!

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 posts
Ha mégis tárcsás,akkor madman,vagy slamander?(mindkettõ tavalyi)

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 posts
Na azt mondjuk rögtön gondoltam,hogy te a salamanderre fogsz szavazni:-). V-fékes lesz a jószág,ez fér bele a kb 100 e-s keretbe.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ha megnézi a kis kétéltût a vázon ez nem lesz kérdés! Mindannyian (salamanderesek) abba szerettünk bele!

Tárcsásat akar venni vagy simát?? Amúgy elfogult vagyok a salamander dsc 2005-tel kapcs.

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 posts
Sziasztok!
Egyik haverom bringavásárlás elõtt áll,és úgy néz ki,hogy valamilyen kelly's-re esik a választása.A kérdésem röviden annyi lenne,fõleg azoktól akiknek személyes tapasztalataik vannak,hogy szerintetek tavalyi salamander,vagy inkább idei quartz?Elõre is köszi!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
mindenki így kezdi... aszfaltra csak kicsit terepre aztán szémlyiségtõl függõ idõ alatt jön be a másik szemlélet h esõben, aztán sárban is, aztán hegyre is aztán mindegy mi jön csak tekerjek... :) én most a hegyre stádiumban vagyok

vedd csak a meg a kelly's-t nem fogod megbánni, egyikõnk sem tette azt még ha apróbb bajok elõadódnak akkor sem, de ez ebben az árkategóriában a többinél is elõfordulhat, mivel kb. uazok a felszerelések és most a vázon kell csak szinte gondolkodnod... bármit veszel hozzánk jöhetsz tanácsért és túrázni is az fix... /figyelitek milyen elfogulatlan lettem hirtelen :)/

b4l1ka

b4l1ka

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
bocs, igazad van, valoban nem irtam le, h. mire is szeretném használni...

tehááát városban, közepesendurva terepen, és hosszabb aszfaltutas tekerések is tervbe vannak véve.

most eléggé ki van számolva a pénzem, tehát alapbol nem cseréltetek le semmit, csak majd ha lesz rá keret, és az alkatrész elhasználtsága illetve nem kielégítõ mûködése ezt indokoltá teszi.

lesz a Camponaban bicajkiallitas & vásár Ápr. 7-23-ig ott körül fogok nézni, hátha van valami érdekes, de mindenképp nyuszi elõtt szeretném megvenni. jah link : ITT
:) tanulok én a hibáimból :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts
srácok mielõtt nagyon fennakadtok a láncon, a nagy S láncait is a kmc gyárcsa.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Én a garis cserének vagyok a híve, csak a pedált cseréltettem azonnal a salamanderemen. A láncom 3e km-ig jó volt, a mono meg 1e után csere volt és csak a töbletet kellett fizetnem a jobb monoért. A gondolkodásom az h ami van azt úgyis kevesebbért számolják be így ha elkoptattad és akkor gariban serélnék, de veszel jobbat akkor meghosszabbodik a gari idõd arra a cuccra...

Ja és még a nyuszi elõtt vedd meg és 16.-án avasd fel velünk a kelly's találkozón! :)

Ajánlott linkek:
http://forum.bikemag...read.php?t=2211
http://kellysklub.uw.hu

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Neves gyártó 150k-ba kerülõ bringáján is láttam már mûanyag pedált. Egy Scarpe-nál ez megbocsájtható, és azért nem nagy érvágás lecserélni. Ár-érték arányban viszont Kelly'snél nem nagyon találsz jobbat.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts

de ezzel együtt ebben az árkategóriában ez az a verda amin talán a legkevesebb cuccot kell majd rövid idõn belül lecserélni /sztem csak a pedált, de majd meglássuk/.

Monoblock->tuti, lánc->érdemes ( ha nincs vele gond majd elkopás után), fék-> kérdéses.:chin:
Pedál->célszerû

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Azért kérdeztem, hogy mire lesz, mert nagyjából ettõl függ a válasz az alap kérdésedre.. Ha "csak" laza tekergetésre lesz, akkor egyikkel sincs nagy baj. Ha erõsebb túrázgatásra lesz, terepre akarod vinni, akkor a pedál, a fék, a lánc (nekem ez is ismeretlen), és a teló elég gyorsan megérhet a cserére..
Érdemes lehet átnézni a milyen bringát vegyek, vagy valami hasonló címû topikba, mert ott az alkatrészekhez biztos jobban értenek..
Ha gyorsabb választ akarsz, akkor linkelj egyet a gép adatlapjára..
Pl Kelly's Scarpe

Jja, és ne felejtsd el odaírni, hogy mire akarod használni..

b4l1ka

b4l1ka

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
örülök, h. itt nincs ez az elvakult márkafanatizmus :) a mûanyag pedálon én is megakadtam egy kicsit, de ezzel együtt ebben az árkategóriában ez az a verda amin talán a legkevesebb cuccot kell majd rövid idõn belül lecserélni /sztem csak a pedált, de majd meglássuk/.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Hello mindenki!

1 2 héten belül szeretnék magamévátenni egy Kelly's Scarpe 2006 os verdát. Már majdnem 100%, h. Õ a kiválaszott, többekközt ezért gondoltam, h. írok a fórumba, nameg nemtitkolt vágyam, h. némi infót szerezzek az elõb említett géprõl. Fura, h. a neten alig lehet bármit is találni ezekrõl a bicajokról. Normális kép is alig van, egy 300Kb-os képért is egy hetet google-ztam. Tehát ha valakinek van valami értékelhetõ információja, akkor kérem, ne tartsa magában. Felmerült még bennem, h. nem a Scarpe, hanem egy 2005 ös Merida matts 300 /kb 75K HUF mindkettõ/ remélem ezért még nem jár itt fõbelövés.

Sajnos ezt a modellt nem ismerem. Megnéztem a leírását és jó lehet ez a bringa csak kérdés, hogy mire akarod használni.. Ha CC-zni akarsz vele, akkor van egy-két dolog, amit biztos cserélni kell rajta. Pl elég medöbbentõ volt, hogy mûanyag pedál van rajta. A fékek neve számomra teljesen ismeretlen, azt is érdemes körbe járni..
A Merida miatt meg biztos nem kapsz ki. :) Nézz át a Kelly's Klubra, egy csomó nem Kelly's-es megy túrázni..

b4l1ka

b4l1ka

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Hello mindenki!

1 2 héten belül szeretnék magamévátenni egy Kelly's Scarpe 2006 os verdát. Már majdnem 100%, h. Õ a kiválaszott, többekközt ezért gondoltam, h. írok a fórumba, nameg nemtitkolt vágyam, h. némi infót szerezzek az elõb említett géprõl. Fura, h. a neten alig lehet bármit is találni ezekrõl a bicajokról. Normális kép is alig van, egy 300Kb-os képért is egy hetet google-ztam. Tehát ha valakinek van valami értékelhetõ információja, akkor kérem, ne tartsa magában. Felmerült még bennem, h. nem a Scarpe, hanem egy 2005 ös Merida matts 300 /kb 75K HUF mindkettõ/ remélem ezért még nem jár itt fõbelövés.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Na végre kész lett a bicóm, kerékagyat cseréltek benne a hiba ismeretlen...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

kela: neked is kicsavarodik a fékkarban a kis imbuszos csavar?? (az ami a kar mozgását állítja)

Nem akarom szídni a heyes kékkart, de kb 2 hónapja volt meghúzva és azóra megint szinte telsesen kicsavarodott ez a bigyó...

Ez nálam is igy van, de egyszerûen lehet rajta állítani.
De ez tényleg típushiba.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 posts

és ez mit csinál vele?? gondolom lehet csavargatni utána csak magától nem jön ki olyan könnyen...

Rátapintottál a lényegre holnap hozok neked :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
és ez mit csinál vele?? gondolom lehet csavargatni utána csak magától nem jön ki olyan könnyen...