Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hogy ne lopjanak bájkot! Zárak, lakatok, láncok, ellopott bringák ...

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1319 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
vagy másik megoldás;szerválni kell 1 yó kis libakergetõt meg tudni kell h hova le7 lekötni és hogyan

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
vagy odateszi a tenyerét... fuccs a mûbõr kesztyûnek, de...
nem kell kikötni egy biciklit. közlekedésre ott a lábbusz.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Valahol hallottam (tévé, rádió, net vagy vmi ilyesmi) hogy olyan lakat is van, amibnél a csövön belül lemoshatatlan festék van, ami nagy nyomással a vágást intézõ tag arcába vágódik és megjelöli egy jó darabig. Ez elvileg egy kurva jó ötlet,csak nem lehet tudni hogy hol kapni, meg mennyiért. Nem hallottatok róla véletlenül?

és ha a tag letakarja a kezét fûrészelés/vágás közben mondjuk takarófóliával?

[highlight] The bike way of life [/highlight]

Jamiroquai

Jamiroquai

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Valahol hallottam (tévé, rádió, net vagy vmi ilyesmi) hogy olyan lakat is van, amibnél a csövön belül lemoshatatlan festék van, ami nagy nyomással a vágást intézõ tag arcába vágódik és megjelöli egy jó darabig. Ez elvileg egy kurva jó ötlet,csak nem lehet tudni hogy hol kapni, meg mennyiért. Nem hallottatok róla véletlenül?

smek24

smek24

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
hümm. Nekem egy haverom az elõzõ Bükk Maratonon egy combnyi vastag fához kötötte ki a bicaját, mire visszaért már csak a fa csonkja volt...Tanulság: Rókafogas fûrésszel is lehet bicót lopni, avagy mindent csak akarni kell!
A havernak egy cseppet lefagyott az agya, tunniillik nem a Teszkóba vette a bicót...
Ezt hívják SUCKNAK!!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
:-)
jaja
a világoskék dhi...
fincsi fincsi
amúgy nemtom hány éves az akit le akarnak szedni a bicóról, de ezért nem kell 12 éves alá berakni 300e+ áru bringákat
úgyse tudja mire használni
bocsi a feltételezésért hogy ilyen fiatalok,de idõsebbet szvsz nem lehet leszedni.
mert az idõsebb már látja az összefüggést és nem megy bele egy olyan embertömegbe, akik
ugye.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Tegnap éjjel mi is szemrevételeztünk 1 GT DH gépet lekötve a hátsó kerekénél a Széna téren,még csak nem is szem elött lévõ helyen,ahova se videókamera,se Mber nem lát,ha épp ott konkrétan nem áll senki...
2 imbusz kellett volna csak az Lkötéséhez,aztán ráhuppanni a 46osra,és ennyi...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Minap haladok a Bajcsyn, arc jön tûzpiros Cannondale-lel Fattyvel, leszáll, letámaszt, behalad a tékába. 5 perc alatt dolog elintéz, felpattan, halad. Höhh, ha elviszik, akkor meg csudálkozik. Ehh...

Rablás nem jellemzõ. Legalábbis orvosilag ellenjavalt. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Na ilyenkor szoktam orulni, hogy olyan kedves ukran gyilkos fejem van. Nem valszinu, hogy mostanaban le akarnak szedni a keromrol, de ha meg is probalja valaki, sokba lesz az...

Nemrosz kis topic! Külön bringarablásos nincs? Mert itt csak arrol hallok, hogy letettéka bolt elé aztán következö kép, amikor a piritott magyar ahátárakapja és rohan.( aki leteszi a bringáját csak ugy, és elviszik az magára vessen) Az utolsó fél évben 3 haveromat SZEDTEK LE a bringájáról, pedig nem egy gettonegyedbe lakok....

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Nemrosz kis topic! Külön bringarablásos nincs? Mert itt csak arrol hallok, hogy letettéka bolt elé aztán következö kép, amikor a piritott magyar ahátárakapja és rohan.( aki leteszi a bringáját csak ugy, és elviszik az magára vessen) Az utolsó fél évben 3 haveromat SZEDTEK LE a bringájáról, pedig nem egy gettonegyedbe lakok....
Amíg a föld kerek, mindíg lesznek riderek!

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás

Miért égtél be?
a csávónak is biztos jó érzés, hogy figyelik a cumóját...:)
Ugyhogy legközelebb is menj oda:P

Azert nem jo erzes, en is egyszer ratamadtam valakire miert all be a rokkant parkolohelyre - aztan kiderult hogy tenyleg rokkant

Persze ez ne tartson vissza minket, mert fejleszti a stresszturo kepessegunk :)

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
Miért égtél be?
a csávónak is biztos jó érzés, hogy figyelik a cumóját...:)
Ugyhogy legközelebb is menj oda:P

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
ööö gyakran nehez eldonteni ,hogy ezt most lopja vagy nem.

láttam olyat hazunktol nem messze hogy piszkalja valaki egy skoda zarat olyan betoros cuccal
odamegyek aztan beegtem mert a forgalmi stimmelt
szal :chin: nem egyszeru ez
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
Hát nem tudom... Ha meglátnék egy csávót aki lopja a bringát... Mondjuk ha egyedül vagyok és egy kigyurt állat/cigány akkor csak hívnám a zsarukat. Egyébként azért odamennék. A közönyösség a legszarabb. Hogy nem az én cuccomat piszkaljak-->>szarok rá... ez itt a baj.. :no:

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Sajnos az ithon a probléma , hogy mindenki csak magával törõdik.Leszarja ha valakit leütnek , holtra verik , ellopnak valamit , csak neki köze ne legyen hozzá.Ezen kéne itthon javítani.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Amig az emberek elmennek a 'masok' problemaja mellett nem lesz valtozas. Multkor is a Kalvin teren 10 eves kicsakok nekifutasbol karaterugassal rugdostak a Kolaautomatat es szedtek ki olloval az aljabol az uditoket, persze senki nem szolt rajuk. Mikor leugattam oket eloszor meglepodtek (latszott hogy meg soha senki nem szolt rajuk) aztan visszajottek es mondtak hogy hadd csinaljak mar, adnak nekem is a szajrebol...:no:
Persze megvan a kockazat hogy lezuznak teged is es mondod magadnak hogy er annyit a dolog? De ez a gatlastalansag csak addig marad, mig a tarsadalom nagy resze nem jon ra hogy a masok problemaja elobb utobb a sajatja is lesz...

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
szeretem ezeket a vicces rendõröket...
Ezt már én is tapasztaltam, hogy autóslopásos ügyekre milyen hamar ugranak.

A fényes nappal lakatotfûrészelgetõshöz, meg én se mennék oda, csak hívnám a zsarukat, de szerintem ez teljesen érthetõ.

N.Y. az NewYork? Szerinte NewYorkban bárki is odamenne a taghoz?
Maradjon még kicsit kishazánban és majd õ is meggondolja magát:(

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Haver a XII. kerületben csinálta, hogy bezárta a Golfba a kulcsot, majd mikor az ablakkal párhuzamosan bedugtam a drótszálat, fél percen belül megjelent a rendõrautó (lakossági bejelentésre) és majdnem meglincseltek! Majd azt mondta a rendõr, hogy ha akarjuk, belelõhet a szélvédõbe! persze viccelt....

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Ja, az ominózus eset óta én is mindig átmegyek az utca másik oldalára, ha meglátok egy II. Világháborús rohamsisakot...vagy egy Tigert :D
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Senki nem akar szamurájkardot a hátába.