Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Má ha itten vagyok (ezt legalább olvassátok mint a szentírást): Vaj mely verseny(ek)re mentek majdan? Érdökölne? Én kinéztem párat, csak valszeg nem fogok ráérni!!!
A szlovák téma jó eddig, de változások lehetnek életemben. 8) Amúgy még gyûrök egy vizsgát, tehát szarúl állok!!!!

Na BáLY RÁJdörök...

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Hály BoLYok!!!

Hogy, hogy ilyen óccsóér? A képlet 1*û! Szétnéztem ki mit ad-vesz mostanában az apróban. Oszt ráakadtam. Gödöllõn vettem át az árút. A cipõ zsír új. A pedálon meg vagy két helyen van lepattanva a festék. Na ja: Kis lépés ez másnak, nagy lépés volt nekem! Há mosmá ténylegesen megállíthatatlan vagyok vagy mi. ;D ;D

Kellíz (a picsába még leírni is nehéz) az nem kö! Én a jó öreg négybetûsre esküszöm!!!!!! ;D ;D

Elnézést kérek, hogy írásommal felhoztam a topicot!!!!! ;)

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Ja, valamit bizniszelt...

Már csak egy jó Kelly's bicaj kéne neki, és akkor talán megelõzne a maratonokon! :D

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Hát ultio, azért többet vártam volna Tõled... ;D

Master boy! Azt hittem már kihaltál, mint a dinoszauroszok... hogy maradjunk a jó poénoknál! :D ;D :D

Igen, jól megy a topik, örülök neki, hogy azért egyre többen ráklikkelnek!

Megvan az SPD? Vizsgák?

Tiberius! Ennyi tellett tõlem munka közben ;D ;D! De te se szégyenkezhetsz :D :D!

Master spd-t vett? Nem is mondta! Akkor még inkább felköthetjük a gatyánkat!

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Most látom, hogy 2 privátom van...

Bocsi Master!

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Hát ultio, azért többet vártam volna Tõled... ;D

Master boy! Azt hittem már kihaltál, mint a dinoszauroszok... hogy maradjunk a jó poénoknál! :D ;D :D

Igen, jól megy a topik, örülök neki, hogy azért egyre többen ráklikkelnek!

Megvan az SPD? Vizsgák?

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Szeva Master! Felbukkantál te is, mint a Moby Dick a vízbõl.

Amúgy ti csak ne legyetek fannok, mert pl. Tiberius Kelly'se Kellyé. Nagy poén vót, mi? ;D

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Kedves Topic indító!

Nagy örömömre szolgál, hogy eme oldal ilyen magas népszerûségnek örvend, de jó szívvel venném, ha néha "öreg" cimboráidra is szakítanál két sornyi idõt. ;D ;D ;D

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Igazad van ultio!

Én Kelly's fan vagyok, azért írtam, hogy ilyen bicajokat vegyenek! ;D

Éljen sokáig az Author és a Kelly's!!! :D

Én csak saját magamnak vagyok a fanja! Tehát üzenem minden nõnek, csak engem akarjon!
Na de komolyan, a lényeg tényleg az, hogy bicajozzon minél többet mindenki, és bízzunk abban, hogy egyre többen lesznek Magyarországon, akik bicajra ülnek, és ezáltal megváltozik az emberek hozzáállása a bicajos emberkékhez, meg netán építenek néhány méter bicajutat is. Éljek én!
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
;D ;D ;D :D :D :D :D 8) 8) 8) 8) 8) 8) :P :P :-* :-* :o 8) Meg a Kelly's és az Author!

Mateqrov

Mateqrov

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Szerintem nincs értelme ilyeneken vitatkozni. Szerencsére eljutottunk arra a szintre, hogy igényes kerékpárboltokban már nem lehet rossz biciklit kapni. A gagyi biciklik átvándoroltak a hipermarketekbe(tisztelet a kivételnek, mert ritkán lehet a Coraban látni igényesebbeket is), ahol az érték nem számít, csak az ár. Szóval, csak annyit tudok mondani, hogy olyan rosszul semelyik ismert kerékpármárkával nem jár senki. Forever Bike!

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Igazad van ultio!

Én Kelly's fan vagyok, azért írtam, hogy ilyen bicajokat vegyenek! ;D

Éljen sokáig az Author és a Kelly's!!! :D

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

1: kelet eu? azzal mit kezdjunk? romania, stb
2: "sajna" merida meg magellan. es vajh' miert? mert van multja, nem egy 2 eve hirtelen efelindulasbol idejott ceg.... es azert siman vannak olyan "jok" mint a te szived csucske author ;)
3: meridaval nincs semmi gond, nemerzem h rosszabb lenne mint az author
4: valaki itt nagyon fanatikus... :-X ;)
5: hogy is jottek ide az amcsik? mert itt alig van vaz meg full maraton/turagep toluk... (nekem sem a kedvenceim, de jo bicokat csinalnak...)
6: es authornal nincs bizonytalansag, siman csak a reklamozas hianya van... meg van nagyon kul cikkirojuk(meg mindig rohogok azon az enyhen agressziv cikken) ;)

1. Nem jól írtam, mert kelet-Közép-Európát kellett volna írnom. És azért Szlovákiában, Csehországban, Szlovéniában kicsit fejlettebb a kerékpároskultúra, mint hazánkban, ami remélem valamikor megváltozik. Amúgy meg Romániában is vannak bicajosok, szép számmal, csak hát õk még nálunk is fejletlenebbek nagyon sok területen.

2. Nem mondanám, hogy szívem csücske az Author, és azt sem hogy, fan vagyok, egyszerûen csak barátja vagyok a pénztárcámnak. Azért azt ne felejtsük el, hogy kb. tavaly ilyenkor, mikor bicajvásárlás elõtt álltam, alaposan megnézegettem bicajokat, márkákat. Elõször én is Magellánt v. Meridát akartam venni, mert a csapból is ezek a bicajok folynak, aztán került a látómezõmbe az Author, és egyértelmû volt, hogy ennek a márkának a legjobb az ár-érték aránya. Mielõtt megköveznek itt a Kelly's topikban, elárulom, hogy akkoriban a Kelly'srõl nem is nagyon hallottam. Ez mutatja azt, hogy azért Magyarországon kell néha a keményebb, agresszívabb reklám is. Ha tudtam volna a Kelly'srõl, nehezen döntöttem volna a két márka közül. 2 éve felindálusból idejött cég? Magyarországon igen! Más országban nem! És terjeszkedni akar. Mi ebben a rossz? Azt gondolod, ha a Megellán megtehetné, nem vinné a bicajait más országba? Dehogynem! És mi lenne ebben a baj? Az, hogy nem magyar termék?

3.-4. Nem vagyok fanatikus! Ezt a szót használja össze-vissza mindenki arra a személyre, aki kiáll egy márka mellett. Én nem vagyok fanatikus, csak józanul gondolkodó ember! és senki nem buzdítottam arra, hogy vegyen Author bicajt! Csak a véleményemet írtam le 1-2 topikban, ahol valaki megkérdezte, hogy milyen bicajt kéne vennie.

5. Az amcsik meg úgy jönnek ide, hogy Mateqrov azt írta, hogy "a Kelly's eredetileg amerikai cég, csak a szlovák leányvállalata annyira kinõtte magát, hogy 40%-ot felvásárolt a tulajdonból", erre írtam én azt, hogy nem szeretem az amcsikat. Érthetõ nem?

6. Azon meg nem érdemes vitatkozni, hogy van-e jó reklám az Author körül, vagy nincs, mert egyrészt nem vagyok markeringtszakember, másrészt meg azért tényleg fogynak a bicajok.

Mateqrov!
Ha a Bikemagban láttad a hirdetést, az így hangzott: "Sokak szerint honlapunk az egyik legjobb Magyarországon! Mi tudjuk, hogy kerékpárkaink is azok!"
Tehát az egyik legjobb, és nem a legjobb!!! Van különbség, remélem te is érzed!
Én is nézem a gyártó arcát! Illetve nem azt, mert nem láthatom, csak a forgalmazóét. És velük meg vagyok elégedve. Én jó kapcsolatban vagyok velük, semmi gondom a hozzáállásukhoz.
És mégegyszer, nem vagyok elvakult rajongó! Az a fan, aki pl. Magyarországon gyertyát gyújt Michael Jacksonért, hogy ne kerüljön börtönbe. Ez a személy fan! De én nem vagyok az, mert leírom, hogy szerintem jó bicaj az Author, a Magellán, meg a Merida nem annyira.
Na ennyi volt. Olvassátok.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
en az author_fan ultionak cimeztem ;)
kicsit telleg tul "gyors" a reklam politikaja, dehat ez van ;)
en maradok magellan_fan.
se author, se kellys ;)

Mateqrov

Mateqrov

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Hú, hát hol is kezdjem. Én nem mondtam, hogy rosszak az Authorok, csupán annyit, hogy nem tetszik a terjeszkedéspolitikájuk. Egy hírdetésben láttam, hogy Európa legjobb kerékpárjait gyártják a saját bevallásuk szerint, ami nekem kicsit furcsa. A honlapjukon is az "összesen 4-5 olyan kerékpármárka van Magyarországon, ami felveheti a versenyt az Authorral"(csak emlékezetbõl írom). Hát én kapásból tudnék sorolni legalább 10-et. Lehet, hogy jó kerékpárokat gyártanak, de én maradi vagyok és én a gyártó arculatát is nézem, amikor valamit vásárolok. De magamat ismerve még az is megeshet, hogy a végén Authort veszek ;D A Gunn Rita-t csak viccbõl írtam, kényszerzubbony kéne rám, ha ilyen dolog valamit befolyásolna a választásomban.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Nincs semmi bizonytalanság az Authornál. Arról van szó, hogy õk tudtommal a kelet-európai piacon vezetõk. Az más kérdés, hogy itt sajna Magyarországin jó néhány kivételtõl eltekintve a Merida meg a Magellán a bicajok nagy része. Ez nem jelenti azt, hogy rosszak, azt sem, hogy jók, de még csak azt se, hogy az Author nem jó. Itt ez a menõ. azt kész. Amúgy meg szépen fogynak az Authorok itthon is, nézz csak be az Author topikba. Én amúgy semmiképpen s evennék Meridát, de te tudod. Az, hogy Gunn Rita mivel jár, egy dolog. Más dolog az, hogy te mit kapsz a pénzedért, és a Merida nem a kiváló ár-érték arányáról híres! A Kelly's az tisztán szlovák cég. Én így tudom. meg amúgy is utálom az amcsikat.

1: kelet eu? azzal mit kezdjunk? romania, stb
2: "sajna" merida meg magellan. es vajh' miert? mert van multja, nem egy 2 eve hirtelen efelindulasbol idejott ceg.... es azert siman vannak olyan "jok" mint a te szived csucske author ;)
3: meridaval nincs semmi gond, nemerzem h rosszabb lenne mint az author
4: valaki itt nagyon fanatikus... :-X ;)
5: hogy is jottek ide az amcsik? mert itt alig van vaz meg full maraton/turagep toluk... (nekem sem a kedvenceim, de jo bicokat csinalnak...)
6: es authornal nincs bizonytalansag, siman csak a reklamozas hianya van... meg van nagyon kul cikkirojuk(meg mindig rohogok azon az enyhen agressziv cikken) ;)

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Oszt Tiberius neked miér jó az, ha mindenki kelly'st vesz? :o :o ::) ::) :-\

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Na!

Tiberius!
Én nem mondtam Mateqrovnak, hogy ne vegyen Kelly'st :) :), én csak a tényt közöltem, hogy az Authornak van bicaja 170 és 200 ezer Ft között is ;D ;D ;D. Jobb is ha mindneki kelly'st vesz, nehogy mán másnak is olyan bicaja legyen, mint az enyém! ;D ;D ;D.

Mateqrov!
Nincs semmi bizonytalanság az Authornál. Arról van szó, hogy õk tudtommal a kelet-európai piacon vezetõk. Az más kérdés, hogy itt sajna Magyarországin jó néhány kivételtõl eltekintve a Merida meg a Magellán a bicajok nagy része. Ez nem jelenti azt, hogy rosszak, azt sem, hogy jók, de még csak azt se, hogy az Author nem jó. Itt ez a menõ. azt kész. Amúgy meg szépen fogynak az Authorok itthon is, nézz csak be az Author topikba. Én amúgy semmiképpen s evennék Meridát, de te tudod. Az, hogy Gunn Rita mivel jár, egy dolog. Más dolog az, hogy te mit kapsz a pénzedért, és a Merida nem a kiváló ár-érték arányáról híres! A Kelly's az tisztán szlovák cég. Én így tudom. meg amúgy is utálom az amcsikat.

Mateqrov

Mateqrov

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Az Author Versusról én is hallottam már. Nem tudom, éna cég marketingdumája mögött egy kis bizonytalanságot látok(pl. hírdetésekben, ahol egyértelmûen Európa legjobb kerékpárjának titulálják a gépüket), meg hát a biciklibolt, ahova járok, összesen 3 Authort tudott tavaly eladni, ami nem biztos azért, hogy amiatt van, hogy nem jó gép...Na mindegy. Tegnap még a látókörömbe került a Merida Matts Speed is, aminek fõleg a váza tetszett meg(jó erõs). Épp az elõbb voltam az egyik legpatinásabb szegedi kerékpárboltban. A Kelly's ár/érték aránya nagyon durva. A 240000-es Majesticen a Suntour csúcsvillája van, ami 90000 Ft és egy 90000 Hayes tárcsafékszett és ha még a vázat belevesszük, akkor a lényeges felszerelés nélkül már 240000-nél vagyunk, ha külön vesszük meg õket. Azt is mondták, hogy a Kelly's eredetileg amerikai cég, csak a szlovák leányvállalata annyira kinõtte magát, hogy 40%-ot felvásárolt a tulajdonból. Most nem tudom eldönteni, hogy Kelly's-t vagy Merida-t vegyek. A Kelly's mellett szól a szenzációs ár/érték arány, a Merida mellett pedig Gunn-Rita Dahle ;D

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
A vázam nem Majestic, hanem Sabotage, nem tudom cseppformájú e. :(
Egy fékcsere nem ártott épp a Majesticnek, én SRAM 9-et raktam rá, a tárcsafék se rossz mondjuk, de rendesen megdobta az árát...
Azért érdemes megvenni, ne hallgass ultiora! ;D ;D ;D

ultio!

Milyen dolog ez alattomosan beírogatni a Kelly's topikba és csábítgatni az embereket? ;D
Mindenki vegyen csak Kellys-t!!! :D

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Az Authornak van bicaja 170 és 200 ezer Ft között! Pontosan középen, 185 ezer Ft-ba kerül az Author Vesus, ami szerintem nagyon frankó gép.