Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hogy ne lopjanak bájkot! Zárak, lakatok, láncok, ellopott bringák ...

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1319 hozzászólás a témában

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Sziasztok!

A Kryptonite Keeper 12 STD U-lakatnál van jobb vétel 6.000Ft környékén?

a citadel szerintem jobb vétel ennyiért

Csomi2

Csomi2

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Sziasztok!

A Kryptonite Keeper 12 STD U-lakatnál van jobb vétel 6.000Ft környékén?

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
en ekkora erovagot meg nem is lattam.kizart hogy ekkoraval szaladgaljanak a tolvajok.
egy 50cm est mar inkabb el tudok kepzelni kabat alatt.de az meg nem viszi a magasra lakatolt edzett lancokat.
(errol is van neten video)

regi/hibas agyvaltokat veszek.

rothar

rothar

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás
Igen, reklám íze van stb. de látható hogy elvágták mindet. És ez a lényeg. A bordót is lefûrészelték, ha két ember váltotta volna egymást és úgy fûrészelnek, kb. az is meglehet annyi idõ alatt mint egy láncos lakat, erõvágóval. Nyilván elakarják adni a Spybike-ot, azért teszteltek. de ez a videón látottakon nem változtat. (Vagy valaki azt gondolja hogy elõre meggyengítették a tesztelt darabokat? :D)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
És ne felejtsük el, el hangzik "vegyetek jeladót".
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
az alábbi videót olyan emberek készítették akiknek évente lopják el a bringáját, nem elhanyagolható részben a saját hibájukból. nettó önigazolás.

egy 5-10ezres U-lakat egy értelmes értékû városi gépre a legmegfelelõbb.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
en sem ajanlom.ha a videobol indulunk ki lathato hogy a sodrony (es az osszes sodrony) integralt zaras amit kalapacsal konnyeden szet lehet verni.

egyebkent soher kolega aprobol (jo neve van:D) ujbol feltett egy uj bordot eleg kedvezo aron.erdemes ra lecsapni.
ABUS BORDO « lakat / zár « LAKAT / SZERSZÁM « Kategóriák tallózása
forest tud rola nyilatkozni:)remelem neki is bevalt vegul.

ez:Abus Hangslot 34 CS/55 « lakat / zár « LAKAT / SZERSZÁM « Kategóriák tallózása sem lenne rossz leszamitva hogy boltban ennyi:D
"ilyet" hasznalok es nagyon meg vagyok vele elegedve.

edit:most nezem hogy az abus 34cs55 lakatja 5000 forintal dragult :o:O egyik naprol a masikra.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Bármilyen sodrony lakathoz elég egy 35ft-os fémfûrészlap, nemi idõ alatt egy 10 éves gyerek is elvágja (kipróbálva).
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Csomi2

Csomi2

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Sziasztok!

Mi a véleményetek errõl a videóról? Tolvajkergetõk Extra 2.: A nagy lakatteszt - YouTube
Valóban a legjobb egy vastag sorony lakat?

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

még csak lehet, hogy nem is kibabrálás, egyszerûen csak szatyrot lopnak, de hogy mire?

Lehet, hogy nem volt miben haza vinni, amit a boltban csórtak, ha már ilyen kleptomániások. :D

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás
jaaa nem, a nyereg maradt szerencsére, amúgy mehettem volna úgy haza mint mr garrison a találmányán :D még csak lehet, hogy nem is kibabrálás, egyszerûen csak szatyrot lopnak, de hogy mire? mindegy is. (ha meg kibaszás volt, akkor tényleg menjenek a fenébe)

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
en azt hittem nyergestul vittek a szatyrot.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

ma esõ ellen a csótánybiciklim nyergére húztam egy lidis mûanyagszatyrot. nem volt biztos az esõ (szeged) és körbenéztem a többi bicajon, azokon is volt kotesz. mire kijöttem az uszodából, le volt lopva, nem csak az enyémrõl, hanem a többirõl is. lehet csak a greenpeace-esek gyûjtötték szelektíven a szemetet, de akkor is eszem megáll. csak meg kellett osztanom, mégha off is, bocsesz.

azt nem lelopták, csak ki akartak babrálni a bringásokkal,. hogy vizes seggel tekerjenek haza :)

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
Ennek elkerulese vegett tervezek beruhazni egy motoros memoria kabelre.
Nem olyan vastag mint egy flexikabel de szerszam kell a levgasahoz ami talan elriasztja az ilyen alkalmi tolvajokat.
Es csak par szaz forintba kerul es spiralba osszeugrik.

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás
ma esõ ellen a csótánybiciklim nyergére húztam egy lidis mûanyagszatyrot. nem volt biztos az esõ (szeged) és körbenéztem a többi bicajon, azokon is volt kotesz. mire kijöttem az uszodából, le volt lopva, nem csak az enyémrõl, hanem a többirõl is. lehet csak a greenpeace-esek gyûjtötték szelektíven a szemetet, de akkor is eszem megáll. csak meg kellett osztanom, mégha off is, bocsesz.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
én pont most vettem kiegészítõ láncnak egy ilyet

Teszt: Tonyon TY 713 lakat $ vásárlás, árak

12 mm-es láncszemek elég brutálisak, de a 14mm-es u lakthoz képest is kõnehéz

én hervisben vettem 8 rugóért, de lehet máshol olcsóbban megkapod (én nem túrtam utána, gyorsan kellett)

Az eladó az ilyen integrált záras kryptonit láncokat ajánlotta jóval drágábban, de mondtam, hogy ami már eleve rosszabb megoldás (kissebb láncszem átmérõ, integrált zár), jóval drágábban, azt köszönöm de nem kérem :) A tonyon lakatot pl. masterlock néven is megkapod tizenezer forintért. Amúgy a kivitele hibátlan, a lakat zárja könnyen jár, van rajta porvédõ is.

Ha meg u lakat, akkor a bestbuy a citadel u lakatja, 14 mm-es kengyellel, és akkor még egy különálló sodrony is simán belefér (nem kell az u lakatot is vinni, ha pl. épp csak arra kell a zár, hogy nyugodtan megehesd a fagyit a kerti székben, és ne keljen a tolvaj után futni)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
értem, köszönöm szépen :)
vékony bicajhoz lenne igen :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
az integrált záras láncok felejtõsek, pont a zár nincs megerõsítve, sima fémfûrész átszalad rajta pikkpakk.

a két U-lakat közül vedd azt ami jól átéri a bringát. vékony országútihoz elég a mini.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Én az Abus láncban bíznék leginkább ezek közül. Az U-lakat is jó védelem.
A sodrony v. hurokkábel viszont sejtheted, mennyit ér. A semminél azért jobb az is.
Marci

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
sziasztok!

nézegettem lakatokat, nagyságrendileg egy 10est szánok rá, ezeket néztem ki:
KRYPTONITE EVOLUTION MINI 7 U-LAKAT + 4-FLEX SODRONY (000990) - Bringa Butik Webáruház
KRYPTONITE KRYPTOLOK-2 STD U-LAKAT + HUROKKÁBEL (999416) - KIFUTÓ - Bringa Butik Webáruház
ABUS STEEL-O-CHAIN 880 LAKAT (85 cm) - FEKETE - Bringa Butik Webáruház

vélemény bármelyikrõl? az U lakat+sodrony az mennyire mûködõképes megoldás?

köszönöm a válaszokat :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)