Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's

- - - - -

• Please log in to reply
2151 replies to this topic

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
A jelek szerint még nem. Én postán kaptam katalógust meg árlistát.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
A 2004-es Kelly'-sek árai elérhetõk valahol a neten?

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Nicsak, ki van itt... :o

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
hello mindenkinek! Xiannal megnéztük a '04 es Kelly's-eket. én egy hackert fogok venni. mielõtt megláttam volna egy merida matts raceban gondolkodtam. El se hittem amikor megláttam, hogy a hackeren hátul xtr van és enyhe skareb super teló. a merida 10000-rel drágább és kb. 60000-rel ér kevesebbet a kelly'snél ha össze akarnám rakni alkatrészenként. én tuti azt veszek. csá Xian!!! :D ;D ;D

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Köszi! ;)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Legkésõbb hétfõn megmondom!

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Ja, a vázam nekem is Kineziumos aluminium (a 2003-as Sabotage váz), nincs 1,5 kg sem! Nagyon szépek a varrások is rajta, és ismerõsön keresztül +5000Ft felárárt kaptam meg a Majestic vásárlásakor. ;D

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
50-60 ezer körül milyenek vannak a katalógusban, nõi modell?

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
A csúcsmodell (Sabotage Disc) valami kinesis superlite vázzal, xtr gyári kerekekkel(!!!), xtr szettel, karbonsínes üléssel, FSA orbit my kormánycapival, valami jobb shimano spd-vel 699.000 huf...Az xtr v-féles 200-al olcsóbb. Ja, és a jobb modellekben nem használnak integrált kormánycsapit.

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Ja, mert Kelly's!!! ;D ;D ;D

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Na. tegnap megjött a katalógus. Szép bringák, és korrekt az áruk...

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Hát igen, nekem is fájt kicsit a szívem, mert én megvettem az akció elõtt már a Sabotage-Majestic keverékemet...
Na nem mintha ezzel ne lennék tökéletesen megelégedve, csak hát az a Mobster annyi pénzért... :D

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Ja. KRS=Kelly's Racing Support. Érdekes volt a Bikemag hátán az a 2004-es Mobster 240-ért, mezzel, nadréggal. Alsó hangon 380 a reális ára, ruhák nélkül...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
A nemzetközi honlapon van az a KRS, ott van egy mobilszám. Felhívtam, küldenek katalógust meg árlistát. Magyar honlapfrissítés állítólad nemsokára...

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 posts
Bocs, nem írtam az elõbb, hogy nem a fõvárosban lakom, ezért a kérés...
De felhívtam õket és megkaptam minden információt, s ha minden igaz, jövõ pénteken megyek fel és addigra lehet, hogy már lesznek cross gépeik is.

Üdv.

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
Menj el a Bigbike-ba!
Bp. Örs vezér tere 18.

Ott már vannak idei modellek.

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 posts
Szeretnék megkérni bárkit, aki tudomást szerez az új Kelly's-ek feltûnésérõl az üzletekben akárhol, hogy azt azonnal jelezze itt! Pls...

Üdv.

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts

Ultio, erre könnyû meoldást találni: fesd át egyszínûre! ;) ;D

Nekem pont ez a minta tetszik, de az Author viszont pont azzal nyomul, hogy semmi csicsa.
Mindenesetre ez a két márka, ha tényleg nyomulna, lesöpörhetné akár a konkurenciát.

Már dolgozom a festésen ;D ;D! Egyre kevesebb festék van a bicajon ;D ;D.
Pl. ezért is van nekem Author. Mert egyszínûbb. Kinek ez, kinek az. Van választék. Csak szeressük egymást, azt ne fikázzuk egymás bringáját.
Ez a 2 márka amúgy is barátságban van, hiszen mindkettõ volt szoci országban van. Ha összefognának, annyi lenne sok márkának Magyarországon. De nekünk az nem lenne a jó. Nekünk az jó, ha minél többfajta bicaj kapható.

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
Ultio, erre könnyû meoldást találni: fesd át egyszínûre! ;) ;D

Nekem pont ez a minta tetszik, de az Author viszont pont azzal nyomul, hogy semmi csicsa.
Mindenesetre ez a két márka, ha tényleg nyomulna, lesöpörhetné akár a konkurenciát.

Bagi
2004-es katalógus is van, talán adnak is egyet.
Igen, ha drágább, akkor jobb cuccok is vannak rajta.
Én is mérgelõdtem, hogy a Majesticet felértékelték kb. 50-el, de megnyugodtam, hogy volt értelme. ;)

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts
Frankó gépek ezek a Kelly'sek. A tavalyi modellekhez képest annyival nõtt szerintem az áruk, amennyivel a felszereltségük is. Csak a színük nem tetszik. Én az egy színû bicajokat szeretem.