Jelentkezz be Regisztrálj
Hogy ne lopjanak bájkot! Zárak, lakatok, láncok, ellopott bringák ...
Írta 2013. február 28. - 11:47
meg a lépcsõházban (lent, az aulábanû) tároltak vagy egy évig 3 régi országutit mindenféle zár nélkül
szóval van ilyen, meg olyan tapasztalat is, a lényeg, ha viszik a paripát, akkor legyen pénzed pótolni
Írta 2013. február 27. - 23:33
Aha...Egy ismerõsöm meg mindenhova a carbonvázas fullyjával jár(igaz régi darab) és egy 10 ezer körüli kryptonite lakattal zárja. Elég nagyot néztem mikor a corvin tetõre felment bulizni és lent kilakatolta a gépet a bejárat elõtti tárolóba. És neki még megvan még mindig a gépe. :S
Én meg olyat láttam, hogy haver ótvar régi ronda csótány bringája u-lakattal volt kikötve - és a kerítést vágták el, csak hogy el tudják vinni. El is vitték ! Ennyit az occsó bringa-jó lakat párosról.
Szóval, nekem is mindegy mit csinálsz de nagyon vigyázz majd, mihez is kötöd majd ki a bringát.
Írta 2013. február 27. - 00:01
Írta 2013. február 26. - 23:58
Írta 2013. február 26. - 23:41
mindossze en ara tettem le a vogsomat.
tovabbra is tartom hogy a bordo jobb mint az altalad linkelt.
ezen az aron nem kaptal volna jobbat.
csak rad akarok ilyeszteni hogy ovatosabb legyel ha mar az en kempinges tortenetem nem gondolkodtatott el.
retek bringa nagy lakat es hazafele is tekerni fogsz.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Írta 2013. február 26. - 23:39
a legjobb tolvajriaszto meg meg mindig a lepukkadt bicikli brutal lanc.
ezt meg lehet spekelni azzal hogy egy csilivili sodrony melle lakatolsz.
nekem meg a 8. ker.-ben is bevalt ez a fajta felalla.
Kicsit Off , de tévhit a 8. ker.A legtöbbet az 5.-be , 6.-ba , 7.-be lopják.
Amúgy nekem is ez a felállás vált be a legjobban.
Ja , a 13. ker. is kedvelt hely.
Írta 2013. február 26. - 23:30
Tudod mit? A f@xom tele van,h szar bringával járjak. Ezzel járok. Lakatolom. Ha meg elviszik,akkor agyonverem,akinél megtalálom.
Írta 2013. február 26. - 23:16
ird be youtube ba hogy bumpkey:D
aztan probalj nem panikolni.
Írta 2013. február 26. - 23:11
Azt sürgõsen felejts el, hogy az olcsó gépet nem akarják ellopni ! Ilyen nincs ! Mindenre rámozdulnak, hátha el lehet lopni. Nekik mindegy, hogy olcsó a gép, max. akkor nem kap érte annyi pénzt. Ha 5 ezret adnak érte, akkor annyit. Nekik az is jó.Egy középkategóriás gépet akarok vele védeni. Csak melóhelyre megyek,ami biztonságos helyen van és kamera is figyeli a tárolót és csak pár méterre van a biztonsági õr kapujától. Csak már évek óta nem lakatoltam le sehova a gépem és féltem. Lehet,h inkább szerzek egy olcsóbb gépet ilyen célra.
A biztonsági õrökben sem bíznék nagyon.
Bevinni az épületbe nem tudod a melóhelyen ? Legalább valami hátsó lépcsõházig vagy folyosóig és ott leláncolni, ahol nem zavar senkit. Nézz ki neki valami jó helyet !
Írta 2013. február 26. - 23:08
gondolom az elsõ,mert szerintem nem ilyen a kulcs.
Írta 2013. február 26. - 20:54
egy 10mm vastag lancal es egy abus platinium lakattal vedem (csak a lakat kerult annyiba mint a bringa).parasabb helyeken osszecsukom es a fixalo csavart is zsebrevagom.
ma a 13.keruletben 10 percre lakatoltam le de mar 2 ember babralt korulotte mire viszaertem.
az utcan minden ertek.meg a szaros kempingem is.de meg a lakat is erhet valamit a meh telepen.
az hogy kamera meg bizti or semmit nem jelent.
a kameran megnezheted ki vitte el es annyi.a bizti ortol meg megkerdezheted hogy eppen melyik kezzel vakarta a pocset a lopas alatt.
en csak 10 perce hagytam kint te tobb orara fogod.
egyebkent ez cilinder vagy disk rendszeru zar?
a disk kulcsa ilyen:http://eclecti.cc/fi...6/disc_lock.jpg
Írta 2013. február 26. - 20:44
Egy középkategóriás gépet akarok vele védeni. Csak melóhelyre megyek,ami biztonságos helyen van és kamera is figyeli a tárolót és csak pár méterre van a biztonsági õr kapujától. Csak már évek óta nem lakatoltam le sehova a gépem és féltem. Lehet,h inkább szerzek egy olcsóbb gépet ilyen célra.
Írta 2013. február 25. - 20:21
ezt meg lehet spekelni azzal hogy egy csilivili sodrony melle lakatolsz.
nekem meg a 8. ker.-ben is bevalt ez a fajta felalla.
ui.:de jo lenne tudni hogy van e igeny inteligens (nem a spybike) kerekparvedelemre lakat arban.
batyammal most kiserletezunk rajta.
Írta 2013. február 25. - 20:15
ezert tettem idezojelbe.
de akkor egyertelmuen fogalmazok:bekapcsolt zavaro melett is uzemkepes maradt a tolvajkergetok eszkoze.
manipulalt felvetel vagy hogy oldottak meg hogy mukodokepes maradt?
Vacak volt a zavaró. Vagy a tolvajkergetõk féle cucc ad nagyobb teljesítménnyel, ki tudja? Ne érts félre, én spec levágnám az összes lopós kezét.
Írta 2013. február 25. - 20:12
de akkor egyertelmuen fogalmazok:bekapcsolt zavaro melett is uzemkepes maradt a tolvajkergetok eszkoze.
manipulalt felvetel vagy hogy oldottak meg hogy mukodokepes maradt?
Írta 2013. február 25. - 20:10
nem ertek hozza ezert kerdezem:a tolvajkergetok is probalkoztak a gsm zavarassal.
nekik nem sikerult "tonkre tenni" az adot.
az o cuccuk vedve van a zavaro ellen vagy ugyesen vagtak a videot?
Nem teszi tönkre. A zavaró egy rádió adó, ami ugyanazon a frekvencián sugároz, mint a gsm modul, és elnyomja annak a rádióját. Pár ezer ft-os eszközrõl van szó.
Írta 2013. február 25. - 19:57
nekik nem sikerult "tonkre tenni" az adot.
az o cuccuk vedve van a zavaro ellen vagy ugyesen vagtak a videot?
Írta 2013. február 25. - 19:45
Na ez para.
De koszonet erte. Mostmar egyertelmu hogy a lakaton kivul szugseg van egy inteligens eszkozre is mint a spybike.
Remelem idovel lemegy az ara es elterjed.
Ugyan régi komment, de egy gsm zavaróval azt simán ki lehet ütni, az meg nagyon olcsó. A zavaró mellett pedig nyugodtan ki lehet berhelni a bicajból. Az is csak addíg ér valamit, amíg a tolvaly nem számít rá. Kocsiban gyakorlatilag már felesleges.
Írta 2013. február 25. - 19:10
mit kell megvedenie?