erdekes bringa, meglepo gyartotol
https://www.youtube....h?v=GYyTzqHG5lk
arn módosította - 2020. december 03. - 11:25
erdekes bringa, meglepo gyartotol
https://www.youtube....h?v=GYyTzqHG5lk
arn módosította - 2020. december 03. - 11:25
És ez is csak 25-ig segít rá?
Nem szerencsére. Ez gyárilag speed pedelec (ezért HS - High Speed). De létezik belőle normál változat is, akár agyváltóval és szíjhajtással.
Sandman módosította - 2020. november 06. - 10:07
Riese & Müller Roadster HS. Az aláírásomban van link is hozzá.
És ez is csak 25-ig segít rá?
Milyen márkájú bringáról beszélünk?
Riese & Müller Roadster HS. Az aláírásomban van link is hozzá.
Gondolom a motorra és a cserélt részekre. De ez máshol (autón) is így van, asszem.
Így van. A motorra van a plusz két év, a bringára adott garancia csak annyival lett hosszabb, amíg a szervízben volt (két hét).
Igen, full extrás szolgáltatást kaptam a ebikeshop-tól Törökbálinton. Már nem bánom, hogy anno nem az olcsó bringák közül választottam.
Milyen márkájú bringáról beszélünk?
Ez a gyorsnak mondható csere, garancia ügyintézés itthon történt? Alig tudom elképzelni
![]()
![]()
.
Igen, full extrás szolgáltatást kaptam a ebikeshop-tól Törökbálinton. Már nem bánom, hogy anno nem az olcsó bringák közül választottam.
Ma visszakaptam a bringámat. Motorcsere gariban (ahogy várható volt), +2 év garancia és 0-ás ODO a számlálón. A történelem remélem nem ismétli önmagát.
Ez a gyorsnak mondható csere, garancia ügyintézés itthon történt? Alig tudom elképzelni
.
karakoram módosította - 2020. november 05. - 13:55
A hosszútávú tapasztalatokhoz:
Majdnem két év és valamivel több, mint 14.000 km után a munkábajárós bringám Bosch Performance Speed motorja megadta magát 500-as hibakóddal. R.I.P.
A szervízben a diagnosztikát látva csak annyit mondtak: Jackpot. Szinte biztosan motorcsere, csomagolják és küldik Németországba véleményezésre - 1 hónap van még a garanciából :-))
Tekintettel arra, hogy a mindennapi használat miatt az akkumulátor 2 év elteltével is 95%-ot produkált a teszten, gyakorlatilag lesz egy szinte új bringám, amikor kicserélik.
Ma visszakaptam a bringámat. Motorcsere gariban (ahogy várható volt), +2 év garancia és 0-ás ODO a számlálón. A történelem remélem nem ismétli önmagát.
Ahha. Ezt gondolom ennek a csodás pályázat kiírásakor is figyelembe vették, nem csak azt, hogy legyen a gyereknek egy újabb drága sz@r "okosba/olcsóért" a fa alatt. Sandman példáján, az éves 7000 km / 250 munkanappal számolva, nincs 15 km-re a munkahelyétől. Teljesen reális futásteljesítmény szerintem.
Jó tipp. 20 km :-)) Ha jég/hó van, nem tudok tekerni.
Sandman módosította - 2020. november 02. - 09:03
nem te (ti) vagy(tok) a célközönség
Ahha. Ezt gondolom ennek a csodás pályázat kiírásakor is figyelembe vették, nem csak azt, hogy legyen a gyereknek egy újabb drága sz@r "okosba/olcsóért" a fa alatt. Sandman példáján, az éves 7000 km / 250 munkanappal számolva, nincs 15 km-re a munkahelyétől. Teljesen reális futásteljesítmény szerintem.
Rabbit módosította - 2020. október 30. - 22:01
Aha...Laborban, futópadon egy plexi mögött de nem kint a "Való Világban".
Biztosan nagyon sok örömet okoz egy ilyen gép (bár szerintem eszméletlenül sok hibalehetőséget veszel vele magadra) de én még mindig a könnyű bringákban hiszek + egy kicsit több edzésben.
nem te (ti) vagy(tok) a célközönség
Bikertigger módosította - 2020. október 30. - 17:05
Összességében ha elmennek "normál körülmények" között 20 000 km-t (és ennél többet írtok-írnak - mert most én is olvastam utána), akkor autóamortizációt, üzemanyagot-szervízt, parkolást, esetleg bérletet összeadva sem olcsó az áruk, de azért az már nem rossz abban az esetben ha az ember tud ilyennel járni munkába (én nem tudok). De az biztos, hogy a BKV helyett esőben-hóban-sárban is inkább kerékpárral járnék.
Biztosan nagyon sok örömet okoz egy ilyen gép (bár szerintem eszméletlenül sok hibalehetőséget veszel vele magadra) de én még mindig a könnyű bringákban hiszek + egy kicsit több edzésben.
könnyűvérű bringák?! hol???
bocs...
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
A szervíz azt mondja az a tapasztalat, hogy a víz b.szik ki velük (tömítés ide vagy oda) ami elektromos probléma leginkább.
Én minden hétköznap használom esőben és hidegben is, szóval nem biztos, hogy én vagyok a méretezési célcsoport közepe. Szerintem elfuthatnak 30-40 ezret gond nélkül, ideális körülmények között, mielőtt mechanikus gondok lennének.
Erre írtam már egyszer valami választ de a munka miatt nem tudtam elküldeni.
14 000 km összességében nem kevés 2 év alatt. Mennyi ezeknél a motoroknál a várható élettartam?
A szervíz azt mondja az a tapasztalat, hogy a víz b.szik ki velük (tömítés ide vagy oda) ami elektromos probléma leginkább.
Én minden hétköznap használom esőben és hidegben is, szóval nem biztos, hogy én vagyok a méretezési célcsoport közepe. Szerintem elfuthatnak 30-40 ezret gond nélkül, ideális körülmények között, mielőtt mechanikus gondok lennének.