Lassan, de biztosan érkeznek az alkatrészek a készülő Pace RC529 bringámhoz. Többek között ennek az építéséről szónokolok majd hosszasan, illetve remélem, hogy idővel fel-fel bukkannak majd a topicban más Pace bringák/vázak/alkatrészek is mások tollából is. Remélem, hogy senki nem tartja majd magában a részleteket.
Igyekszem valamennyi tapasztalatomat megosztani a beszerzéssel, építéssel, alkatrészösszeállítás hogyan-mikéntjével kapcsolatban. Az út elején járok, és az építés nem lesz gyors. Lassú lesz, és rögös. Eddig nagyon rögös, remélem idővel ez pozitívan fog változni.
Két fő részegység már megérkezett, így itt az idő gondoltam, úgyhogy kezdjünk bele:
A váz:
Pace RC529 2021 XL, (gyártói állítások szerint) "csodálatos" Rioja színben:
Csodával határos módon találtam raktáron lévő RockShox Revelation RC 2021 villát, és nem volt hibás a készletkijelzés, így azonnal lecsaptam egyre. 2 óra múlva már nem volt elérhető, szóval elkapkodtuk gyorsan. Most már újra mindenhol azt látom, hogy 14-16 hét múlva lesz elérhető megint.
Villa:
RockShox Revelation RC 2021, Debon Air, 150 mm, 15x110 Boost, 42 mm offset, tapered:
A két részt összekötő kapocs pedig, a
Kormánycsapágy:
Hope Pick 'N' Mix Headset 1 + H: 1-TOP - Trad - EC34 / 28,6 - black + H-Bottom - 1,5 - Trad - EC44 / 40 - black
A további részletekkel, és az építéssel kapcsolatos rengeteg agymenésemmel kapcsolatban hamarosan jelentkezem.
Edited by Mars, 2021. January 09. - 13:31.